Προς το περιεχόμενο

Topic Μαγειρικής/Ζαχαροπλαστικής


Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

15 ώρες πριν, Menelaos83 είπε

Οι χειροτερες πιτσες ειναι αυτες των αλυσιδων.Καλυτερα να αγοραζεις απο τοπικα καταστηματα.

Αυτο που λες δεν ειναι ο κανονας και ουτε βοηθαει στην ερωτηση μου..

Γιατι αν καποιος μου μαρτυρησει μετα θα ρωταω και αν με κοροιδεψουν μπορω να κανω φασαρια..

Εγω δεν ειμαι απο τους φυγοπονους που λενε ''Α δεν ξαναπαιρνω''  Συνηθως τους βαζω μεσα,το ξαναφτιαχνουν.. Εχει τυχει και επιστροφη χρηματων!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

57 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε

Αυτο που λες δεν ειναι ο κανονας και ουτε βοηθαει στην ερωτηση μου..

Γιατι αν καποιος μου μαρτυρησει μετα θα ρωταω και αν με κοροιδεψουν μπορω να κανω φασαρια..

Εγω δεν ειμαι απο τους φυγοπονους που λενε ''Α δεν ξαναπαιρνω''  Συνηθως τους βαζω μεσα,το ξαναφτιαχνουν.. Εχει τυχει και επιστροφη χρηματων!!!

Λες δεν ειναι κανονας αλλα απο μονος σου ειπες οτι των γνωστων αλυσιδων ειναι χαλια...

Αν ειναι να βγαινεις για φαι και οταν δεν σου αρεσει κατι να κανεις φασαρια...

Το αν εισαι η οχι φυγοπονος δεν ενδιαφερει κανεναν...

Προφανως οπως σε ολα τα ειδη υπαρχουν ποιοτητες, το ιδιο και στα τυρια η οτι αλλο εχει μια πιτσα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

18 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε

Ερωτηση: Ειναι οι ποιοτητες των τυριων..? Γιατι και αυτος αναγραφει γκουντα μηπως βαζει και αλλα τυρια μεσα για να εχει αυτο το αποτελεσμα..???

 

 

 

16 ώρες πριν, Menelaos83 είπε

Οι χειροτερες πιτσες ειναι αυτες των αλυσιδων.Καλυτερα να αγοραζεις απο τοπικα καταστηματα.

 

7 λεπτά πριν, Menelaos83 είπε

Λες δεν ειναι κανονας αλλα απο μονος σου ειπες οτι των γνωστων αλυσιδων ειναι χαλια...Προφανως οπως σε ολα τα ειδη υπαρχουν ποιοτητες, το ιδιο και στα τυρια η οτι αλλο εχει μια πιτσα.

Δυστυχως οι απαντησεις σου, δεν απτονται στην ερωτηση μου.  Τα υπολοιπα που ανεφερα ειναι και ο λογος που θελω να μαθω..

Καποιος που εχει γνωση και θελει να δωσει την πληροφορια θα μου ελεγε πχ αυτο γινεται με το γκουντα της ταδε ονομασιας.. ή μεσα στο γκουντα βαζουν και αυτα τα τυρια για να υπαρχει αυτο το αποτελεσμα..

Τα υπολοιπα ειναι φληναφηματα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 8/4/2022 στις 4:24 ΜΜ, Conan2046 είπε

Κυριολεκτω, λάθος αναλογίες, λάθος οδηγίες, πολυπλοκότητα χωρίς λόγο.

ο Άκης είναι ο μοναδικός που δίνει αναλυτικά οδηγίες και το βασικό σε γραμμάρια και όχι σε ποτήρια όπως αρκετοί άλλοι! 

επίσης έχει την μεγαλύτερη βάση δεδομένων με συνταγές.

Δεν βλέπω πολυπλοκότητα στις συνταγές του , αντιθέτως απευθύνονται στο ευρύ κοινό και δεν είναι γκουρμέ.

Σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι στα ελληνικά δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. στα αγγλικά υπάρχει πιο μεγάλη βάση δεδομένων αλλά εκεί με εκνευρίζουν οι μονάδες μέτρησης με λίβρες και ουγγιές 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators
53 λεπτά πριν, Lilith19 είπε

Ξέρει κάποιος πού μπορώ να βρω φρέσκο jackfruit στην Αθήνα;

Aν δεν απαντησει καποιος αλλος που να ξερει σιγουρα, ιδιαιτερα φρουτολαχανικα τα εχει το Ergon στην Μητροπολεως, οποτε τσεκαρε εκει μηπως και....

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γεια χαρά

αύριο έχω τίμιο τραπέζι και θα ήθελα να εντυπωσιάσω το πλήθος

πείτε καμιά ιδέα για μαρινάρισμα των μπριζολών

Επεξ/σία από Ptolemaios1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λεμόνι, αλατι, μουσταρδα, ρίγανη, λάδι 

...και επειδή ξερω οτι θα εχεις και πατάτες τηγανητές, χοντροκομμένες, και πριν τις ρίξεις στο κάφτο λαδι ρίξε μαζι και δυο κρεμμύδια, τα οποια βέβαια δεν θα σερβίρεις

 

 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Λεμόνι, αλατι, μουσταρδα, ρίγανη, λάδι 

...και επειδή ξερω οτι θα εχεις και πατάτες τηγανητές, χοντροκομμένες, και πριν τις ρίξεις στο κάφτο λαδι ρίξε μαζι και δυο κρεμμύδια, τα οποια βέβαια δεν θα σερβίρεις

 

 

Στο λάδι που θα τηγανίσουμε τις πατάτες; τι κερδίζουμε; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 λεπτά πριν, thanasisxask είπε

Στο λάδι που θα τηγανίσουμε τις πατάτες; τι κερδίζουμε; 

Δεν κατάλαβα την ερώτηση 

...αλλα οι πατάτες παίρνουν ένα ελαφρή άρωμα απο το κρεμμύδι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Ptolemaios1 είπε

γεια χαρά

αύριο έχω τίμιο τραπέζι και θα ήθελα να εντυπωσιάσω το πλήθος

πείτε καμιά ιδέα για μαρινάρισμα των μπριζολών

Λοιπον, γυναικα εδω. Ακου. Τις μπριζολιτσες θα τις λαδωσεις και θα τις κανεις μασαζ με λιγο χοντρο αλατι απ την καθε πλευρα. Αφησε τες μεχρι να εξαφανιστει το αλατι απο πανω. Τις βαζεις για ψησιμο, και στο βγαλσιμο βαζεις ριγανη και λεμονι. Καλυτερη κι απο ταβερνα

5 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Ποτέ χοντροκομμενες οι τηγανιτές. 

 

Η σωστη χοντροκομμενη η πατατα με τη φλουδα  ειναι ονειρο. Θελει βρασιμο η πατατα πρωτα και μετα παναρισμα/τηγανισμα. Απλα θεϊκή 

Επεξ/σία από Dimi00
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόνο εγώ πιστεύω ότι μεγαλύτερη σημασία έχει η πρώτη ύλη, ειδικά όταν μιλάμε για χοιρινές λαιμού;

Τις περισσότερες φορές απ' όπου κι αν κι αν έχω πάρει λαιμού βγαίνουν σαν τσίχλα, και δεν τις ψήνω πολύ κιόλας.

Και σε άλλους όταν έχω δοκιμάσει πάλι το ίδιο σχεδόν πάντα, βγαίνουν σκληρές αν και όχι στεγνές.

Δηλαδή οι κόντρα ναι μεν είναι πιο στεγνές ούτως ή άλλως, αλλά τρώγονται πιο εύκολα αν τις ψήσεις σωστά.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...