Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο γιος έχει το monitor 22" https://www.public.gr/product/perifereiaka/othones-kai-aksesoyar/monitors/lg-ips225v-bn-ips/prod1640013pp/ συνδεδεμένο σε υπολογιστή . Πρόκειται για monitor απο το 2012. Έχει θύρα hdmi και υποστηρίζει 1920*1080 στα 60 hz. Η ερώτηση μου είναι αν θα πάει χαμένο ή θα έχει πρόβλημα το ps5 που επιθυμεί διακαώς και σκεφτομαι να του αγοράσω για τις γιορτες.Ευχαριστώ

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Gerara_ είπε

Ο γιος έχει το monitor 22" https://www.public.gr/product/perifereiaka/othones-kai-aksesoyar/monitors/lg-ips225v-bn-ips/prod1640013pp/ συνδεδεμένο σε υπολογιστή . Πρόκειται για monitor απο το 2012. Έχει θύρα hdmi και υποστηρίζει 1920*1080 στα 60 hz. Η ερώτηση μου είναι αν θα πάει χαμένο ή θα έχει πρόβλημα το ps5 που επιθυμεί διακαώς και σκεφτομαι να του αγοράσω για τις γιορτες.Ευχαριστώ

Θα μπορει να παιξει. Προφανως οχι στα βελτιστα γραφικα και μονο μεχρι 1080p 60hz

• Thanks 1
Δημοσ.

Κάποια στιγμή αργότερα θα πάμε για αγορά gaming monitor, αλλα αυτό θα γίνει μαλλον μετα απο εναν χρόνο. Το pc ειναι του 2012 ( τότε ήταν πολύ καλό με με i5 2500k, 8 gb ram ssd),  αλλά πλεον δεν παίζει καν τα νέα games. Για να φτιάξεις καλο pc το κόστος πλεον ειναι υψηλό (600€ - 750€) και έτσι οπως εξελίσσονται μπορει να χρειαστεί αναβάθμιση σε δυο χρόνια. Το ps5 στην  digital έκδοση αποτελεί μια ασφαλή και οικονομικότερη σχετικά λύση για gaming . Περαν του οτι όλοι οι φίλοι του εχουν ps4 και οχι pc...

Η αλλη λύση είναι να περιμένουμε black friday για πτώση τιμής στο ps4 , αλλα δεν ξέρω αν αξίζει...

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Gerara_ είπε

Η αλλη λύση είναι να περιμένουμε black friday για πτώση τιμής στο ps4 , αλλα δεν ξέρω αν αξίζει...

Αν δεν πεσει στα 300, δεν θα αξιζει.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, HolyMan είπε

Σοβαρο παιχνιδι/εταιρεια διαλεξες για συγκριση!

Αυτή τη στιγμή τα μεγάλα multiplat είναι αυτό και το cod.

Φταίνε οι devs, φταίνε τα devtools, φταίει η κακία η ωρα, το αποτέλεσμα είναι ότι το series x αποδίδει κάτω από τα αναμενόμενα.

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Gerara_ είπε

200€ μήπως εννοείς;

Θεωρω οτι το προ στα 300 αξιζει για οσα προσφερει. Στα 200 θα το βρεις (οπως εχει και τωρα) στις αγγελιες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, HolyMan είπε

Σοβαρο παιχνιδι/εταιρεια διαλεξες για συγκριση!

Eίναι ακριβώς τα ίδια settings και resolution. 30% διαφορά είναι πολύ περιέργη.

Μάλλον το SDK έχει θέματα στο Series X.

In other news, έκανε το amazon dispatch το PS5 σήμερα, θα το έχω αύριο :D

Επεξ/σία από Spartan117
  • Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, najinblue3 είπε

lol ανετα το AC GOTY

Δυσκολο να συμφωνησουν πολλοι με αυτο στο εδω θεμα :P

Τις περισσοτερες υποψηφιοτητες δυστηχως δεν τις εχω παιξει ακομα,αρα δεν μπορω να εκφερω προσωπικα αποψη σε αυτο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, venomawakens7 είπε

Κάποιος εκεί στη Sony να φτιάξει ένα άγαλμα του Mark Cerny. 

125930758_1111813759238970_7706831233897660870_n.jpg

τρεναρε το το αγαλμα κανα δυο τρεις μηνες ακομα μην βρεθεις προ εκπληξεως

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, psi1984 είπε

τρεναρε το το αγαλμα κανα δυο τρεις μηνες ακομα μην βρεθεις προ εκπληξεως

xaxaxa πόσο προ εκπλήξεως να βρεθώ ? Πάνω κάτω ξέρω τι να περιμένω. Εκπληξάρα πάντως όσα βλέπω, τουλάχιστον προς το παρόν !

• Like 6
  • Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...