nickmanak Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 http://faghta-giagias.blogspot.gr/2015/10/brine-to-store-feta-cheese-or-cow-cheese.html?m=1
siracos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Την άλμη από το τυρί, μέχρι πόσες φορές μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε; Έχω βρει σκέτο τυρί 1,30 χωρίς άλμη όμως και λέω να το καθιερώσω. Δεν ξέρω τη τυρί βρήκες με 1,30 ευρώ αλλά ΜΗΝ το πάρεις.
mouxaxa Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δεν ξέρω τη τυρί βρήκες με 1,30 ευρώ αλλά ΜΗΝ το πάρεις. ++++1. Δεν είναι τυρί
GreekMonkey Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 http://www.thesgala.gr/%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AC-%CF%84%CF%85%CF%81%CE%B9%CF%8E%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B8%CE%B5%CF%82%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B1.html ΤΑ 200γρ λευκό πήρα και μια χαρά ήταν.
zio10 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 http://www.thesgala.gr/%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AC-%CF%84%CF%85%CF%81%CE%B9%CF%8E%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B8%CE%B5%CF%82%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B1.html ΤΑ 200γρ λευκό πήρα και μια χαρά ήταν. 1.30 εννοείς τα 200γρ ε; Μάλλον τα παιδιά κατάλαβαν 1.30€/κιλό! 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 αστες σου λεω και -4 να ειναι δεν παθαινουν τιποτα Όχι δεν πάει έτσι. Η πόρτα της κατάψυξης θα πρέπει να έχει πάνω ένδειξη ψύξης με αστεράκια. Ανάλογα με το πόσα έχει, ισχύει και ο χρόνος συντήρησης που αναγράφεται πάνω στα κατεψυγμένα τρόφιμα. Συνήθως οι εσωτερικές καταψύξεις έχουν 1-2 *
siracos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 http://www.thesgala.gr/%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AC-%CF%84%CF%85%CF%81%CE%B9%CF%8E%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B8%CE%B5%CF%82%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B1.html ΤΑ 200γρ λευκό πήρα και μια χαρά ήταν. Την πάτησα. Συνήθως αναφέρουμε τιμή κιλού και για αυτό την πάτησα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Έχει να προτείνει κάποιος κάνα how to για ribeye σε grillεριτηγάνι ή τηγάνι?
saxos55 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 http://caruso.gr/brizola-psimeni-tigani/ Είναι για σπαλομπριζόλα αλλά ό,τι γράφει κάνει και για ribeye Περιληπτικά: Δεν πλένεις με νερό. Αφήνεις εκτός ψυγείου ώστε να μην είναι κρύα μέσα και να ψηθεί ομοιόμορφα. Λίγο λάδι, γκριλλοτήγανο που λες κι εσύ. Ψήνεις ανάλογα το πως τη θες Σημαντικό: Κάνεις οπωσδήποτε αυτό με το αλουμινόχαρτο (Αγνοείς τα περί σιτέματος κτλ, είναι για πιουρίστες) 2
tehAllantin Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 https://youtu.be/03h5T_tiyx0?t=113 απο τον υπερτατο 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 tyvm! Ελπίζω να μην το ναυαγήσω
tehAllantin Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 tyvm! Ελπίζω να μην το ναυαγήσω Ειναι πολυ ευκολο ρε. αυτο με το αλατι πριν ειναι μυθος επίσης. Αν το αλάτισμα γίνει 5-10 πριν το μαγειρεμα δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά (πηγη, μοριακη γαστρονομια του herve this, he knows his shit ) δες τα βιντεακια αυτης της σειρας, γαμανε. Και κανε οπωσδήποτε το κοτοπουλο!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Είχα δει το συγκεκριμένο video αλλά στο part για τα burgers που πάει και φτιάχνει στην ομάδα
tehAllantin Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 αν το ειδες εδω, παιζει να το ειχα ποσταρει εγω, προσπαθω να θυμηθώ αλλά ουτε καν. Γενικα, δεν ειναι δυσκολα αυτα που κανει. Επισης, παρε και αγορασε το βιβλιο, γενικα, αν εχει ο καθενας χρονο να το διαβάσει θα δωσει ενα boost στις γνώσεις πίσω απο το πως μαγειρεύουμε/γευομαστε κλπ κλπ. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Παίζει να το είδα από σένα ναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα