Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφηστε τις πιτσες και δωστε μια καλη συνταγη για καλο χαμπεργκερ .

Με λιγα λογια συνταγη για το μπιφτεκι και το ψωμι και φυσικα μια καλη σος οπως μπαρμπεκιου.



με την ροκα εχω θεμα. Ειναι το μοναδικο πραγμα που δεν μου αρεσει

Εγω σε σαλατα πχ ροκα-παρμεζανα τη τρωω ανετα.

  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ροκα παρμεζάνα πάντοτε τρώω το τυρί και παρατάω τη ρόκα.χιχι.γενικά η ρόκα μαζί με μπόλικο μαρούλι δεν με χαλάει...

  • Like 1
Δημοσ.

Αφηστε τις πιτσες και δωστε μια καλη συνταγη για καλο χαμπεργκερ .

Με λιγα λογια συνταγη για το μπιφτεκι και το ψωμι και φυσικα μια καλη σος οπως μπαρμπεκιου.

 

θεωρω αθλια την σαλτσα barbecue.

http://www.foodnetwork.com/recipes/alton-brown/burger-of-the-gods-recipe/index.html

http://aht.seriouseats.com/archives/2011/09/the-burger-lab-how-to-make-super-melty-cheese-slices-like-american.html

 

το ψωμι αστο, θελει παρα πολυ δουλεια

  • Super Moderators
Δημοσ.

 Ροκα, μπαλσαμικο, λιαστη ντοματα, καρυδι, και παρμεζάνα σε σαλατα ειναι θεικός συνδυασμός! 

και κοτόπουλο :P

  • Like 3
Δημοσ.

 

 

 

Ναι το ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά τα ψωμάκια του εμπορίου είναι άθλια.
 
Διαφωνώ εντελώς η barbecue είναι από τις καλύτερες σε τέτοια φάση μαζί με γλυκόξινη βερίκοκο.

 

 Ροκα, μπαλσαμικο, λιαστη ντοματα, καρυδι, και παρμεζάνα σε σαλατα ειναι θεικός συνδυασμός! 

+ κομμάτια βραστού κοτόπουλου

+ μέλι

 

Τώρα είναι θεϊκή  :-D  

Δημοσ.

Εσυ λες την σαλτσα του εμποριου. Χαλια τιγκα στον καπνο :(

 

http://aht.seriouseats.com/archives/2008/05/the-blumenburger-the-most-laborintensive-hamburger-in-the-world.html για τα ψωμια

Ναι του εμποριου λεω εχω δει βεβαια κανα δυο καλες συνταγες αλλα ακομα δεν τις εχω δοκιμασει. 

Δημοσ.

Νικολακη τα σεβη μου.

Για αυτη τη συνταγη για ζυμη πιτσας τι λες?

www.sintagespareas.gr/sintages/zimi-gia-pizza-apo-ton-jamie-oliver.html

Καλη συνταγη. δεν θα δεις καποια τρομερη διαφορα με αυτη τη συνταγη εκτος το σιμιγδαλι που μετα που θα γινει το ζυμαρι ε δε το περνεις και πολυ χαμπαρι γευστικα. ουσιαστικα πιστευω  μπαινει για να ενισχυσει σε γλουτενη το μιγμα αλευριου

 

 

δυστυχως παιδια και επειδη ασχολουμε χρονια με την σπιτικη πιτσα μην περιμενετε οτι θα βρειτε τη μαγικη συνταγη που θα κανει την σπιτικη πιτσα καλυτερη απο αυτην του εστιατοριου. υπαρχει ενα ταβανι στο τι μπορουμε να πετυχουμε που μας φτανει μεχρι περιπου του 40-50% και το υπολοιπο επιτυγχανεται μονο με το ιδανικο ψησιμο που δυσκολα μπορει να γινει με τους συμβατικους μας φουρνους.

ο βασικος λογος ειναι οτι στους φουρνους μας ο χρονος ψησιματος ειναι δυσκολο να πεσει κατω απο τα 15-20 λεπτα. Κατι που αφυδατωνει το τυρι και το ζυμαρι εως οτου ροδισει η πιτσα και να θεωρειτε ετοιμη.

Σε ενα ξυλοφουρνο ο χρονος ψησιματος δεν ξεπερναει τα 3-4 λεπτα και αυτο κανει τη διαφορα

 

 

Δημοσ.

Τουφα μια τελευταία ερώτηση για τα μπισκότα(απο crepes of wrath)

 

Είχα δει τις ποσότητες στο metric που εδωσες, αλλα πήγα να κανω μετατροπή της συνταγής απο περιέργεια, και ενώ τα περισσότερα ήταν πολύ κοντά 3 υλικά είχαν μεγάλη απόκλιση:

 

1) Βούτυρο 250γρ ενώ 285γρ στο cw

2) Καφέ Ζάχαρη 185γρ ενώ 265γρ στο cw

3) Chocolate chips 100γρ ενώ 600γρ στο cw

 

Κάνω κατι λαθος; Ειδικά το 3ο μου φαινεται ακυρο το 600γρ. 

Δημοσ.

Τουφα μια τελευταία ερώτηση για τα μπισκότα(απο crepes of wrath)

 

Είχα δει τις ποσότητες στο metric που εδωσες, αλλα πήγα να κανω μετατροπή της συνταγής απο περιέργεια, και ενώ τα περισσότερα ήταν πολύ κοντά 3 υλικά είχαν μεγάλη απόκλιση:

 

1) Βούτυρο 250γρ ενώ 285γρ στο cw

2) Καφέ Ζάχαρη 185γρ ενώ 265γρ στο cw

3) Chocolate chips 100γρ ενώ 600γρ στο cw

 

Κάνω κατι λαθος; Ειδικά το 3ο μου φαινεται ακυρο το 600γρ. 

Εμένα πάλι τα 100γρ μου φαίνονται πολύ λίγα. Και τα 600 πάρα πολλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...