salonika91 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, 11demian111 είπε Καλησπέρα! Μπαίνει κανένας με την Α εσσο στο στρ. Αθ. Διάκου στην Λαμία?? Το χαρτί έλεγε τεθωρακισμενα ΕΛΔΥΚ, σε στέλνουν όντως ή πρέπει να το δηλώσεις?? Έχεις ένδειξη για ΕΛΔΥΚ.θα περάσεις από επιτροπή που εκεί θα δηλώσεις 3 λόγους για τους οποίους θέλεις η δεν θέλεις να πας Κύπρο.Αν δηλώσεις ότι θες να πας (και τηρείς τα κριτήρια) κατά 90%+ θα πας. αν πεις 3 λόγους που δεν θέλεις να πας δεν σημαίνει ότι δεν θα σε στείλουν κιόλας. Είχα σειρα μου που δήλωσε ότι δεν θέλει να πάει και τον έστειλαν με το ζόρι. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2020 από salonika91
mmmpii Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Στις 7/1/2020 στις 11:39 ΠΜ, Petalidas είπε Μπηκα στο parousiasy army και να φτιαξω τα στοιχεια μου. Εμαι πολυτεκνος συγκεκριμενα ο 3ος μικροτερος. Για να κανω 8μηνο στην 35ΜΚ και για να με επιλεξουν εκει πρωτα απ'ολα, να δηλωσω μειωμενη θητεια 8μηνο η κανονικη 9μηνη; Καπου διαβασα οτι μπορεις να δηλωσεις 9μηνη και αν σε ρωτησουν να πεις οτι δεν δικαιουσαι η οτι εχεις κανει αρνηση και στο τελευταιο μηνα της θητειας σου το αναφερεις οτι δεν το ηξερες η κατι τετοιο.Ισχυει αυτο τι λετε να κανω; Οι πολυτεκνοι κανουν 6μηνο πια
Petalidas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, mmmpii είπε Οι πολυτεκνοι κανουν 6μηνο πια Καλα ναι το ξερω αυτο.Αλλα αμα δηλωσεις οτι θελεις να κανεις 6 μηνο δεν μπορουν να σε παρουν Ε.Δ.
Sotmit Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα και καλή χρονιά. Θέλω να ρωτήσω. Με τη διακοπή της αναβολής κατέθεσα πτυχίο ΤΕΙ παρόλα αυτά όμως αντί για υγειονομικό που θα πρεπε να με βάλουν λόγω ειδικότητας με έβαλαν τεθωρακισμένα. Ρώτησα εκ των έσω άτομο και μου είπε πως αυτό αλλαζει μετά την κατάταξη μου κλπ. Γίνεται μετά μετάθεση σε κάποια μονάδα με στρ. νοσοκομείο κλπ;
mylo Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Από που προκύπτει το θα έπρεπε; Όπου έχουν ανάγκες παίρνουν
vrwmiar1Z Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, Sotmit είπε Καλησπέρα και καλή χρονιά. Θέλω να ρωτήσω. Με τη διακοπή της αναβολής κατέθεσα πτυχίο ΤΕΙ παρόλα αυτά όμως αντί για υγειονομικό που θα πρεπε να με βάλουν λόγω ειδικότητας με έβαλαν τεθωρακισμένα. Ρώτησα εκ των έσω άτομο και μου είπε πως αυτό αλλαζει μετά την κατάταξη μου κλπ. Γίνεται μετά μετάθεση σε κάποια μονάδα με στρ. νοσοκομείο κλπ; Όχι, ετοιμάσου να πηξεις
Sotmit Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 56 λεπτά πριν, mylo είπε Από που προκύπτει το θα έπρεπε; Όπου έχουν ανάγκες παίρνουν Απ το ότι εφόσον ζητάνε τίτλο σπουδών με τη λογική παντα να σε βάλουν σε μια θέση αντίστοιχη. Αλλιώς τι νόημα έχει;
greengr21 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Sotmit είπε Απ το ότι εφόσον ζητάνε τίτλο σπουδών με τη λογική παντα να σε βάλουν σε μια θέση αντίστοιχη. Αλλιώς τι νόημα έχει; υγειονομικο φουλ βυσμα αμα δεν εχεις κανενα καλο τηλεφωνο τον ηπιες και ειδικοτητα να εχεις το πολυ πολυ γιατρος στου διαολου τη μανα θα σε στειλουν,εγω υγειονομικο(επαγγελμα υγειας εχω σπουδασει αλλα δεν εχει ειδικοτητα θεση στο σωμα) ημουν και μου αλλαξανε σωμα μετα την ορκωμοσια με εκαναν υλικου πολεμου και μετα εβαλα βυσμα και τα λοιπα😋 Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2020 από greengr21
wazedi Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, Sotmit είπε Απ το ότι εφόσον ζητάνε τίτλο σπουδών με τη λογική παντα να σε βάλουν σε μια θέση αντίστοιχη. Αλλιώς τι νόημα έχει; Στο στρατο τα μοναδικα επαγγελματα που τους νοιαζει για το αν θα σε βαλουν καπου ειναι υδραυλικος,ηλεκτρολογος.μπογιατζης,μαραγκος οπου θα σε εκμεταλευτουν και θα σε τρεχουν σε οτι τυχει plus εμας τους στελνανε το απο το πασχα απροειδοποιητα σε KAAY αποσπασεις 1 μηνα για να προετοιμασεις τα σπιτια των στρατιωτικων που θα κανουν διακοπες.Αλλο επαγγελμα που χρειαζονται καποιες φορες ειναι νοσηλευτες σε περιπτωση που εχουν καμια ελλειψη να τους στειλουν για βοηθεια στο νοσοκομειο του στρατοπεδου αλλα σπανιο και κανεναν γεωπονο για να κουρευει το γκαζον.Γενικα οπως και στη σειρα μου το 80% μπηκαμε στρατο με πτυχια και απο αυτους πηραν 5-6 ατομα χωρις να εχουν κανενα βυσμα απλα ηταν καλα παιδια που τα εβαλαν στα γραφεια για βοηθεια.Κοινος εκανες εσυ ολη την δουλεια αλλα περνας ζαχαρι αν μπορεις να τους ανεχτεις και επιπλεον ειναι πιο ελαστικοι μαζι σου σε μαλακιες που θα κανεις.Φαντασου απο 100 φανταροι σε μια μοναδα.Τους 5-6 που θα βλεπουνε στα γραφεια τους ξερουνε καλυτερα Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2020 από wazedi
jimis98 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 21 ώρες πριν, Asevastos είπε Έλληνες εξωτερικού νομίζω. μονο αυτοι?
wazedi Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, jimis98 είπε μονο αυτοι? Το 3μηνο που επαιρναν παλια αλλοδαποι με την ιθαγενεια κοπηκε πριν 1 χρονο περιπου.Πλεον μονο ελληνες με μονιμη κατοικια στο εξωτερικο και καποιες πολυ συγκριμενες κατηφοριες.Αλλα πλεον ειναι δυνατον να κανουν 6 μηνο αντι 8/9μηνο ολα τα παιδια των πολυτεκνων οικεγενειων.Παλια μπορουσε μονο ο πρωτος να παρει το εξαμηνο
BlueBlade Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 17 ώρες πριν, Sotmit είπε Απ το ότι εφόσον ζητάνε τίτλο σπουδών με τη λογική παντα να σε βάλουν σε μια θέση αντίστοιχη. Αλλιώς τι νόημα έχει; Δεν υπάρχει λογική στο στρατό, στο στρατό γνώρισα παιδιά με μεταπτυχιακά, διδακτορικά, σπουδές στο εξωτερικό. Από διεθνολόγους μέχρι καμένους προγραμματιστές και μαθηματικούς. Δεν αξιοποιήθηκε κανείς, μόνο όσοι ήταν τυχεροί έπαιρναν κάποια θέση σε κανένα γραφείο, που και εκεί δεν έκαναν τίποτα ιδιαίτερο. Οι υπόλοιποι στο ίδιο καζάνι με τους απόφοιτους λυκείου. Δηλαδή σκοπέτα και αγγαρείες συνέχεια. Δυστυχώς στον στρατό μόνο το βύσμα μετράει. Μπορεί ο καμένος προγραμματιστής να βρεθεί σε μονάδα τεθωρακισμένων και στο σώμα έρευνας και πληροφορικής να μπει ο πιτσιρικάς που είχε το βύσμα και το μόνο που να ξέρει από υπολογιστές είναι πως να μπαίνει στο facebook. Συνήθισε το γιατί σύντομα και για 9 μήνες, θα ζεις το απόλυτο θέατρο του παραλόγου. 1 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις