Orpheas1992 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Kaseri33 είπε Αφου κανω 6μηνο δικαιουμαι μεταθεση στο 5 μηνο;; Ναι δικαιουσαι κανονικότατα, ηρθαν 6μηνοι στην μοναδα μου μετα απο 5 μηνες παραμεθοριο. Δεν αξιζει για κανενα λογο ομως. Τον μισο τελευταιο σου μηνα παραμεθοριο, θα εξαφανιστεις με αδεια με τις εταπ σου και τα παντα ολα. Αν πας σε αλλο στρατοπεδο θα εισαι για ολους ενας νεος φαντάρος με ό,τι συνεπαγεται αυτο. 8 ώρες πριν, infected20 είπε Ξέρει κανείς πως μπορώ να μάθω την μέρα απολύσεις μου? Γενικα απολυεσαι την ιδια ημερομηνια με αυτή που παρουσιαζεσαι, Χ μηνες μετά. Πχ ο 6μηνος που μπαινει 15 Ιανουαριου απολυεται 15 Ιουλιου. Ο 9μηνος που μπαινει 11 Μαρτιου απολυεται 11 Δεκεμβριου. Οι συνολικες μερες μπορει να διαφέρουν, εγω για παραδειγμα εχω 274 ως 9μηνος. Αλλος μπορει να χει 1-2 λιγοτερες αν πετυχει πιο πολλους 30αρηδες μηνες μεσα στην θητεια του. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2020 από Orpheas1992 1
BlueBlade Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, kr0m είπε ρε παιδια θα τρελαθουμε; παιρνω καθημερινα, απτην προηγουμενη δευτερα στα γραφεια στο Ρουφ για καποιες ερωτησεις, και ΔΕΝ το σηκωνουν η ΜΙΛΑΝΕ. δηλαδη πως θα γινει τωρα;;;; εχω παρει πανω απο 40 τηλεφωνα! τι μπορω να κανω; μπορω να παρω σε αλλο γραφειο;; Καλό κουράγιο. Εντελώς τζόγος αν θα σου το σηκώσουν ή όχι εκεί μέσα. Προσπάθησε κάποια άλλη μέρα νωρίς νωρίς το πρωί. Αλλιώς πήγαινε ο ίδιος. Εγώ πάντως θυμάμαι επειδή είχα βρεθεί στην ίδια κατάσταση, κατέληξα να παίρνω τηλέφωνο σε στρατολογία κάποιου νησιού. Αν έχεις τίποτα γενικές ερωτήσεις δοκίμασε το, θα το σηκώσουν αμέσως.
kr0m Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, BlueBlade είπε Καλό κουράγιο. Εντελώς τζόγος αν θα σου το σηκώσουν ή όχι εκεί μέσα. Προσπάθησε κάποια άλλη μέρα νωρίς νωρίς το πρωί. Αλλιώς πήγαινε ο ίδιος. Εγώ πάντως θυμάμαι επειδή είχα βρεθεί στην ίδια κατάσταση, κατέληξα να παίρνω τηλέφωνο σε στρατολογία κάποιου νησιού. Αν έχεις τίποτα γενικές ερωτήσεις δοκίμασε το, θα το σηκώσουν αμέσως. λοιπον τωρα μολις που πηρα και στα 5 τηλεφωνα, μιλανε και τα 5! θα τρελαθω! ξεκιναω καθε μερα τα τηλεφωνα απ'τις 8 μιση, απτην προηγουμενη δευτερα! δε βγαινει ετσι ομως...να σου πω σκεφτηκα και αυτο που ειπες παντως.
BlueBlade Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, kr0m είπε λοιπον τωρα μολις που πηρα και στα 5 τηλεφωνα, μιλανε και τα 5! θα τρελαθω! ξεκιναω καθε μερα τα τηλεφωνα απ'τις 8 μιση, απτην προηγουμενη δευτερα! δε βγαινει ετσι ομως...να σου πω σκεφτηκα και αυτο που ειπες παντως. Ναι άμα θες να ρωτήσεις κάτι γενικό, πάρε αλλού. Σε διαφορετική περίπτωση πήγαινε ο ίδιος εκεί. Αλλιώς συνέχισε να παλεύεις με τα τηλέφωνα, θα φτύσεις λίγο αίμα αλλά κάποια στιγμή θα το σηκώσουν.
giannisww Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Τα email του στρατού λειτουργούν? έστειλα σε ένα αλλά πήρα πίσω ότι δεν στάλθηκε.
tve Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Για όσους παρουσιάζονται Γ´ ΕΣΣΟ ΚΕΠΒ στη Θήβα στο Τεχνικό Σώμα ξέρει κανείς που τους στέλνουν μετά; Το ΚΕΠΒ είναι ΣΥΠΟ όποτε θα φύγουν για άλλου ή παραμένουν εκεί; Επεξ/σία 11 Μαΐου 2020 από tve
Petalidas Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Οποιος ειναι για ΚΕΕΔ και θελει ας στειλει προσωπικο μηνυμα, εχουμε φτιαξει μια ομαδικη fb.
Kaseri33 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Κάποιος που έχει χρόνια αυθόρμητη κνίδωση(ήπια μορφή) που σημαίνει Ι3,γίνεται να ζητήσει απο τον γιατρό να τον βγάλει Ι1 ;
paranoid_android Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Καλησπέρα παιδιά. Φεύγω με μετάθεση σε μερικές μέρες και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Είναι περίοδος που όλοι πήραμε τις 15ημερες αδειες. Εγώ ωστόσο απ' την μονάδα μου πήρα 20! Τι γίνεται τώρα; Θα παρουσιαστώ στη νέα μονάδα 5 μέρες πριν την άδεια μου. Λέτε να χαθεί τώρα η 20μερη άδεια που μου έδωσαν;
TJohn Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, paranoid_android είπε Καλησπέρα παιδιά. Φεύγω με μετάθεση σε μερικές μέρες και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Είναι περίοδος που όλοι πήραμε τις 15ημερες αδειες. Εγώ ωστόσο απ' την μονάδα μου πήρα 20! Τι γίνεται τώρα; Θα παρουσιαστώ στη νέα μονάδα 5 μέρες πριν την άδεια μου. Λέτε να χαθεί τώρα η 20μερη άδεια που μου έδωσαν; Οι εξτρα 5 θα ηταν δικες σου ή αγραφες; Επεξ/σία 13 Μαΐου 2020 από TJohn
BlueBlade Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 10 λεπτά πριν, paranoid_android είπε Άγραφες/τιμητικές? Κάπως έτσι :Ρ Μπορεί και λόγο συγγένειας με τον διοικητή της μονάδας ε;
paranoid_android Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Ωραία θα ήταν αλλά θα σε απογοητεύσω, για αυτό και δεν θέλω να πάνε χαμενες
nikosmon Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 5 ώρες πριν, paranoid_android είπε Καλησπέρα παιδιά. Φεύγω με μετάθεση σε μερικές μέρες και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Είναι περίοδος που όλοι πήραμε τις 15ημερες αδειες. Εγώ ωστόσο απ' την μονάδα μου πήρα 20! Τι γίνεται τώρα; Θα παρουσιαστώ στη νέα μονάδα 5 μέρες πριν την άδεια μου. Λέτε να χαθεί τώρα η 20μερη άδεια που μου έδωσαν; Ασχετο αλλα τι σειρά εισαι; 364 ή 365; φευγουν μεταθεσεις τωρα αυτον τον καιρο;
ZathuraEdition Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS Το Σάββατο 09/05/2020 (ναι Σάββατο απόγευμα), μου έστειλε η στρατολογία στο e-mail μου το σημείωμα κατάταξης το οποίο με ενημερώνει ότι πρέπει να παρουσιαστώ στις 05/06/2020 στο ΠΡΟΚΟΠΙΔΗ (Θεσσαλονίκη). Αρχικά, είναι η 2η φορά (ή η 3η αν μετράμε την αναβολή λόγω σπουδών μετά τα 18), που με καλούν για κατάταξη. Η 1η και πιο βασική απορία μου έχει να κάνει με το πως λειτουργεί η αναβολή για κοινωνικούς λόγους. Θα σας εξηγήσω πως έχει η κατάσταση....Τα τελευταία 5 χρόνια μένω στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα τα τελευταία 2.5 χρόνια παρακολουθούμαι από ψυχίατρο στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο Ψυχιατρική Κλινική αλλά και από ιδιώτη ψυχίατρο στην Αθήνα σε περίπτωση που χρειαστώ κάτι επείγον για τον λόγο ότι τα γρήγορα ραντεβού στο Αιγινήτειο είναι δυσεύρετα. Έχω διάγνωση κατάθλιψη (όχι δεν είναι μούφα για τον στρατό γιατί όντως συμβαίνει αυτό τα τελευταία 2.5 - 3 χρόνια με αρκετές αλλαγές στην φαρμακευτική μου αγωγή και ακόμα μια αλλαγή τον τελευταίο μήνα που δυσκόλεψαν λίγο τα πράγματα λόγω του εγκλεισμού). Πριν 1 χρόνο πήρα αναβολή από το στρατό για ψυχολογικούς λόγους με διάγνωση από την θεράπων ιατρό μου στο Αιγινήτειο. Το πρόβλημα μου όμως αυτήν την φορά είναι, ότι λόγω του κορονοϊού όλες οι υπηρεσίες κινούνται με ταχύτητα χελώνας και ενώ έχω κάνει την αίτηση για πιστοποιητικο ψυχολογικής διάγνωσης από το Αιγινήτειο (αρχές του μήνα), δεν ξέρω κατά πόσο θα βγει γρήγορα για να το έχω μέχρι τέλος του μήνα που πρέπει να ανέβω (συνήθως η διαδικασία παίρνει από 20 μέρες μέχρι 1 μήνα, όταν όμως όλα λειτουργούν κανονικά...). Οπότε σκέφτηκα την επιλογή της "Αναβολής για κοινωνικούς λόγους" που είναι για ένα μικρο διάστημα.. Το θέμα όμως είναι δεν ήξερα τι να αιτηθώ για την αναβολή... και επικαλέστηκα οικονομικούς λόγους για να βρω δουλειά για να μπορέσω να καλύψω τα χρέη που έχω στον ιδιοκτήτη της οικίας μου αλλά και σε άλλους φορείς ΔΕΗ κτλπ. μιας και είμαι άνεργος τους τελευταίους 2 μήνες και μένω και μόνος μου χωρίς να μπορώ να πάρω βοήθεια από την οικογένειά μου. Επίσης, ανέφερα και προσωπικούς λόγους τύπου ότι μόλις ξεχρεώσω πρέπει να αρχίσω τις διαδικασίες να φύγω από το σπίτι για να μετακομίσω στους γονείς μου γιατί αν πάω στρατό το χρέος θα συνεχίσει να μεγαλώνει. Πήγα λοιπόν πριν 2 μέρες στα ΚΕΠ για να κάνω την αίτηση. Είχα μαζί μου κάποια δικαιολογητικά γιατί διάβασα στο διαδίκτυο ότι πρέπει να αποδείξεις αυτά που λες και ζητάς. Είχα λοιπόν μια βεβαίωση από ΟΑΕΔ που επιβεβαίωνε την 2-μήνη ανεργία μου, το συμβόλαιο του σπιτιού για να επιβεβαιώσει ότι είναι στο όνομα μου και εγώ πληρώνω και τον τελευταίο λογαριασμό ΔΕΗ που έγραφε πάνω ότι χρωστάω από 11/04/2019. Έγραψα λοιπόν ένα μεγάλο κειμενάκι στην υπεύθυνη δήλωση και το έδωσα στον υπάλληλο που μου έκανε την αίτηση. Εκεί που μου λέει "τελειώσαμε" τον ρωτάω με απορία "έχω και κάποια δικαιολογητικά να επισυνάψουμε", και μου λέει "δεεεεεεν χρειάζονται κάναμε την αίτηση, βάλαμε την αστυνομική σου ταυτότητα και ένα πιστοποιητικο γέννησης". Και έτσι έφυγα αφού μου είπε ότι δεν χρειάζονται.... Σήμερα, λοιπόν, λαμβάνω στο e-mail μου ότι απορρίφθηκε η αίτηση μου "διότι από τα υποβαλλόμενα έγγραφα δεν προκύπτουν επαρκώς οι λόγοι που επικαλείται για την χορήγηση αναβολής κατάταξης για κοινωνικούς λόγους." ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΜΑ****Σ. Παράλληλα υπάρχει στο e-mail και το τηλέφωνο της επιβλέπουσας την οποία θα καλέσω αύριο το πρωί για πληροφορίες και να της πω τι έχει γίνει με τα δικαιολογητικά και να ρωτήσω αν μπορώ να ξανά-υποβάλλω αίτηση. Και ερωτώ!! ΤΙ ΦΑΣΗ? Παντού έλεγαν ότι δίνουν εύκολα την αναβολή για κοινωνικούς λόγους χωρίς καν να γράψεις πολλά μπλα μπλα.. και εγώ τους έγραψα 1 σελίδα λόγους και τσίμπησα απόρριψη??? Προσπάθησα σήμερα να κινήσω μερικά νήματα για να επιταχύνω την διαδικασία της έκδοσης πιστοποιητικού από το Αιγινήτειο αλλά και πάλι δεν ξέρω..... θα μάθω αύριο περισσότερες πληροφορίες. Ξέρετε αν γίνεται να ξανακάνω αίτηση για αναβολή για κοινωνικούς λόγους?? Πιστεύετε ότι με αυτά τα δικαιολογητικά που θα προσκόμιζα θα τους κάλυπτα?? Αλλιώς τι σκατά θέλουν? Να γράψω κάτι άλλο?? Να του πω την αλήθεια, ότι δηλαδή, λόγο της πανδημίας το Αιγινήτειο δεν μου βγάζει πιστοποιητικο διάγνωσης... θα μου πουν "χεστήκαμε"... είμαι στα πρόθυρα να αρχίσω να κλαίω από τα νεύρα και το άγχος μου και είναι ΟΤΙ χειρότερο αυτήν την περίοδο που άλλαξα και την φαρμακευτική μου αγωγή.... Θέλω γνώμες παρακαλώ... Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. EDIT: Τους καλεσα σημερα και μιλησα με καποιον πολυ ευγενικο κυριο και μου ειπε οτι οι οικονομικοι λογοι ως αιτηση περνανε δυσκολα πια, γι αυτο μου την ακυρωσαν. Ακομα και δικαιολογητικα να εδειχνα που επιβεβαιωνουν οικονομικα προβλημα, πιθανοτατα παλι θα με απερριπταν. Τωρα... Τι να πω... Ή μου το ειπε ετσι... Ή οντως ισχυει και αλλαξε κατι... Επεξ/σία 14 Μαΐου 2020 από ZathuraEdition
Προτεινόμενες αναρτήσεις