Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν ισχυει οτι η επομενη παρτιδα ειναι μετα το 20 η σονυ αυτοκτονεί επισημως.

Κονσολα δεν εχει παει σε κανεναν για review /test. Πλεον στα ματια μου κατι βρωμαει παρα πολυ και αμφιβαλω αν παραλαβει εστω και ενας..

Καποια μεγαλα προβληματα εχουν που δεν τα ξερουμε. 

Παντος ενα launch και ραφια χριστουγεννων με γεματα μονο xbox την εχουν κατσει την βαρκα.

Επεξ/σία από chrisgewrgi
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, chrisgewrgi είπε

Αν ισχυει οτι η επομενη παρτιδα ειναι μετα το 20 η σονυ αυτοκτονεί επισημως.

Κονσολα δεν εχει παει σε κανεναν για review /test. Πλεον στα ματια μου κατι βρωμαει παρα πολυ και αμφιβαλω αν παραλαβει εστω και ενας..

Καποια μεγαλα προβληματα εχουν που δεν τα ξερουμε. 

Παντος ενα launch και ραφια χριστουγεννων με γεματα μονο xbox την εχουν κατσει την βαρκα.

Εχουνε πάει κονσόλες για reviews απλά δεν έχουν βγει ακόμα. Δες λίγο τις προηγούμενες 2-3 σελίδες.

• Like 2
Δημοσ.

Eπισης, στον κατωθι παρατιθεμενο συνδεσμο ο Cory Balrog διαψευδει τους απιστους Θωμαδες μεταξυ των οποιων και εμενα τον ιδιο, που εχουμε διατυπωσει αμφιβολιες για το χρονο κυκλοφοριας του Ragnarok. Fingers crossed..

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kostiger είπε

Eπισης, στον κατωθι παρατιθεμενο συνδεσμο ο Cory Balrog διαψευδει τους απιστους Θωμαδες μεταξυ των οποιων και εμενα τον ιδιο, που εχουμε διατυπωσει αμφιβολιες για το χρονο κυκλοφοριας του Ragnarok. Fingers crossed..

Ναι ειπαν για μεσα στο 21 κυκλοφορια  ,καλη ειδηση εστω και αν ειναι στο τελος της χρονιας .

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε

Εχουνε πάει κονσόλες για reviews απλά δεν έχουν βγει ακόμα. Δες λίγο τις προηγούμενες 2-3 σελίδες.

Τι σημαινει εχουν παει κονσολες και δεν εχουν βγει?γιατι δεν εχουν βγει;και ποιος το ξερει αυτο; αν ισχυει οτι θα ερθει παρτιδα κοντα στο μαρτιο για μενα δεν υπαρχει launch.αλλα το βλεπω σαν beta testers σε οσους θα μοιρασει.

Αυτα τα πραγματα δεν υφιστανται σε μια εταιρια οπως η σονυ. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, chrisgewrgi είπε

Τι σημαινει εχουν παει κονσολες και δεν εχουν βγει?γιατι δεν εχουν βγει;και ποιος το ξερει αυτο; αν ισχυει οτι θα ερθει παρτιδα κοντα στο μαρτιο για μενα δεν υπαρχει launch.αλλα το βλεπω σαν beta testers σε οσους θα μοιρασει.

Σημαίνει ότι έχουν δώσει κονσόλες σε άτομα  και τα reviews θα βγουν τη μέρα που τους έχει πει η Sony όπως γίνεται συνήθως. Από τη στιγμή που οι reviewers έχουν πάρει τις κονσόλες δεν είναι μακριά η μέρα.

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Eχεις αγχωθει παρα πολυ , ηρεμησε θα παθεις τιποτα.Ολα θα γινουν !

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fotis13 είπε

Eχεις αγχωθει παρα πολυ , ηρεμησε θα παθεις τιποτα.

Εγω δεν εχω ανχωθει καθολου φιλε μου προσωπικα εχω οτι κυκλοφορει απο κονσολες και pc σπιτι μου. Εκτος και δεν θελετε να γινεται συζητηση και να λεμε τι ωραια μηλα που βγαζει η μηλια..τρα λα λα τρα λα λα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παντως αν υπολογισεις οτι τοσο η naughty dog, οσο και η suckerpunch θα βγαλουν το επομενο διαστημα τα multiplayer των last of us και tsushima αντιστοιχα, η insomniac με 2 παιχνιδια(spidey,ratchet), η santa monica (gow), η guerilla(horizon), η polyphony(GT) ολα τα μεγαλα στουντιο της σονι εχουν παιχνιδια μεχρι το 2021...μονο η Bend απομενει...Ποτε σκατα θα ερθει ο επομενος κυκλος παιχνιδιων?

Ειναι απιστευτα φορτωμενος ο 1ος χρονος της sony...Πόσο μάλλον αν υπολογισεις οτι εχουν και σημαντικα second party(οπως το sackboy, demon souls,returnal) και  third party console (timed or not) exclusives (kena, ghostwire, deathloop, ff xvi(?),godfall)

Νομίζω οτι εχουν ηδη καθυστερησει την εξαγορα επιπλεον στουντιο...

Επεξ/σία από xavier
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ό,τι υπάρχει κόσμος που αγχώνεται αν θα πάρει την παιχνιδοκονσόλα το Φεβρουάριο και όχι τον Νοέμβριο και ψάχνει τα reviews..και γιατί δεν έχουν γίνει reviews...και πού είναι οι κονσόλες...και γιατί δεν έχει κονσόλες...και θα πάρω xbox...και ας πρόσεχε η sony...και γιατί το ένα και γιατί το άλλο...😅

Θα παίξουμε τα παιχνίδια ρε παιδιά που θα πάει... Θα βγει τι θα κάνει?Να πουλήσουν θέλουν όχι να τα παίζουν μόνοι τους...

Πόσο χρονων είστε κάποιοι που αναλώνεστε και σκάτε τοόοοοσο πολύ για τα σχέδια της Sony? Μ'αρέσει που παρεξηγιέστε κι όλας όταν σας ειρωνεύονται οι υπόλοιποι..

Απλά σας διαβάζω και γελάω... Να είστε καλά περνάει ευχάριστα η ώρα μου και ξεχνάω τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν γύρω μου...

Επεξ/σία από what30
διόρθωση
  • Like 2
  • Thanks 4
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, what30 είπε

Ό,τι υπάρχει κόσμος που αγχώνεται αν θα πάρει την παιχνιδοκονσόλα το Φεβρουάριο και όχι τον Νοέμβριο και ψάχνει τα reviews..και γιατί δεν έχουν γίνει reviews...και πού είναι οι κονσόλες...και γιατί δεν έχει κονσόλες...και θα πάρω xbox...και ας πρόσεχε η sony...και γιατί το ένα και γιατί το άλλο...😅

Θα παίξουμε τα παιχνίδια ρε παιδιά που θα πάει... Θα βγει τι θα κάνει?Να πουλήσουν θέλουν όχι να τα παίζουν μόνοι τους...

Πόσο χρονων είστε κάποιοι που αναλώνεστε και σκάτε τοόοοοσο πολύ για τα σχέδια της Sony? Μ'αρέσει που παρεξηγιέστε κι όλας όταν σας ειρωνεύονται οι υπόλοιποι..

Απλά σας διαβάζω και γελάω... Να είστε καλά περνάει ευχάριστα η ώρα μου και ξεχνάω τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν γύρω μου...

Οι ιδιοι που ειρωνευονται ειναι αυτοι που εκαναν αγωνα δρομου για να το προπαραγγειλουν και μην γελιεσε ειναι και οι ιδιοι που ανχωνονται πιο πολυ αν θα το παραλαβουν τελικα.

Το θεμα ειναι οτι συζηταμε τι παιχνιδια θα παιξουμε στο launch  αλλα ανακοινωνουν οτι τα ps5 θα μπουν στα ραφια σε κανα 5 μηνο. Αλλα εμεις θα τα παιξουμε χωρις κονσολα..αν δεν ειναι αυτο θεμα συζητησης τοτε πιο ειναι; τα launch games? 

• Thanks 1
Δημοσ.

Αγώνας δρόμου είναι να δουλεύεις 8 με 12 ώρες τη μέρα για να τα βγάλεις πέρα, όχι για να παραγγείλεις μια ηλίθια κονσόλα που θα σπαταλάς τις υπόλοιπες ώρες σου μέχρι να κοιμηθείς!

Ορίστε λίγο existential angst για να επανέλθουν οι προτεραιότητες στη βάση τους!☣️

• Like 11
  • Thanks 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Hazuki είπε

Αγώνας δρόμου είναι να δουλεύεις 8 με 12 ώρες τη μέρα για να τα βγάλεις πέρα, όχι για να παραγγείλεις μια ηλίθια κονσόλα που θα σπαταλάς τις υπόλοιπες ώρες σου μέχρι να κοιμηθείς!

Ορίστε λίγο existential angst για να επανέλθουν οι προτεραιότητες στη βάση τους!☣️

Σαυτο συμφωνω απολυτα. Και ειναι και η αληθεια.Απλα κουβεντα να γινεται.τωρα αν καποιοι θιγονται δεν θα πρεπε και δεν φταιει και ο υπολοιπος κοσμος.

Επεξ/σία από chrisgewrgi
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, xavier είπε

παντως αν υπολογισεις οτι τοσο η naughty dog, οσο και η suckerpunch θα βγαλουν το επομενο διαστημα τα multiplayer των last of us και tsushima αντιστοιχα, η insomniac με 2 παιχνιδια(spidey,ratchet), η santa monica (gow), η guerilla(horizon), η polyphony(GT) ολα τα μεγαλα στουντιο της σονι εχουν παιχνιδια μεχρι το 2021...μονο η Bend απομενει...Ποτε σκατα θα ερθει ο επομενος κυκλος παιχνιδιων?

Ειναι απιστευτα φορτωμενος ο 1ος χρονος της sony...Πόσο μάλλον αν υπολογισεις οτι εχουν και σημαντικα second party(οπως το sackboy, demon souls,returnal) και  third party console (timed or not) exclusives (kena, ghostwire, deathloop, ff xvi(?),godfall)

Νομίζω οτι εχουν ηδη καθυστερησει την εξαγορα επιπλεον στουντιο...

Υπάρχει και η φήμη για νέο uncharted από το νέο στούντιο. https://www.pushsquare.com/news/2020/07/sonys_not-so_secret_new_first-party_studio_adds_more_naughty_dog_talent

Τόσο καιρό που ακούγονται οι φήμες παίζει να είναι μακριά στην ανάπτυξη. 

Επίσης φαντάζομαι η Bend αφού έχει ήδη θέσει τις βάσεις, πως δεν θα αργήσει τόσο με το σίκουελ (κάτι αντίστοιχο με το GoW)

Επεξ/σία από stevenfins
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...