Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 4 λεπτά πριν, Speculoos είπε 😳 To κρέας ξεπαγώνεται στον φούρνο μικροκυμάτων; 😐 γιατί όχι? Εσύ πως το ξεπαγώνεις?
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 4 λεπτά πριν, Speculoos είπε 😳 To κρέας ξεπαγώνεται στον φούρνο μικροκυμάτων; 😐 ναι,αλλοι που δεν βιάζονται τόσο πολύ το βάζουν σε νερό .
Mageiroulis Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Στις 12/4/2021 στις 10:05 ΠΜ, SagoniasSlutRos είπε Την βαζω εδω για οποιον θελει. Best pizza: 70% hydration 24h cold ferment Vito recipe 1kg flour 700g water 30g salt 3g instant dry yeast Πρώτα ανακατεύω αλεύρι, μαγιά και 95% του νερού και το αφήνω μισή ώρα. Μετά προσθέτω νερό και αλάτι και ανακατεύω στο μίξερ 10'. Ξεκούραση 10'. Ανακάτεμα λίγο ακόμα. Slap and fold μέχρι να γίνει μπάλα και το βάζω ψυγείο σκεπασμένο για 24 ώρες. Βγάζω από το ψυγείο και φτιάχνω μπάλες και αφήνω δύο ώρες να φουσκώσουν. Preheat Ooni till 430-450°C and then put at lowest flame Launch pizza and put mid flame Remove pizza and put lowest flame Η αλήθεια είναι ότι έχω δοκιμάσει πολλές συνταγές όλα αυτά τα χρόνια χωρίς μεγάλη επιτυχία ομολογώ. Φέτος είπα να δοκιμάσω μια άλλη συνταγή και έπεσα επάνω στην πιο εύκολη, χωρίς ζύμωμα και χωρίς μίξερ συνταγή της Αργυρώς!!! Δείτε την εδώ: https://www.argiro.gr/recipe/tsoureki-2/ Την έχει δοκιμάσει κανείς;;;; Παρακαλώ όσοι την έχουν δοκιμάσει ένα σχόλιο να ξέρω που βαδίζω...
katergaris79 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 16 ώρες πριν, Menelaos83 είπε Αργυρω εσυ? Πλάκα πλάκα παίζει!
Menelaos83 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, Mageiroulis είπε Η αλήθεια είναι ότι έχω δοκιμάσει πολλές συνταγές όλα αυτά τα χρόνια χωρίς μεγάλη επιτυχία ομολογώ. Φέτος είπα να δοκιμάσω μια άλλη συνταγή και έπεσα επάνω στην πιο εύκολη, χωρίς ζύμωμα και χωρίς μίξερ συνταγή της Αργυρώς!!! Δείτε την εδώ: https://www.argiro.gr/recipe/tsoureki-2/ Την έχει δοκιμάσει κανείς;;;; Παρακαλώ όσοι την έχουν δοκιμάσει ένα σχόλιο να ξέρω που βαδίζω... Μονο Ακης
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Η βρώμη φαίνεται ενδιαφέρον προιόν, θα τη δοκιμάσω και στο κανονικό φαί που τρώω να δω πως τα πάει με την υφή. Πήρα κάμποσα διαφορετικά πράγματα αυτό το μήνα για πειράματα. Σκεφτόμουν μήπως τελικά μπορώ να χρησιμοποιήσω ψωμί στο φαί μου. Υπάρχει κάποιο που να αλέθεται καλά και να βοηθάει την υφή?
SB_1957 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 3 ώρες πριν, Mageiroulis είπε Η αλήθεια είναι ότι έχω δοκιμάσει πολλές συνταγές όλα αυτά τα χρόνια χωρίς μεγάλη επιτυχία ομολογώ. Φέτος είπα να δοκιμάσω μια άλλη συνταγή και έπεσα επάνω στην πιο εύκολη, χωρίς ζύμωμα και χωρίς μίξερ συνταγή της Αργυρώς!!! Δείτε την εδώ: https://www.argiro.gr/recipe/tsoureki-2/ Την έχει δοκιμάσει κανείς;;;; Παρακαλώ όσοι την έχουν δοκιμάσει ένα σχόλιο να ξέρω που βαδίζω... Δοκιμασμένη επί 10 χρόνια από τότε που την πρωτοδιαβάσαμε είναι αυτή, την οποία μάλλον αντέγραψε η Αργυρώ, χωρίς να το αναφέρει, ενώ η ίδια έκανε σήριαλ γιατί κάποιοι αντέγραψαν "δική" της συνταγή χωρίς να την "μνημονεύσουν"!!! https://www.tastefull.gr/recipe/ta-tsourekia-apokaliptoun-ta-mistika-tous 1
adi32 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Φτιαχτε αυτό το παγωτό με κουτί γάλα νουνού πολύ κρύο και στο τέλος τρίψτε μέσα 2-3 μπισκότα ή και κομματακια σοκολάτα. Απιστευτο παγωτό με 3€ Επεξ/σία 29 Μαΐου 2021 από adi32 1
phanispal Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Μια ερώτηση για να μην ανοίγω νέο νήμα, ξέρετε πού μπορώ να βρω ελληνική κάπαρη, αλλά χωρίς να χρειάζεται να ξενιτευτώ (εννοώ να μην τρέχω κέντρο από νότια προάστια). Σε όσα σουπερμάρκετ έχω μπει είναι τούρκικη και δεν πολυγουστάρω.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 6 minutes ago, phanispal said: Μια ερώτηση για να μην ανοίγω νέο νήμα, ξέρετε πού μπορώ να βρω ελληνική κάπαρη, αλλά χωρίς να χρειάζεται να ξενιτευτώ (εννοώ να μην τρέχω κέντρο από νότια προάστια). Σε όσα σουπερμάρκετ έχω μπει είναι τούρκικη και δεν πολυγουστάρω. Στα περισσότερα ντελικατέσεν θα βρεις και κάπαρη και ανθούς και τα "αγγουράκια" κάπαρης (συνήθως από την Τήνο).
phanispal Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Thanks Bill, ελπίζω ότι μπορώ να τους εμπιστευτώ και ότι δεν πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες (γιατί μεταξύ μας, κι αυτή η Τήνος πόση κάπαρη να παράγει πια..). Θα googlάρω, αλλά αν έχει κανείς υπόψη του κάποιο delicatessen στα νότια προάστια, θα ήμουν ευγνώμων αν το μοιραζόταν.
Menelaos83 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Δυστυχως οι πιο πολλοι πουλανε τουρκικη οποτε μονο σε μαγαζια deli. Εχω την τυχη και πηγαινω χιο αρκετες φορες τον χρονο και προμηθευομαι 3 4 μεγαλα βαζα για ολο τον χρονο(ειναι οντως χιωτικη και οχι απο απεναντι) Η τιμη του μεγαλου βαζου ειναι οση η τιμη του μικρου εδω στην Αθηνα, κοινως την χρυσοπληρωνουμε. Νοτια προαστια που θες υπαρχει ενα μαγαζι με χιωτικα προιοντα http://m.mastic-chios.gr/ Νομιζω εχει και καπαρη. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2021 από Menelaos83
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 23 minutes ago, phanispal said: Thanks Bill, ελπίζω ότι μπορώ να τους εμπιστευτώ και ότι δεν πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες (γιατί μεταξύ μας, κι αυτή η Τήνος πόση κάπαρη να παράγει πια..). Θα googlάρω, αλλά αν έχει κανείς υπόψη του κάποιο delicatessen στα νότια προάστια, θα ήμουν ευγνώμων αν το μοιραζόταν. Δεν φτάνω προς τα εκεί οπότε ξέρω μόνο όσα είναι κέντρο & ψιλό βόρεια (norasdeli, yolenis, queens market, μεσογειακή διατροφή, κλπ). Μερικές φορές φέρνει και στα μεγάλα ΑΒ. Επίσης τα καλοκαίρια φέρνω κάνα τεράστιο βάζο από τη Μάνη που βγάζει αρκετούς μήνες!
phanispal Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Και πόσο καιρό διατηρείται στα μεγάλα βάζα ρε παίδες; Ρωτάω γιατί στα συσκευασμένα αναγράφεται ότι πρέπει να καταναλωθεί εντός 30 ημερών συνήθως, παρόλο που είναι μέσα σε άλμη.
Menelaos83 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 13 ώρες πριν, phanispal είπε Και πόσο καιρό διατηρείται στα μεγάλα βάζα ρε παίδες; Ρωτάω γιατί στα συσκευασμένα αναγράφεται ότι πρέπει να καταναλωθεί εντός 30 ημερών συνήθως, παρόλο που είναι μέσα σε άλμη. Ασε τι λενε τα σκευασματα.Θα σου πω εγω τι κανω. Συνηθως ζηταω σκετη στο βαζο,οποτε μετα προσθετω αλατι ξυδι και μου κραταει εξαμηνο ευκολα. Πλεον δεν μενει τοσο γιατι καταναλωνεται γρηγορα γιαυτο αγοραζω πιο πολλα βαζα. Εσυ τωρα που μαλλον δεν θα βρεις σκετη θεωρω οτι και στους 2 μηνες θα εισαι οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα