JakeKaufman Δημοσ. 16 Απριλίου 2024 Δημοσ. 16 Απριλίου 2024 17 hours ago, XarisArgy said: Καλησπερα. Περνάω ΠΕΝ ειδικών δυνάμεων αυτη την στιγμη. Γνωρίζει κανεις αν θα μπορουσα να παρω και να φοραω κατι τετοιο αντι για την εξάρτηση που μου εχουν δωσει στον στρατο, αφου (πρωτα ο θεος) πάρω το μπερε? Είναι αποδεκτο? Σε παρακαλώ παρτο και πες στην πρωινή αναφορά ότι το αγόρασες από το fashion.gr 7
dionisis1925 Δημοσ. 16 Απριλίου 2024 Δημοσ. 16 Απριλίου 2024 Ένα τέτοιο γιλέκο φοράω στο paintball φίλε , εκεί επιτρέπεται. Στο στρατό ως οπλίτης πρώτον δεν επιτρέπεται και δεύτερον θα ήθελα πολύ να δω βίντεο να βγαίνεις με ένα τέτοιο στην πρωινή αναφορά του λόχου 😁 2
XarisArgy Δημοσ. 16 Απριλίου 2024 Δημοσ. 16 Απριλίου 2024 6 ώρες πριν, JakeKaufman είπε Σε παρακαλώ παρτο και πες στην πρωινή αναφορά ότι το αγόρασες από το fashion.gr Που μπορω να βρω ιδιο με του στρατου? Αυτο που εχω ειναι αθλιο. 4 ώρες πριν, dionisis1925 είπε Ένα τέτοιο γιλέκο φοράω στο paintball φίλε , εκεί επιτρέπεται. Στο στρατό ως οπλίτης πρώτον δεν επιτρέπεται και δεύτερον θα ήθελα πολύ να δω βίντεο να βγαίνεις με ένα τέτοιο στην πρωινή αναφορά του λόχου 😁 23 ώρες πριν, subnigur0th είπε Όχι βέβαια δεν είναι προβλεπομενο.
dionisis1925 Δημοσ. 16 Απριλίου 2024 Δημοσ. 16 Απριλίου 2024 Δεν επιτρέπεται να αγοράσεις δικο σου εξοπλισμό, αν δεν σου αρέσει μπορείς να ζητήσεις την αντικατάσταση του. 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) Το μόνο που επιτρέπεται να αγοράσεις δικό σου είναι άρβυλα και πάλι είναι στην κρίση των στελεχών για το αν θα σε αφήσουν (γενικά πάντως δεν υπάρχει θέμα). Όλα τα υπόλοιπα είναι μόνο του ΕΣ, ούτε παραλλαγές κυνηγού, ούτε θήκες paintball, ούτε τζόκεϊ American Sniper Επεξ/σία 17 Απριλίου 2024 από ProponitisTouKanape
XarisArgy Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 2 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Το μόνο που επιτρέπεται να αγοράσεις δικό σου είναι άρβυλα και πάλι είναι στην κρίση των στελεχών για το αν θα σε αφήσουν (γενικά πάντως δεν υπάρχει θέμα). Όλα τα υπόλοιπα είναι μόνο του ΕΣ, ούτε παραλλαγές κυνηγού, ούτε θήκες paintball, ούτε τζόκεϊ American Sniper Παραλλαγες επιτρεπονται, υπάρχουν προβλεπομενες που μπορείς να αγοράσεις.
phanispal Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 Αν είναι ίδιες με αυτές που φοράνε οι υπόλοιποι μπορεί. Εσύ θες να διαφέρεις; Δεν έχω καταλάβει.
Tetrabitos Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 18 ώρες πριν, dionisis1925 είπε Δεν επιτρέπεται να αγοράσεις δικο σου εξοπλισμό, αν δεν σου αρέσει μπορείς να ζητήσεις την αντικατάσταση του. Πρέπει να αποκτήσεις φαντάροφάτσα και να είσαι ίδιος με τους άλλους και στο ντύσιμο και σε όλα.
dionisis1925 Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 1 ώρα πριν, Tetrabitos είπε Πρέπει να αποκτήσεις φαντάροφάτσα και να είσαι ίδιος με τους άλλους και στο ντύσιμο και σε όλα. Ε οποίος δεν θέλει υπάρχει η απαλλαγή αλλιώς η εναλλακτική θητεία. Τι να πούνε και μερικοί υπάλληλοι που υποχρεώνονται να φοράνε συγκεκριμένη ενδυμασία επί καθημερινής βάσεως. Εσύ βέβαια θα μπορούσες να μην το σχολιάσεις καν το μήνυμα μου από την στιγμή που διαφωνείς αλλά προτιμησες να πετάξεις την εξυπνάδα σου.
Diman12 Δημοσ. 24 Απριλίου 2024 Δημοσ. 24 Απριλίου 2024 Καλησπέρα σας, πήρα γνωμάτευση γιατρού αρχές Απριλίου καθώς είχα ενημερωθεί πως αρχές Μαίου θα καταταχθώ με αποτέλεσμα τέλη Απριλίου να ξεκινήσω τις διαδικασίες. Τελικά παρουσιαζομαι μετά τις 20 Μαίου. Η γνωμάτευση είναι οκ λόγω χρονικού διαστήματος εννοώ ή χρειάζεται να πάρω νέα κοντά στην ημερομηνία κατάταξης γιατί έχω ακούσει πως θέλει να είναι πολύ πρόσφατη. Ευχαριστώ.
Giannesfr2 Δημοσ. 24 Απριλίου 2024 Δημοσ. 24 Απριλίου 2024 Καλησπέρα, είμαι υγειονομικό και μ βγήκε η μετάθεση για ετυπ. Έχει στεπ εκεί που θα με βάλουν ή άσχετα με την ειδικότητα; ξέρεις κανείς τπτ για την μονάδα;
ChristosFis Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 ηρθε χαρτι για αυλωνα στο ερευνα πληροφορικης !! Γνωριζει κανεις με τι ασχολουνται εκει ? Γενικα η αυλωνα τι φαση εχω ακουσει τα χειροτερα.
tzagaritos Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 7 ώρες πριν, ChristosFis είπε ηρθε χαρτι για αυλωνα στο ερευνα πληροφορικης !! Γνωριζει κανεις με τι ασχολουνται εκει ? Γενικα η αυλωνα τι φαση εχω ακουσει τα χειροτερα. Γενικά η πληροφορική δεν βοήθαει τόσο σε ΣΒΕΝ και ΣΠΕΝ, εκτός αν χωθείς σε κανένα πόστο και γλιτώνεις εκπαιδεύσεις κλπ (π.χ γραφεας). Τώρα σχετικά με Αυλώνα και εγώ δεν έχω ακούσει καλά λόγια. Κυρίως κακό φαγητό και ότι μέχρι και πρόσφατα παίρνουν τα κινητά και τα δίνουν μόνο το βράδυ 1
dimitrisd09 Δημοσ. 3 Μαΐου 2024 Δημοσ. 3 Μαΐου 2024 Καλησπέρα, πρώην ελδυκάριος εδώ. Μιας και άνοιξαν οι φορολογικές δηλώσεις ξέρει κανείς σε ποιον κωδικό και αν χρειάζεται να δηλώσουμε τους μισθούς της κύπρου ή της ελλάδος(😅) εφόσον δεν είναι προσυμπληρωμένοι; Μήπως μπορεί να το δει κάποιος παλαιότερος από φορολογική δήλωση άλλης χρονιάς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις