Da_rudakos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Στη δουλειά είχαμε πρόβλημα με το ΚΒ5000802 update. Με το που πέρασε, οι Dymo εκτυπωτές μας σταμάτησαν να τυπώνουν (εκτύπωναν κενές ετικέτες για την ακρίβεια). Το αφαίρεσα χειροκίνητα και όλα οκ! Έγινε σε 20 pc, επικράτησε πανικός! Λετε να ξανακατέβει αυτόματα σε ανύποπτο χρόνο;
Gogotsa Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 11 λεπτά πριν, Da_rudakos είπε Λετε να ξανακατέβει αυτόματα σε ανύποπτο χρόνο; Αυτο ειναι το μονο σιγουρο, μπορει να εχει ξανακατεβει ηδη αν αφηνετε ανοιχτα τα pc's. 1
Da_rudakos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, Gogotsa είπε Αυτο ειναι το μονο σιγουρο, μπορει να εχει ξανακατεβει ηδη αν αφηνετε ανοιχτα τα pc's. Γίνεται να εξαιρεθεί κάπως το συγκεκριμένο;
giorgosmcmc Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Δλδ ανδε κανω καθολου update και τα απενεργοποιησω απ το registry εντελως θα εχω προβλημα με ιους και malware και ας εχω αγορασμενο internet security να τρεχει realtime 24/7? Ρωταω γιατι κανω αρκετα συχνα συναλλαγες μεσω τραπεζης και paypal απο το pc μου. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2021 από giorgosmcmc
maarinos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Με την 10.0.19042.867 έχω επιλέξει dark theme άλλα στα αποτελέσματα αναζήτησης έχει άσπρο χρώμα, πως το κάνω να είναι μαύρο??
mphxths Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 3 ώρες πριν, maarinos είπε Με την 10.0.19042.867 έχω επιλέξει dark theme άλλα στα αποτελέσματα αναζήτησης έχει άσπρο χρώμα, πως το κάνω να είναι μαύρο?? Εδω διαβαζω οτι ερχεται σε μελλοντικη εκδοση. 1
Dwarman5 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα σε όλους και όλες, Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τα windows 10 S. Πήρα ένα λάπτοπ που (κακώς) δεν πρόσεξα ότι έχει προεγκατεστημένα τα Windows 10S. Εννοείται ότι τα μετέτρεψα σε 10 Home κατευθείαν αλλά κάπου διάβασα ότι από τη μία με την μετατροπή θα είναι πιο αργός ο υπολογιστής (δε θα με έψηνε αλλά τι να κάνω) και δεύτερον τα 10S είναι συγχρονισμένα με το OneDrive και οτιδήποτε κάνεις σώζεται εκεί, κάτι που επίσης δε θα με έψηνε. Για το λόγο αυτό έκανα uninstall το OneDrive από το λάπτοπ. Χρειάζεται να κάνω εκτός αυτού και με κάποιο τρόπο unsync? Δεν υπάρχει το app πλέον όταν το ψάχνω στην μπάρα αναζήτησης ή στα προγράμματα, αλλά έχει κάποια αρχεία setup και cache όταν κάνω αναζήτηση, με ημερομηνία των αρχείων πολύ παλιότερη απ' όταν αγόρασα (καινούργιο) το λάπτοπ. Καμία ιδέα;
p4n0s86 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 4 ώρες πριν, Dwarman5 είπε Καλησπέρα σε όλους και όλες, Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τα windows 10 S. Πήρα ένα λάπτοπ που (κακώς) δεν πρόσεξα ότι έχει προεγκατεστημένα τα Windows 10S. Εννοείται ότι τα μετέτρεψα σε 10 Home κατευθείαν αλλά κάπου διάβασα ότι από τη μία με την μετατροπή θα είναι πιο αργός ο υπολογιστής (δε θα με έψηνε αλλά τι να κάνω) και δεύτερον τα 10S είναι συγχρονισμένα με το OneDrive και οτιδήποτε κάνεις σώζεται εκεί, κάτι που επίσης δε θα με έψηνε. Για το λόγο αυτό έκανα uninstall το OneDrive από το λάπτοπ. Χρειάζεται να κάνω εκτός αυτού και με κάποιο τρόπο unsync? Δεν υπάρχει το app πλέον όταν το ψάχνω στην μπάρα αναζήτησης ή στα προγράμματα, αλλά έχει κάποια αρχεία setup και cache όταν κάνω αναζήτηση, με ημερομηνία των αρχείων πολύ παλιότερη απ' όταν αγόρασα (καινούργιο) το λάπτοπ. Καμία ιδέα; Όταν λες τα μετέτρεψες σε 10 Home τι εννοείς; Απ' ότι καταλαβαίνω δεν έκανες format οπότε η λύση είναι απλή. Κάνε.
jim_p Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Ο συγχρονισμος με το onedrive υπαρχει οχι επειδη εισαι/ησουν σε 10S αλλα επειδη για να σε βγαλει η ms απο τη σαπιλα των 10s απαιτει ms account, το οποιο συνεπαγεται προσβαση στο onedrive απο τη στιγμη που θα βαλεις τα στοιχεια σου εκει περα. In other news... Με αφορμη αυτο εδω, που περασε στα ψιλα πριν 2 βδομαδες που βγηκε η ανακοινωση για ενημερωση του chromium καθε 4 εβδομαδες [QUOTE]Additionally, we will add a new Extended Stable option, with milestone updates every 8 weeks. Extended Stable will be available to enterprise administrators and Chromium embedders who need additional time to manage updates. Security updates on Extended Stable will be released every two weeks to fix important issues, but those updates won’t contain new features or all security fixes that the 4 week option will receive. [/QUOTE] η ms βρηκε την ευκαιρια για extended stable (μα και το ιδιο ονομα) για τον edge. Microsoft to add new 'Extended Stable' Edge option, updating every eight weeks https://www.zdnet.com/article/microsoft-to-add-new-extended-stable-edge-option-updating-every-eight-weeks/
Dwarman5 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 6 ώρες πριν, p4n0s86 είπε Όταν λες τα μετέτρεψες σε 10 Home τι εννοείς; Απ' ότι καταλαβαίνω δεν έκανες format οπότε η λύση είναι απλή. Κάνε. Μέσω του Microsoft Store, έχει να κάνεις λήψη την αναβάθμιση σε 10 Home. Το format πώς θα εξυπηρετήσει; Απλά κάνοντας uninstall το OneDrive δεν ξεμπερδεύεουμε με το συγκεκριμένο θέμα; 3 ώρες πριν, jim_p είπε Ο συγχρονισμος με το onedrive υπαρχει οχι επειδη εισαι/ησουν σε 10S αλλα επειδη για να σε βγαλει η ms απο τη σαπιλα των 10s απαιτει ms account, το οποιο συνεπαγεται προσβαση στο onedrive απο τη στιγμη που θα βαλεις τα στοιχεια σου εκει περα. Νομίζω καταλαβαίνω τι λες, μιας και γίνεται από το Microft Store το να βγεις από το S Mode, παρόλα αυτά δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να μην είναι αυτό το λάπτοπ sync με το OneDrive; Αυτά που έκανα είχαν κάποιο νόημα (όπως η διαγραφή του προγράμματος δλδ); Ή από τη στιγμή που έκανα το MS account "κουβαλάω" και το OneDrive και το συγχρονισμό του στη συσκευή; Σόρρυ που ρωτάω ίσως προφανή πράγματα αλλά δεν είμαι και πολύ σχετικός.
jim_p Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Αν κανεις φορματ γλυτωνεις απο την προεγκατεστημενη σαβουρα που ειχε ο κατασκευαστης του λαπτοπ, μπορεις να χρησιμοποιησεις local λογαριασμο και οχι ms account και φυσικα εισαι με κανονικα w10 και οχι με w10s. Αν το προβλημα σου ειναι το onedrive μονο, εφοσον το απεγκατεστησες δεν θα συγχρονιζει τιποτα. Βεβαια, ποτε δεν ξερεις ποτε η ms θα στο ξαναβαλει με καποιο μελλοντικο update.
Dwarman5 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Σε ευχαριστώ πολύ, νομίζω κατάλαβα. Κάνοντας φορμάτ στο λάπτοπ γλιτώνω απ' όλα αυτά αυτά μαζί (και από το OneDrive). Απλά μιας και είμαι άσχετος, εφόσον έχω προεγκατεστημένα τα S και έκανα λήψη των Home, κάνοντας φορμάτ διαγράφονται τα πάντα; Μαζί και τα Windows; Κι αν ναι πως θα περαστούν τα windows 10home; Γίνεται αυτόματα ή πρέπει να αγοράσω τα windows; Και πως θα διασφαλίσω ότι θα έχω local λογαριασμό και όχι ms; Σόρρυ για τον βομβαρδισμό ερωτήσεων αλλά τώρα το πήρα το λάπτοπ, είμαι λίγο άσχετος με όλα αυτά και έχω μια ταλαιπωρία με τα S χωρίς προηγούμενο. Απλά θέλω να ξεμπερδεύω να μπορώ να τρέξω το καινούργιο κατά τ' αλλά λάπτοπ όμορφα κι ωραία σαν να το είχα πάρει με home.
V.I.Smirnov Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Όταν ανοίγεις λογαριασμό στην MS, σου δίνει τσάμπα χώρο στο cloud της. Το OneDrive είναι μια εφαρμογή της MS για να χρησιμοποιείς τον χώρο αυτόν. Ωστόσο, μπορείς να το απεγκαταστήσεις (ή να το ξαναβάλεις μετά). Ο χώρος θα εξακολουθεί να είναι δικός σου. Μπορείς να τον εκμεταλλευτείς με κάποιον άλλον τρόπο. Π.χ., υπάρχουν κάποια utilities που κάνουν το cloud να φαίνεται σαν ένας τοπικός δίσκος, όπως και τους άλλους που έχει το laptop, και να αποθηκεύεις εκεί πράγματα κατά τον συνήθη τρόπο. Χωρίς συγχρονισμούς και άλλα τέτοια ματζούνια. Εγώ έτσι το έχω κάνει - και είναι πολύ βολικό (ένας extra δίσκος με πρόσβαση από παντού). Ο τοπικός λογαριασμός γίνεται αυτόματα αν κατά την εγκατάσταση των Win ΔΕΝ είσαι συνδεδεμένος στο internet. Όμως χωρίς λογαριασμό στην MS δεν θα έχεις αυτό το cloud που δίνει τσάμπα. - Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2021 από V.I.Smirnov
SteliosTh Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 37 λεπτά πριν, V.I.Smirnov είπε Ο χώρος θα εξακολουθεί να είναι δικός σου. Μπορείς να τον εκμεταλλευτείς με κάποιον άλλον τρόπο. Π.χ., υπάρχουν κάποια utilities που κάνουν το cloud να φαίνεται σαν ένας τοπικός δίσκος, όπως και τους άλλους που έχει το laptop, και να αποθηκεύεις εκεί πράγματα κατά τον συνήθη τρόπο. Χωρίς συγχρονισμούς και άλλα τέτοια ματζούνια. Εγώ έτσι το έχω κάνει - και είναι πολύ βολικό (ένας extra δίσκος με πρόσβαση από παντoύ. - Καλησπέρα. Μπορείς να πείς πώς γίνεται αυτό;
V.I.Smirnov Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Εγώ χρησιμοποιώ το AirLiveDrive. https://www.airlivedrive.com/en/ Τρέχεις το προγραμματάκι, εισάγεις τα στοιχεία του λογαριασμού σου (username & password) για τον cloud provider που έχεις - και τέλος. Το χειρίζεσαι πλέον όπως τους υπόλοιπους δίσκους. Ομοίως, για κάθε gmail που έχεις, έχεις τσάμπα και 15 GB Googledrive από αυτό, με τον ίδιο τρόπο (username & password του gmail). Το utility προφανώς πρέπει να είναι εγκατεστημένο σε κάθε μηχάνημα όπου θέλεις να κάνεις το cloud έτσι. Υπάρχουν κι άλλα παρόμοια utilities, με διάφορες δυνατότητες και ρυθμίσεις. Εμένα με βόλεψε μια χαρά το συγκεκριμένο... - Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2021 από V.I.Smirnov 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα