Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, cocous είπε

Καταρχήν μην ακούς τι λένε εδώ και εκεί. Το hdmi 2.1 είναι πολυτέλεια που δεν πρόκειται να αξιοποιηθεί σε καμία από τις 2 next gen κονσόλες. Εδώ με το ζόρι βγάζουν 4κ60fps και χωρίς RT και ξαφνικά βλέπεις σχόλια ότι είναι must κτλ. Ε λοιπόν κατά την γνώμη μου δεν χρειάζεται. Κοίτα να βρεις ένα  οικονομικό μόνιτορ που να υποστηρίζει HDR στα 4k60 και θα είσαι οκ. Το θέμα είναι με πόσες ίντσες βολεύεσαι και τι χρήματα διαθέτεις. Υπάρχουν φθηνά και ακριβά με παρόμοια χαρακτηριστικά και με διαφορετικούς τύπους panel.

Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις κάτι σε VA panel για να αποφύγεις διάφορα θεματάκια τύπου light bleeding κτλ και να κάνεις μία χαρούλα το κέφι σου.

Edit:  Ρίξε και μια ματιά σε αυτή την TV η οποία για τα χρήματα της είναι πολύ καλή και προτείνεται και για gaming. 

https://www.skroutz.gr/s/22630794/Samsung-QE43Q60T-Smart-4K-UHD-43.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/q60-q60t-qled

Καλα, χρυσα οσα γραφεις και η τιβι που προτεινεις πολυ τιμια αλλα απο ΗDR δεν...

Και συμφωνω το 2.1 ας πουμε σε μπατζετ καταστασεις δεν θα πρεπει να καιει κανενα, το HDR ομως ειναι ενα feature που ειναι καλο να υπαρχει. Σαφως οποιος δεν μπορει ή το αξιολογει ως σχετικα χαμηλης διαβαθμισης ανετα κανει τη δουλεια του με την προτεινομενη. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά εγω πηρα την oled 65" lg b9s τι γνώμη έχετε βεββαια για να μαζέψω τα λεφτα εδωσα λαπτοπ ps4 κ πολλα παιχνιδια

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, gialantzis είπε

Καλησπέρα παιδιά εγω πηρα την oled 65" lg b9s τι γνώμη έχετε βεββαια για να μαζέψω τα λεφτα εδωσα λαπτοπ ps4 κ πολλα παιχνιδια

Ότι καλύτερο υπάρχει για να κουμπώσεις τις νέες κονσόλες... εγώ έχω 65 C9! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, kostiger είπε

Καλα, χρυσα οσα γραφεις και η τιβι που προτεινεις πολυ τιμια αλλα απο ΗDR δεν...

Και συμφωνω το 2.1 ας πουμε σε μπατζετ καταστασεις δεν θα πρεπει να καιει κανενα, το HDR ομως ειναι ενα feature που ειναι καλο να υπαρχει. Σαφως οποιος δεν μπορει ή το αξιολογει ως σχετικα χαμηλης διαβαθμισης ανετα κανει τη δουλεια του με την προτεινομενη. 

Μιλάμε πάντα για οικονομική λυση και η συγκεκριμένη είναι αρκετά καλή για τα λεφτά της. Μετά σε μόνιτορ θα πάει και για μικρότερο σε ιντσες, 32αρι ας πούμε και χειρότερο σε HDR διότι υστερούνε λιγάκι.

Αλλά οι κριτικές του Rtings είναι αρκετά καλές για την αξία της.

Επεξ/σία από cocous
Δημοσ.

Lockdown από το Σάββατο Αθήνα. Την πατήσαμε τώρα με τα κούριερ. Εκτός αν αφήσουν τίποτα Κωτσοβολους για takeaway σαν τις καφετέριες 😜

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, kax54638 είπε

Λογικά όσοι έκαναν εξόφληση όλου του ποσου προκαταβολικά θα είχαν προτεραιότητα. Μετά ίσως να κοιτούν και το μέγεθος της προκαταβολής. Αλλά μπορεί και να έχουν μπλέξει τα μπούτια τους. 

Στον κωτσοβολο που πηρα τηλ χθες μου είπαν οτι δεν παίζει ρόλο αν έχεις δώσει προκαταβολή ή οχι, ή τι μεθοδο πληρωμης έχεις και ότι μετραει μόνο η χρονική σειρά προτεραιοτητας, επίσης μου είπαν ότι δεν έχουν παραλάβει ακόμα στις αποθήκες τους ... αυτα για το συγκεκριμένο μαγαζί 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, GreekLegend2 είπε

Aπο αύριο lockdown ελπίζω να μην πουλήσατε τα ps4 χαχαχαχα

Εγω μολις σημερα.😝

Αλλα ειμαι ετοιμος για το 5.

57 λεπτά πριν, music_lover είπε

133gb το cold war για το ps5, αυτά είναι 🤣

Παλι καλα που δεν παιζουμε τον κωλο του ντουτυ

51 λεπτά πριν, Noobios είπε

Lockdown από το Σάββατο Αθήνα. Την πατήσαμε τώρα με τα κούριερ. Εκτός αν αφήσουν τίποτα Κωτσοβολους για takeaway σαν τις καφετέριες 😜

Ο κωτσοβολος αν δεν κανω λαθος,δουλευει με δικα του φορτηγα για τις παραδοσεις

51 λεπτά πριν, Kuromajo είπε

Στον κωτσοβολο που πηρα τηλ χθες μου είπαν οτι δεν παίζει ρόλο αν έχεις δώσει προκαταβολή ή οχι, ή τι μεθοδο πληρωμης έχεις και ότι μετραει μόνο η χρονική σειρά προτεραιοτητας, επίσης μου είπαν ότι δεν έχουν παραλάβει ακόμα στις αποθήκες τους ... αυτα για το συγκεκριμένο μαγαζί 

Εγω εχω δωσει περιπου 170 ευρω προκαταβολη.

Ελπιζω να μην μεινω στην απ εξω

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, GreekLegend2 είπε

PS5 won't support 1440p resolution, it's official

renderTimingPixel.png

Τι σημαίνει αυτό? 1080 ή 4k output? Γιατί να το κάνουν αυτό?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, chncynic είπε

Τι σημαίνει αυτό? 1080 ή 4k output? Γιατί να το κάνουν αυτό?

Quad HD ή αλλιώς 2k.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...