ilos Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Βασικά το game έχει 3 endings. Τα υπόλοιπα είναι mass effect 3 endings με αποχρώσεις και ταμπέλες.😁 They shouldnt even bother imo. Και εγώ είμαι από τους ανώμαλους που προτιμώ το frenzied flame αντί για το age of stars γιατι αφήνει και ωραίο grudge με την Melina.😁 Το οποίο μπορεί να χρησιμοποπιηθεί για ER2 ή DLC. Το age of stars ending είναι 2 absolute και concluding για τα γούστα μου, αν και αυτό έκανα στο τέλος γιατί της το είχα υποσχεθεί. Ακολουθεί όμως spoiler. Spoiler Είμαστε σίγουροι ότι η Ranni έκλεψε κομμάτι του destined death με δική της πρωτοβουλία? Δε σκότωσε μόνο τον Godwyn αλλά και τον εαυτό της για να σπάσει ο κύκλος. Μήπως όλα ήταν από την αρχή σχεδιασμένα από την Marika? Μήπως ο "Radagon" ήταν και αυτός manifestation/εντολοδόχος της greater will για να διασφαλίσει κάτι που ίσως ήταν με διαφορετική ατζέντα από ότι είχε η Marika? H Marika αρχικά είχε οικογένεια με τον Godfrey και ήθελε να διασφαλίσει την μακροημέρευση τους κρύβοντας το rune of death. Όμως στην πορεία ο Godfrey έχασε την grace του "κάπως" και ακολούθησε το march of the tarnished. Ήταν plan της Μαρικα που λένε πολλοί? Δε το πιστεύω. Πιστεύω ότι ήταν το θέλημα της greater will ή απλά φυσική εξέλιξη των πραγμάτων. Ήθελε να βάλει τον Radagon εκεί στη θέση του. Για κάποιο λόγο δεν είχε εμπιστοσύνη στην Marika. Και όπως αποδείχτηκε από την night of the black knives και το shuttereing του ring, είχε δίκιο. Υπόψιν η Marika κατέστρεψε το ring, ενώ ο Radagon προσπαθεί απελπισμένα να το επισκευάσει. Και οι 2 είναι bound από την greater will αλλά έχουν αντικρουόμενα motives. Και τέλος κάτι που ίσως δούμε σε DLC. Γιατί δεν υπάρχει formless mother ending, ενώ υπάρχει frenzied flame ending? Ο Mohg έκλεψε τον Miquella για λογαριασμό της formless mother για να έχουν τον δικό τους Empyrian. Δεν συνεχίζεται όμως αυτό μετά στο game. Σκοτώνουμε τον Mohg (και την Malenia οι περισσότεροι😁) και αφήνουμε τον Miquella στην ησυχία του. Και κάτι άλλο (δεύτερο spoiler). Spoiler Στο τέλος της Fia's questline αποκαλύπτει ότι θα γεννήσει ένα παιδί πριν πέσει σε eternal slumber. Αυτό όπως και το "αυγό" της Rennala ίσως χρησιμοποιηθούν και αυτά σε DLC's.
Zus Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Πολύ ντόρο κάνετε για ενδεχόμενο DLC και δεν συμμερίζομαι την αισιοδοξία σας. Σε ποιο παιχνίδι μέχρι σήμερα η From έχει βγάλει DLC; Ίδιες προσδοκίες διαβάζω ότι υπήρχαν και για το Sekiro και τελικά μείνατε (τότε εσείς και από χθες και εγώ) με το λιπου στο χέρι... 1
silenoz66 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, Zus είπε Πολύ ντόρο κάνετε για ενδεχόμενο DLC και δεν συμμερίζομαι την αισιοδοξία σας. Σε ποιο παιχνίδι μέχρι σήμερα η From έχει βγάλει DLC; Ίδιες προσδοκίες διαβάζω ότι υπήρχαν και για το Sekiro και τελικά μείνατε (τότε εσείς και από χθες και εγώ) με το λιπου στο χέρι... Ολα τα Dark souls είχαν DLC και σε ολες τις περιπτώσεις πολύ ανώτερα του main game βασικά. 2
nickk0kkav Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Και το bloodborne ειχε dlc, μονο το sekiro δεν ειχε. Και με τις πωλησεις που ειχε το elden ring ειναι αδιανοητο να μη βγαλουν dlc.Αν κ θα μπορουσε να βγαλει μονο καμια pvp αρενα κ να μεινουμε με την ορεξη
Zus Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, silenoz66 είπε Ολα τα Dark souls είχαν DLC και σε ολες τις περιπτώσεις πολύ ανώτερα του main game βασικά. Γράψε λάθος τότε, ίσως εγώ δεν το θυμάμαι αυτό. Στο DS είχα πάρει την Prepare to die edition, συνεπώς τα είχε ενσωματωμένα θαρρώ. Στο DS2 την Sin of the first Scholar (το μόνο παιχνίδι της From που δεν τερμάτισα ποτέ) και το DS3 το είχα τερματίσει από vanilla και δεν ξανασχολήθηκα. Τώρα όμως που μου είπες για τα DLC, αγοράζω το season pass και το ξαναπιάνω asap με fresh start. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2022 από Zus 2
Alastor192 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Ο μονος λογος που υπαρχει περιπτωση να μην βγει DLC ειναι επειδη εχει ηδη απειρο content το παιχνιδι.Φυσικα κανεις δεν χορταινει Souls content,οποτε ας βγαλουν οσα θελουν αν με ρωτησετε. Πιστευω σιγουρα θα βγαλουν patch ειτε free ειτε επι πληρωμη για PvP focused content. Κατι σε μορφη arenas ξερω γω. Ηδη υπαρχουν καποια arenas στο παιχνιδι που ισως χινταρουν προς τα εκει. Παντως με την επιτυχια που εκανε το παιχνιδι,ειναι ευκολα λεφτα οποιο expansion και αν βγαλουν 1
Saloufas Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Όντως το πιο ωραίο τελος είναι το franzier flame... Spoiler όχι μόνο σώζεις την Melina αλλά αυτή υπόσχεται να σε κυνηγήσει για πάντα, τρελό πάθος λέμε το μωρό! 😁
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Sekiro είχε την Activision από πίσω για publisher και κρίμα που δεν είχαμε ένα expansion... 1
nickk0kkav Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, Zus είπε Γράψε λάθος τότε, ίσως εγώ δεν το θυμάμαι αυτό. Στο DS είχα πάρει την Prepare to die edition, συνεπώς τα είχε ενσωματωμένα θαρρώ. Στο DS2 την Sin of the first Scholar (το μόνο παιχνίδι της From που δεν τερμάτισα ποτέ) και το DS3 το είχα τερματίσει από vanilla και δεν ξανασχολήθηκα. Τώρα όμως που μου είπες για τα DLC, αγοράζω το season pass και το ξαναπιάνω asap με fresh start. Το ring city (το dlc του ds3 ) ειναι φοβερο . Αν το ξαναρχισεις ψαξε ενα mod ciders κατι νομιζω . Δεν το εχω παιξει αλλα εχω διαβασει τα καλυτερα -------- Οντως τα prepare to die , sin of the first scholar εχουν τα dlc ενσωματομενα . Παντως εμενα μου αρεσε κ το ds2 αλλα αν κ το ειχα πλατιναρει στην εποχη του δεν θυμαμαι απολυτως ΤΙΠΟΤΑ . Τυχαιο ?? 1
Zus Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nickk0kkav είπε Το ring city (το dlc του ds3 ) ειναι φοβερο . Αν το ξαναρχισεις ψαξε ενα mod ciders κατι νομιζω . Δεν το εχω παιξει αλλα εχω διαβασει τα καλυτερα -------- Οντως τα prepare to die , sin of the first scholar εχουν τα dlc ενσωματομενα . Παντως εμενα μου αρεσε κ το ds2 αλλα αν κ το ειχα πλατιναρει στην εποχη του δεν θυμαμαι απολυτως ΤΙΠΟΤΑ . Τυχαιο ?? Και η πλάκα είναι ότι είχα αγοράσει τότε εξαρχής την έκδοση με το season pass και ούτε πήρα χαμπάρι ότι βγήκαν DLC για να επιστρέψω να τα παίξω. Μπήκα μόλις steam να αγοράσω το season pass και ήταν στο Library... PS Δεν μπλέκω με mods που ισοδυναμούν με softbans από τη From. Mods μόνο όταν έπαιζα WoW που ήταν άκρως απαραίτητα και τα ενέκρινε και η Blizzard. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2022 από Zus 1
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Patch Notes Version 1.03.3 άκυρο έχει βγει καιρό Επεξ/σία 13 Απριλίου 2022 από xtrmsnpr
Zengar Zombolt Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Angry Joe Review (αν και αργοπορημένο) 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε Angry Joe Review (αν και αργοπορημένο) 45:37.
john2gr Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 "Εκατσα και ειδα videos στο YouTube για να φτιαξω το build." Ε ναι, γιατι αν δεν κατσεις να δεις τα optimal, το παιχνιδι κατανταει grinding (κλασικo παραδειγμα το strength που δεν κανει τπτ και οσοι δεν εχουμε δει videos και επενδυσαμε εκει πηραμε τα @@ μας). Κατα τα αλλα, θεωρειται "cheat" αν βαλεις mod για να αποφυγεις το early grinding αλλα δεν θεωρειται cheat να βλεπεις τα καλυτερα builds και τα exploits PS: Κι επειδη εχει γινει της μοδας το "git good", αν οσοι βλεπουν videos με builds επαιζαν την δεκαετια του 80 που δεν υπηρχε το YouTube τι θα εκαναν? Δεν θα γινοντουσαν τελικα "good" η το ιδιο παιχνιδι θα το εθαβαν? . Το ΙΔΙΟ ισχυει και για το lore. Οι περισσοτεροι βλεπουν lore videos για να καταλαβουν τι γινεται (η για να ολοκληρωσουν τα objectives). Αν ημασταν παλι σε δεκαετια 80 τι? Παναγιες που δεν βρισκουν τι να κανουν? . Η πλακα ειναι οτι οι ιδιοι ειχαν κραξει το F.E.A.R. το οποιο σου εδινε το lore με in-game ηχογραφημενα μηνυματα (που ουτε καν επρεπε να πας στο YouTube. Απλα οσο επαιζες χρειαζοταν να δινεις και λιγο βαση). Food for thought αυτο απλα. PS2: Οχι οτι δεν υπαρχουν παιχταραδες στο Elden Ring, μην παμε στο αλλο ακρο 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα