thanasisxask Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Λεμόνι, αλατι, μουσταρδα, ρίγανη, λάδι ...και επειδή ξερω οτι θα εχεις και πατάτες τηγανητές, χοντροκομμένες, και πριν τις ρίξεις στο κάφτο λαδι ρίξε μαζι και δυο κρεμμύδια, τα οποια βέβαια δεν θα σερβίρεις Στο λάδι που θα τηγανίσουμε τις πατάτες; τι κερδίζουμε;
NikosKallithea Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, thanasisxask είπε Στο λάδι που θα τηγανίσουμε τις πατάτες; τι κερδίζουμε; Δεν κατάλαβα την ερώτηση ...αλλα οι πατάτες παίρνουν ένα ελαφρή άρωμα απο το κρεμμύδι.
SabotazNic Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Ποτέ χοντροκομμενες οι τηγανιτές. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2022 από SabotazNic 1
Dimi00 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Ptolemaios1 είπε γεια χαρά αύριο έχω τίμιο τραπέζι και θα ήθελα να εντυπωσιάσω το πλήθος πείτε καμιά ιδέα για μαρινάρισμα των μπριζολών Λοιπον, γυναικα εδω. Ακου. Τις μπριζολιτσες θα τις λαδωσεις και θα τις κανεις μασαζ με λιγο χοντρο αλατι απ την καθε πλευρα. Αφησε τες μεχρι να εξαφανιστει το αλατι απο πανω. Τις βαζεις για ψησιμο, και στο βγαλσιμο βαζεις ριγανη και λεμονι. Καλυτερη κι απο ταβερνα 5 ώρες πριν, SabotazNic είπε Ποτέ χοντροκομμενες οι τηγανιτές. Η σωστη χοντροκομμενη η πατατα με τη φλουδα ειναι ονειρο. Θελει βρασιμο η πατατα πρωτα και μετα παναρισμα/τηγανισμα. Απλα θεϊκή Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2022 από Dimi00 1
phanispal Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Μόνο εγώ πιστεύω ότι μεγαλύτερη σημασία έχει η πρώτη ύλη, ειδικά όταν μιλάμε για χοιρινές λαιμού; Τις περισσότερες φορές απ' όπου κι αν κι αν έχω πάρει λαιμού βγαίνουν σαν τσίχλα, και δεν τις ψήνω πολύ κιόλας. Και σε άλλους όταν έχω δοκιμάσει πάλι το ίδιο σχεδόν πάντα, βγαίνουν σκληρές αν και όχι στεγνές. Δηλαδή οι κόντρα ναι μεν είναι πιο στεγνές ούτως ή άλλως, αλλά τρώγονται πιο εύκολα αν τις ψήσεις σωστά. 1
Dimi00 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 21 λεπτά πριν, phanispal είπε Μόνο εγώ πιστεύω ότι μεγαλύτερη σημασία έχει η πρώτη ύλη, ειδικά όταν μιλάμε για χοιρινές λαιμού; Τις περισσότερες φορές απ' όπου κι αν κι αν έχω πάρει λαιμού βγαίνουν σαν τσίχλα, και δεν τις ψήνω πολύ κιόλας. Και σε άλλους όταν έχω δοκιμάσει πάλι το ίδιο σχεδόν πάντα, βγαίνουν σκληρές αν και όχι στεγνές. Δηλαδή οι κόντρα ναι μεν είναι πιο στεγνές ούτως ή άλλως, αλλά τρώγονται πιο εύκολα αν τις ψήσεις σωστά. Να ξερεις παιζει ρολο και το παχος της μπριζόλας. Αν είναι πολυ λεπτη θα βγει κατι σαν σολα αν σου ξεφυγει για μισο λεπτο ψησιμο.
Ptolemaios1 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Dimi00 είπε Λοιπον, γυναικα εδω. Ακου. Τις μπριζολιτσες θα τις λαδωσεις και θα τις κανεις μασαζ με λιγο χοντρο αλατι απ την καθε πλευρα. Αφησε τες μεχρι να εξαφανιστει το αλατι απο πανω. Τις βαζεις για ψησιμο, και στο βγαλσιμο βαζεις ριγανη και λεμονι. Καλυτερη κι απο ταβερνα Η σωστη χοντροκομμενη η πατατα με τη φλουδα ειναι ονειρο. Θελει βρασιμο η πατατα πρωτα και μετα παναρισμα/τηγανισμα. Απλα θεϊκή θελει το κατι παραπανω η περισταση λιγο δεντρολιβανο,βασιλικο,θυμαρι,κατι τελος παντων
phanispal Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Dimi00 είπε Να ξερεις παιζει ρολο και το παχος της μπριζόλας. Αν είναι πολυ λεπτη θα βγει κατι σαν σολα αν σου ξεφυγει για μισο λεπτο ψησιμο. Εγώ μιλάω για την υφή ας το πούμε έτσι του κρέατος. Τις περισσότερες φορές μου έχει τύχει να είναι μαστιχωτό, ούτε με το μαχαίρι δεν κόβεται εύκολα, κι ας είναι ζουμερή, που είναι επειδή έχει περισσότερο λίπος απ' την κόντρα. Για μένα οι καλύτερες χοιρινές είναι οι σπαλομπριζόλες και ιδίως εκείνες μετά τη σπάλα προς την κόντρα.
Dimi00 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 9 ώρες πριν, Ptolemaios1 είπε θελει το κατι παραπανω η περισταση λιγο δεντρολιβανο,βασιλικο,θυμαρι,κατι τελος παντων Βασιλικο στη μπριζόλα?? Μηηηηηηηηη. Μπορεις να κάνεις σως
Menelaos83 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 8 ώρες πριν, Dimi00 είπε Βασιλικο στη μπριζόλα?? Μηηηηηηηηη. Μπορεις να κάνεις σως Συμφωνω , βασιλικο στην μπριζολα για κανεναν λογο.
Ptolemaios1 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 16 ώρες πριν, Dimi00 είπε Βασιλικο στη μπριζόλα?? Μηηηηηηηηη. Μπορεις να κάνεις σως εβαλα μελι με μουσταρδα και δεντρολιβανο καλα πηγε 1
Titos301 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 παιδια θελω να φτιαξω αυτη τη συνταγη https://tasty.co/recipe/cajun-chicken-alfredo και θελει 2 cups heavy cream(480 mL), το εψαξα και μου βγαζει σαντιγι, μηπως εννοει κρεμα γαλακτος ξερει κανεις; ευχαριστω
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, Titos301 είπε παιδια θελω να φτιαξω αυτη τη συνταγη https://tasty.co/recipe/cajun-chicken-alfredo και θελει 2 cups heavy cream(480 mL), το εψαξα και μου βγαζει σαντιγι, μηπως εννοει κρεμα γαλακτος ξερει κανεις; ευχαριστω Κρέμα γάλακτος με full λιπαρά (35% και πάνω) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα