Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας. Παρουσιαζομαι τον οκτωβριο νεα σαντα(κιλκις) στα τεθωρακισμενα (αερομεραφερομενο ταγμα πεζικου 595 Α\Μ ΤΠ). Θελω να ρωτησω επειδη η μονιμη κατοικια μου ειναι κοντα στο πολυκαστρο, υπαρχει πιθανοτητα να με στειλουν εκει για να κανω την θητεια μου η χρειαζεται μεσο για να παω ;;; 

Επεξ/σία από Tsapinho
  • Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

15 ώρες πριν, Jimmy1 είπε

Με τι σακο να παμε; Πρεπει να ειναι παραλλαγη;

Ότι θέλεις

Επεξ/σία από salonika91
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Tsapinho είπε

Γεια σας. Παρουσιαζομαι τον οκτωβριο νεα σαντα(κιλκις) στα τεθωρακισμενα (αερομεραφερομενο ταγμα πεζικου 595 Α\Μ ΤΠ). Θελω να ρωτησω επειδη η μονιμη κατοικια μου ειναι κοντα στο πολυκαστρο, υπαρχει πιθανοτητα να με στειλουν εκει για να κανω την θητεια μου η χρειαζεται μεσο για να παω ;;; 

Λογικά στην ασσυρο θα πας, ή στο Πολύκαστρο.  Η 71 είναι μόνο αερομεταφερομενη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, george1703 είπε

Λογικά στην ασσυρο θα πας, ή στο Πολύκαστρο.  Η 71 είναι μόνο αερομεταφερομενη

ναι. απλα ρωταω, επειδη ζω κοντα στο πολυκαστρο, αν υπαρχει μεγαλυτερη πιθανοτητα να με στειλουν να υπηρετησω εκει ... γενικα αν ξερει καποιος τι παιζει με αυτο...θα πρεπει πχ να τους το δηλωσω εγω ;

Επεξ/σία από Tsapinho
Δημοσ.
5 minutes ago, Nikos3254 said:

Το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης τι είναι? Και σε τι χρησιμεύει?

Σε εμένα για παράδειγμα μου το ζήτησαν στην εταιρεία που δούλευα όταν έγινε η πρόσληψη μου, για να φανεί ότι είχα αναβολή (λόγω σπουδών). 

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, takatakaros είπε

Σε εμένα για παράδειγμα μου το ζήτησαν στην εταιρεία που δούλευα όταν έγινε η πρόσληψη μου, για να φανεί ότι είχα αναβολή (λόγω σπουδών). 

μονο ενα ειδους υπαρχει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 minutes ago, jimis98 said:

μονο ενα ειδους υπαρχει?

Δε ξέρω τι εννοείς. 

Εδώ (  https://www.google.com/amp/s/www.dikaiologitika.gr/site/1621/amp ) αναφέρει ότι υπάρχει πιστοποιητικό τύπου Α και τύπου Β. 

Επεξ/σία από takatakaros
Δημοσ.
18 minutes ago, jimis98 said:

αυτο ειναι για την κυπρο

Ναι sorry. Άλλαξα το link και πάλι φαίνεται να υπάρχει πιστοποιητικό τύπου Α και τύπου Β και στον ελληνικό στρατό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, παρουσιάζομαι στο  595 Αερομεταφερόμενου  Τάγμα Πεζικού στη Νέα Σάντα σώμα έρευνας πληροφορικής. Μπορεί κανείς να μου δώσει μερικές πληροφορίες για τη φάση εκεί; Να πάρω κανονικό κινητό ή καμιά σαπίλα; Sleeping bag;  Επίσης τι να περιμένω πρώτες μέρες εκεί; 

Επεξ/σία από k404
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...