Tsapinho Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 32 λεπτά πριν, magnam είπε Το καλύτερο Όπλο! Ο ορισμός της ισχύος πυρός! Στο λέω ως Διοικητής Πυροβολαρχίας. Άρα δεν είσαι αντικειμενικός.
magnam Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Tsapinho είπε Άρα δεν είσαι αντικειμενικός. Πέραν του χιουμοριστικού του ποστ, έχοντας κάνει ένα πέρασμα από ειδικές δυνάμεις (και πεζικό ελέω Σχολής), μπορώ να πω πως την ποιότητα και την εξειδίκευση των στελεχών του Πυροβολικού δεν την βρίσκεις εύκολα σε άλλα όπλα. Ίσως, με αρκετές παραδοχές, μόνο στην Αεροπορία Στρατού και στις Διαβιβάσεις. Και αυτό ξεκάθαρα λόγω αντικειμένου, αν και ιστορικά επιβεβαιώνεται το υψηλότατο επίπεδο του ελληνικού Πυροβολικού συγκριτικά με τις υπόλοιπες Ένοπλες Δυνάμεις. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2021 από magnam 1
jimis98 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, magnam είπε Πέραν του χιουμοριστικού του ποστ, έχοντας κάνει ένα πέρασμα από ειδικές δυνάμεις (και πεζικό ελέω Σχολής), μπορώ να πω πως την ποιότητα και την εξειδίκευση των στελεχών του Πυροβολικού δεν την βρίσκεις εύκολα σε άλλα όπλα. Ίσως, με αρκετές παραδοχές, μόνο στην Αεροπορία Στρατού και στις Διαβιβάσεις. Και αυτό ξεκάθαρα λόγω αντικειμένου, αν και ιστορικά επιβεβαιώνεται το υψηλότατο επίπεδο του ελληνικού Πυροβολικού συγκριτικά με τις υπόλοιπες Ένοπλες Δυνάμεις. το τεθωρες υγειονομική, τεχνικοί αυτοί? Για ποιον λόγω μπορείς να μας το αιτιολογήσεις?
magnam Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, jimis98 είπε το τεθωρες υγειονομική, τεχνικοί αυτοί? Για ποιον λόγω μπορείς να μας το αιτιολογήσεις? Το Υγειονομικό και το Τεχνικό δεν είναι Όπλα για αρχή, είναι Σώματα. Αναφέρομαι ξεκάθαρα στο επίπεδο των στελεχών των Όπλων. Πάμε τώρα στα Τεθωρακισμένα και στα υπόλοιπα όπλα: Οι ειδικότητες των στελεχών είναι αρκετά... απλές και τετριμμένες. Κοινώς, είναι πράγματα τα οποία μπορεί να κάνει ένας απλός απόφοιτος γυμνασίου εάν τον εκπαιδεύσεις ένα διάστημα. Στις περισσότερες, μάλιστα, δεν απαιτείται καν η δυνατότητα ανάγνωσης και γραφής. Παρ' όλα αυτά, το Πυροβολικό, η Αεροπορία Στρατού και οι Διαβιβάσεις έχουν ειδικότητες που απαιτούν ήδη υψηλό επίπεδο από τα στελέχη τους προκειμένου να ανταποκριθούν. Μπορώ να σου δώσω και πρακτικά παραδείγματα, όπως και να κάνουμε ανάλυση ειδικοτήτων, αλλά δεν νομίζω πως έχει νόημα να το κάνουμε, τουλάχιστον όχι εδώ. Άμα θες σε π.μ. ευχαρίστως. Εννοείται πως εξαιρέσεις υπάρχουν παντού και για όλα. Απλώς μιλάω για τη μέση κατάσταση που επικρατεί σε κάθε Όπλο την τελευταία δεκαετία που είμαι στο Στράτευμα. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2021 από magnam
ProponitisTouKanape Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, vaggos715 είπε Λαμία ή Λιτόχωρο; Επίσης ξέρεις τι παίζει με πυροβολικό γενικά; Δε ξέρω που θα σε πάνε, εξαρτάται. Λιτόχωρο πάντως είναι αρκετά πολιτισμένο το πυροβολικό (δεν είναι Μηχανικό ή Διαβιβάσεις αλλά δεν είναι και Τεθωρακισμένα). 33 λεπτά πριν, magnam είπε Το Υγειονομικό και το Τεχνικό δεν είναι Όπλα για αρχή, είναι Σώματα. Αναφέρομαι ξεκάθαρα στο επίπεδο των στελεχών των Όπλων. Πάμε τώρα στα Τεθωρακισμένα και στα υπόλοιπα όπλα: Οι ειδικότητες των στελεχών είναι αρκετά... απλές και τετριμμένες. Κοινώς, είναι πράγματα τα οποία μπορεί να κάνει ένας απλός απόφοιτος γυμνασίου εάν τον εκπαιδεύσεις ένα διάστημα. Στις περισσότερες, μάλιστα, δεν απαιτείται καν η δυνατότητα ανάγνωσης και γραφής. Παρ' όλα αυτά, το Πυροβολικό, η Αεροπορία Στρατού και οι Διαβιβάσεις έχουν ειδικότητες που απαιτούν ήδη υψηλό επίπεδο από τα στελέχη τους προκειμένου να ανταποκριθούν. Μπορώ να σου δώσω και πρακτικά παραδείγματα, όπως και να κάνουμε ανάλυση ειδικοτήτων, αλλά δεν νομίζω πως έχει νόημα να το κάνουμε, τουλάχιστον όχι εδώ. Άμα θες σε π.μ. ευχαρίστως. Εννοείται πως εξαιρέσεις υπάρχουν παντού και για όλα. Απλώς μιλάω για τη μέση κατάσταση που επικρατεί σε κάθε Όπλο την τελευταία δεκαετία που είμαι στο Στράτευμα. +Μηχανικό Πάντως τους Τέθωρες όλοι οι υπόλοιποι τους έχουν στην μπούκα
jimis98 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, magnam είπε Το Υγειονομικό και το Τεχνικό δεν είναι Όπλα για αρχή, είναι Σώματα. Αναφέρομαι ξεκάθαρα στο επίπεδο των στελεχών των Όπλων. Πάμε τώρα στα Τεθωρακισμένα και στα υπόλοιπα όπλα: Οι ειδικότητες των στελεχών είναι αρκετά... απλές και τετριμμένες. Κοινώς, είναι πράγματα τα οποία μπορεί να κάνει ένας απλός απόφοιτος γυμνασίου εάν τον εκπαιδεύσεις ένα διάστημα. Στις περισσότερες, μάλιστα, δεν απαιτείται καν η δυνατότητα ανάγνωσης και γραφής. Παρ' όλα αυτά, το Πυροβολικό, η Αεροπορία Στρατού και οι Διαβιβάσεις έχουν ειδικότητες που απαιτούν ήδη υψηλό επίπεδο από τα στελέχη τους προκειμένου να ανταποκριθούν. Μπορώ να σου δώσω και πρακτικά παραδείγματα, όπως και να κάνουμε ανάλυση ειδικοτήτων, αλλά δεν νομίζω πως έχει νόημα να το κάνουμε, τουλάχιστον όχι εδώ. Άμα θες σε π.μ. ευχαρίστως. Εννοείται πως εξαιρέσεις υπάρχουν παντού και για όλα. Απλώς μιλάω για τη μέση κατάσταση που επικρατεί σε κάθε Όπλο την τελευταία δεκαετία που είμαι στο Στράτευμα. το γνωρίζω ότι ανήκουν στα σώματα δεν τα λες και εύκολα τα τεθωρακισμενα από άποψη διοικήσεως και ουλαμων περνουν συμμετοχές σε όλες τις ασκήσεις και απαιτούν στρατηγική και συντονισμό ναι οκ μέσα είμαι αν θες να τα πούμε πμ καλά για την αεροπορία στρατού σίγουρα δεν το συζητάω πετάνε εκεί
magnam Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, jimis98 είπε δεν τα λες και εύκολα τα τεθωρακισμενα από άποψη διοικήσεως και ουλαμων περνουν συμμετοχές σε όλες τις ασκήσεις και απαιτούν στρατηγική και συντονισμό Από άποψη διοικήσεως όλα είναι δύσκολα. Απλώς τα Τεθωρακισμένα έχουν την ιδιαιτερότητα της τακτικής αποκέντρωσης, ήτοι αφήνεις περιθώριο πρωτοβουλίας στους επιμέρους ουλαμαγούς/αρχηγούς στοιχείων. Κατ' επέκταση φεύγει όλη αυτή η "έξτρα δυσκολία" που θα είχες στη διοίκηση του τμήματός σου λόγω της φύσης του Όπλου, διότι πολύ απλά δεν χρειάζεται να καθορίζεις εσύ συνεχώς τα πάντα.
thanos1916 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Γίνεται γενικά να αλλάξει το σώμα ή όπλο κάποιου αφού μπει στη βασική εκπαίδευση; Αν κάποιος είναι τελειόφοιτος σε κάποια σχολή και του δώσουν κάτι πιο σχετικό με αυτόν; Βασικά την απόφαση για αυτήν την αλλαγή ποιος την παίρνει; Μπορεί και ο διοικητής του στρατοπέδου;
yanis13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, thanos1916 είπε Γίνεται γενικά να αλλάξει το σώμα ή όπλο κάποιου αφού μπει στη βασική εκπαίδευση; Αν κάποιος είναι τελειόφοιτος σε κάποια σχολή και του δώσουν κάτι πιο σχετικό με αυτόν; Βασικά την απόφαση για αυτήν την αλλαγή ποιος την παίρνει; Μπορεί και ο διοικητής του στρατοπέδου; Το βύσμα 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 45 λεπτά πριν, thanos1916 είπε Γίνεται γενικά να αλλάξει το σώμα ή όπλο κάποιου αφού μπει στη βασική εκπαίδευση; Αν κάποιος είναι τελειόφοιτος σε κάποια σχολή και του δώσουν κάτι πιο σχετικό με αυτόν; Βασικά την απόφαση για αυτήν την αλλαγή ποιος την παίρνει; Μπορεί και ο διοικητής του στρατοπέδου; Είναι πιθανόν να σε ρίξουν σε πιο 'κυριλέ' όπλο ή σώμα όταν παίρνεις αναβολή λόγω σπουδών, π.χ. τους περισσότερους Πολυτεχνίτες τους έριχναν στο Μηχανικό (παρότι θεωρητικά θα έπρεπε μόνο Πολιτικούς και Τοπογράφους). Αφού καταταχθείς, μόνο χειρότερα μπορεί να πάει το όπλο/σώμα σου, π.χ. απο Υγειονομικό να γίνεις Πεζικάριος ή να μετατεθείς σε μονάδα που δε παίζει ρόλο (π.χ. Τ/ΓΕΣ) 1
STRATOS2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα παρουσιάζεται κάποιος τώρα Νοέμβριο στο στρατόπεδο λοχαγού Αναστασίου Χίος; Γνωρίζουμε κάτι σχετικά με το τί φάση παίζει εκεί στο στρατόπεδο; Το κινητό επιτρέπεται και γενικά πώς είναι τα πράγματα εκεί; Κάθε βοήθεια είναι καλοδεχούμενη σας ευχαριστώ πολύ!!!
karxrarias Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 SOS θα εκτιμουσα πολυ οποια βοηθεια.Παιδιά είναι να μπω Νοέμβριο και γενικά έχω κήλη μεσοσπονδύλιου δίσκου και όταν με πιάνει δεν μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι από τον πονο ούτε για τουαλέτα και είναι στραβό όλο μου το σώμα ξέρεις κάνεις τι συμβαίνει σε αυτή την περίπτωση ; Έχω μαγνητική που αποδεικνύει την ύπαρξη της κήλης. Για να καταλαβετε το μεγεθος του προβληματος μπορει για 2 3 βδομαδες να ειμαι καλα αλλα μετα με πιανει και δεν μπορω να αντεξω τους πονους ειμαι ξαπλωμενος στο κρεβατι μου και δεν μπορω να βολευτω δεν μπορω να γυρισω καν πλευρο χωρις βοηθεια και χωρις να ουρλιαξω απο τον πονο, την προηγουμενη φορα που με ειχε πιασει τετοια κριση για 2 μερες κατουρουσα σε μπολακι γιατι ηταν αδυνατον να φτασω στην τουαλετα
yanis13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, STRATOS2021 είπε Καλησπέρα παρουσιάζεται κάποιος τώρα Νοέμβριο στο στρατόπεδο λοχαγού Αναστασίου Χίος; Γνωρίζουμε κάτι σχετικά με το τί φάση παίζει εκεί στο στρατόπεδο; Το κινητό επιτρέπεται και γενικά πώς είναι τα πράγματα εκεί; Κάθε βοήθεια είναι καλοδεχούμενη σας ευχαριστώ πολύ!!! Τα κινητά ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.
magnam Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, yanis13 είπε Τα κινητά ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ. Από ποιο σχέδιο ασφαλείας και δεν το ξέρω τόσα χρόνια;
yanis13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, magnam είπε Από ποιο σχέδιο ασφαλείας και δεν το ξέρω τόσα χρόνια; Σε προηγούμενο μήνυμα είχα διευκρινισει οτι εννοώ πως γίνονται τα στραβά μάτια γιατί κανονικά δεν επιτρέπονται, απλά τώρα βαρέθηκα να το αναφέρω ξανά 😂. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2021 από yanis13
Προτεινόμενες αναρτήσεις