Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερες σ'ολους.

Ειμαι 33 χρονων , μενω και δουλευω στο εξωτερικο και θελω να εξαγορασω την θητεια μου.

Θα πρεπει οταν μπω να ενημερωσω τον διοικητη?

Επεξ/σία από thanoskal4
  • Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, zenwalk23 είπε

Πηγαιντε Κυπρο ρε σεις και μην ασχολειστε με το τι θεωρειται παραμεθοριος και τι οχι.

Με Κυπρο τι γινεται; Χρειαζεται μεσο ξερουμε; Θελω να παω 35ΜΚ η τουλαχιστον ΕΛΔΥΚ.

Δημοσ.

Εκτός κι αν έχει αλλάξει κάτι, όχι μόνο μέσο δε χρειάζεται, ίσα-ίσα που προσπαθούν να πείσουν πολλούς να πάνε Κύπρο.

• Like 3
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, zenwalk23 είπε

Κανενα μεσο, πάντα δηλωνουν λιγοτεροι απο οσους χρειάζονται.Αρκει να εισαι ι1, ι2.

Πολύ σωστά 

Εδώ παίρνουν και χωρίς να το δηλώσουν γιατί δε τους φτάνουν 

• Like 1
Δημοσ.

Σωστός ο zenwalk23, δε θυμόμουν ότι ήθελε να είσαι Ι1, επειδή στο Μεγάλο Πεύκο ήμασταν ούτως ή άλλως Ι1.

Απλά δεν ήξερα ότι παίρνουν και Ι2.

Βέβαια λογικά οι Ι2 δε μπορούν να πάνε 35ΜΚ.

Δημοσ.

Συμπλήρωσα ένα χαρτί στην αρχή στο οποίο έγραφε εάν θέλω μετάθεση κ είχα δικαίωμα να επιλέξω σε ποιο νόμο. Αυτό είναι το χαρτί στο οποίο αναφέρεστε;

Άρα βάσει αυτού ειμαι καλυμμένος για να μετατεθω στο 5μηνο; 

Μόλις τώρα, Missingg είπε

Συμπλήρωσα ένα χαρτί στην αρχή στο οποίο έγραφε εάν θέλω μετάθεση κ είχα δικαίωμα να επιλέξω σε ποιο νόμο. Αυτό είναι το χαρτί στο οποίο αναφέρεστε;

Άρα βάσει αυτού ειμαι καλυμμένος για να μετατεθω στο 5μηνο; 

Τέλος που μπορώ να βρω ποια νησιά λογίζονται ως παραμεθόριος;

Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή έχουν κοπεί όλες οι μεταθέσεις και οι άδειες και όλα..203 κσ 🙄😬 καλή θητεία σε όλους..έχουμε μπει στη χειρότερη περίοδο ..

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, tasosathens είπε

Αυτή τη στιγμή έχουν κοπεί όλες οι μεταθέσεις και οι άδειες και όλα..203 κσ 🙄😬 καλή θητεία σε όλους..έχουμε μπει στη χειρότερη περίοδο ..

Μεταθέσεις δινοντουσαν. Έχεις κάποιο νεότερο; 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Μεταθέσεις δινοντουσαν. Έχεις κάποιο νεότερο; 

Μέχρι πότε φίλε μου ;έγιναν πρόσφατα ;μόνο όσοι είχα βισμα..εμένα ολοι στον Έβρο που ήμουν δε πήρε κανείς δεν ξέρω βέβαια μήπως ισχύει μόνο για αυτούς εκεί πάνω. 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, tasosathens είπε

Μέχρι πότε φίλε μου ;έγιναν πρόσφατα ;μόνο όσοι είχα βισμα..εμένα ολοι στον Έβρο που ήμουν δε πήρε κανείς δεν ξέρω βέβαια μήπως ισχύει μόνο για αυτούς εκεί πάνω. 

Φιλε μαλλον καπου εχεις μπερδευτει οι μεταθεσεις 5μηνου δοθηκαν κανονικα πριν 3 ημερες και καποιες ειναι να δωθουν καθυστερημενα στις 8 απριλιου. Και μιλαω για κανονικες μεταθεσεις χωρις βυσμα. Τωρα εσυ που εισαι 364 σειρα δεν ξερω αν εννοεις τις βυσματικες στο τελος των σπεν οτι δεν εγιναν. Η 363 παντως πηρε μεταθεσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tasosathens είπε

Οι μεταθέσεις γίνονται κανονικότατα με εντολή ΓΕΣ. Οι αδειες κόπηκαν γιατί έχουν άσκοπο πηγαινελα. 

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα κάποιες    πληροφορίες για τους πεζοναύτες. Μήπως ξέρει κάποιος αν έχουν αμφίβια εκπαίδευση και αν ναι τι κάνουν σε αυτή. Θα ήθελα επίσης να μάθω αν οι ειδικότητες απονέμονται τυχαία ή έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις.

Σας ευχαριστώ. 

Δημοσ.

Η 363 πήρε κανονικά..η 364 που ειμαι εγώ τουλάχιστον στον Έβρο που ημουν εγώ στο στρατόπεδο δεν πήραν ..δεν έχουν πάρει ακόμα προς το παρόν ..αν θα πάρουν αργοτερα δεν ξέρω τι θα γίνει..δεν τα λέω τυχαία..εχω πάρει μετάθεση στο ΓΕΣ λέω ότι ακούω..πρόλαβα και πήρα εγώ λογω ειδικότητας που δήλωσα..αν δεν δήλωνα στον Έβρο θα ήμουν στις καστανιές..πιστεύω θα έχει καλό καιρό τώρα..εμείς παγωσαμε που ήταν κ Ιανουάριος..εμπαζαν κ από παντού τα παράθυρα ..κατά τα άλλα δεν είναι κ ασχημα..είχαμε πολύ καλά στελέχη εκεί πάνω περάσαμε ωραία..

Δημοσ.
7 ώρες πριν, tasosathens είπε

Η 363 πήρε κανονικά..η 364 που ειμαι εγώ τουλάχιστον στον Έβρο που ημουν εγώ στο στρατόπεδο δεν πήραν ..δεν έχουν πάρει ακόμα προς το παρόν ..αν θα πάρουν αργοτερα δεν ξέρω τι θα γίνει..δεν τα λέω τυχαία..εχω πάρει μετάθεση στο ΓΕΣ λέω ότι ακούω..πρόλαβα και πήρα εγώ λογω ειδικότητας που δήλωσα..αν δεν δήλωνα στον Έβρο θα ήμουν στις καστανιές..πιστεύω θα έχει καλό καιρό τώρα..εμείς παγωσαμε που ήταν κ Ιανουάριος..εμπαζαν κ από παντού τα παράθυρα ..κατά τα άλλα δεν είναι κ ασχημα..είχαμε πολύ καλά στελέχη εκεί πάνω περάσαμε ωραία..

Ρε φιλε απο που και ως που να παρει μεταθεσεις η 364 αφου ειναι μονο 2 μηνες μεσα; στο 5μηνο βγαινουν οι μεταθεσεις

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...