Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ομορφο φρεσκαρισματακι δειχνει. παραμεινει στο ιδιο στυλ με πριν αλλα το φρεσκαρει δεξια αριστερα. Και αυτο και του Xbox δειχνουν πολυ καλυτερα απο τα προηγουμενα :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε μου αρεσε καθολου το UI, καντο λιγο πιο μοντερνο παλι τα ιδια. Τουλαχιστον ασε μας να αλλαξουμε fonts και τετοια, λιγο customization θα το ηθελα 

Το θεμα απο πισω ειναι θεικο ομως

Επεξ/σία από najinblue3
Δημοσ.

Και εμενα δεν μου αρεσει ιδιαιτερα το UI, οπως δεν μου αρεσε και σε ps3/ps4, για καποιο λογο μου θυμίζει android. :P 

Δημοσ.

Ουτε κρυο,ουτε ζεστη το νεο UI απο μενα.

Οι αρχικες καρτελες με το sackboy που εδειξαν,μου φανηκε Too Much ολο αυτο.

Το ιδιο το κεντρικο UI με τα εικονιδια των παιχνιδιων,Store,Plus κλπ ειναι μια απο τα ιδια με πριν απλα με αλλα εικονιδια,αρα ουτε και με αυτο ειναι να ενθουσιαστει καποιος.

Αυτα που μαρεσαν ειναι οτι τουλαχιστον απο το video η ολη εμπειρια ειναι αρκετα Smooth στην μεταβαση περα δωθε,και το progress/trophies κατω απο το καθε παιχνιδι κατω δεξια σαν συντομευση.

Ελπιζω να ριξανε παραπανω δουλεια στο Store.

Δημοσ.
27 minutes ago, nyne said:

Πολύ καλό,πολύ ενδιαφέρον ο βοηθός για τα παιχνίδια.

Καλο feature αλλα ποσοι developers θα ασχοληθουν?

Μου αρεσε το PiP ελπιζω να μπορεις να δεις youtube και twitch 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...