Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπεραα... Εχω στον υπολογιστη μου επανω τωρα windows 10 home... Μπορω να αγορασω κλειδι για  windows 10 pro 32/64 bit....Γινεται; ;; Θα ενεργοποιηθουν τα windows;; Ευχαριστω... Καποια προταση;;

Γινεται αυτο που ρωτησα παραπανω;;; windows 10 home σε κλειδι για  windows 10 pro 32/64 bit

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, takoulou είπε

Καλησπεραα... Εχω στον υπολογιστη μου επανω τωρα windows 10 home... Μπορω να αγορασω κλειδι για  windows 10 pro 32/64 bit....Γινεται; ;; Θα ενεργοποιηθουν τα windows;; Ευχαριστω... Καποια προταση;;

Γινεται αυτο που ρωτησα παραπανω;;; windows 10 home σε κλειδι για  windows 10 pro 32/64 bit

Αυτο που ρωτας μιας και αναφερθηκε το pcsteps το εξηγει εδω στη σελιδα που προτεινει αγορα windows (godeal)

https://eu.godeal24.com/windows-10-pro-professional-cd-key.html?g24=sgo75

Please note:
Windows 10 Home, Windows 7 Home Basic/Premium and Windows 8.1 CoreCountrySpecific/CoreSingleLanguage/Chinese (incl. WMC) CANNOT be directly upgraded to Windows 10 Professional by changing product key in Windows system. If You have these editions on you computer, you need to make a clean installation after purchasing Windows 10 Professional.

Δημοσ.

Αντίστοιχα sites που πουλάνε κλειδιά με max 10€ έχουν διαφημιστεί και εδώ εκτός από άλλα γνωστά sites. Μάλλον έχουν τρομερές διασυνδέσεις για να είναι παράνομοι και να διαφημίζονται φορά παρτίδα...

4 ώρες πριν, takoulou είπε

https://softwaregroup.zendesk.com/hc/en-us/articles/115012409747-How-To-Upgrade-Windows-10-Home-to-Pro-using-an-OEM-key

Δημοσ.
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, jim_p είπε

Ελα προβοκατορα , μονο αν εχεις εγκατεστημενους drivers απο καποιους kyocera εκτυπωτες...  :)

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, jim_p said:

Windows 10 KB5001277 removes installation percentage process from the animation
https://twitter.com/CKsTechNews/status/1369214297490997250

Μεγεια! 
(το update εινια για την insider αυτη τη στιγμη)

Ούτως ή άλλως εδώ και κάποια χρόνια, άχρηστο ήταν, όσο χρόνο απαιτούσε από 0 εώς 99 %, τον ίδιο, πολλές φορές και παραπάνω χρόνο απαιτούσε το update κολλημένο στο 100%. :)

Επεξ/σία από htaccess
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακομα δε φτιαξανε οι μ@##@ες τα cumulative updates ασφαλειας δοκιμασα και χειροκινητα να εγκαταστησω του φεβρουαριου και του μαρτιου και παλι απετυχε και μου εκανε rollback, μου επανεκινει μονο του καθε λιγες μερες το pc κανα 10λεπτο για να μου κανει στο τελος rollback, πως γινεται να τα κλεισω εντελως τα update με τους ξεφτιλες τους νουμπαδες της m$ που μπλεξαμε, δοκιαμσα απο τα services αλλα παλι μετα απο επανεκινηση μου ανοιξαν κανονικα και μου εκανε update, εχει καποιος καποια λυση???

159543965_772206850344573_8816713108406655103_n.jpg

ffrr.png

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.

Κάποιο πρόβλημα πρέπει να υπάρχει στην εγκατάστασή σου. Το έχω περάσει σε καμία 20αρια μηχανήματα από χάρχαλα μέχρι αξιοπρεπή συστήματα και πουθενά δεν μου δημιούργησε πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απορω πραγματικα τι κανετε με τα μηχανηματα σας . Ποτε δεν ειχα προβλημα με update...
Το εν λογω ΚΒ4601319 βλεπω ειναι περασμενο απο τις 11/2. Χθες περασε το ΚΒ5000802 και η εκδοση εχει φτασει πλεον στην 19042.867.

Ουτε χειροκινητα να ασχοληθω , ουτε τιποτα.. όποτε βγαλει , εβγαλε και το περναει μονο του... δεν ασχολουμαι καν .

Επεξ/σία από mphxths
  • Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Ακομα δε φτιαξανε οι μ@##@ες τα cumulative updates ασφαλειας δοκιμασα και χειροκινητα να εγκαταστησω του φεβρουαριου και του μαρτιου και παλι απετυχε και μου εκανε rollback, μου επανεκινει μονο του καθε λιγες μερες το pc κανα 10λεπτο για να μου κανει στο τελος rollback, πως γινεται να τα κλεισω εντελως τα update με τους ξεφτιλες τους νουμπαδες της m$ που μπλεξαμε, δοκιαμσα απο τα services αλλα παλι μετα απο επανεκινηση μου ανοιξαν κανονικα και μου εκανε update, εχει καποιος καποια λυση???

159543965_772206850344573_8816713108406655103_n.jpg

ffrr.png

Βλέπω σου κάνει για την 2004 έκδοση ενημέρωση. Μπορεί να γίνεται αυτό γιατί έχεις παλιά έκδοση των windows 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mphxths είπε

Απορω πραγματικα τι κανετε με τα μηχανηματα σας . Ποτε δεν ειχα προβλημα με update...
Το εν λογω ΚΒ4601319 βλεπω ειναι περασμενο απο τις 11/2. Χθες περασε το ΚΒ5000802 και η εκδοση εχει φτασει πλεον στην 19042.867.

Ουτε χειροκινητα να ασχοληθω , ουτε τιποτα.. όποτε βγαλει , εβγαλε και το περναει μονο του... δεν ασχολουμαι καν .

αυτο ειναι και το προβλημα σε αλλους συνδυασμούς hw τα κανει σε αλλους οχι 
τεσπα εγω εχω κάποια error στο event viewer το εψαξα λιγο κανω καποιες αλλαγές στο device manager πρώτο freeze και restart οπότε αστο μπορεί να φτιαξει μονο του  :lol:

παντως 7χρονια+ ειναι εξω τα win10 μπουρδελο ειναι ακόμα μαλλον δεν τους ενδιαφερει να τα στρώσουν οποιος θελει σταθερότητα επιδόσεις linux και ξεχνάει τα περισσότερα παιχνίδια ( μέχρι να στρώσει kvm)

Επεξ/σία από Aris_
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, lefstef είπε

Βλέπω σου κάνει για την 2004 έκδοση ενημέρωση. Μπορεί να γίνεται αυτό γιατί έχεις παλιά έκδοση των windows 

Ναι αλλα δεν θελω να τη κανω update τη καινουρια εκδοση “20H2” γιατι αναφερανε πολλα ατομα για ασταθεια και θεματα... τα εφτιαξαν τωρα?

Η εκδοση που εχω τωρα ειναι η παρακατω μηπως γι αυτο εχω θεμα?

efefe.png

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

γιατι αναφερανε πολλα ατομα για ασταθεια και θεματα... τα εφτιαξαν τωρα?

Yπαρχουν εκατομμυρια windows χρηστες , με εκατομμυρια διαφορετικα hardware configurations. Τα μισα προβληματα που προκυπτουν ειναι επειδη εχουν κανει το μηχανημα τους κωλο. Δεν λεω οτι δεν προκυπτουν προβληματα απο τα ιδια τα updates , κατα καιρους , αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα.
Εγω που εχω περασει τα παντα ολα απο updates/feature updates κλπ , δεν ειχα κανενα προβλημα χοντρο μεχρι τωρα. Βασικα κανενα προβλημα γενικως τωρα που το σκεφτομαι.
Απο την αλλη αν θες να παραμεινεις στην 2004 εκδοση , πρεπει να "ανεβεις" λιγο διοτι οπως λεει εδω , το εν λογω update , θελει 2004-OS Build 19041.804.
Γνωμη μου περνα το 20Η2 να μην εχεις θεματα με τα updates , εκτος και αν εχεις βασιμες υποψιες οτι στο μηχανημα σου θα υπαρξει προβλημα με το 20Η2. Ασε τι ακουσες και σου ειπαν και εμαθες και ειδες... ;)

6 ώρες πριν, Aris_ είπε

παντως 7χρονια+ ειναι εξω τα win10 μπουρδελο ειναι ακόμα μαλλον δεν τους ενδιαφερει να τα στρώσουν οποιος θελει σταθερότητα επιδόσεις linux και ξεχνάει τα περισσότερα παιχνίδια ( μέχρι να στρώσει kvm)

Ανοιγεις μεγαλο θεμα. Μιλαμε για ενα λειτουργικο που πρεπει να "παιξει" σε απειρα διαφορετικα hardware configurations + εγκατεστημενα προγραμματα. Και ετσι που λειτουργει , παλι καλα να λεμε :) Οτι εχει τα προβληματακια του και οτι κανει τις μαλακιτσες του κατα διαστηματα , ειναι γεγονος παντως.
Για το λινουξ , δεν ειναι μονο θεμα παιχνιδιων που πρεπει να ξεχασεις , αλλα και πολλα προγραμματα που δεν κυκλοφορουν σε λινουξ , οπως και πολλες ανεσεις σε θεματα διαθεσιμων εργαλειων. Θα μου πεις οκ αν ανεβει το λινουξ θα φτιαξουν και οι εταιριες λογισμικο για αυτο. Αλλα πως θα ανεβει το λινουξ χωρις αυτο το λογισμικο ωστε να τραβηξει κοσμο ? Φαυλος κυκλος μην το ψαχνεις.
Τελος να πω , αυτο που λεω συνεχεια.. το λινουξ δεν ειναι προγραμματακι ή παιχνιδι , που το εβαλες και ενταξει ρε αδελφε θα το μαθουμε κουτσα στραβα. Θελει διαβασμα , ενασχοληση , πειραματισμο για να το καταλαβει καποιος εις βαθος και να κανει την δουλεια του.

Επεξ/σία από mphxths
  • Like 4
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Ναι αλλα δεν θελω να τη κανω update τη καινουρια εκδοση “20H2” γιατι αναφερανε πολλα ατομα για ασταθεια και θεματα... τα εφτιαξαν τωρα?

Η εκδοση που εχω τωρα ειναι η παρακατω μηπως γι αυτο εχω θεμα?

efefe.png

Πολύ πιθανόν, για να ξέρουμε όμως θα πρέπει να έχουμε μαντικές ικανότητες. Αν έχεις πρόβλημα τώρα δεν χάνεις κάτι, ίσα ίσα μπορεί να φτιάξουν. Εμένα με την τελευταία ενημέρωση δουλεύει πάντως μια χαρά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...