SB_1957 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 2 ώρες πριν, TuXaKoS είπε Προσοχή στις θερμίδες όταν χρησιμοποιείται τέτοια.. Δεν χρειάζεται μεγάλη ποσότητα. 1-2 κουταλιές για να αποκτήσει πυκνότητα αυτό που ετοιμάζει. Δεν είπα να κάνει ένα πιάτο κρέμα με αυτό! 1
evabb Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 10 ώρες πριν, aizensama24 είπε Βρώμη σαν κάτι τέτοιο? https://www.ab.gr/el-gr/click2shop/Proino-snacking-and-rofimata/Dimitriaka/Enilikon/Nifades-Vromis-Koyti-500gr/p/7083424 Δεν έχω πολύ εμπειρία με αυτό το υλικό, πόσο αξίζει να ρίξω μέσα για να βγει η υφή? Το μπισκότο πάλι δεν γνωρίζω αν λιώνει καλά στο μπλέντερ. Ίσως πάρω ένα πακέτο τετραγωνάκια να το δοκιμάσω. Μπανάνες είχα δοκιμάσει παλιά με γάλα για milkshake αλλά έβγαινε περίεργο, δε ξέρω αν με γιαούρτι αλλάξει αυτό κάπως. ναι και μπορεις να βρεις και πιο φθηνες μαρκες προφανως. Επισης για πολυ προχωρημενες καταστασεις μπορεις να πειραματιστεις με γομα ξανθανης αν και δεν την βρισκεις ευκολα. πολυ καλη ιδεα επισης το ανθος ορυζης που ειπαν οι αλλοι. τα μπισκοτα πτι μπερ τα σπας κομματακια και τα πετας μεσα στο μιξερ μαζι με ολα τα αλλα. Διαλυονται αμεσως στο νερο. Για ζεστες προετοιμασιες απλα βαζεις αλευρι και τελειωνει εκει η υποθεση.
SB_1957 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 16 λεπτά πριν, evabb είπε Για ζεστες προετοιμασιες απλα βαζεις αλευρι και τελειωνει εκει η υποθεση. Νομίζω το κορν φλάουρ είναι προτιμότερο καθώς χρειάζεται πολύ λιγότερη ποσότητα και πήζει αμέσως. Ενώ το αλεύρι θέλει περισσότερο χρόνο όχι μόνο για να πήξει αλλά και για να φύγει η μυρωδιά αλευρίλας.
evabb Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 48 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Νομίζω το κορν φλάουρ είναι προτιμότερο καθώς χρειάζεται πολύ λιγότερη ποσότητα και πήζει αμέσως. Ενώ το αλεύρι θέλει περισσότερο χρόνο όχι μόνο για να πήξει αλλά και για να φύγει η μυρωδιά αλευρίλας. Δεν το εχω παρατηρησει ποτε αυτο να σου πω την αληθεια.
SB_1957 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 16 λεπτά πριν, evabb είπε Δεν το εχω παρατηρησει ποτε αυτο να σου πω την αληθεια. Εντάξει, δεν κάνουμε μπεσαμέλ με κορν φλάουρ. Αλλά για να δέσουμε σάλτσες ή κάποιο φαγητό για να μην είναι νερουλό είναι η πιο γρήγορη λύση. Ένα κουταλάκι κορν φλάουρ διαλυμένο σε 1-2 κουταλιές κρασί, χυμό λεμόνι, ξύδι κ.λπ. ανάλογα την συνταγή ή ακόμη και σκέτο νεράκι το ρίχνεις λίγο πριν τελειώσει το μαγείρεμα, ανακατεύεις και είναι έτοιμο.
Mageiroulis Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Στις 30/4/2012 στις 2:53 ΜΜ, leftermann είπε πω πω, άργησα να το δω γαμώτο... το λοιπόν, αν κανένας έχει εμπειρία περί κοκορετσίου, tips and tricks για το στήσιμο, το ψήσιμο και οτιδήποτε, έχει 1 ώρα και 40 περίπου λεπτά να μου τα πει. Μετά κλείνω το πισι και φεύγω για το χωριό, όπου αύριο θα να φκιάσω και να ψήσω κοκορετσούμπα για πρώτη μου φορά. Θα παραθέσω πιξ την Τετάρτη. Ευχαριστώωωω. Φίλε το καλύτερο κοκορέτσι θα το βρεις στις συνταγές της Αργυρώ Μπαρμπαρίγου δες την εδώ φίλε https://www.argiro.gr/2019/04/mystika-gia-kalytero-kokoretsi-sti-souvla/ νομίζω πως οι κατευθύνσεις που θα βρεις είναι τέλειες και θα βρεις κάποια tips για την ποιότητα της συκωταριάς που πρέπει να έχει έντονο κόκκινο χρώμα και όχι σκούρο. Διάβασε την γιατί αξίζει... Στις 30/3/2021 στις 9:57 ΠΜ, evabb είπε Μερικα μαγειρεματα τωρα τελευταια χταποδακι με μακαρονακι κοφτο (συνταγη Πετρετζικη) Κρεατοσουπα (συνταγη δικια μου yolo) Παστιτσιο (συνταγη δικια μου) Νομίζω πως η καλύτερη συνταγή για κοφτό μακαρονάκι με χταπόδι είναι αυτή https://www.argiro.gr/recipe/xtapodi-me-kofto-makaronaki/ την δοκίμασα και πραγματικά ήταν εξαιρετική. Έχω διαπιστώσει από όσες συνταγές από διάφορους σεφ έχω δοκιμάσει ότι οι συνταγές της Αργυρώς πάντα πετυχαίνουν. Δοκίμασε την σίγουρα θα σου αρέσει. Στις 13/3/2021 στις 10:53 ΜΜ, Invader είπε Συγνώμη αλλά δε ψάχνεις συνταγή ή τεχνική για τα καλαμάρια αλλά κάποιον να σου τα μαγειρέψει.Καλή σαρακοστή να έχουμε. Εγώ δοκίμασα να φτιάξω αυτή την συνταγή για Καλαμάρια γεμιστά με φέτα και ντομάτα και ήταν απλά φανταστική!!! Παιδιά πρέπει να την δοκιμάσετε!!!! Όπωσδήποτε!!!!
Menelaos83 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 46 λεπτά πριν, Mageiroulis είπε Φίλε το καλύτερο κοκορέτσι θα το βρεις στις συνταγές της Αργυρώ Μπαρμπαρίγου δες την εδώ φίλε https://www.argiro.gr/2019/04/mystika-gia-kalytero-kokoretsi-sti-souvla/ νομίζω πως οι κατευθύνσεις που θα βρεις είναι τέλειες και θα βρεις κάποια tips για την ποιότητα της συκωταριάς που πρέπει να έχει έντονο κόκκινο χρώμα και όχι σκούρο. Διάβασε την γιατί αξίζει... Νομίζω πως η καλύτερη συνταγή για κοφτό μακαρονάκι με χταπόδι είναι αυτή https://www.argiro.gr/recipe/xtapodi-me-kofto-makaronaki/ την δοκίμασα και πραγματικά ήταν εξαιρετική. Έχω διαπιστώσει από όσες συνταγές από διάφορους σεφ έχω δοκιμάσει ότι οι συνταγές της Αργυρώς πάντα πετυχαίνουν. Δοκίμασε την σίγουρα θα σου αρέσει. Εγώ δοκίμασα να φτιάξω αυτή την συνταγή για Καλαμάρια γεμιστά με φέτα και ντομάτα και ήταν απλά φανταστική!!! Παιδιά πρέπει να την δοκιμάσετε!!!! Όπωσδήποτε!!!! Αργυρω εσυ?
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Το ψάρι (σολωμό) το ξεπαγώνεται όπως το κρέας με φούρνο μικροκυμμάτων? ρωτάω γιατί μου είχαν πει παλιά να το ξεπαγώνω αφήνοντας το έξω σε νέρο γιατί χαλάει στο φούρνο. Ισχύει κάτι τέτοιο?
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 3 λεπτά πριν, aizensama24 είπε Το ψάρι (σολωμό) το ξεπαγώνεται όπως το κρέας με φούρνο μικροκυμμάτων? ρωτάω γιατί μου είχαν πει παλιά να το ξεπαγώνω αφήνοντας το έξω σε νέρο γιατί χαλάει στο φούρνο. Ισχύει κάτι τέτοιο? Γιατί δεν το βγάζεις απο την κατάψυξη απο την προηγούμενη ; Πως τον μαγειρευεις τον σολωμό;Μπορείς να τον βάλεις ακόμα και παγωμένο σε ένα ταψάκι με γάλα και να τον βάλεις στον φουρνο για 10 με 12 λεπτά. Γαλα να τον σκεπάσει. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Γιατί δεν το βγάζεις απο την κατάψυξη απο την προηγούμενη ; Πως τον μαγειρευεις τον σολωμό;Μπορείς να τον βάλεις ακόμα και παγωμένο σε ένα ταψάκι με γάλα και να τον βάλεις στον φουρνο για 10 με 12 λεπτά. Γαλα να τον σκεπάσει. Βασικά βαριέμαι να τα ξεπαγώνω. Μπορώ να τα πετάξω απευθείας στη κατσαρόλα και απλά να τα βράσω παραπάνω ώρα? Άμα δεν έχει τίποτα το επικύνδυνο τότε δε με νοιάζει. Κάτι άσχετο αλλά τα καλαμαράκια λιώνουν εύκολα στο μπλέντερ και βράζονται στη κατσαρόλα? σκέφτομαι να δοκιμάσω ένα πακέτο. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2021 από aizensama24
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, aizensama24 είπε Βασικά βαριέμαι να τα ξεπαγώνω. Μπορώ να τα πετάξω απευθείας στη κατσαρόλα και απλά να τα βράσω παραπάνω ώρα? Άμα δεν έχει τίποτα το επικύνδυνο τότε δε με νοιάζει. Κάτι άσχετο αλλά τα καλαμαράκια λιώνουν εύκολα στο μπλέντερ και βράζονται στη κατσαρόλα? σκέφτομαι να δοκιμάσω ένα πακέτο. ΤΙ βαριέσαι;Ποσο κουραση είναι να τα βγάλεις απο την κατάψυξη και να τα βάλεις στην συντήρηση την προηγούμενη μέρα; Για τα καλαμαράκια δεν μπορώ να απαντήσω γιατί μου ήρθε εμετόςςςςςςςςςς
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε ΤΙ βαριέσαι;Ποσο κουραση είναι να τα βγάλεις απο την κατάψυξη και να τα βάλεις στην συντήρηση την προηγούμενη μέρα; Οκ, δεν είναι κάτι δύσκολο αλλά γενικά από περιέργεια, έχει κάτι το λάθος να τα βάλεις απευθείας κατεψυγμένα να τα βράσεις?
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 3 λεπτά πριν, aizensama24 είπε Οκ, δεν είναι κάτι δύσκολο αλλά γενικά από περιέργεια, έχει κάτι το λάθος να τα βάλεις απευθείας κατεψυγμένα να τα βράσεις? Νομιζω ότι σου έγραψα και τον τρόπο για να το κάνεις.
randomcat Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Βλέπω αυτό το ωραίο κανάλι ενός Ιταλού που μένει στην Αυστραλία. Έχει ωραίες Ιταλικές συνταγές με σωστές διαδικασίες και υλικά, χωρίς bullshitting και περιττά υλικά, και ωραία reactions: 1
Speculoos Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 37 λεπτά πριν, aizensama24 είπε Το ψάρι (σολωμό) το ξεπαγώνεται όπως το κρέας με φούρνο μικροκυμμάτων? 😳 To κρέας ξεπαγώνεται στον φούρνο μικροκυμάτων; 😐
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα