Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ότι και να λέτε, εδώ θα ρωτάτε πάντα* άμα θα έχετε προβλήματα με δουλειές και προσπαθείτε να το ξορκισετε το κακό, σε ένα circle jerk ανευθυνότητας και του ευλογώ τα γένια μου. Οι ίδιοι δεν έχετε το θάρρος της γνώμης σας να πείτε σαν άντρες στην δουλειά που θα πάτε στο HR τμήμα:

" Άκου μάγκα (πολυαγαπημένε μου HR/αφεντικό) πήρα αναβολή έκανα τον τρελό και ότι είχα και καλά ψυχολογικά, απλα δεν ήθελα να πάω στρατό γιατί δεν είναι για μένα, δεν ήθελα να χάσω χρόνο, εγώ είμαι πιο έξυπνος από τους άλλους, δεν θα σου δημιουργήσω πρόβλημα στη εταιρεία θα είμαι πειθαρχημένος σαν να πήγα στρατό και εγώ, όπως και οι άλλοι."

Έτσι σκέφτονται τα αφεντικά καχύποπτα ούτως η άλλως, απλά δεν θα απαντήσει ποτέ κανείς έτσι. Θα προσπαθήσει να κρύψει, σαν ντροπή αντί να είναι περήφανος, που βγήκε από το "Μάτριξ " του στρατού. 

* Αυτός που πήγε όμως δεν μπαίνει insomnia, να ρωτάει πως θα πω στο αφεντικό ότι πήγα στρατό, δεν χρειάζεται. 😏

My 2 cents 

Tetrabitos out.

44 λεπτά πριν, fragma είπε

Χαχαχαχαχαχα νομίζεις οτι είσαι ο Αχιλλέας επειδή καθάριζες τουαλέτες και έκανες σκοπιές; 

Πραγματικά τερματίζετε το γραφικόμετρο κάποιοι εδωμέσα.

Ένιωθα Vin diesel, Paul walker (Rip), Γιάννης Ράμπο, Terminator και brand pit στο Fury (όλα μαζί).

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Τι? Οπως οποιαδηποτε αλλη χωρα του δυτικου κοσμου? 

Καλώς ή κακώς διαφέρεις πολύ από τις οποιεσδήποτε άλλες χώρες του δυτικού κόσμου, σχεδόν στα πάντα.

3 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Βλεπουμε καθε εβδομαδα στις ειδησεις και τα καμαρια που εχουν τελειωσει με επιτυχια τον στρατο, τι οικογενειες φτιαχνουν και πως συμπεριφερονται

Δε διαφωνώ καθόλου.

Σκέψου όμως σε πόσες άλλες περιπτώσεις παίρνουμε μουφόχαρτα και τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό.

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες, για φανταρους με ειδικοτητα οδηγου που πηραν μεταθεση στο ΕΤΥΠ/ΓΕΕΘΑ ξερουμε κατι; Πώς πάει εκει πέρα; Τους στάζουν;

Δημοσ.
18 ώρες πριν, baldguy21 είπε

Καλησπέρα παίδες, για φανταρους με ειδικοτητα οδηγου που πηραν μεταθεση στο ΕΤΥΠ/ΓΕΕΘΑ ξερουμε κατι; Πώς πάει εκει πέρα; Τους στάζουν;

Πολύ πιθανό να πας οδηγός σε κάποιον ανώτατο του ΓΕΕΘΑ. Πας τον παιρνεις το πρωί, αραζεις μεχρι να βγάλεις δεύτερη πλάτη, και τον πας σπιτι του το απόγευμα. Μοναδική περίπτωση να εχεις κατι να κανεις μεσα στη μέρα ειναι να σου αναθέσει αυτός κάποια δουλειά (π.χ. πήγαινε ψώνισε το τάδε) ή να εχει κάπου να παει επίσκεψη. 

Δημοσ.
21 ώρες πριν, baldguy21 είπε

Πολύ δύσκολη η ζωή στο ΓΕΕΘΑ φίλε. Λογικά 7-1 θα σε πηγαίνει 

Δημοσ.

Άντε, πότε επιτέλους θα βγούν οι ημερομηνίες του Μαρτίου; Θέλω να κανονίσω άδεια από τη δουλειά να περάσω επιτροπή για αναβολή.

Δημοσ.
2 hours ago, Silverage said:

Άντε, πότε επιτέλους θα βγούν οι ημερομηνίες του Μαρτίου; Θέλω να κανονίσω άδεια από τη δουλειά να περάσω επιτροπή για αναβολή.

13 μαρτιου μεχρι 17 θα ειναι η καταταξη σιγουρα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Πολύ πιθανό να πας οδηγός σε κάποιον ανώτατο του ΓΕΕΘΑ. Πας τον παιρνεις το πρωί, αραζεις μεχρι να βγάλεις δεύτερη πλάτη, και τον πας σπιτι του το απόγευμα. Μοναδική περίπτωση να εχεις κατι να κανεις μεσα στη μέρα ειναι να σου αναθέσει αυτός κάποια δουλειά (π.χ. πήγαινε ψώνισε το τάδε) ή να εχει κάπου να παει επίσκεψη. 

πολυ σωστα. Απλως να προσθεσω οτι ναι μεν ειναι χαλαρα, απλως ειδικα στην αρχη πρεπει να εισαι προβλεπε στον αστερατο/η. Επισης μη διανοηθεις να αργησεις οταν σε καλουν γιατι σε βλεπω συνοδηγο σε πλοιο της αγαπης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, vamvakoolas είπε

πολυ σωστα. Απλως να προσθεσω οτι ναι μεν ειναι χαλαρα, απλως ειδικα στην αρχη πρεπει να εισαι προβλεπε στον αστερατο/η. Επισης μη διανοηθεις να αργησεις οταν σε καλουν γιατι σε βλεπω συνοδηγο σε πλοιο της αγαπης

Αυτό εξυπακούεται, και τα πρωινά που τον παίρνεις εσύ απο το σπίτι πρέπει να είσαι απίκο, όχι να μωρε αργησα 5', σταμάτησα να παρω καφέ κλπ. Και προφανώς οδήγηση λες και δίνεις πορεία, ειδικά στην αρχή. 

Γενικα όμως ειναι απο τις καλύτερες θεσεις που μπορει να πάει φαντάρος χωρις να εχει τόσο βύσμα που να πάει σε θέση φάντασμα.

Επεξ/σία από ProponitisTouKanape
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, phanispal είπε

Πλοίο της αγάπης στο Μεγάλο Πεύκο, δε θα το ξεχάσω ποτέ.

Αυτή τη δυσωδία απ' τις αναθεματισμένες κονσέρβες τυρί.

Μάλιστα... Τώρα εξηγείται το μένος εναντίον όσων θελουν να αποφύγουν την στράτευση.

Εγω την ιδια μέρα που παρουσιάστηκα με έστειλε ενας τσοπάνης λοχίας μονιμας σε μια τουαλέτα που κυριολεκτικά ειχε μισό μέτρο σκατό και επειδή είμαι μηχανικός νομίζα οτι θέλανε να την αποφράξω με ελεγχόμενη εκρηξη μετά απο στατική μελέτη. Δυστυχώς το έκανα με τον παραδοσιακό τρόπο. Παρόλα αυτά, δεν νιωθω την ανάγκη να μοιραστούν και άλλοι την πολυτιμη εμπειρία 🤣

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, fragma είπε

Μάλιστα... Τώρα εξηγείται το μένος εναντίον όσων θελουν να αποφύγουν την στράτευση.

Εγω την ιδια μέρα που παρουσιάστηκα με έστειλε ενας τσοπάνης λοχίας μονιμας σε μια τουαλέτα που κυριολεκτικά ειχε μισό μέτρο σκατό και επειδή είμαι μηχανικός νομίζα οτι θέλανε να την αποφράξω με ελεγχόμενη εκρηξη μετά απο στατική μελέτη. Δυστυχώς το έκανα με τον παραδοσιακό τρόπο. Παρόλα αυτά, δεν νιωθω την ανάγκη να μοιραστούν και άλλοι την πολυτιμη εμπειρία 🤣

Ποτε υπηρετησες;

Εγω οταν παρουσιαστηκα πριν 2 χρονια, την πρωτη μερα ουτε να ανασανουμε δε προλαβαμε απ τη χαρτουρα και τους ελεγχους, οχι απλα δεν επαιζαν αγγαρειες (καλα αποφραξη τουαλετας απο σκατα δεν επαιζε καμια μερα γενικα).

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, yanis13 είπε

Ποτε υπηρετησες;

Εγω οταν παρουσιαστηκα πριν 2 χρονια, την πρωτη μερα ουτε να ανασανουμε δε προλαβαμε απ τη χαρτουρα και τους ελεγχους, οχι απλα δεν επαιζαν αγγαρειες (καλα αποφραξη τουαλετας απο σκατα δεν επαιζε καμια μερα γενικα).

Το 2005. Κι ομως... το απόγευμα της ίδιας μέρας μολις ειχαμε τελειωσει απο ιματισμό κλπ. Εντάξει βεβαια, μετά την έβγαλα ψιλολούφα σε γραφεία λογω πτυχιων, αλλά θυμάμαι υπηρχαν κάτι κομπλεξικά βλαχαδερά μονιμάδες που δεν έχαναν ευκαιρία να βγάλουν τα απωθημένα της μιζερης υπαρξης τους στους νέους. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...