aces Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, moutsa είπε Πακέτο σταλμένο από Ιταλία στις 10 Οκτωβρίου με SDA xpress μέχρι και σήμερα είναι άφαντο γνωρίζει κάποιος με ποια εταιρία συνεργάζονται στην Ελλάδα? ΕΛΤΑ ισως και ΕΛΤΑ courier Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2023 από aces 1
moutsa Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, aces είπε ΕΛΤΑ ισως και ΕΛΤΑ courier Τους κάλεσα τηλεφωνικά αλλά δεν μπόρεσαν να με βοηθήσουν διότι το tracking δεν ήταν στα πρότυπα των ΕΛΤΑ. Εδώ είναι και ο αριθμός αλλά δεν το βλέπω. https://parcelsapp.com/en/tracking/8C8792F364051 Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2023 από moutsa
sakisgri Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, moutsa είπε Τους κάλεσα τηλεφωνικά αλλά δεν μπόρεσαν να με βοηθήσουν διότι το tracking δεν ήταν στα πρότυπα των ΕΛΤΑ. Εδώ είναι και ο αριθμός αλλά δεν το βλέπω. https://parcelsapp.com/en/tracking/8C8792F364051 Θα πρέπει να φτάσει Ελλαδα για να πάρεις το next tracking number από τα ΕΛΤΑ. Αλλά απ' ότι φαινεται μάλλον "χάθηκε" ειναι κολλημένο στην ίδια φάση ενάμιση μήνα. Μάλλον είσαι για refund. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2023 από sakisgri 1 1
phanispal Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Ξέρει κανείς αν μπορώ να αγοράσω με κάποιο τρόπο από εδώ; https://www.lazada.co.id/products/stiker-sticker-emblem-bak-mesin-kopling-magnet-mahnit-set-kawasaki-kaze-r-original-i7244332145-s13576698306.html? https://www.blibli.com/p/stiker-emblem-cover-bak-kopling-magnet-set-kaze-r-original-kawasaki/ps--ZAS-70452-05380 Ή τέλος πάντων πού αλλού μπορώ να τα βρω;
sakisgri Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, phanispal είπε Ξέρει κανείς αν μπορώ να αγοράσω με κάποιο τρόπο από εδώ; https://www.lazada.co.id/products/stiker-sticker-emblem-bak-mesin-kopling-magnet-mahnit-set-kawasaki-kaze-r-original-i7244332145-s13576698306.html? https://www.blibli.com/p/stiker-emblem-cover-bak-kopling-magnet-set-kaze-r-original-kawasaki/ps--ZAS-70452-05380 Ή τέλος πάντων πού αλλού μπορώ να τα βρω; Δεν ξέρω αν ειναι ίδια γιατι βλέπω μια διαφορά στο δεύτερο κομμάτι του part number. Αυτά εδώ ειναι Kawasaki GENUINE PARTS και τα άλλα ειναι MADE IN INDONESIA, μήπως γιαυτό και η διαφορά Αν δεν ειναι ίδια, τα 2 φαινεται να ειναι καταστήματα, μήπως θα μπορούσαν να τα παραγγείλουν. https://www.car.gr/parts/view/27963749-aftokolito-kapakioy-volan-kawasaki-kaze-r-115 https://www.car.gr/parts/view/27817065-sima-kapakioy-syblekti-kazer-gnisio https://www.car.gr/parts/view/327150627-aftokollito-sima-kapakioy-volan-gnisio-kawasaki-kazer 1 1
phanispal Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Σ' ευχαριστώ πολύ, θα πάρω σήμερα να δω αν υπάρχει κάτι, γιατί η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολο έως απίθανο. 1
ThanosR92 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Έχω κάνει μια αγορά από Amazon Ιταλίας. Η αποστολή του προϊόντος έχει πραγματοποιηθεί με UPS. Μέσα στο Amazon λέει ότι έγινε απόπειρα παράδοσης στις 8 Δεκεμβρίου. Όταν ανοίγω το Tracking Number μέσα στην UPS, γράφει αυτό: Καθ' οδόν Εκτελωνισμός σε εξέλιξη Περνάει τελωνείο; Και αν ναι, γιατί λέει ότι έγινε απόπειρα παράδοσης στις 8 Δεκεμβρίου.
GSteve Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Γενικά για αγορά από Ιταλία αν σταλεί με το ταχυδρομείο Ιταλίας υπάρχει περίπτωση να περάσει σε courier κι όχι στα ΕΛΤΑ ή ΕΛΤΑ Courier; Συνήθως με ποιές εταιρείες συνεργάζονται;
Vasilica89 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Καλημέρα! Περιμένει κ κάποιος σάν κ εμένα δέμα που έφυγε από Θεσσαλονίκη 5/12 με acs και δεν έφτασε ακόμα ούτε στο hub της Αθήνας? Παραγγελία από bg, Chronos ανέλαβε από Γαλλία,σε 5-6 μέρες σύνολο Ελλάδα μετά όμως κολλημένο στην αναχώρηση προς κατάστημα παράδοσης
aces Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, GSteve είπε Γενικά για αγορά από Ιταλία αν σταλεί με το ταχυδρομείο Ιταλίας υπάρχει περίπτωση να περάσει σε courier κι όχι στα ΕΛΤΑ ή ΕΛΤΑ Courier; Συνήθως με ποιές εταιρείες συνεργάζονται; Δυσκολο συνηθως για τετοια αποστολη ερχεται με απλο ταχυδρομειο ΕΛΤΑ ή καποιες φορες ΕΛΤΑ courier αν η αποστολη αναφερει τη λεξη express οταν γινει η αρχικη παραγγελια. Παιζει και κουριερ απο Ιταλια αναλογα το κατ/μα και τους τροπους αποστολης που παρέχει. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2023 από aces 1
draculias Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα μας, @sakisgri και @aces (ή όποιος άλλος γνωρίζει βεβαίως) Έκανα την 1η μου παραγγελία κι εγώ από Ali. 2 διαφορετικά προϊόντα από διαφορετικούς πωλητές, πήγε σε κόμβο για ενοποίηση για να φύγουν ως ένα πακέτο. είχα δει τον πίνακα/οδηγό του sakisgri και επέλεξα standard shipping (με το σκεπτικό της αποφυγής τελωνείου -τριγωνική αποστολή μέσω Ουγγαρίας). το tracking που μου δόθηκε ξεκινά από αριθμό (40.....) και στο parcels app μου εμφανίζει αποστολή με... Cainiao και delivery company DPD Greece... σε άλλα tracking sites μου εμφανίζει ότι θα παραδοθεί μία με Acs, μία με DHL express... Τι λέει η εμπειρία σας κύριοι για το πως θα παραδοθεί; επίσης 3 εβδομάδες είναι περίπου το διάστημα αναμονής ή λόγω Χριστουγέννων πάμε πιο μακριά; ευχαριστώ
sakisgri Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, draculias είπε Καλησπέρα μας, @sakisgri και @aces (ή όποιος άλλος γνωρίζει βεβαίως) Έκανα την 1η μου παραγγελία κι εγώ από Ali. 2 διαφορετικά προϊόντα από διαφορετικούς πωλητές, πήγε σε κόμβο για ενοποίηση για να φύγουν ως ένα πακέτο. είχα δει τον πίνακα/οδηγό του sakisgri και επέλεξα standard shipping (με το σκεπτικό της αποφυγής τελωνείου -τριγωνική αποστολή μέσω Ουγγαρίας). το tracking που μου δόθηκε ξεκινά από αριθμό (40.....) και στο parcels app μου εμφανίζει αποστολή με... Cainiao και delivery company DPD Greece... σε άλλα tracking sites μου εμφανίζει ότι θα παραδοθεί μία με Acs, μία με DHL express... Τι λέει η εμπειρία σας κύριοι για το πως θα παραδοθεί; επίσης 3 εβδομάδες είναι περίπου το διάστημα αναμονής ή λόγω Χριστουγέννων πάμε πιο μακριά; ευχαριστώ Καλησπέρα, Η ACS θα σου το παραδώσει. Η dpd θα το παραλάβει από την Cainiao (από Ουγγαρια) και θα το δώσει στην ACS. Όταν φτάσει Ελλαδα το δέμα τοτε θα φανεί στην ACS. Την ημέρα που θα σου το παραδώσει η ACS θα σου στείλει μήνυμα στο viber. Αν τα προϊόν ήταν φτηνά και είχαν τρόπο αποστολής Aliexpress saver shipping, Cainiao super economy η Cainiao super economy global δεν χρειαζόταν να πληρωσεις παραπάνω για standard shipping πάλι θα γινόταν ενοποίηση και θα αναβαθμιζόταν σε Aliexpress standard shipping. Κανονικά αυτά κάνουν από 12-16 μέρες, αλλά αυτό το διάστημα φτάνουν τον μήνα. 7 ώρες πριν, Vasilica89 είπε Καλημέρα! Περιμένει κ κάποιος σάν κ εμένα δέμα που έφυγε από Θεσσαλονίκη 5/12 με acs και δεν έφτασε ακόμα ούτε στο hub της Αθήνας? Παραγγελία από bg, Chronos ανέλαβε από Γαλλία,σε 5-6 μέρες σύνολο Ελλάδα μετά όμως κολλημένο στην αναχώρηση προς κατάστημα παράδοσης Υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση αυτό το διάστημα. Είναι γενικό το πρόβλημα, υπομονή. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2023 από sakisgri 1 1
GSteve Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 9 ώρες πριν, aces είπε Δυσκολο συνηθως για τετοια αποστολη ερχεται με απλο ταχυδρομειο ΕΛΤΑ ή καποιες φορες ΕΛΤΑ courier αν η αποστολη αναφερει τη λεξη express οταν γινει η αρχικη παραγγελια. Παιζει και κουριερ απο Ιταλια αναλογα το κατ/μα και τους τροπους αποστολης που παρέχει. Από κάτάστημα ultras κάποιας ομάδας έχω παραγγείλει κάτι άλλα έχει βάρος. Έχω πάρει κι άλλες φορές και ήρθε με courier σε πολύ γρήγορους χρόνους. Αυτή τη φορά υπολογίζω ότι λόγω βάρους θα είναι με ιταλικό ταχυδρομείο ή την θυγατρική τους courier και λογικά θ' αργήσει. Δεν έχω και κωδικούς αποστολής.
teosard Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Σήμερα παρέλαβα ένα 32αρι μόνιτορ από amazon.it και επειδή είχε καμένα pixel θέλω να το επιστέψω. Το θέμα είναι ότι δεν μου δόθηκε label να το επιστέψω με DHL όπως μου είχε ξανατύχει και μου λένε να πληρώσω τα μεταφορικά και θα μου τα επιστέψουν όταν παραλάβουν. Επειδή το δέμα είναι μεγάλο (13 κιλα ) με ποιες courier μπορώ να το στείλω και να μην μου βγουν ακριβά τα μεταφορικά? Από περιέργεια που κοίταξα DHL ζητάνε 350 ευρώ.
aces Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Στις 13/12/2023 στις 6:12 ΜΜ, teosard είπε Σήμερα παρέλαβα ένα 32αρι μόνιτορ από amazon.it και επειδή είχε καμένα pixel θέλω να το επιστέψω. Το θέμα είναι ότι δεν μου δόθηκε label να το επιστέψω με DHL όπως μου είχε ξανατύχει και μου λένε να πληρώσω τα μεταφορικά και θα μου τα επιστέψουν όταν παραλάβουν. Επειδή το δέμα είναι μεγάλο (13 κιλα ) με ποιες courier μπορώ να το στείλω και να μην μου βγουν ακριβά τα μεταφορικά? Από περιέργεια που κοίταξα DHL ζητάνε 350 ευρώ. Αναγκαστικα ανοιξε ticket σε amazon support εξηγωντας πως εχει η κατασταση αφου το κοστος ξεφευγει κατα πολυ για επιστροφη και το προιον δεν ειναι οπως πρεπει κατα την παραλαβη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα