Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προς το παρόν το έχω φτάσει μέχρι εδώ με πολύ χαμηλό bitrate και FPS.. τρώει 46 MB / λεπτό, δεν είναι και άσχημα νομίζω.. θα προσπαθήσω αύριο να το ρίξω και άλλο.

edit: Βρήκα ένα comparison για file sizes απο Bandicam. Τουλάχιστον να έχω ένα πιο συγκεκριμένο goal :P

Επεξ/σία από Luciddream
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε 1080 σχεδόν 7gb vram.... Θα δούμε ''ωραία'' πράματα στα καινούργια παχνίδια   

Αναφορά σε κείμενο

*Ultra at 1440p is too much for 8GB VRAM.

Επεξ/σία από leros2004
  • Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, leros2004 είπε

άρα μάλλον δεν κοιτάμε καν την 3070? 😕

Δημοσ.

Παιδες ερωτηση!! Οι κατοχοι 5700xt την συνιστάται σε αλλους; Έχετε προβλήματα ή λύθηκαν; Σκέφτομαι για την nitro+ απο αμαζον αλλα μην αρχίσει τα προβλήματα και σαλταρω!! Ευχαριστώ γ οποια απάντηση!!

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Pakmanis είπε

Παιδες ερωτηση!! Οι κατοχοι 5700xt την συνιστάται σε αλλους; Έχετε προβλήματα ή λύθηκαν; Σκέφτομαι για την nitro+ απο αμαζον αλλα μην αρχίσει τα προβλήματα και σαλταρω!! Ευχαριστώ γ οποια απάντηση!!

Εγω την εχω απο τον προηγουμενο Σεπτεμβρη ( 1 χρονο + δηλαδη )  και δεν ειχα κανενα ποτε θεμα....

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Pakmanis είπε

Γιατί να πάρεις τώρα 5700ΧΤ;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Pakmanis είπε

Γιατι το budget ειναι 350 με 400 λιρες και ολες οι νεες υλοποιήσεις ειναι ακριβες οποτε είτε 2060s ειτε 2070s ή 5700xt. 

Αν βρεις 2070S μέσα στο budget καλύτερα αυτή. Ίδια είναι ουσιαστικά με την 5700ΧΤ αλλά έχει το DLSS που θα χρησιμεύσει σε κάποιους τίτλους και το υιοθετούν όλο και περισσότερο. Αλλά βρίσκεις σε αυτό το budget; Ή λες για μεταχειρισμένη;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακομα δεν θ αγορασω γτ θελω ν πλησιάσει το Black Friday. Αγγλια ξεκινάει νωρις 1-2 βδομαδες πριν οποτε προς το παρόν μονο η gigabyte 2070s windforce 8gb oc η οποία διαβασα οτι ειναι φολα υλοποίηση.  Οποτε θ δουμε τ κ πως πιο κοντα. Απλα θ θελα αν δεν πεσουν πολυ οι τιμες ν χω την επιλογή της 5700xt. Δεν ξερω ομως τ παιζει μ drivers γτ εχουμε κοσμο π ολα μπομπα κ κοσμο που καντηλιαζει. Φυσικα απο αμαζον θ αγορασω κατα πασα πιθανότητα οποτε υπαρχεο κ το rma.

Για μεταχειρισμένη οχι γτ φοβάμαι μην σπάσει ο διαολος τ ποδαρι τ.

Επεξ/σία από Pakmanis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Pakmanis είπε

Ακομα δεν θ αγορασω γτ θελω ν πλησιάσει το Black Friday. Αγγλια ξεκινάει νωρις 1-2 βδομαδες πριν οποτε προς το παρόν μονο η gigabyte 2070s windforce 8gb oc η οποία διαβασα οτι ειναι φολα υλοποίηση.  Οποτε θ δουμε τ κ πως πιο κοντα. Απλα θ θελα αν δεν πεσουν πολυ οι τιμες ν χω την επιλογή της 5700xt. Δεν ξερω ομως τ παιζει μ drivers γτ εχουμε κοσμο π ολα μπομπα κ κοσμο που καντηλιαζει. Φυσικα απο αμαζον θ αγορασω κατα πασα πιθανότητα οποτε υπαρχεο κ το rma.

Για μεταχειρισμένη οχι γτ φοβάμαι μην σπάσει ο διαολος τ ποδαρι τ.

Μια χαρά υλοποίηση είναι. Γιατί τι θα κάνεις; Ρεκόρ στο timespy? Την κάνεις και ένα undervolt και είναι μια χαρά. Γιατί και εγώ που πήρα δυνατή υλοποίηση τι κατάλαβα; 2 fps πάνω από τις απλές palit είμαι..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Ε διαβασα οτι εχει ρε συ θεμα ηχου μ υο coil. Coil whine λενε κ αρκετοι ειχαν artifacts στο 2μηνο. Ρεκορ δεν θ κανω, δεν εχω τετοια βίτσια :)

Δημοσ.
22 ώρες πριν, leros2004 είπε

Έφτασε και τα 7860+ στα μισά του video. Τώρα αν τα χρειάζεται είναι άλλο θέμα

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...