Alejandro Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 5 ώρες πριν, tmgiorgio24 είπε Από που μπορώ να αγοράσω κλειδί, φτηνό για windwos 10? Κανένα αξιόπιστο site #? Goodoffer, keysworlds... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Windows 10 Insider Preview Build 20150(fast ring) https://blogs.windows.com/windowsexperience/2020/06/17/announcing-windows-10-insider-preview-build-20150/ Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2020 από ultraex2003 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costis ni Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Εχω 2 υπολογιστές, ένα παλιοτερο Athlon κι ένα καινουργιο Ryzen . windows 10 pro original. Γιατί βλέπω αυτό και στα 2?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 4 ώρες πριν, costis ni είπε Εχω 2 υπολογιστές, ένα παλιοτερο Athlon κι ένα καινουργιο Ryzen . windows 10 pro original. Γιατί βλέπω αυτό και στα 2?? Επειδή έγινε διαθέσιμη για λήψη και εγκατάσταση, η νέα έκδοση των Windows 10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costis ni Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, Alejandro είπε Επειδή έγινε διαθέσιμη για λήψη και εγκατάσταση, η νέα έκδοση των Windows 10. Θελω να πω γιατί ΔΕΝ δέχεται να μου τα αναβαθμίσει (ακόμα;) στην νέα έκδοση;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 49 λεπτά πριν, costis ni είπε Θελω να πω γιατί ΔΕΝ δέχεται να μου τα αναβαθμίσει (ακόμα;) στην νέα έκδοση;; Γιατί μάλλον υπάρχει κάποια ασυμβατότητα με drivers που βλέπουν στο setup σου. Δεν χάνεις και τίποτα ιδιαίτερο βέβαια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos-e Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 windows 2004 κάνει εγκατάσταση μέχρι 94% και δεν προχωράει,ξέρει κάποιος κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 17 λεπτά πριν, tasos-e είπε windows 2004 κάνει εγκατάσταση μέχρι 94% και δεν προχωράει,ξέρει κάποιος κάτι; εσυ θα μας πεις πχ (κατάσταση δίσκου - ραμ - γενικότερα υλικο) εγώ με τον παππού μια χαρά τα πήγα Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos-e Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 15 λεπτά πριν, hp8 είπε εσυ θα μας πεις πχ (κατάσταση δίσκου - ραμ - γενικότερα υλικο) εγώ με τον παππού μια χαρά τα πήγα Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Παπούς είναι και εμένα. Την ώρα που έγραφα και μετά από 2 ώρες τελίκα την έκανε.,χθες δυο φορές βαρέθηκα να περιμένω πολύ ώρα και την έκοβα μάλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 27 minutes ago, hp8 said: εσυ θα μας πεις πχ (κατάσταση δίσκου - ραμ - γενικότερα υλικο) εγώ με τον παππού μια χαρά τα πήγα Reveal hidden contents Σε μια δοκιμή που έκανα κι εγώ στον παππού (C2D), έκανε το ίδιο (94%) αλλά το άφησα και συνέχισε. Το κακό είναι ότι δεν μπόρεσε να μπει στα Windows (System Thread Exception Not Handled) και έκανε rollback στη 1909. Σε safe mode δεν μπαίνει για να το ψάξω, οπότε το άφησα έτσι. Όποτε έχω όρεξη θα σκαλίσω τα περί GPU drivers κλπ. Στο ψιλοτουμπανάκι Dell, όλα μια χαρά. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2020 από CheOnWeb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Και εγώ την έβαλα στον αρχαίο Athlon 64 X2 4800+ με 4 GB RAM και μια GT 710 σε SSD SATA II mode. Άργησε αρκετά αλλά εγκαταστάθηκε και τρέχει απροβλημάτιστα. Γενικά σε τόσο παλιά PC είναι γεγονός ότι αργεί να εγκατασταθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maverick290402 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 μετά από την αναβάθμιση σε version 2004 μου βγάζει συνέχεια αυτό στο event. Επειδή είμαι λίγο ψυχαναγκαστικός με το να είναι καθαρό πάντα το event ξέρετε για ποιο λόγο το βγάζει συνέχεια? έψαξα στο google αλλα δεν κατάλαβα κάτι.vent Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, maverick290402 είπε μετά από την αναβάθμιση σε version 2004 μου βγάζει συνέχεια αυτό στο event. Επειδή είμαι λίγο ψυχαναγκαστικός με το να είναι καθαρό πάντα το event ξέρετε για ποιο λόγο το βγάζει συνέχεια? έψαξα στο google αλλα δεν κατάλαβα κάτι.vent Εμένα που εμφανίζει χιλιάδες σφάλματα. Λογικά δεν είναι κάτι το σημαντικό. Τρέξε αυτές τις εντολές με την σειρά στο CMD και θα είσαι εντάξει: α) sfc /scannow β) DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth και γ) chkdsk C : /F Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2020 από _Theo_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maverick290402 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 23 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Εμένα που εμφανίζει χιλιάδες σφάλματα. Λογικά δεν είναι κάτι το σημαντικό. Τρέξε αυτές τις εντολές με την σειρά στο CMD και θα είσαι εντάξει: α) sfc /scannow β) DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth και γ) chkdsk C : /F Τα είχα κάνει αυτά αλλά μπα δεν άλλαξε κάτι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 14 λεπτά πριν, maverick290402 είπε Τα είχα κάνει αυτά αλλά μπα δεν άλλαξε κάτι.. Πιθανότατα τότε δεν υπάρχει πρόβλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα