VonLoutsos Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Μια απορία. Μετά από πολύ καιρό έφερε ο θείος το παιχνίδι για το pc. Έχω πρόβλημα όμως με το Dualshock 4 το οποίο αν και το DS4w το βλέπει, εντούτοις δεν κάνει τίποτα στο παιχνίδι. Υπάρχει κάποια λύση; (Να πώ πως αν και υπάρχει και λογαριασμός steam εντούτοις δεν χρησιμοποιείται για παιχνίδια για να ξέρω αν λειτουργεί εκεί). Ευχαριστώ όποιον έχει κάποια ιδέα.
ilos Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 35 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε Μια απορία. Μετά από πολύ καιρό έφερε ο θείος το παιχνίδι για το pc. Έχω πρόβλημα όμως με το Dualshock 4 το οποίο αν και το DS4w το βλέπει, εντούτοις δεν κάνει τίποτα στο παιχνίδι. Υπάρχει κάποια λύση; (Να πώ πως αν και υπάρχει και λογαριασμός steam εντούτοις δεν χρησιμοποιείται για παιχνίδια για να ξέρω αν λειτουργεί εκεί). Ευχαριστώ όποιον έχει κάποια ιδέα. Να πεις στον θείο να στο αγοράσει κιόλας γιατί μιλάμε για ένα παιχνίδι που βγαίνει κάτι ανάλογο μια φορά στα 10 χρόνια και άμα. 4
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, VonLoutsos είπε Μια απορία. Μετά από πολύ καιρό έφερε ο θείος το παιχνίδι για το pc. Έχω πρόβλημα όμως με το Dualshock 4 το οποίο αν και το DS4w το βλέπει, εντούτοις δεν κάνει τίποτα στο παιχνίδι. Υπάρχει κάποια λύση; (Να πώ πως αν και υπάρχει και λογαριασμός steam εντούτοις δεν χρησιμοποιείται για παιχνίδια για να ξέρω αν λειτουργεί εκεί). Ευχαριστώ όποιον έχει κάποια ιδέα. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να είσαι στενά οικονομικά, αν μπορείς μάζεψε χρήματα και πάρτο κάποια στιγμή. Είναι παιχνίδι διαμάντι! Για το PS4 gamepad τώρα βάλε αυτό εδώ Edit άκυρο τώρα είδα ότι λες ότι το βλέπει αλλά δε παίζει. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2022 από xtrmsnpr 1
ilos Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 4 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Στην αρχή νόμιζα ότι κάνει private host μόνο. Αλλά μετά είδα ότι ανοίγει και το online... Do it at your own risk.😁
nickk0kkav Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Το πραγματικο ερωτημα ειναι γιατι να χρειαζεται mod για κατι τετοιο κ να μην υπαρχει απο την αρχη . 2022 εχουμε ... οχι 2009 ουτε ps3 εχουμε . Αν κ δε ξερω αν ηταν επιλογη λογω τεχνολογικων περιορισμων το multi που υπαρχει αυτη τη στιγμη. Ολα θα τα χωρουσαν αν ηθελαν
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 4 λεπτά πριν, nickk0kkav είπε Το πραγματικο ερωτημα ειναι γιατι να χρειαζεται mod για κατι τετοιο κ να μην υπαρχει απο την αρχη . 2022 εχουμε ... οχι 2009 ουτε ps3 εχουμε . Αν κ δε ξερω αν ηταν επιλογη λογω τεχνολογικων περιορισμων το multi που υπαρχει αυτη τη στιγμη. Ολα θα τα χωρουσαν αν ηθελαν To online είναι balls out unbalanced, φαντάσου έτσι χωρίς περιορισμούς. Έχει να πέσει το ban της αρκούδας μου φαίνεται. Παρόλα αυτά παραμένει εντυπωσιακό για mod.
nickk0kkav Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 9 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε To online είναι balls out unbalanced, φαντάσου έτσι χωρίς περιορισμούς. Έχει να πέσει το ban της αρκούδας μου φαίνεται. Παρόλα αυτά παραμένει εντυπωσιακό για mod. Ενταξει ενω το solo ειναι balanced Καταλαβαινω βεβαια τι εννοεις , αλλα σιγα το πραγμα πανω απο ολα η διασκεδαση (Εχεις δικιο για τα ban εμενα με τρωει να δοκιμασω μερικα offline mods αλλα κ παλι το σκεφτομαι μη γινει καμια στραβη μιας κ ολο κ κατι θα δουμε απο dlc ελπιζω )
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Elden Ring went full mainstream. Don't go full mainstream.
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Στις 24/5/2022 στις 1:23 ΜΜ, >-Nosakos<- είπε Τρώμε ban με αυτό ε?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Μάλλον έχουν περάσει πολλά χρονια από το τελευταίο TES και έχει βαρέσει το στερητικό. 😑 16 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Τρώμε ban με αυτό ε? Idk, δοκίμασε και πες μας. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2022 από {TDi}Dj2k..infc
>-Nosakos<- Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε Τρώμε ban με αυτό ε? "Use it at your own risk" όπως και με όλα τα mods. Μάλιστα θα έλεγα ότι, η επιλογή που δείχνουν με "Online PVP ON" είναι ιδιαίτερα risky 😅
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Μάλλον έχουν περάσει πολλά χρονια από το τελευταίο TES και έχει βαρέσει το στερητικό. 😑 Idk, δοκίμασε και πες μας. Φύγε ρε πονηρέ! 2 ώρες πριν, >-Nosakos<- είπε "Use it at your own risk" όπως και με όλα τα mods. Μάλιστα θα έλεγα ότι, η επιλογή που δείχνουν με "Online PVP ON" είναι ιδιαίτερα risky 😅 Άστο τότε. Ας το χαρούν όσοι το έχουν από τον θείο. Προχωράμε!
stone Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Το τελειωσα μετα απο τρεις μηνες(age of the stars ending) και μακαρι να ειχε αλλο τοσο.Επος.Το μονο που θα ηθελα ειναι ενα στοιχειωδες journal γιατι αδικει τον εαυτο του σαν open world.Κατα τ'αλλα απλα GOTY..🤘 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα