Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, μου ήρθε η μετάθεση για ΕΚΕΜΣ σε γραφειο.Τι γνωρίζετε από άποψη υπηρεσιών και γενικότερα οποιαδήποτε πληροφορία είναι ευσπρόδεκτη. 

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mariosgoet είπε

Παιδιά καλησπέρα έχει κανείς άλλος θέμα με το site της στρατολογίας?

Εμένα έχει 3-4 μέρες που μου βγάζει Error 500 και δεν μπορώ να δω κανένα προσωπικό στοιχείο. Ελπίζω να το φτιάξουν σύντομα γιατί έχει καταντήσει κουραστικό. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, jerry banana είπε

Παιδιά στο στρατό αοτ τι σημαίνει ?

Αποθηκη οπλισμου, φυλας σκοπετα εκει σε πολλες μοναδες.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, mariosgoet είπε

Παιδιά καλησπέρα έχει κανείς άλλος θέμα με το site της στρατολογίας?

Ναι εδώ και μερικές ημέρες δεν μου εμφανίζει τα προσωπικά στοιχεία, ούτε το σημείωμα κατάταξης. Ξέρετε τι συμβαίνει; 

Επεξ/σία από Nik55l
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Nik55l είπε

Ναι εδώ και μερικές ημέρες δεν μου εμφανίζει τα προσωπικά στοιχεία, ούτε το σημείωμα κατάταξης. Ξέρετε τι συμβαίνει; 

Έμαθα από άτομα που πήραν τη Στρατολογική Υπηρεσία πως μερικά πράγματα δεν λειτουργούν διότι γίνονται αναβαθμίσεις στη σελίδα. Ελπίζω να έχει διορθωθεί το πρόβλημα εντός της εβδομάδας. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, HeinHein είπε

Έμαθα από άτομα που πήραν τη Στρατολογική Υπηρεσία πως μερικά πράγματα δεν λειτουργούν διότι γίνονται αναβαθμίσεις στη σελίδα. Ελπίζω να έχει διορθωθεί το πρόβλημα εντός της εβδομάδας. 

Ok ευχαριστώ πολύ, ας περιμένουμε να δούμε.. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέρει κανείς πως πάει στο πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης υπηρεσίες ωράριο κλπ?

Επεξ/σία από pogchamp
  • Confused 1
Δημοσ.

Καλησπέρα,γνωρίζει κάποιος τι δικαιολογητικά χρειάζεται στα ΚΕΠ για διακοπή αναβολής λόγω σπουδών;Πέρα απο το αντίγραφο πτυχίου και ταυτότητα(μόνο αυτά μου έχουν πεί).

Δημοσ.

Παιδιά όσοι έχουμε άδεια δεύτερο γκρουπ βγαίνουμε αύριο ή 30 κανονικά για να έχουμε μια κοινή μερα;

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Aste είπε

Παιδιά όσοι έχουμε άδεια δεύτερο γκρουπ βγαίνουμε αύριο ή 30 κανονικά για να έχουμε μια κοινή μερα;

29 πρωί μπαίνει το πρώτο γκρουπ μέσα, 29 μεσημέρι έχει προαναχώρηση το δεύτερο

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά ,

Παρουσιάστηκα στο 282(Κως , ΣΤ ΕΣΣΟ) και με ρώτησαν αν επιθυμώ τους τελευταίους μήνες της θητείας μου να πάω κοντά σπίτι μου. Σε αυτό απάντησα ναι αλλά τώρα έχω αλλάξει γνώμη και θέλω να τελειώσω την θητεία μου στην παραμεθόριο. Είναι εφικτό η δεν αλλάζει και αναγκαστικά θα μου έρθει η μετάθεση?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...