Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλά  αυτό το "αφήνω τόσα λεφτά εδώ, πλούσια  τα έχουμε κανει τα αφεντικά σου"

Το έχω ακούσει τόσες πολλές φορές που πλέον απαντώ 

"Αλήθεια; Κοίτα να δεις.  Και εμένα μου δίνουν ένα μισθό οι αλήτες"

Την τελευταία φορά που το είπα σε πελάτη μάλιστα μου έδωσε συγχαρητήρια η διοίκηση. 

Δημοσ.

Με αφορμή την ανωτέρω ιστορία θυμήθηκα μια ιστορία που δεν είναι δικιά μου, την είχα διαβάσει στο boredpanda.

Μια εταιρεία λέει είχε κανονίσει εταιρικό δείπνο σε bar restaurant, οπότε σκάνε μύτη 2 χαρτογιακάδες με 2 κοπέλες και αρχίζουν να παραγγέλνουν ακριβά ποτά. Ο σερβιτόρος λέει ότι τα ποτά αυτά είναι εκτός επιλεγμένου μενού, οπότε οι τύποι αρχίζουν και τον προσβάλλουν, λέγοντας ότι είναι δικό τους το πάρτι και θα παραγγείλουν ο,τι θέλουν, να τσακιστεί να τους εξυπηρετήσει κλπ.

Αυτό συνεχίστηκε μέχρι που ήρθε η ώρα του λογαριασμού, οπότε ο σερβιτόρος τον πήγε σε αυτούς, και έκαναν τους Κινέζους, φασαρία κακό τότε εμφανίζεται ένας γεράκος ο οποίος καθόλη την διάρκεια είχε παρατηρήσει την συμπεριφορά των νεαρών και ήταν το αφεντικό της εταιρείας, και λέει όχι μόνο θα πληρώσετε όλο το λογαριασμό του δείπνου, αλλά θα αυξήσετε το tip από 10 σε 20% στον σερβιτόρο, αφού είναι το δικό σας party, αλλιώς πούλο από την εταιρεία και αυτό να σας γίνει μάθημα.

• Like 26
Δημοσ.

στο σινεμα που δουλευα ως floor manager συνεβαινε συχνα πυκνα να ξεχνανε καποιοι τα κινητα τους τα οποια παραλαμβανα εγω μετα το περας της βραδυας και τα εβαζα σε ενα συρταρι κλειδωμενα και καλα μεχρι να θυμηθουν την επομενη να τα ζητησουν .Σκαει τηλεφωνημα στην εργασια εκτος ωραριου μου λοιπον απο ενα τυπο που απαιτουσε να ερθω να του ξεκλειδωσω το  γραφειο για να παρει το κινητο του , μετα μανιας και οργης η ωρα 9 το πρωι , να σημειωθει οτι το ωραριο μου ηταν 4 το απογευμα εως 1 το βραδυ .Με πηραν τηλεφωνο απο την δουλεια να παω να του το δωσω διοτι ηταν λεει επειγον κλπ κλπ, αρνηθηκα και πηγα η ωρα 4 ο τυπας απο το πολυ επειγον ηρθε η ωρα 8 το βραδυ με ενα υφος χιλιων καρδιναλιων και ηθελε λεει και δωρεαν εισιτηρειο λογω της ταλαιπωριας που τραβηξε, τον αδειασα με τροπο ωστοσο η συμπεριφερα αρκετων ατομων ηταν κακη εως πολυ κακη ενω εφταιγαν ....

• Like 18
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο συνεργείο τα φορτηγά έρχονται και παρκάρουν παράλληλα με το πεζοδρόμιο. Δεξιά και αριστερά μας υπάρχουν μαγαζιά, με ταμπέλες, με τέντες κλπ... 

Από την τζαμαρία βλέπουμε τα αμάξια να παρκάρουν και κάποιες φορές βγαίνουμε για να βοηθήσουμε σε περίπτωση που είναι πχ πάνω από δύο... 

Μεσημέρι λοιπόν και όπως καθόμαστε και δεν έχει και δουλειά καλοκαιριατικα ξαφνικά βλέπουμε ένα φορτηγό να πηγαίνει καρφί να μπει ΜΕΣ το μαγαζί... Πριν προλάβουμε να πεταχτουμε έξω ακούμε κραααααααακκκκκ και το φορτηγό έχει -ευτυχώς για εμάς- σφηνωσει λόγω ύψους κάτω απ το μπαλκόνι... 

Ο επαγγελματίας οδηγός που ξαφνικά αποφάσισε να μην πάει απ το δρόμο με το θηρίο του αλλά να καβαλήσει το πεζοδρόμιο και να παρκάρει ακριβώς μπροστά απ την πόρτα, έχει ένα βλέμμα αγελαδισιο και ατάραχο. Εμείς να έχουμε & #@ επάνω μας και να προσπαθούμε να δούμε το μέγεθος της ζημιάς. Το φορτηγό είχε ξηλώσει την τέντα του μαγαζιού, είχε πάρει σβάρνα τα καλώδια απ την κολώνα της ΔΕΗ, είχε διαλύσει ένα σύνδεσμο κλπ... Και είχε φυσικά σκαλώσει και κάτω απ το μπαλκόνι σε σημείο που καλά καλά δεν μπορούσαμε να μπούμε η να βγούμε απο το μαγαζί. Την αρχική λαχτάρα διαδέχτηκαν τα νεύρα και ξεκινήσαμε να βρούμε ένα τρόπο να ξεκολλήσει από εκεί το θηρίο. 

Ξεκινάμε ξεφουσκωνωντας τα λάστιχα, αλλά το αμάξι κολλημένο. Παίρνουμε μια σκάλα, ανεβαίνει ο ένας και ξεκινάει να ξεβιδώνει τα spoiler που έχει στην οροφή το φορτηγό για να το χαμηλώσουμε...40 βαθμοί, οι βίδες σκουριασμενες, καλά καλά να μην φτάνουμε εκεί ψηλά και να είμαστε μούσκεμα στον ιδρώτα.... Μετά από κάνα εικοσάλεπτο που λύθηκαν τα spoiler και με τα χίλια ζόρια ξεκόλλησε από εκεί το θηρίο, η πρώτη κουβέντα του οδηγού ηταν:

-Λοιπόν, μάστορα, έχω πρόβλημα με τον ταχογραφο" 

Εμεις:........ 

-Σενιαρισε το σε παρακαλώ να φύγω δρομολόγιο 

Μουδιασμένοι γιατί ακόμα δεν είχαμε συνειδητοποιήσει τι είχε γίνει και επειδή δεν έφευγε αλλιώς, το φτιάχνουμε. Του λέμε το κόστος (40€) και πάει να φύγει λέγοντας ότι" κάποια στιγμή θα περάσει ο" ταδε" να πληρώσει γιατί δεν είχε καθόλου χρήματα επάνω του εκείνη τη στιγμή. Απ την απάντηση του μάστορα και το δολοφονικό βλέμμα πήρε τηλέφωνο να έρθει κάποιος να φέρει τα λεφτά λέγοντας" ναι, τι να κάνουμε, ο μάστορας δε δέχεται πίστωση...." 

Επεξ/σία από gazp
  • Like 3
  • Sad 6
Δημοσ.
Στις 19/9/2019 στις 1:24 ΜΜ, johnieXoX είπε

Δεν ήμουν μπροστά, αλλά φίλος μου περιέγραψε σκηνικό που ένας τύπος παράγγελνε καφέ και ζητούσε 1/4 του κουταλιού λευκή ζάχαρη και 2/4 του κουταλιού μαύρη.. 😐

Το χω κάνει για πλάκα.

• Sad 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, Dakonblackblade είπε

Το χω κάνει για πλάκα.

Θα εχεις πιει καφε με ροχαλα στα σοβαρα απο κανενα τρελο μπαριστα....

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, k_w_t είπε

Θα εχεις πιει καφε με ροχαλα στα σοβαρα απο κανενα τρελο μπαριστα....

Λέγεται και καφές με μεζέ...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αναφορά σε κείμενο
  • Members
  •  132
  • 645 μηνύματα

Στο συνεργείο τα φορτηγά έρχονται και παρκάρουν παράλληλα με το πεζοδρόμιο. Δεξιά και αριστερά μας υπάρχουν μαγαζιά, με ταμπέλες, με τέντες κλπ... 

Από την τζαμαρία βλέπουμε τα αμάξια να παρκάρουν και κάποιες φορές βγαίνουμε για να βοηθήσουμε σε περίπτωση που είναι πχ πάνω από δύο... 

Μεσημέρι λοιπόν και όπως καθόμαστε και δεν έχει και δουλειά καλοκαιριατικα ξαφνικά βλέπουμε ένα φορτηγό να πηγαίνει καρφί να μπει ΜΕΣ το μαγαζί... Πριν προλάβουμε να πεταχτουμε έξω ακούμε κραααααααακκκκκ και το φορτηγό έχει -ευτυχώς για εμάς- σφηνωσει λόγω ύψους κάτω απ το μπαλκόνι... 

Ο επαγγελματίας οδηγός που ξαφνικά αποφάσισε να μην πάει απ το δρόμο με το θηρίο του αλλά να καβαλήσει το πεζοδρόμιο και να παρκάρει ακριβώς μπροστά απ την πόρτα, έχει ένα βλέμμα αγελαδισιο και ατάραχο. Εμείς να έχουμε & #@ επάνω μας και να προσπαθούμε να δούμε το μέγεθος της ζημιάς. Το φορτηγό είχε ξηλώσει την τέντα του μαγαζιού, είχε πάρει σβάρνα τα καλώδια απ την κολώνα της ΔΕΗ, είχε διαλύσει ένα σύνδεσμο κλπ... Και είχε φυσικά σκαλώσει και κάτω απ το μπαλκόνι σε σημείο που καλά καλά δεν μπορούσαμε να μπούμε η να βγούμε απο το μαγαζί. Την αρχική λαχτάρα διαδέχτηκαν τα νεύρα και ξεκινήσαμε να βρούμε ένα τρόπο να ξεκολλήσει από εκεί το θηρίο. 

Ξεκινάμε ξεφουσκωνωντας τα λάστιχα, αλλά το αμάξι κολλημένο. Παίρνουμε μια σκάλα, ανεβαίνει ο ένας και ξεκινάει να ξεβιδώνει τα spoiler που έχει στην οροφή το φορτηγό για να το χαμηλώσουμε...40 βαθμοί, οι βίδες σκουριασμενες, καλά καλά να μην φτάνουμε εκεί ψηλά και να είμαστε μούσκεμα στον ιδρώτα.... Μετά από κάνα εικοσάλεπτο που λύθηκαν τα spoiler και με τα χίλια ζόρια ξεκόλλησε από εκεί το θηρίο, η πρώτη κουβέντα του οδηγού ηταν:

-Λοιπόν, μάστορα, έχω πρόβλημα με τον ταχογραφο" 

Εμεις:........ 

-Σενιαρισε το σε παρακαλώ να φύγω δρομολόγιο 

Μουδιασμένοι γιατί ακόμα δεν είχαμε συνειδητοποιήσει τι είχε γίνει και επειδή δεν έφευγε αλλιώς, το φτιάχνουμε. Του λέμε το κόστος (40€) και πάει να φύγει λέγοντας ότι" κάποια στιγμή θα περάσει ο" ταδε" να πληρώσει γιατί δεν είχε καθόλου χρήματα επάνω του εκείνη τη στιγμή. Απ την απάντηση του μάστορα και το δολοφονικό βλέμμα πήρε τηλέφωνο να έρθει κάποιος να φέρει τα λεφτά λέγοντας" ναι, τι να κάνουμε, ο μάστορας δε δέχεται πίστωση...." 

ΟΚ αυτο ειναι απο τα καλυτερα,ηρθε,σας διελυσε το συμπαν και τον χρεωσατε μηδεν ευρω γι αυτο και 40Ε για τον ταχογραφο

Επεξ/σία από vagos789
Δημοσ.

Φυντανάκι ο καινούριος μου Project Manager

Εγώ: Για να κάνουμε αυτό την κίνηση χρειάζεται σχεδιασμός

PM : Μα τι μου λες τώρα ρε Liquid, όλα τα πράγματα θέλουνε σχεδιασμό. Και ομελέτα να φτιάξεις, θέλει να ρίξει τα αυγά μέσα , οπότε το κάθετι δεν θέλει σχεδιασμό?

Εγώ: ............(poker face) .......

Μου στέλνει email, μου λέει να παρατείνω το password ενός χρήστη για ένα μήνα.

Δεν είδα, ζαλισμένος γαρ, οτι έλεγε για 1 μήνα

Εγώ: Πόση παράταση θες για το password του χρήστη X?

PM : (στραβωμένος) Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση.............

Εγώ: Πόση παραταση θες? Κανονικά πάει 3 μήνες....

PM: (πιο στραβωμένος)Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω την ερώτηση........

Εγώ: ..................εεεεεεεεεε......τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις?

PM: Ρε συ Liquid, γιατί πρέπει να λέμε τα ίδια 10 φορές? Συγκεντρώσου ρε φίλε!!!!

Εγώ: ....................... εεεεεεεε οκ..........

Ξανακοιτάω το email, δεν φαινότανε καλά έτσι όπως το είχε κάνει copy paste. Σκέφτομαι, πόσο χρόνο θα είχαμε γλιτώσει, αν απλά μου έλεγε "Για 1 μήνα, στο γράφω στο mail"

• Like 6
  • Sad 3
Δημοσ.

Χθες το απόγευμα βρίσκω δυο φίλους μου σε μια μικρή πλατεία όπου έχει τρία καφέ δίπλα-δίπλα. Αυτοί είχαν ήδη λίγη ώρα που κάθονταν ήδη σε ένα από αυτά τα μαγαζιά.

Λόγω της ώρας και τα τρία καφέ ήταν άδεια ή με ελάχιστο κόσμο. Στο μεσαίο καφέ (που ήταν άδειο) κάθονταν σε τραπέζι δίπλα στο δικό μας ο σερβιτόρος με έναν φίλο του και συζητούσαν. Έχω κάτσει στο τραπέζι και έχουν περάσει μερικά λεπτά από τη στιγμή που έκατσα. Ο σερβιτόρος όμως δε ήρθε να του δώσω παραγγελία, και θεωρώντας πως με ξέχασε του λέω να έρθει. Μου κάνει ψιθυριστά νόημα ο ένας από την παρέα "ρε είναι από το δίπλα καφέ το παιδί. Εμείς έχουμε άλλο σερβιτόρο!!"

Για λίγα δεύτερα ένοιωσα πως είμαι και εγώ ένας από τους τρελούς πελάτες που έχουν αναφερθεί εδώ :)

• Like 5
Δημοσ.

Ημουν το ΠΣΚ ιωαννινα.Τρωγαμε πρωινο στο ξενοδοχειο και στο διπλανο τραπεζι επικρατει μια ενταση και ακολουθει ο εξης διαλογος

Γυναικα Μην τολμησεις να το κανεις εσυ.Τοσα λεφτα τους πληρωνουμε

Αντρας Καλα δεν ειναι κατι τρομερο.Μην απασχολουμαι το προσωπικο

Γυναικα Θα σου κοψω τα ποδια αν το κανεις εσυ.Ειναι υποχρεωση τους

Η υποχρεωση του προσωπικου ηταν να σκοτωσει μια αραχνουλα που περπατουσε στο πλαινο μερος του τραπεζομαντηλου !!!

• Like 2
  • Confused 6
  • Sad 3
Δημοσ.

Καταστημα! καταστημα!!! Παιδι!!! παιδι!!! (70 χρονων γρια)

Μαλιστα κυρια μου πειτε μου (αφησα τους πελατες μεσα και ετρεξα να δω μην εχει πεσει καμια γρια σε καμια γλαστρα και την πληρωνουμε κιολας),Καλημερα σας πειτε μου!

Δεν θελω να αγορασω.

Πειτε μου τι ψαχνουμε?

Μηπως εχεις κανα ψιλο?

Τι ψιλο? (απορρημενος)

Λεφτα ,τι αλλο ψιλο να θελω.

Σας παρακαλω φυγετε μην σας παρει κανενας διαολος πρωινιατικα...(γελαγανε και οι υπολοιποι πελατες που ειχαν ερθει να δουν γιατι φωναζε καποιος).

• Like 2
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Iστορία, όχι και τόσο αστεία, πιο πολύ δείχνει πόσο χεσμένο σε έχουν οι πελάτες. 

Πέρσι το καλοκαίρι, αρχές Αυγούστου, περίοδος δηλώσεων στο full σε λογιστικό γραφείο. Οι μισοί πελάτες να είναι παραλία και να μην σου έχουν φέρει ακόμα αυτά που ζητάς για να τους κάνεις τη δήλωση. Να παίρνω τηλέφωνα να ψάχνω κόσμο στη παραλία και να τους μιλάω για τις δηλώσεις, να σου λένε να περιμένεις να τελειώσουν το μπάνιο τους και θα σε καλέσουν / έρθουν απο εκεί μετά. Όλα καλά ως εδώ.

Ξαφνικά χτυπάει το κουδούνι κατά τις 5 το απόγευμα παραμονή της τελευταίας μέρας των δηλώσεων (6 εγώ φεύγω). Σκάει τυπάκι γύρω στα 30 θέλει να κάνει τη δήλωση του. Γενικά είμαστε γραφείο που ασχολείται με εταιρείες, δεν κάνουμε έτσι άκυρες δηλώσεις στη τύχη (υπάρχει λόγος, μπορώ να εξήγησω σε άλλο post). Με τα πολλά αρχίζει το μαμου να του κάνουμε τη δήλωση, δεν βρίσκει άλλον κλπα. Το αφεντικό δεν ήθελε να τον αναλάβουμε αλλά λέω δεν μαμιέται, τον λυπήθηκα κιολας, του λέω άντε 20€ να τελειώνουμε, δώσμου κωδικούς taxis και αύριο θα είναι έτοιμη.

-Α, δεν έχω κωδικούς taxis

-Τι δεν έχεις? Στείλτους με mail όταν πας σπίτι

-Όχι δεν έχω καθόλου

-?????????? Και πώς θα κάνουμε δήλωση?

-Ε δεν μπορούμε να βγάλουμε?

- Ε παραμονή της τελευταίας μέρας, τι να βγάλουμε, έχω και 200 δηλώσεις να κάνω ακόμα. Τέσπα, θα σου κάνω την αίτηση και το πρωί θα πας με την ταυτότητα σου εφορία να παραλάβεις

-Το πρωί δεν γίνεται, δουλεύω, δεν μπορείτε να πάτε εσείς?

-Τι να παμε εμείς ρε φίλε, στο μητρώο θα έχει 3 ώρες δουλειά, παραμονή των δηλώσεων κιόλας έχουμε δουλειές

-Ε και αυτή δουλειά σας δεν είναι? Αφου θα πληρωθείτε

-Τι θα πληρωθώ ρε φίλε 20€ να περιμένω 3 ώρες στο μητρώο

-Ωραία πόσα θέλετε να μου βγάλετε και κωδικούς?

-100€ 

(Άφωνος ο πελάτης, νόμιζε του κάνω πλάκα). Τελικά κατάλαβε οτι δεν κάνω πλάκα και έφυγε. Τυπικά προφανώς δεν χρεώνουμε κάτι για έκδοση κωδικών, δεν είμαστε γενικά απατεώνες, αλλά παραμονη των δηλώσεων ρε ΦΙΛΕ!! Έγω να είμαι έξω φρενών και το αφεντικό μέσα έχει κλάσει στα γέλια....

Επεξ/σία από Ryzenlake
  • Like 17
  • Thanks 7
  • Sad 1
  • Haha 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...