Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά με τα κινητά τι ακριβώς παίζει τελικά, από ότι έχω καταλάβει από τα λεγόμενα στα κέντρα εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων υπήρχε θέμα στον έλεγχο, αλλά πλέων δεν υπάρχουν κέντρα σωστά ; Εγώ παρουσιάζομαι Χίο στο 297 νομίζω είναι κανονική μονάδα, θα έχω θέμα στον έλεγχο με ένα παλιό Samsung του 2015 ; 

Επεξ/σία από nikosaek2121
  • Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε τότε εκτός κι αν πέσεις σε κανάν τρελαμένο διοικητή, μην τρελαίνεσαι, θα είσαι χυμαδιό από ένα σημείο και μετά, αν όχι από την πρώτη μέρα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikosaek2121 είπε

Παιδιά με τα κινητά τι ακριβώς παίζει τελικά, από ότι έχω καταλάβει από τα λεγόμενα στα κέντρα εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων υπήρχε θέμα στον έλεγχο, αλλά πλέων δεν υπάρχουν κέντρα σωστά ; Εγώ παρουσιάζομαι Χίο στο 297 νομίζω είναι κανονική μονάδα, θα έχω θέμα στον έλεγχο με ένα παλιό Samsung του 2015 ; 

Τι άποψη έχετε ; 

Κι εγω μπαίνω στο 547 Ρεθυμνο και σκεφτομαι να παρω το Nubia Red Magic 5g που εχω μαζί μου. Δεν παίζουν άδειες απο όσο διαβασα ούτε καν ορκομωσίας οποτε δεν θα εχουμε ευκολη ευκαιρια να το παρουμε μετα. Βεβαια μπορει να είναι και καπως πιο ελαστικοί ... 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, SkenaDena είπε

Τι άποψη έχετε ; 

Κι εγω μπαίνω στο 547 Ρεθυμνο και σκεφτομαι να παρω το Nubia Red Magic 5g που εχω μαζί μου. Δεν παίζουν άδειες απο όσο διαβασα ούτε καν ορκομωσίας οποτε δεν θα εχουμε ευκολη ευκαιρια να το παρουμε μετα. Βεβαια μπορει να είναι και καπως πιο ελαστικοί ... 

Ρέθυμνο δείχνεις κανονικά το κινητό όταν μπαίνεις και απλά σε σημειώνουν ότι έχεις κινητό με κάμερα.

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, AnonimosTipos είπε

Ρέθυμνο δείχνεις κανονικά το κινητό όταν μπαίνεις και απλά σε σημειώνουν ότι έχεις κινητό με κάμερα.

Για Χίο αδελφέ γνωρίζεις ; Ή έστω κάποιος παλιότερος που υπηρέτησε εκεί.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, xorotaktis είπε

αδερφε και εγω διαβιβασεις λαρισα παρουσιαζομαι στις 19

Εγω 18, επειδή ειμαι πυροβολικο δε ξερω αν θα με κρατήσουν. Αν με κρατήσουν τα λέμε μεσα

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, AnonimosTipos είπε

εχεις υπηρετησει ρεθυμνο ; πως ειναι τα πραγματα εκει ; 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, SkenaDena είπε

Μην ψάχνετε πως ηταν τα πράγματα σε μια μονάδα.Αλλάζουν τόσο εύκολα καθώς όλα εξαρτώνται απο τα άτομα.Πολλά άτομα πάει καλά,λίγα άτομα μαυρίλα. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SkenaDena είπε

Νοέμβρη μπήκα οπότε κι εγώ νέος είμαι ακόμα. 

Νταξει σε σχέση με άλλα στρατοπεδα απ' όσα έχω ακούσει είναι λίγο πιο «δυσκολα» με την έννοια ότι δεν σας αφήνουν τελείως χαλαρούς και γίνεται αρκετή εκπαίδευση. Τα περισσότερα στελέχη (τουλάχιστον με όσα είχα επαφές εγώ και πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις) είναι κομπλέ άτομα όπως και οι εκπαιδευτές. 

Δηλαδή σε γενικές γραμμές είναι οκ, τουλάχιστον η δικιά μου εμπειρία είναι έτσι μέχρι στιγμής.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AnonimosTipos είπε

Νοέμβρη μπήκα οπότε κι εγώ νέος είμαι ακόμα. 

Νταξει σε σχέση με άλλα στρατοπεδα απ' όσα έχω ακούσει είναι λίγο πιο «δυσκολα» με την έννοια ότι δεν σας αφήνουν τελείως χαλαρούς και γίνεται αρκετή εκπαίδευση. Τα περισσότερα στελέχη (τουλάχιστον με όσα είχα επαφές εγώ και πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις) είναι κομπλέ άτομα όπως και οι εκπαιδευτές. 

Δηλαδή σε γενικές γραμμές είναι οκ, τουλάχιστον η δικιά μου εμπειρία είναι έτσι μέχρι στιγμής.

Ακομα εκει είσαι ; 

Να σε ρωτησω ορκομωσία πότε γίνεται ; 

Τι παίζει με αδειες τωρα λόγω Κορωναιού (αν φυσικα μενεις σχετικα κοντα για να πας σπιτι σου)  ; 

Τι συμβουλες δίνεις σε εναν ''νεο'' ;

Δημοσ.
Στις 27/12/2020 στις 8:10 ΜΜ, μπαρμπαγιωργος είπε

ειχα ανοιξει καινουργιο θεμα στο φόρουμ με αυτο το ερώτημα.
δεν εβγαλα ακρη
βρηκα κατι "προσφορές" ωστόσο δεν πρόκειται να κάνω συμβόλαιο με εταιρεία χωρίς να ξέρω αν θα πιάνει καλά εκεί που πάω

Αδερφέ έκανα αίτηση για το Vodafone on the go 10€ 40GB το μήνα χωρίς έξτρα χρεώσεις και πάγιο και άμα θες βάζεις πακέτο. Τώρα είμαι στη φάση που περιμένω να ενεργοποιηθεί η σιμ να δω τι και πως. Γενικότερα αυτά δουλεύουν με ρουτερακι αλλά έχει στιαπου που το σεταρεις για κινητό. Θα δείξει.. 

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, SeRGiOPaOk4 είπε

Αδερφέ έκανα αίτηση για το Vodafone on the go 10€ 40GB το μήνα χωρίς έξτρα χρεώσεις και πάγιο και άμα θες βάζεις πακέτο. Τώρα είμαι στη φάση που περιμένω να ενεργοποιηθεί η σιμ να δω τι και πως. Γενικότερα αυτά δουλεύουν με ρουτερακι αλλά έχει στιαπου που το σεταρεις για κινητό. Θα δείξει.. 

Ενα χρόνο τα μαζευα εγω , φοιτητικό καρτοσυμβόλαιο με εξτρα πακετο 10 gb το μήνα , ότι δεν καταναλωνα πήγαινε στον επόμενο μήνα ! ( cosmote ) 

137372917_729808781303402_7405357926138079374_n.jpg

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, SkenaDena είπε

Ενα χρόνο τα μαζευα εγω , φοιτητικό καρτοσυμβόλαιο με εξτρα πακετο 10 gb το μήνα , ότι δεν καταναλωνα πήγαινε στον επόμενο μήνα ! ( cosmote ) 

137372917_729808781303402_7405357926138079374_n.jpg

Και γω φοιτητικό καρτοκινητο what's up έχω άλλα δεν φτάνουν.. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...