thanoskal4 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημερες σ'ολους. Ειμαι 33 χρονων , μενω και δουλευω στο εξωτερικο και θελω να εξαγορασω την θητεια μου. Θα πρεπει οταν μπω να ενημερωσω τον διοικητη? Επεξ/σία 1 Απριλίου 2020 από thanoskal4
Petalidas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, zenwalk23 είπε Πηγαιντε Κυπρο ρε σεις και μην ασχολειστε με το τι θεωρειται παραμεθοριος και τι οχι. Με Κυπρο τι γινεται; Χρειαζεται μεσο ξερουμε; Θελω να παω 35ΜΚ η τουλαχιστον ΕΛΔΥΚ.
phanispal Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Εκτός κι αν έχει αλλάξει κάτι, όχι μόνο μέσο δε χρειάζεται, ίσα-ίσα που προσπαθούν να πείσουν πολλούς να πάνε Κύπρο. 3
zenwalk23 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Κανενα μεσο, πάντα δηλωνουν λιγοτεροι απο οσους χρειάζονται.Αρκει να εισαι ι1, ι2. 1
Vapaag Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 9 λεπτά πριν, zenwalk23 είπε Κανενα μεσο, πάντα δηλωνουν λιγοτεροι απο οσους χρειάζονται.Αρκει να εισαι ι1, ι2. Πολύ σωστά Εδώ παίρνουν και χωρίς να το δηλώσουν γιατί δε τους φτάνουν 1
phanispal Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Σωστός ο zenwalk23, δε θυμόμουν ότι ήθελε να είσαι Ι1, επειδή στο Μεγάλο Πεύκο ήμασταν ούτως ή άλλως Ι1. Απλά δεν ήξερα ότι παίρνουν και Ι2. Βέβαια λογικά οι Ι2 δε μπορούν να πάνε 35ΜΚ.
Missingg Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Συμπλήρωσα ένα χαρτί στην αρχή στο οποίο έγραφε εάν θέλω μετάθεση κ είχα δικαίωμα να επιλέξω σε ποιο νόμο. Αυτό είναι το χαρτί στο οποίο αναφέρεστε; Άρα βάσει αυτού ειμαι καλυμμένος για να μετατεθω στο 5μηνο; Μόλις τώρα, Missingg είπε Συμπλήρωσα ένα χαρτί στην αρχή στο οποίο έγραφε εάν θέλω μετάθεση κ είχα δικαίωμα να επιλέξω σε ποιο νόμο. Αυτό είναι το χαρτί στο οποίο αναφέρεστε; Άρα βάσει αυτού ειμαι καλυμμένος για να μετατεθω στο 5μηνο; Τέλος που μπορώ να βρω ποια νησιά λογίζονται ως παραμεθόριος;
tasosathens Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Αυτή τη στιγμή έχουν κοπεί όλες οι μεταθέσεις και οι άδειες και όλα..203 κσ 🙄😬 καλή θητεία σε όλους..έχουμε μπει στη χειρότερη περίοδο ..
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 8 λεπτά πριν, tasosathens είπε Αυτή τη στιγμή έχουν κοπεί όλες οι μεταθέσεις και οι άδειες και όλα..203 κσ 🙄😬 καλή θητεία σε όλους..έχουμε μπει στη χειρότερη περίοδο .. Μεταθέσεις δινοντουσαν. Έχεις κάποιο νεότερο;
tasosathens Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 6 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Μεταθέσεις δινοντουσαν. Έχεις κάποιο νεότερο; Μέχρι πότε φίλε μου ;έγιναν πρόσφατα ;μόνο όσοι είχα βισμα..εμένα ολοι στον Έβρο που ήμουν δε πήρε κανείς δεν ξέρω βέβαια μήπως ισχύει μόνο για αυτούς εκεί πάνω.
nikosmon Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 22 λεπτά πριν, tasosathens είπε Μέχρι πότε φίλε μου ;έγιναν πρόσφατα ;μόνο όσοι είχα βισμα..εμένα ολοι στον Έβρο που ήμουν δε πήρε κανείς δεν ξέρω βέβαια μήπως ισχύει μόνο για αυτούς εκεί πάνω. Φιλε μαλλον καπου εχεις μπερδευτει οι μεταθεσεις 5μηνου δοθηκαν κανονικα πριν 3 ημερες και καποιες ειναι να δωθουν καθυστερημενα στις 8 απριλιου. Και μιλαω για κανονικες μεταθεσεις χωρις βυσμα. Τωρα εσυ που εισαι 364 σειρα δεν ξερω αν εννοεις τις βυσματικες στο τελος των σπεν οτι δεν εγιναν. Η 363 παντως πηρε μεταθεσεις
Paul_GR Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, tasosathens είπε Αυτή τη στιγμή έχουν κοπεί όλες οι μεταθέσεις και οι άδειες και όλα..203 κσ 🙄😬 καλή θητεία σε όλους..έχουμε μπει στη χειρότερη περίοδο .. Οι μεταθέσεις γίνονται κανονικότατα με εντολή ΓΕΣ. Οι αδειες κόπηκαν γιατί έχουν άσκοπο πηγαινελα.
Mark99 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα κάποιες πληροφορίες για τους πεζοναύτες. Μήπως ξέρει κάποιος αν έχουν αμφίβια εκπαίδευση και αν ναι τι κάνουν σε αυτή. Θα ήθελα επίσης να μάθω αν οι ειδικότητες απονέμονται τυχαία ή έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις. Σας ευχαριστώ.
tasosathens Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Η 363 πήρε κανονικά..η 364 που ειμαι εγώ τουλάχιστον στον Έβρο που ημουν εγώ στο στρατόπεδο δεν πήραν ..δεν έχουν πάρει ακόμα προς το παρόν ..αν θα πάρουν αργοτερα δεν ξέρω τι θα γίνει..δεν τα λέω τυχαία..εχω πάρει μετάθεση στο ΓΕΣ λέω ότι ακούω..πρόλαβα και πήρα εγώ λογω ειδικότητας που δήλωσα..αν δεν δήλωνα στον Έβρο θα ήμουν στις καστανιές..πιστεύω θα έχει καλό καιρό τώρα..εμείς παγωσαμε που ήταν κ Ιανουάριος..εμπαζαν κ από παντού τα παράθυρα ..κατά τα άλλα δεν είναι κ ασχημα..είχαμε πολύ καλά στελέχη εκεί πάνω περάσαμε ωραία..
nikosmon Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 7 ώρες πριν, tasosathens είπε Η 363 πήρε κανονικά..η 364 που ειμαι εγώ τουλάχιστον στον Έβρο που ημουν εγώ στο στρατόπεδο δεν πήραν ..δεν έχουν πάρει ακόμα προς το παρόν ..αν θα πάρουν αργοτερα δεν ξέρω τι θα γίνει..δεν τα λέω τυχαία..εχω πάρει μετάθεση στο ΓΕΣ λέω ότι ακούω..πρόλαβα και πήρα εγώ λογω ειδικότητας που δήλωσα..αν δεν δήλωνα στον Έβρο θα ήμουν στις καστανιές..πιστεύω θα έχει καλό καιρό τώρα..εμείς παγωσαμε που ήταν κ Ιανουάριος..εμπαζαν κ από παντού τα παράθυρα ..κατά τα άλλα δεν είναι κ ασχημα..είχαμε πολύ καλά στελέχη εκεί πάνω περάσαμε ωραία.. Ρε φιλε απο που και ως που να παρει μεταθεσεις η 364 αφου ειναι μονο 2 μηνες μεσα; στο 5μηνο βγαινουν οι μεταθεσεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις