Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Θα ήθελα τη βοήθειά σας για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω στο σπίτι που νοικιάζω. Στο σπίτι λοιπόν που μένω δεν έχω συμβόλαιο και το ενοίκιο το καταβάλω στο χέρι με μετρητά. Ο ιδιοκτήτης μετά από 8 μήνες που μένω θέλει το σπίτι για ιδιοκατοίκηση. Η ερώτησή μου είναι αν μπορώ με τη δεδομένη κατάσταση να κάνω κάτι γιατί δεν θέλω να φύγω. Το γνωρίζω ότι ήταν λάθος το να μην έχω υπογράψει συμβόλαιο αλλά αυτό καταργεί τα δικαιώματα που έχω σαν ενοικιαστής? Όποιος έχει κάποια γνώμη και εμπειρία στο θέμα ας πει κάποια πρόταση. Ευχαριστώ πολύ

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, teo.paranoid είπε

Καλησπέρα σας. Θα ήθελα τη βοήθειά σας για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω στο σπίτι που νοικιάζω. Στο σπίτι λοιπόν που μένω δεν έχω συμβόλαιο και το ενοίκιο το καταβάλω στο χέρι με μετρητά. Ο ιδιοκτήτης μετά από 8 μήνες που μένω θέλει το σπίτι για ιδιοκατοίκηση. Η ερώτησή μου είναι αν μπορώ με τη δεδομένη κατάσταση να κάνω κάτι γιατί δεν θέλω να φύγω. Το γνωρίζω ότι ήταν λάθος το να μην έχω υπογράψει συμβόλαιο αλλά αυτό καταργεί τα δικαιώματα που έχω σαν ενοικιαστής? Όποιος έχει κάποια γνώμη και εμπειρία στο θέμα ας πει κάποια πρόταση. Ευχαριστώ πολύ

Περα του να κρεμασεις ενα πανο στο μπαλκονι και να γραψεις καταληψη, οχι πολλα πραγματα.

• Like 3
Δημοσ.

ειλικρινά πολύ γελάω με τέτοια θέματα.

κάνετε τις μαϊμουδιές σας και όταν κάτσει η στραβή τρέχετε σαν βρεγμένες γάτες στα φορουμς και ρωτάτε τι να κάνετε. κλαψ, κλαψ

Το ότι ήταν λάθος που δεν υπόγραψες συμβόλαιο το λες τώρα που την πάτησες. Αν δεν άλλαζε κάτι δε θα σου περνούσε από το μυαλό. Γιατί να σου περάσει βέβαια, γλίτωνες κάτι και από το νοίκι αφού δεν έπαιρνες απόδειξη,

Μακάρι να σε διώξει διότι την επόμενη φορά θα το σκεφτείς διπλά αν κάνεις συμβόλαιο ή όχι

sorry dude

• Like 8
  • Thanks 2
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, teo.paranoid είπε

ήταν λάθος το να μην έχω υπογράψει συμβόλαιο αλλά αυτό καταργεί τα δικαιώματα που έχω σαν ενοικιαστής?

Ο ιδιοκτήτης δεν έχει δικαιώματα?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, teo.paranoid είπε

δεν έχω συμβόλαιο

αυτό καταργεί τα δικαιώματα που έχω ?

O Μπρετ Χάρτ γέλασε.

n8rt4IA.jpg

Επεξ/σία από momotis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άραξε μέσα μέχρι να έρθουν τα ΜΑΤ 😆🤣

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Γιαούρτι είπε

ειλικρινά πολύ γελάω με τέτοια θέματα.

κάνετε τις μαϊμουδιές σας και όταν κάτσει η στραβή τρέχετε σαν βρεγμένες γάτες στα φορουμς και ρωτάτε τι να κάνετε. κλαψ, κλαψ

Το ότι ήταν λάθος που δεν υπόγραψες συμβόλαιο το λες τώρα που την πάτησες. Αν δεν άλλαζε κάτι δε θα σου περνούσε από το μυαλό. Γιατί να σου περάσει βέβαια, γλίτωνες κάτι και από το νοίκι αφού δεν έπαιρνες απόδειξη,

Μακάρι να σε διώξει διότι την επόμενη φορά θα το σκεφτείς διπλά αν κάνεις συμβόλαιο ή όχι

sorry dude

φίλε έκανα μία απλή ερώτηση. το να έρχεσαι και να πετάς σπόντες και κακίες του τύπου να με πετάξει έξω και καλά να πάθω είναι τουλάχιστον ανόητα. το ότι δεν έχω συμβόλαιο είναι για άλλους λόγους και όχι για να γλιτώσω κάτι από το ενοίκιο. το ότι δεν αναφέρω ακριβώς ότι έχει συμφωνηθεί είναι θέμα δικό μου. αν δεν ξέρεις να απαντήσεις στην ερώτηση κράτα το στόμα σου κλειστό και μην πετάς κακίες γιατί στο φινάλε εσύ φαίνεσαι ότι πρώτος από εμένα την έχεις πατήσει έτσι και χειρότερα

• Thanks 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, teo.paranoid είπε

φίλε έκανα μία απλή ερώτηση. το να έρχεσαι και να πετάς σπόντες και κακίες του τύπου να με πετάξει έξω και καλά να πάθω είναι τουλάχιστον ανόητα. το ότι δεν έχω συμβόλαιο είναι για άλλους λόγους και όχι για να γλιτώσω κάτι από το ενοίκιο. το ότι δεν αναφέρω ακριβώς ότι έχει συμφωνηθεί είναι θέμα δικό μου. αν δεν ξέρεις να απαντήσεις στην ερώτηση κράτα το στόμα σου κλειστό και μην πετάς κακίες γιατί στο φινάλε εσύ φαίνεσαι ότι πρώτος από εμένα την έχεις πατήσει έτσι και χειρότερα

σε ανοιχτό φορουμ έκανες την ερώτηση οπότε ετοιμάσου για διάφορες απαντήσεις. Αν θες σοβαρές απαντήσεις μπορείς να πας να πληρώσεις δικηγόρο όπου εκεί δε θα σου πετάει σπόντες.

Αλλά βλέπω έχεις και το κληρονομικό χάρισμα και έβγαλες το συμπέρασμα ότι την έχω πατήσει, άρα τζάμπα ρωτάς, Θα βρεις την απάντηση μόνος.

Επίσης δεν είμαι τόσο βλάκας για να την πατάω έτσι αλλά μου τη δίνει να κάθομαι να πληρώνω τόσα για φόρους, τέλη, ΕΝΦΙΑ και τα λοιπά..... και να έρχεται το κάθε λαμόγιο να κάνει κομπίνες για να γλιτώνει φόρους και το χειρότερο να σου τη λέει από πάνω.

Δηλαδή στην όλη ιστορία εγώ είμαι ο κακός ε; εσύ τι είσαι τότε;

• Like 12
  • Thanks 3
Δημοσ.

Θα μας τρελανεται εδω μεσα δηλαδη πραγματικα σκεφτομαι πολλες φορες οτι απουσιαζει ο απλος νους και η απλη λογικη σε ορισμενα ατομα. Τs δεχεσαι να μεινεις σε ενα σπιτι με ενοικιο εν ετη 2018 ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ και αυτα για να γλιτωσεις κατι απο το ενοικιο αν γλιτωνεις βεβαια κατι και ερχεσαι μετα εδω να μιλησεις για δικαιωματα σαν ενοικιαστης.\

Δηλαδη αληθεια το σκεφτηκες πολυ πριν ξεκινησεις να γραφεις αυτο το thread? και με συγχωρεις κιολας δεν ειναι ανοητα αυτα που λεει ο συμφουριτης απο πανω αλλα εσυ που ξανατονιζω οτι εν ετη 2018 δεχεσαι να μεινεις ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ.

Και απο την στιγμη που λες οτι το δεχτηκες για αλλους λογους δεν εχεις το δικαιωμα καν να μιλας για δικαιωματα ως ενοικιαστης ηξερες που εμπλεκες.

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, teo.paranoid είπε

Λύσε μου μια απορία, εφόσον δεν υπάρχει μισθωτήριο πως ακριβώς θα αποδείξεις ότι είσαι ενοικιαστής ώστε να μπορέσεις να ασκήσεις τα δικαιώματα σου?

• Like 7
Δημοσ.

Οχι δεν εχεις κανενα δικαιωμα γιατι ετσι και αλλιως δεν αποδεικνυεται απο πουθενα οτι μενεις μεσα..Οσο και να εισαι ενταξει στις υποχρεωσεις σου ως προς νοικη ,λογαριασμους κλπ κλπ δεν μπορεις να κανεις τιποτα.

Δημοσ.

Δικαιωματα ως ενοικιαστης δεν εχεις αλλα αντιθετα κινδυνους. Κινδυνους που μπορει να ξεκινανε απο απλη "εκβιαση" ( τα εισαγωγικα σημαινουν οτι ο ιδιοκτητης σου μπορει να μην σου επισκευασει το καζανακι εως να σε πεταξει εξω οπως κανει σημερα ) εως και προβληματα με τον νομο αλλα και ενδεχομενως αν ξεκινησεις "πολεμο" ( σκεφτηκα εδω πολυ το αν πρεπει να βαλω εισαγωγικα ) ακομα και με τον ....παρα-νομο. Και ο νοων νοειτο.

Απο εκει και περα σοβαρα και αντιστοιχα προβληματα, αν και οχι ακριβως τα ιδια εχει και ο ιδιοκτητης σου που δεν σου εκανε συμβολαιο. Εστω με 1€ που λεμε.

Ομως εαν καποιος, βασικα εσυ που εχεις το προβλημα καθως ολοι οι υπολοιποι σου αρεσει ή οχι θα πουν ενα "καλα να παθεις" σε σενα και στον ιδιοκτητη σου και θα ξεμπερδεψουν, εαν καποιος λοιπον "ζυγισει" τις δυο πλευρες, ο μεγαλυτερος χαμενος εισαι εσυ καθως πεταγεσαι εξω απο το σπιτι σου, χανεις τον προγραμματισμο σου και μπαινεις σε δυσκολες περιπετειες.

Κοιτα να το συζητησεις μπας και κερδισεις λιγο χρονο ετσι ωστε να βρεις κατι αλλο και τραβα για αλλου. Με αλλα μυαλα θα προτεινα.

• Like 2
Δημοσ.

Σοβαρά τώρα, τι μπορεί να κάνει ο ιδιοκτήτης εντός του νόμου, αν αρνηθεί ο TS να φύγει; Να πει ότι έχει κάνει κατάληψη και δεν ήξερε τίποτα;  Και ποιος και σε πόσο καιρό θα το κρίνει αυτό;

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...