Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Malthador είπε

Κατάλαβα τι εννοεί, τον όρο δεν έχω δει πουθενά διατυπωμένο έτσι.

Είναι το τετραπλάσιο του 900p, φαντάζομαι, αλλά το 900p είχε ουσία γιατί υπήρχαν και monitors με 900p ανάλυση. Υπάρχουν 1800p οθόνες/τηλεοράσεις ή απλά σκαρφίζονται ορολογίες για κάποιον λόγο που μου διαφεύγει;

Native 4K 2160p = 8.294.000 pixels  

Upscaling 4Κ απο 1800p = 5.760.000 pixels

• Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 hour ago, Malthador said:

Υπάρχουν 1800p οθόνες/τηλεοράσεις ή απλά σκαρφίζονται ορολογίες για κάποιον λόγο που μου διαφεύγει;

Υπάρχουν κάποια laptops με τέτοια ανάλυση. 

Επίσης έχω σε 3200Χ2400 φρέσκο monitor. 

https://www.toshiba.co.jp/about/press/2001_03/pr1502.htm

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, harris231 είπε

ΑΝΟΙΞΑΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Μόνο στο Πλαίσιο, στα υπόλοιπα είναι εκτός. Αναφέρει άμεση παράδοση.

Έφυγε η παραγγελία! :) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν το βάζει στο καλάθι, ορμήξατε όλοι ρε πάλι ???? :)

UPDATE

Πάειιιιι ....

Επεξ/σία από sarakinos
Δημοσ.

Για να δείτε τι καλό παιδί που είμαι και πόσο σας σκέφτομαι...εγώ δεν το παρήγγειλα, το έχω παραγγείλει απο Κώτσο και περιμένω (καλά δεν καίγομαι κιόλας, δεν προλαβαίνω άλλωστε με τον μπόμπιρα χαμούλης τα απογεύματα...γερός να ΄ναι.)

• Thanks 1
Δημοσ.

Και επανέρχομαι για να μου υπενθυμίσω πόσες φορές μας επιστρέφει το σύμπαν κάτι καλό που κάναμε (ειρωνικό...). Μπαίνω στου Κώτσου το site για να δώ την πορεία της παραγγελίας μου και ... ... ... παραγγελία πουθενά. Ξαναπροσπαθώ μονολογώντας πως ¨δεν μπορεί κάτι θα παίχτηκε με φόρτο κλπ κλπ¨ .... .... τίποτα..!!! Παίρνω τηλέφωνο και η φωνή από την άλλη γραμμή μου υπενθύμισε πως είμαι στην Γη και όχι στην ουτοπία αλλά στην φρουτοπία. (οι παλαιότεροι μεσήλικες 😝 άνω των 40 γνωρίζουνε). Κύριε τάδε, η παραγγελία σας ακυρώθηκε λόγω συστημικού λάθους. Έτσι ξαφνικά που λέει και ο Αντωνάκης ο υδραυλικός (Ρέμος ή Πασχαλίδης). Τώρα τι να το κάνω, αναρωτιέμαι όπως ο καλλίφωνος Οικονομόπουλος. Μου απαντάει με Ρέμο η άλλη φωνή...πάλι απο την αρχή αν θέλετε αλλά χάνετε τη σειρά σας. Απάντησα και εγώ με τη σειρά μου με έναν Κιάμο .... σφύριξα και έληξες περιμένοντας πλέον τη μέρα που θα τρέξω σε κάποιο ράφι. Τελικά για 40άρης μου κάθεται καλύτερα να ψωνίσω πατροπαράδοτα όταν έρθει η ώρα  και δεν αποφάσισα εγώ για αυτό άρα κάθε εμπόδιο για καλό που λένε και αυτοί που δεν έχουν ακόμα xbox. 😇

Πάντως δεν με λες και...Κοέλιο

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GaGaS_Thess είπε

Με την προσθήκη πλέον της Bethesda και του EA Play αν ισχύουν και οι φήμες(για εξαγορά νέου σημαντικού στούντιο από την MS και προσθήκη των παιχνιδιών της Ubisoft στο πακέτο) το θεωρώ δεδομένο ότι θα αυξηθεί η τιμή της συνδρομής στο μέλλον. 

• Moderators
Δημοσ.

Με €60/έτος το XBLG, εννοείται ότι αγοράζεις 3 ετήσιες EA Play με τα ίδια χρήματα και τις μετατρέπεις σε 1 έτος Ultimate. 

Είναι προφανές ότι η MS έχει σκοπό να κάψει το Gold για χάρη του Ultimate. 

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...