REDODIN7 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Αφηστε τις πιτσες και δωστε μια καλη συνταγη για καλο χαμπεργκερ . Με λιγα λογια συνταγη για το μπιφτεκι και το ψωμι και φυσικα μια καλη σος οπως μπαρμπεκιου. με την ροκα εχω θεμα. Ειναι το μοναδικο πραγμα που δεν μου αρεσει Εγω σε σαλατα πχ ροκα-παρμεζανα τη τρωω ανετα.
gatokoritso Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Ροκα παρμεζάνα πάντοτε τρώω το τυρί και παρατάω τη ρόκα.χιχι.γενικά η ρόκα μαζί με μπόλικο μαρούλι δεν με χαλάει... 1
Toufas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Αφηστε τις πιτσες και δωστε μια καλη συνταγη για καλο χαμπεργκερ . Με λιγα λογια συνταγη για το μπιφτεκι και το ψωμι και φυσικα μια καλη σος οπως μπαρμπεκιου. θεωρω αθλια την σαλτσα barbecue. http://www.foodnetwork.com/recipes/alton-brown/burger-of-the-gods-recipe/index.html http://aht.seriouseats.com/archives/2011/09/the-burger-lab-how-to-make-super-melty-cheese-slices-like-american.html το ψωμι αστο, θελει παρα πολυ δουλεια
Chrisxxx Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Ροκα, μπαλσαμικο, λιαστη ντοματα, καρυδι, και παρμεζάνα σε σαλατα ειναι θεικός συνδυασμός! 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Ροκα, μπαλσαμικο, λιαστη ντοματα, καρυδι, και παρμεζάνα σε σαλατα ειναι θεικός συνδυασμός! και κοτόπουλο 3
REDODIN7 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 θεωρω αθλια την σαλτσα barbecue. http://www.foodnetwork.com/recipes/alton-brown/burger-of-the-gods-recipe/index.html http://aht.seriouseats.com/archives/2011/09/the-burger-lab-how-to-make-super-melty-cheese-slices-like-american.html το ψωμι αστο, θελει παρα πολυ δουλεια θεωρω αθλια την σαλτσα barbecue. http://www.foodnetwork.com/recipes/alton-brown/burger-of-the-gods-recipe/index.html http://aht.seriouseats.com/archives/2011/09/the-burger-lab-how-to-make-super-melty-cheese-slices-like-american.html το ψωμι αστο, θελει παρα πολυ δουλεια Ναι το ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά τα ψωμάκια του εμπορίου είναι άθλια. Διαφωνώ εντελώς η barbecue είναι από τις καλύτερες σε τέτοια φάση μαζί με γλυκόξινη βερίκοκο. Ροκα, μπαλσαμικο, λιαστη ντοματα, καρυδι, και παρμεζάνα σε σαλατα ειναι θεικός συνδυασμός! + κομμάτια βραστού κοτόπουλου + μέλι Τώρα είναι θεϊκή
Toufas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Εσυ λες την σαλτσα του εμποριου. Χαλια τιγκα στον καπνο http://aht.seriouseats.com/archives/2008/05/the-blumenburger-the-most-laborintensive-hamburger-in-the-world.html για τα ψωμια
Hamurabi Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Νικολακη τα σεβη μου. Για αυτη τη συνταγη για ζυμη πιτσας τι λες? www.sintagespareas.gr/sintages/zimi-gia-pizza-apo-ton-jamie-oliver.html
REDODIN7 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Εσυ λες την σαλτσα του εμποριου. Χαλια τιγκα στον καπνο http://aht.seriouseats.com/archives/2008/05/the-blumenburger-the-most-laborintensive-hamburger-in-the-world.html για τα ψωμια Ναι του εμποριου λεω εχω δει βεβαια κανα δυο καλες συνταγες αλλα ακομα δεν τις εχω δοκιμασει.
SpirtouLisS Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Νικολακη τα σεβη μου. Για αυτη τη συνταγη για ζυμη πιτσας τι λες? www.sintagespareas.gr/sintages/zimi-gia-pizza-apo-ton-jamie-oliver.html Καλη συνταγη. δεν θα δεις καποια τρομερη διαφορα με αυτη τη συνταγη εκτος το σιμιγδαλι που μετα που θα γινει το ζυμαρι ε δε το περνεις και πολυ χαμπαρι γευστικα. ουσιαστικα πιστευω μπαινει για να ενισχυσει σε γλουτενη το μιγμα αλευριου δυστυχως παιδια και επειδη ασχολουμε χρονια με την σπιτικη πιτσα μην περιμενετε οτι θα βρειτε τη μαγικη συνταγη που θα κανει την σπιτικη πιτσα καλυτερη απο αυτην του εστιατοριου. υπαρχει ενα ταβανι στο τι μπορουμε να πετυχουμε που μας φτανει μεχρι περιπου του 40-50% και το υπολοιπο επιτυγχανεται μονο με το ιδανικο ψησιμο που δυσκολα μπορει να γινει με τους συμβατικους μας φουρνους. ο βασικος λογος ειναι οτι στους φουρνους μας ο χρονος ψησιματος ειναι δυσκολο να πεσει κατω απο τα 15-20 λεπτα. Κατι που αφυδατωνει το τυρι και το ζυμαρι εως οτου ροδισει η πιτσα και να θεωρειτε ετοιμη. Σε ενα ξυλοφουρνο ο χρονος ψησιματος δεν ξεπερναει τα 3-4 λεπτα και αυτο κανει τη διαφορα
Toufas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 http://www.seriouseats.com/recipes/the-pizza-lab/
bnvdarklord Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Τουφα μια τελευταία ερώτηση για τα μπισκότα(απο crepes of wrath) Είχα δει τις ποσότητες στο metric που εδωσες, αλλα πήγα να κανω μετατροπή της συνταγής απο περιέργεια, και ενώ τα περισσότερα ήταν πολύ κοντά 3 υλικά είχαν μεγάλη απόκλιση: 1) Βούτυρο 250γρ ενώ 285γρ στο cw 2) Καφέ Ζάχαρη 185γρ ενώ 265γρ στο cw 3) Chocolate chips 100γρ ενώ 600γρ στο cw Κάνω κατι λαθος; Ειδικά το 3ο μου φαινεται ακυρο το 600γρ.
arxaggelos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Τουφα μια τελευταία ερώτηση για τα μπισκότα(απο crepes of wrath) Είχα δει τις ποσότητες στο metric που εδωσες, αλλα πήγα να κανω μετατροπή της συνταγής απο περιέργεια, και ενώ τα περισσότερα ήταν πολύ κοντά 3 υλικά είχαν μεγάλη απόκλιση: 1) Βούτυρο 250γρ ενώ 285γρ στο cw 2) Καφέ Ζάχαρη 185γρ ενώ 265γρ στο cw 3) Chocolate chips 100γρ ενώ 600γρ στο cw Κάνω κατι λαθος; Ειδικά το 3ο μου φαινεται ακυρο το 600γρ. Εμένα πάλι τα 100γρ μου φαίνονται πολύ λίγα. Και τα 600 πάρα πολλά.
bnvdarklord Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Και μένα. Αλλα λεει 1 1/3 pounds. 200-250 μου φαινεται πιο νορμαλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα