Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κανω μια τελευταια προσπαθεια μπας και,και ας κανει ο καθενας οτι καταλαβαινει.

Ανοιχτηκαν θεματα για τα 2 επερχομενα exclusives της κονσολας για οποιον ενδιαφερεται

• Like 3
Δημοσ.

Ένας γνωστός μου που δουλεύει σε ένα απο τα μεγάλα καταστήματα μου είπε ότι μέχρι Νοέμβριο (!!) θα εξυπηρετούν προπαραγγελίες, οπότε φαντάζομαι κονσόλα στα ράφια των καταστημάτων απο του χρόνου... 

Δημοσ.

Εγώ θα το πάρω Day 1 το Ratchet με gamesharing! Θέλω να νιώσω το powa του PS5!

Ερώτηση, το δουλεύει κάποιος το gameshare? Υπάρχει περίπτωση να έχω κάποιο πρόβλημα με το account μου? Δε το έχω ξανακάνει ποτέ

Δημοσ.

Εν αναμονή της παραλαβής και έλλειψη εμπειρίας/γνώσης , θέλω να μάθω

αν δέχεται μέγεθος 21700 επαναφορτιζόμενες το χειριστήριο …

Θέλω ένα ζευγάρι με αρκετά mAh 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, xabos είπε

Εν αναμονή της παραλαβής και έλλειψη εμπειρίας/γνώσης , θέλω να μάθω

αν δέχεται μέγεθος 21700 επαναφορτιζόμενες το χειριστήριο …

Θέλω ένα ζευγάρι με αρκετά mAh 

Το χειριστήριο φορτίζει και δεν αλλάζουν οι μπαταρίες όπως στο Xbox. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Brazhlias είπε

Παντα υπαρχουν αυτοι που θελουν να αγοραζουν νεα τεχνολογικα προιοντα την πρωτη μερα, ανεξαρτητα αν ως "επενδυση" ειναι vfm ή οχι. To μικροτερο ποσοστο ειναι ομως και εχουν κι αυτοι τα επιχειρηματα τους.

Αλλοι ισως ειχαν αλλη κονσολα στην προηγουμενη γενια. Αλλοι λογω κορονοιου το ειδαν σαν μια καλη εναλλακτικη ψυχαγωγιας. Καποιοι αλλοι σκεφτηκαν "Τι να δωσω τωρα 500, τι σε 6 μηνες;". Ισα ισα θα εχω και μια βελτιωμενη εμπειρια ολο αυτον τον καιρο.

Μα στις κονσολες απο οτι ξερω οι τιμες δε πεφτουν ευκολα με τη παροδο του χρονου.Δεν ειναι τηλεορασεις πχ οποτε εφοσον θες να την αγορασεις γιατι να μη κανεις day 1 ....Σε συμφερει για να τη χαρεις πιο πολυ και ας μην εχει next gen τιτλους και μεταξυ μας αυτο το next gen ειναι σχετικο οταν μιλαμε για κονσολες....Next gen θα δεις μονο σε pc για μενα .Προσωπικα με ενδιαφερει να παιζω καλα παιχνιδια και ας ειναι και last gen με επιμερους βελτιωσεις

• Like 2
Δημοσ.

Ερωτήσεις ενός αμπαλου, έχω μια απλή 1080p λογικά δεν παίρνει το καινούριο hdmi του ps5, θα μπορώ να το συνδέσω με του ps4? Εντάξει λογικά θα χάνω πράγματα αλλά...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, Mpafalo είπε

Ερωτήσεις ενός αμπαλου, έχω μια απλή 1080p λογικά δεν παίρνει το καινούριο hdmi του ps5, θα μπορώ να το συνδέσω με του ps4? Εντάξει λογικά θα χάνω πράγματα αλλά...

Ναι μπορεις οπως μπορεις να χρησιμοποιησεις το 2.1 του ps5..

Δεν εχει αλλαξει κατι στις διαστασεις του βυσματος.

Επεξ/σία από optimus prime
Δημοσ.

Άρα δεν θα έχω πρόβλημα συνδεσιμότητας με το ps5 επειδή δεν είναι και τόσο καινούρια από άποψη χαρακτηριστικών;

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Mpafalo είπε

Άρα δεν θα έχω πρόβλημα συνδεσιμότητας με το ps5 επειδή δεν είναι και τόσο καινούρια από άποψη χαρακτηριστικών;

οχι, μια χαρα θα παιξεις. η συντριπτικη πλοιοψηφια του κοσμου ειναι ακομα με τηλεορασεις σα τη δικη σου ετσι κ αλλιως ;) 

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Mpafalo είπε

Όχι δεν θα έχεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...