Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Arkin είπε

Τριτη συνεχομενη αναβαθμιση που κανω χωρις DDU η factory reset και ολα δουλευουν ρολοι. 

Εμένα παίζει να είναι η 100ή+ :P

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγω απο τη vega 64 το παω σερί, όλα τα updates από πάνω, επίσης νομίζω ότι είναι η 1η φορά που δεν χρειάστηκε καν να φορτώσω το OC profile. Δεν το έχασε 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, leros2004 είπε

Εγω απο τη vega 64 το παω σερί, όλα τα updates από πάνω, επίσης νομίζω ότι είναι η 1η φορά που δεν χρειάστηκε καν να φορτώσω το OC profile. Δεν το έχασε 

Ναι δεν χάνει πια το profile που έχουμε load ουτε μετά από sleep. Σε κάθε νέο release απλά κατεβάζω με το morepowertool το fan curve στο 10% και δεν ξανά ασχολούμαι μέχρι να βγει νέο release. Παντού hardware acceleration on και με πολλά alt tabs όλα δουλεύουν όπως πρέπει. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα σας ηθελα να ρωτησω αν τα θεματα που εχει η rx5700xt εχουν λυθει γτ σκεφτομαι να αγορασω την νιτρο σημερα στα 420 απο το πλαισιο

το τροφοδοτικο βγαζει ενα καλοδιο για την τροφοδοσια 8πιν και 6πιν

Επεξ/σία από sozz
  • Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, sozz είπε

καλησπερα σας ηθελα να ρωτησω αν τα θεματα που εχει η rx5700xt εχουν λυθει γτ σκεφτομαι να αγορασω την νιτρο σημερα στα 420 απο το πλαισιο

Eκτος αν σκοπευεις να βαλεις ταυτοχρονα πανω 2-3 οθονες ( ισως λυθηκαν και εκει τα προβληματα δεν γνωριζω) προχωρα αφοβα. 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, sozz είπε

Άφοβα θα την ευχαριστηθείς. Η καλύτερη υλοποίηση η nitro και 3 χρόνια εγγύηση από plaisio. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Άφοβα θα την ευχαριστηθείς. Η καλύτερη υλοποίηση η nitro και 3 χρόνια εγγύηση από plaisio. 

ωραια χαιρομαι που δεν ειχα παρει την 2060 στα 450 ευρο και εφτιαξα αλλα parts στο πσ :P

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sozz είπε

ωραια χαιρομαι που δεν ειχα παρει την 2060 στα 450 ευρο και εφτιαξα αλλα parts στο πσ :P

Μην το συζητάς κουτί σου έκατσε η διαφορά τους είναι στο 20% επιδόσεις και περνεις και την καλύτερη υλοποίηση από επίσημο κατάστημα. Καλό gaming. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, noFEARgr είπε

Eκτος αν σκοπευεις να βαλεις ταυτοχρονα πανω 2-3 οθονες ( ισως λυθηκαν και εκει τα προβληματα δεν γνωριζω) προχωρα αφοβα. 

Μπα με τις 2 οθονες δεν εχω θεματα.Περα απο τα κλασσικα με τα ρολογια της μνημης,το overlay κτλ κτλ.Τα χοντρα δουλευουν μια χαρα.

• Like 4
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Dantε είπε

Μπα με τις 2 οθονες δεν εχω θεματα.Περα απο τα κλασσικα με τα ρολογια της μνημης,το overlay κτλ κτλ.Τα χοντρα δουλευουν μια χαρα.

Αντε ρε συ Dante βρήκες την υγειά σου και εσύ γιατί λόγω 2 οθονών πρέπει να έφαγες το μεγαλύτερο ζόρι με την navi. Πρέπει να έχει μήνες που το διόρθωσαν το συγκεκριμένο θέμα. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Arkin είπε

Αντε ρε συ Dante βρήκες την υγειά σου και εσύ γιατί λόγω 2 οθονών πρέπει να έφαγες το μεγαλύτερο ζόρι με την navi. Πρέπει να έχει μήνες που το διόρθωσαν το συγκεκριμένο θέμα. 

Απο τους 20.2.2.Και με αυτους εχω μεινει κιολας.

Απο οτι φαινεται ακουσαν βασικα την οδηγια μου.:P

Δηλαδη πιο αραια update αλλα να λυνουν προβληματα.Βλεπεις πλεον οτι στα fixed issues ειναι ουσιαστικα πραγματα.

Οχι οπως πριν που ειχαν 2-3 fixed της πλακας και ενα σωρο χοντρα known.

• Like 2
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Dantε είπε

Απο τους 20.2.2.Και με αυτους εχω μεινει κιολας.

Απο οτι φαινεται ακουσαν βασικα την οδηγια μου.:P

Δηλαδη πιο αραια update αλλα να λυνουν προβληματα.Βλεπεις πλεον οτι στα fixed issues ειναι ουσιαστικα πραγματα.

Οχι οπως πριν που ειχαν 2-3 fixed της πλακας και ενα σωρο χοντρα known.

Ε ναι τι πράγμα ήταν αυτό 4 update το μήνα που στα fixes είχαν πράγματα που λίγους ενδιαφεραν. Το stuttering πάντως το έχουν ακόμα στα known issues προσωπικά τους έχω στείλει 2 report για origins odyssey με dx11 ποιος ξέρει ίσως κάποια στιγμή τα λύσουν. Ευτυχώς το dxvk μας έσωσε εδώ και στα μελλοντικά παιχνίδια της ubisoft αναμένω vulkan η dx12 μιας και έβαλαν στα rainbow six και breakpoint πριν 2 μήνα. Μόνο έτσι θα εξαλείψουν τα ατελείωτα draw calls του cpu και το overhead σε σημεία με πολλά NPC. Μην ξεχνάμε ότι είμαστε στον πρώτο χρόνο ακόμα μιας εντελώς καινούργιας αρχιτεκτονικής. Οι Turing είναι στον δεύτερο και προφανώς είχαν λιγότερα προβλήματα τους πρώτους μήνες. Που τα περισσότερα θέματα των navi συνέβησαν σε συστήματα με ryzen τρίτης γενιάς και x570 συστήματα σε z370 z390 λίγοι είχα μεγάλα θέματα. 

• Like 1
Δημοσ.

περιμενουμε τωρα να μας ερθει πιστευω να μην αργησουν...

αυτο που μου αρεσει στις επιλογες μου ηταν gtx 260  gddr3 -> gtx 960 gddr5 -> rx 5700xt gddr6 λογικα το επομενο στο 7 :P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Dantε είπε

Τα χοντρα δουλευουν μια χαρα.

Το έκανα print screen να το κορνιζώσω στο δωμάτιο μου.

Βέβαια στα known issues ειναι ακόμα: 
Some users may still experience black screen or system hang issues during extended periods of gameplay. AMD will continue to monitor and investigate reports of these issues closely.

Ps: Νομίζω ότι η amd ασχολήθηκε πραγματικά  με το πρόβλημα, όταν το έκανε θέμα το Hardware Unboxed 

Επεξ/σία από leros2004
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...