Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό το automata τόσο άσχετος είμαι που χάνω σχετικά νωρίς; Μετά τον πρώτο αρχηγό, ανεβαίνω σε ένα κόκκινο πυργο, και μόλις φάω όλα τα ρομπότ κατεβαίνω, βγαίνω σε ένα ξέφωτο, και έρχονται δυο ρομποτικοί βραχίονες με τη ρόδα που γυρίζει, ίδιοι με τη πρώτο αρχηγό, και με κάνουν κιμά.

• Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 4/6/2021 στις 10:16 ΜΜ, greenstation είπε

Οχι δεν ακούγεται αρκετα, πρέπει να εισαι σε απόσταση αναπνοης για να ακουσεις κ νομιζω πραγματικά θα ειναι απο τα πιο χαμηλα που παιζουν. Οπως ανέβασε το βίντεο ακριβως ο φιλος. Νομιζω οτι ειναι αναποφευκτο σε αυτην την τιμη οι κονσολες να μην εχουν. To series x το καλυπτει με grey goop μονωτικο αλλα αν το ψαξεις το βρισκεις. το εντελως αθορυβο τελικά παντα καταληγει στο "τελικα έχει θορυβο αλλα ειναι ανεπαισθητος". Έχεις βιντεο απο το ps5 σου; Δεν εχω δει ποτε χωρις coil whine σημαντικο. Δλδ τρεχεις 60 fps κ δεν ακουγεται; nidec fan εχεις ή delta?

nidec δυστυχως

https://drive.google.com/drive/folders/17CRtVs5KNjj1dC_2QobzZ3mMxy7b2Ieb?usp=sharing

Εδω απο οταν ειχα βαλει o-rings στην κονσολα, και οντως ειδα διαφορα. Απο εκει και περα, δεν ακουω coilwhine

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Nemesys_exe είπε

Παιδιά άκυρο - ήρθε φίλος και άλλαξαμε τα καλώδια σε 2.1 certified από και προς το sounbar και όλα κομπλέ μέχρι τώρα.

Δηλαδη εφταιγε το καλωδιο του series s η της soundbar ? 

Δημοσ.

Συνεχιζω εγω με τα νεα της e3 και συνοψιζω τι εχω διαβασει για να ξερουμε και τι να περιμενουμε. Το ποσο σιγουρα ειναι αυτα δεν το γνωριζω.

- Avowed, Fable, Hellblade 2 δεν θα εχουν παρουσια και μαλλον πανε τουλαχιστον τελη 2022. Ψιλοξενερωσα γιατι μου αρεσουν και τα 3. Περιμενα οτι αφου ειχαν δειξει για ολα αυτα trailer ενα χρονο πριν, οτι θα βλεπαμε κατι σε gameplay φετος.

- Starfield ειναι σιγουρο αλλα δεν εχει ξεκαθαριστει τι θα δειξουν. Εγω παντως αναμενω κανα trailer μονο. Παει και αυτο τελη 2022. Ελπιζω να ειναι rpg σε στυλ mass effect και οχι τιποτα σε στυλ base management..

- Halo και αυτο σιγουρο αλλα θα επικεντρωθουν πιο πολυ στο multiplayer κομματι. Συμφωνα με καποιους, τα γραφικα εχουν μεν βελτιωθει αλλα δεν ειναι σε καμια περιπτωση κατι το ιδιαιτερο. Φοβαμαι μην ξαναπεσει κραξιμο.Προσωπικα το franchise μου ειναι αδιαφορο.

- Καποια games που εχουν δημιουργησει hype στον κοσμο οπως τα indiana jones η elder scrolls, επισης δεν θα εχουν παρουσια. Ειδικα για το πρωτο πιστευω οτι ειναι εξαιρετικα νωρις.

Γενικα απο οσα εχω διαβασει, εχω την αισθηση οτι κανενα απο τα games που αναμενονται απο τα περιφημα πλεον 23 studios της microsoft, δεν θα βγει πριν τα τελη 2022..

• Like 5
  • Sad 1
Δημοσ.

Μακάρι να δείξουν νέα ip που να έρχονται σχετικά σύντομα η μέσα στο 21 καλύτερα.

Απορώ πως δεν είχαν σχεδιάσει κάποιο exclusive που να είναι τεχνικά αντάξιο του sx για τους πρώτους μήνες κυκλοφορίας του.Δωσε κάποιο cross gen έστω!

Θέλει δουλειά η ms σε αυτό κομμάτι

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, dstilio είπε

Αυτό το automata τόσο άσχετος είμαι που χάνω σχετικά νωρίς; Μετά τον πρώτο αρχηγό, ανεβαίνω σε ένα κόκκινο πυργο, και μόλις φάω όλα τα ρομπότ κατεβαίνω, βγαίνω σε ένα ξέφωτο, και έρχονται δυο ρομποτικοί βραχίονες με τη ρόδα που γυρίζει, ίδιοι με τη πρώτο αρχηγό, και με κάνουν κιμά.

πρεπει να μαθεις να χρησιμοποιεις καλα το evade και μετα το παιχνιδι γινεται αστειο 

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα.... 

Ψάχνουμε εδώ και καιρό για αγορά του γιου μου για το Xbox series X καιβδεν βρίσκω ετοιμοπαραδοτο.... 

Ξέρετε πού μπορώ να βρω? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, petran07 είπε

Καλησπέρα στην παρέα.... 

Ψάχνουμε εδώ και καιρό για αγορά του γιου μου για το Xbox series X καιβδεν βρίσκω ετοιμοπαραδοτο.... 

Ξέρετε πού μπορώ να βρω? 

Πουλούσε ένα παλικάρι εδώ πριν από λίγες μέρες. Καινούριο ουσιαστικά, αλλά για κάποιο λόγο τον χάλασε (και σε καλύτερη τιμή κιόλας). Δες στις αγγελίες μήπως υπάρχει ακόμα.

edit: @tegonikos εσύ δεν ήσουν αν θυμάμαι καλά; Έλα, σε έφτιαξα!

Επεξ/σία από non-serviam
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, petran07 είπε

Καλησπέρα στην παρέα.... 

Ξέρετε πού μπορώ να βρω? 

Έχει στο you.gr

https://www.you.gr/gaming/konsoles/oles-oi-konsoles/microsoft-xbox-series-x

Επεξ/σία από Lobo10
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ο φίλος έχει πρόβλημα στο Nier στην εισαγωγή που δεν επιτρέπει save.

Ας το βάλει στο easy να περάσει εκείνο το σημείο, να ξεκλειδώσουν τα saves και μετά βάζει το επίπεδο δυσκολίας όπου θέλει. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, petran07 είπε

Καλησπέρα στην παρέα.... 

Ξέρετε πού μπορώ να βρω? 

Πριν δυο ,  τρεις  εβδομαδεσ όλες οι αλυσίδες έβγαλαν κάποια κομμάτια, το πλαίσιο ξαναεφερε μάλιστα καμία εβδομάδα πριν. Παρακολουθα τις αλυσίδες και κάτι θα βρεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Lobo10 είπε

@petran07 πάρε αύριο ένα τηλ στο you γτ δεν είναι άμεσα διαθέσιμο (έχει την ένδειξη "διεθεσιμο" αν είναι άμεσα).

Γενικά αν πας πίσω στις σελίδες θα δεις συχνά από τις μεγάλες αλυσίδες. Οπότε παρακολούθησε το θέμα για κάνα σχετικό ποστ 

Screenshot_20210606-232304_Opera.jpg

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...