Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, najinblue3 είπε

Κατι τετοια νομιζε και η Capcom, και δες ποσο πουλησε το world 

Μιλας για μια σειρα που εκανε 8-9m πωλησεις στα φορητα κυριως στην Ιαπωνία και για πρωτη φορα την ειδαμε σε consoles+pc με το world, καμια σχέση δηλαδη. 😛  Τα soulsborne δειχνουν να μαξαρουν καπου εκει με τα τωρινα δεδομενα και νομιζω θα χρειαστει και καποια αλλαγη στη φορμουλα για να μιλαμε για πραγματικο mainstream, κατι που πραγματικα απευχομαι. 

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, dream21 είπε

Το ξεκίνησα πριν 4 ημέρες αφού πρώτα περίμενα να το τελειώσει η γυναίκα μου και μπορώ να πω ότι είναι φοβερό έχουν κάνει καλή δουλειά.

Η γυναίκα σου παίζει GoT?!

Τι είναι καμια γιαπωνέζα?😁

Γιατί για τους περισσότερου με τις δικές τους παίζει παντόφλα και κράξιμο όσο παίζουν αυτοί GoT και δε πάνε για τα ψώνια ή να πάρουν τον μικρό από τα φροντιστήρια.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ADHD είπε

Μιλας για μια σειρα που εκανε 8-9m πωλησεις στα φορητα κυριως στην Ιαπωνία και για πρωτη φορα την ειδαμε σε consoles+pc με το world, καμια σχέση δηλαδη. 😛  Τα soulsborne δειχνουν να μαξαρουν καπου εκει με τα τωρινα δεδομενα και νομιζω θα χρειαστει και καποια αλλαγη στη φορμουλα για να μιλαμε για πραγματικο mainstream, κατι που πραγματικα απευχομαι. 

Ναι εκανα edit! Τωρα περι mainstream και το world εγινε του καιρατα κ ολας, αλλα και παλι ξεσκισε. 

Εγω πιστευω επειδη το ανελαβε η bluepoint θα το κανουν πιο oμορφο και eyecandy και ετσι θα πουλησουν περισσοτερο, σε σχεση παντα με το vanilla και τα υπολοιπα της σειρας. Δεν εχουμε κ πολλες επιλογες στο launch, οποτε ειμαι αισιοδοξος οτι θα δουμε καλο νουμερο

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Ναι εκανα edit! Τωρα περι mainstream και το world εγινε του καιρατα κ ολας, αλλα και παλι ξεσκισε. 

Εγω πιστευω επειδη το ανελαβε η bluepoint θα το κανουν πιο oμορφο και eyecandy και ετσι θα πουλησουν περισσοτερο, σε σχεση παντα με το vanilla και τα υπολοιπα της σειρας. Δεν εχουμε κ πολλες επιλογες στο launch, οποτε ειμαι αισιοδοξος οτι θα δουμε καλο νουμερο

Κοιτα καλα νουμερα θα δουμε αυτο ειναι δεδομενο, αυτα που λες +launch (ελπιζω όχι easy mode γιατι θα ξενερωσω ασχημα) κλπ αλλα ειναι η φυση των soulsborne τετοια που "αν" γινουν τοσο mainstream αυτο σημαινει οτι η core formula θα πρεπει να αλλαξει και αλλο η να μεγαλωσει δραματικα το κοινο τους. Αν θυμασαι στο πρωτο DeS για να μαξαρεις οπλο ηθελες 2 playthrough και grinding, δεν υπηρχαν bonefires εχανες και παλι πισω στην αρχη του level, gimmicky bosses κλπ. Αν συγκρινεις πχ με Ds3 που ειναι καθε 10 μετρα και bonefire η οτι παιρνεις ποσα καμια 10αρια slabs για να μαξαρεις gear θα δεις οτι εχουν γινει βηματα προς τα εκει (προς το mainstream). Kαι παλι ομως η έλλειψη ευκολοχώνευτα δοσμένου lore σε συνδυασμο με την οποια δυσκολια εχει απομεινει ακομα κραταει τη σειρα στα επιπεδα που ειναι.

Ισως με το Elden Ring ο Miyazaki να αποφασισει να κανει το βημα προς το mainstream.

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Καλά 20 Νοέμβρη συντονιστήκαμε όλοι εδώ να δούμε το κλάμα που θα πέσει από τους νιούφηδες.

Γιατί έχω μισά hp? Γιατί κάνει fat roll συνέχεια? Γιατί έσπασε το armor μου από ένα phantom που μπήκε? Μπορεί κάποιος να μπει μια στιγμή να με βοηθήσει να φάμε flamelurker? κλπ.

Δημοσ.

Σταματήστε να κράζετε αυτούς που εκφράζουν ανησυχίες για πολύ εύλογα πράγματα. Εκτός φυσικά αν θεωρείτε ότι μια κονσόλα έχει 2 χρόνια ζωής μόνο (ο αριθμός που αναφέρετε συνέχεια), και όχι 7 με 10, ή ότι η Sony έχει Hyperbolic Time Chamber και κατάφερε να κάνει στρες τεστ για περισσότερα χρόνια. Δεν είναι καταστροφολογία. Είναι λογικές ερωτήσεις ενός συνειδητοποιημένου καταναλωτή, με μια άλφα γνώση του αντικειμένου.
4i5w2e.jpg.8c17f5a93bb7e8301dc5999be56d2518.jpg

• Like 6
  • Confused 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, non-serviam είπε

Σταματήστε να κράζετε αυτούς που εκφράζουν ανησυχίες για πολύ εύλογα πράγματα. Εκτός φυσικά αν θεωρείτε ότι μια κονσόλα έχει 2 χρόνια ζωής μόνο (ο αριθμός που αναφέρετε συνέχεια), και όχι 7 με 10, ή ότι η Sony έχει Hyperbolic Time Chamber και κατάφερε να κάνει στρες τεστ για περισσότερα χρόνια. Δεν είναι καταστροφολογία. Είναι λογικές ερωτήσεις ενός συνειδητοποιημένου καταναλωτή, με μια άλφα γνώση του αντικειμένου.

Χύστη μου αν δεν έχεις ταττού MH θα απογοητευτώ ειλικρινά!
Θα ξεκινήσω σύντομα το 4 στο 3DS, σε προετοιμασία του νέου. Ελπίζω να μην είναι τόσο καλό όσο το παρουσιάζεις και φάω σκάλωμα. 😅

Καλύτερα να ξεκίναγες από το world που είναι και το πιο mainstream, και δεν έχει τις ιδιοτροπίες των παλιών που έβαζες skills μόνο και μόνο για να κάνεις track monsters και να μη χάσεις το μισό χρόνο έτσι σε κάθε hunt.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, non-serviam είπε

Χύστη μου αν δεν έχεις ταττού MH θα απογοητευτώ ειλικρινά!
Θα ξεκινήσω σύντομα το 4 στο 3DS, σε προετοιμασία του νέου. Ελπίζω να μην είναι τόσο καλό όσο το παρουσιάζεις και φάω σκάλωμα. 😅

To 4 είναι το καλύτερο της σειράς ολάκερης και προσωπικό αγαπημένο θα το αγαπήσεις 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, ilos είπε

Καλύτερα να ξεκίναγες από το world που είναι και το πιο mainstream, και δεν έχει τις ιδιοτροπίες των παλιών που έβαζες skills μόνο και μόνο για να κάνεις track monsters και να μη χάσεις το μισό χρόνο έτσι σε κάθε hunt.

Ακολουθώ εντολές του μύστη @najinblue3 για την επιλογή. Επίσης θέλω φορητό για διάφορους λόγους (αν και μέσω Vita πάλι θα μπορούσα να παίζω σε άλλα δωμάτια του σπιτιού).

Τελικά με τον αντάπτορα του PSVR τι θα παιχτεί έχουν πει επίσημα;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/10/2020 στις 9:50 ΜΜ, Grim Ripper είπε

Για να γίνει η αναβάθμιση υποτίθεται θα έχεις ήδη το παιχνίδι (είτε ψηφιακό είτε σε δισκάκι) οπότε γιατί να το νοικιάσεις / δανειστείς;

Προφανώς και θέλει το δισκάκι (στην disc έκδοση του ps5) για να κάνει τον έλεγχο κατά την εκκίνηση του παιχνιδιού.

Στις 11/10/2020 στις 2:46 ΠΜ, myst77 είπε

εννοειται οτι χρειάζεται το δισκάκι, το δήλωσε η sony. Ειχα εναν προβληματισμο που τωρα νομιζω οτι δεν ισχυει πως αν εχεις πχ το fifa 21 σε PS4 και μετα το κανεις αναβαθμιση σε PS5 οτι ισως δεν μπορει να γινει ξανα η ιδια διαδικασια αν το δισκακι μπει σε διαφορετικο PS5

edit: θεωρω οτι μιλατε για το remaster...για το κανονικο game θελει το δισκο

Το εχει δηλωσει η ιδια η insomniac οτι για το REMASTER ΔΕΝ χρειαζετε να εχεις το δισκακι μεσα...

https://www.gamepur.com/news/cyberpunk-2077-seize-the-day-trailer-aired-during-nba-finals-features-keanu-reeves

Οποτε αν θελετε και τα 2 game ο πιο φτηνος τροπος ειναι να παρετε το miles στην ps4 εκδοση να το πατε στην 5 και μετα να αγορασετε απο το menu το remaster (εφοσον θα ειναι στο 20αρικο νομιζω δεν εχουν ανακοινωση κατι για τιμη ακομα) ...υπολογιζω μια 65αρα θα βγει ετσι

Επεξ/σία από ison
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά να κάνω μία ερώτηση χωρίς βέβαια να νομίζετε ότι ανοίγω vs καταστάσεις. Απλά απορώ. Βλέπω που γράφεται γενικώς και υπάρχει προβληματισμός για τον συγκολλημένο ssd στο ps5. Στο xsx δεν είναι έτσι δηλαδή? Είδατε πουθενά μέχρι τώρα ξεχωριστό ssd σε αυτά που έχουν δείξει? Πραγματικά δηλ γιατί έχει γίνει ντόρος όλο αυτό. Και εμένα με προβληματίζουν κάποια πράγματα αλλά θεωρώ την επέκταση εγγύησης δεδομένο για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. 

Επεξ/σία από cocous
Δημοσ.
13 ώρες πριν, dekulinkgr είπε

Εγω παντως συνεχιζω να ελπιζω πως day one θα μπω ειτε κωτσοβολο ειτε γερμανος και θα βρω την κονσολα στα ραφια

Yπεραισιοδοξο σε βλεπω  και αθεραπευτα ρομαντικο :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...