Papakitou Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 θα με ενδιεφερε καμια σαλτσα τοματας δοκιμασμενη για μακαρονια...
saxos55 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δοκιμασμένη; Δε σιχαίνεσαι; Κρεμμύδι, καρότο, πιπεριά. Τα ψιλοκοβεις. Τα τσιγαριζεις. Ρίχνεις ντομάτα (φρέσκια τριμμένη, pummaro, κονκασέ,ότι έχεις ήδη ή ότι σου αρέσει). Χαμηλώνεις φωτιά σε μέτρια προς χαμηλή . Ζάχαρη, κανέλα, αλάτι κατά βούληση και γεύση. Μόλις "δέσει " (δλδ φύγουν τα πολλά υγρά) είναι έτοιμη. Αν βαριέσαι ή δεν έχεις, δε βάζεις καρότο και πιπεριά 3
cococrops Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 https://www.google.gr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=%CF%83%CE%B1%CE%BB%CF%84%CF%83%CE%B1%20%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%82%20%CE%B3%CE%B9%CE%B1%20%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1
leftermann Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Πουλέτε, 'ένας φίλος θα με φέρει την Δευτέρα ένα γουρουνάκι, από αυτά τα ημιάγρια τα ελευθέρας βοσκής. Θα είναι κάπου 20-25 κιλά λέει, σφαγμένο καθαρισμένο αλλά όχι τεμαχισμένο. Υπάρχει κάνας οδηγός να διαβάσουμε να δούμε πώς να το τεμαχίσουμε, ποιό κομμάτι κάνει για ποιό φαγητό, από πού να κόψουμε για τηγανιά, από πού για κατσαρόλα, από πού για σουβλάκια κλπ κλπ;
cococrops Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Πουλέτε, 'ένας φίλος θα με φέρει την Δευτέρα ένα γουρουνάκι, από αυτά τα ημιάγρια τα ελευθέρας βοσκής. Θα είναι κάπου 20-25 κιλά λέει, σφαγμένο καθαρισμένο αλλά όχι τεμαχισμένο. Υπάρχει κάνας οδηγός να διαβάσουμε να δούμε πώς να το τεμαχίσουμε, ποιό κομμάτι κάνει για ποιό φαγητό, από πού να κόψουμε για τηγανιά, από πού για κατσαρόλα, από πού για σουβλάκια κλπ κλπ; ακονισε μαχαιρια και μπαλταδες και στειλε μας πριν και μετα!!προσεχε τα χερια σου ευκολο ειναι παντως αμα ξερεις τα βασικα κομματια και στο εχει δειξει καποιος!!εγω το κανω ευκολα http://www.mydiatrofi.gr/trofi/trofima/kreas-poulerika-thalassina/meri-xoirinoy-kai-tropoi-mageirematos τσεκαρε 3
siracos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Και πριν ξεκινήσεις το κόψιμο άσε το 1-2 μέρες κρεμασμένο σε ψυγείο να στεγνώσει- κρυώσει καλά. Κόβεται ποιό εύκολα τότε. 2
cococrops Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 ε ναι σωστα πρεπει να ωριμασει καπως δεν θυμαμαι ακριβως την λεξη!!αλλα λογικα αφου θα του το φερει καπως θα εχει στεγνωσει δεν θα το εσφαξε την ιδια μερα
deesnider Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Πουλέτε, 'ένας φίλος θα με φέρει την Δευτέρα ένα γουρουνάκι, από αυτά τα ημιάγρια τα ελευθέρας βοσκής. Θα είναι κάπου 20-25 κιλά λέει, σφαγμένο καθαρισμένο αλλά όχι τεμαχισμένο. Υπάρχει κάνας οδηγός να διαβάσουμε να δούμε πώς να το τεμαχίσουμε, ποιό κομμάτι κάνει για ποιό φαγητό, από πού να κόψουμε για τηγανιά, από πού για κατσαρόλα, από πού για σουβλάκια κλπ κλπ; [vegan mode on] Ντροπή σου! Το γουρούνι είναι ένα από τα πιο έξυπνα ζώα κι εσύ θες να το φας; Κοιλιόδουλε! [/vegan mode off]
saxos55 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 ε ναι σωστα πρεπει να ωριμασει καπως δεν θυμαμαι ακριβως την λεξη!! Σίτεμα 1
leftermann Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Θενξ εβρυμπάντυ. Αλλά δεν μπορώ να το κρεμάσω στο ψυγείο μου να σιτέψει. Δεν έχω ψυγείο χασάπη... Το νόημα του σιτέματος είναι απλά να στραγγίξει; Αν το αφήσω ξαπλωτό και ψιλοτεμαχισμένο στο ψυγείο μου καναδυό μέρες, έχει νόημα; Ντη, είμαι και κοιλιόδουλος, αλλά είμαι και πιο έξυπνος από το γουρούνι χοχοχο, αλλά το βασικότερο είναι ότι έχω πιο πολλά λεφτά από αυτό, χουχουχου! 2
cococrops Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Θενξ εβρυμπάντυ. Αλλά δεν μπορώ να το κρεμάσω στο ψυγείο μου να σιτέψει. Δεν έχω ψυγείο χασάπη... Το νόημα του σιτέματος είναι απλά να στραγγίξει; Αν το αφήσω ξαπλωτό και ψιλοτεμαχισμένο στο ψυγείο μου καναδυό μέρες, έχει νόημα; Ντη, είμαι και κοιλιόδουλος, αλλά είμαι και πιο έξυπνος από το γουρούνι χοχοχο, αλλά το βασικότερο είναι ότι έχω πιο πολλά λεφτά από αυτό, χουχουχου! μην σε νοιαζει το σιτεμα το λενε για να ειναι πιο ευκολο στο κοψιμο και πιο μαλακο στο μαγειρεμα!!δεν νομιζω ο φιλος σου να το σφαξει και να στο φερει κατευθειαν!!λογικα ξερει απο κρεατα!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Το νόημα του σιτέματος είναι απλά να στραγγίξει; Αν το αφήσω ξαπλωτό και ψιλοτεμαχισμένο στο ψυγείο μου καναδυό μέρες, έχει νόημα; Μη δοκιμάσεις κάτι τέτοιο γιατί ή θα καταστρέψεις το κρέας ή θα πάθετε κάτι όσοι το φάτε μετά... Το σίτεμα δεν είναι απλά "αφήνω το κρέας να κάθεται στο ψυγείο για μέρες", αλλά απαιτεί σωστό εξοπλισμό και συγκεκριμένη διαδικασία που δεν μπορούμε να την κάνουμε στο σπίτι εύκολα.
leftermann Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 οπότε τεμαχίζω και καταψύχω. Πιστεύω να το έχει αφήσει ο μάστορης να στραγγίσει, θα ρωτήσω. Ευχαριστώ άπαντες και πάλι
cococrops Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 οπότε τεμαχίζω και καταψύχω. Πιστεύω να το έχει αφήσει ο μάστορης να στραγγίσει, θα ρωτήσω. Ευχαριστώ άπαντες και πάλι ναι δεν νομιζω να στο φερει "ζεστο" που λεμε!!και μια μερα να το αφησει εισαι ενταξει απλα δεν χρειαζεται να βιαζεσαι στο τεμαχισμα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα