nikosaek2121 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Παιδιά με τα κινητά τι ακριβώς παίζει τελικά, από ότι έχω καταλάβει από τα λεγόμενα στα κέντρα εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων υπήρχε θέμα στον έλεγχο, αλλά πλέων δεν υπάρχουν κέντρα σωστά ; Εγώ παρουσιάζομαι Χίο στο 297 νομίζω είναι κανονική μονάδα, θα έχω θέμα στον έλεγχο με ένα παλιό Samsung του 2015 ; Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2021 από nikosaek2121
SolidSnake12 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, phanispal είπε Πού θα παρουσιαστείς; Λαρισα 485 ΤΔΒ
xorotaktis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 50 λεπτά πριν, SolidSnake12 είπε Λαρισα 485 ΤΔΒ αδερφε και εγω διαβιβασεις λαρισα παρουσιαζομαι στις 19
phanispal Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Ε τότε εκτός κι αν πέσεις σε κανάν τρελαμένο διοικητή, μην τρελαίνεσαι, θα είσαι χυμαδιό από ένα σημείο και μετά, αν όχι από την πρώτη μέρα.
SkenaDena Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, nikosaek2121 είπε Παιδιά με τα κινητά τι ακριβώς παίζει τελικά, από ότι έχω καταλάβει από τα λεγόμενα στα κέντρα εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων υπήρχε θέμα στον έλεγχο, αλλά πλέων δεν υπάρχουν κέντρα σωστά ; Εγώ παρουσιάζομαι Χίο στο 297 νομίζω είναι κανονική μονάδα, θα έχω θέμα στον έλεγχο με ένα παλιό Samsung του 2015 ; Τι άποψη έχετε ; Κι εγω μπαίνω στο 547 Ρεθυμνο και σκεφτομαι να παρω το Nubia Red Magic 5g που εχω μαζί μου. Δεν παίζουν άδειες απο όσο διαβασα ούτε καν ορκομωσίας οποτε δεν θα εχουμε ευκολη ευκαιρια να το παρουμε μετα. Βεβαια μπορει να είναι και καπως πιο ελαστικοί ...
AnonimosTipos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 12 λεπτά πριν, SkenaDena είπε Τι άποψη έχετε ; Κι εγω μπαίνω στο 547 Ρεθυμνο και σκεφτομαι να παρω το Nubia Red Magic 5g που εχω μαζί μου. Δεν παίζουν άδειες απο όσο διαβασα ούτε καν ορκομωσίας οποτε δεν θα εχουμε ευκολη ευκαιρια να το παρουμε μετα. Βεβαια μπορει να είναι και καπως πιο ελαστικοί ... Ρέθυμνο δείχνεις κανονικά το κινητό όταν μπαίνεις και απλά σε σημειώνουν ότι έχεις κινητό με κάμερα.
nikosaek2121 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 41 λεπτά πριν, AnonimosTipos είπε Ρέθυμνο δείχνεις κανονικά το κινητό όταν μπαίνεις και απλά σε σημειώνουν ότι έχεις κινητό με κάμερα. Για Χίο αδελφέ γνωρίζεις ; Ή έστω κάποιος παλιότερος που υπηρέτησε εκεί.
SolidSnake12 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, xorotaktis είπε αδερφε και εγω διαβιβασεις λαρισα παρουσιαζομαι στις 19 Εγω 18, επειδή ειμαι πυροβολικο δε ξερω αν θα με κρατήσουν. Αν με κρατήσουν τα λέμε μεσα 1
SkenaDena Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 13 ώρες πριν, AnonimosTipos είπε Ρέθυμνο δείχνεις κανονικά το κινητό όταν μπαίνεις και απλά σε σημειώνουν ότι έχεις κινητό με κάμερα. εχεις υπηρετησει ρεθυμνο ; πως ειναι τα πραγματα εκει ;
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 25 λεπτά πριν, SkenaDena είπε εχεις υπηρετησει ρεθυμνο ; πως ειναι τα πραγματα εκει ; Μην ψάχνετε πως ηταν τα πράγματα σε μια μονάδα.Αλλάζουν τόσο εύκολα καθώς όλα εξαρτώνται απο τα άτομα.Πολλά άτομα πάει καλά,λίγα άτομα μαυρίλα. 1
AnonimosTipos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, SkenaDena είπε εχεις υπηρετησει ρεθυμνο ; πως ειναι τα πραγματα εκει ; Νοέμβρη μπήκα οπότε κι εγώ νέος είμαι ακόμα. Νταξει σε σχέση με άλλα στρατοπεδα απ' όσα έχω ακούσει είναι λίγο πιο «δυσκολα» με την έννοια ότι δεν σας αφήνουν τελείως χαλαρούς και γίνεται αρκετή εκπαίδευση. Τα περισσότερα στελέχη (τουλάχιστον με όσα είχα επαφές εγώ και πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις) είναι κομπλέ άτομα όπως και οι εκπαιδευτές. Δηλαδή σε γενικές γραμμές είναι οκ, τουλάχιστον η δικιά μου εμπειρία είναι έτσι μέχρι στιγμής. 1
SkenaDena Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, AnonimosTipos είπε Νοέμβρη μπήκα οπότε κι εγώ νέος είμαι ακόμα. Νταξει σε σχέση με άλλα στρατοπεδα απ' όσα έχω ακούσει είναι λίγο πιο «δυσκολα» με την έννοια ότι δεν σας αφήνουν τελείως χαλαρούς και γίνεται αρκετή εκπαίδευση. Τα περισσότερα στελέχη (τουλάχιστον με όσα είχα επαφές εγώ και πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις) είναι κομπλέ άτομα όπως και οι εκπαιδευτές. Δηλαδή σε γενικές γραμμές είναι οκ, τουλάχιστον η δικιά μου εμπειρία είναι έτσι μέχρι στιγμής. Ακομα εκει είσαι ; Να σε ρωτησω ορκομωσία πότε γίνεται ; Τι παίζει με αδειες τωρα λόγω Κορωναιού (αν φυσικα μενεις σχετικα κοντα για να πας σπιτι σου) ; Τι συμβουλες δίνεις σε εναν ''νεο'' ;
SeRGiOPaOk4 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Στις 27/12/2020 στις 8:10 ΜΜ, μπαρμπαγιωργος είπε ειχα ανοιξει καινουργιο θεμα στο φόρουμ με αυτο το ερώτημα. δεν εβγαλα ακρη βρηκα κατι "προσφορές" ωστόσο δεν πρόκειται να κάνω συμβόλαιο με εταιρεία χωρίς να ξέρω αν θα πιάνει καλά εκεί που πάω Αδερφέ έκανα αίτηση για το Vodafone on the go 10€ 40GB το μήνα χωρίς έξτρα χρεώσεις και πάγιο και άμα θες βάζεις πακέτο. Τώρα είμαι στη φάση που περιμένω να ενεργοποιηθεί η σιμ να δω τι και πως. Γενικότερα αυτά δουλεύουν με ρουτερακι αλλά έχει στιαπου που το σεταρεις για κινητό. Θα δείξει.. 1 2
SkenaDena Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 41 λεπτά πριν, SeRGiOPaOk4 είπε Αδερφέ έκανα αίτηση για το Vodafone on the go 10€ 40GB το μήνα χωρίς έξτρα χρεώσεις και πάγιο και άμα θες βάζεις πακέτο. Τώρα είμαι στη φάση που περιμένω να ενεργοποιηθεί η σιμ να δω τι και πως. Γενικότερα αυτά δουλεύουν με ρουτερακι αλλά έχει στιαπου που το σεταρεις για κινητό. Θα δείξει.. Ενα χρόνο τα μαζευα εγω , φοιτητικό καρτοσυμβόλαιο με εξτρα πακετο 10 gb το μήνα , ότι δεν καταναλωνα πήγαινε στον επόμενο μήνα ! ( cosmote )
SeRGiOPaOk4 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 16 λεπτά πριν, SkenaDena είπε Ενα χρόνο τα μαζευα εγω , φοιτητικό καρτοσυμβόλαιο με εξτρα πακετο 10 gb το μήνα , ότι δεν καταναλωνα πήγαινε στον επόμενο μήνα ! ( cosmote ) Και γω φοιτητικό καρτοκινητο what's up έχω άλλα δεν φτάνουν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις