Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, papars είπε

Είμαι σίγουρος ότι πολύ από τους μαγαζάτορες θα ήθελαν να βάλουν πόδι επάνω της.

Αυτο ακριβως, ετοιμαζονται να απλωσουν τραπεζοκαθισματα και γιαυτο πρεπει να γινει εκκαθαριση απο δηθεν πρεζες, χορτα κτλ. Σε παλιοτερα χρονια αυτο το σχεδιο θα περνουσε ευκολα, ομως ο κοσμος εχει αφυπνιστει.

• Like 1
  • Confused 1
  • Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, agnostos13 είπε

Μάλλον κάποιος ανηψιός του Σώρρα...

Έχει διαφορά το να δίνουν τις συντάξεις στα παιδιά/ανήψια εγγόνια τους εθελοντικά από το να τους τις τρώνε τα παιδιά/ανήψια με το ζώρι!

Εγώ αναφέρθηκα στο δεύτερο...που δεν είναι θέμα επιλογής...

Με το ζόρι δεν μπορούν γιατί τα λεφτά δεν είναι δικά τους και αν θέλει ο συνταξιούχος δεν τους δίνει τίποτα κι ας κλαίγονται όσο θελουν, μάλλον και αυτές οι περιπτώσεις στα εθελοντικά εμπίπτουν. Εκτός αν μιλάμε για ακραίες καταστασεις του στυλ άσκηση βίας/εκφοβισμό από τους δεύτερους προς τον πρώτο, κλοπή χρημάτων της σύνταξης κρυφά δόλια η φανερά. 

2 ώρες πριν, Curtis76 είπε

Δεν υπαρχουν καθαρα νερα στη μεσογειο. Ανανεωνεται καθε 100 χρονια, ακομα τα κατουρα του χιτλερ εχει μεσα

Πολιτικες επιλογες ειναι το φαινομενο που περιγραφεις κατα μεγαλο ποσοστο.

Δεν το νομίζω, τουλάχιστον κρίνοντας από τα άτομα του δικού μου κύκλου. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, fawks0123 είπε

https://www.agiaparaskevi.gr/portal/enimerosi/prokirykseis/5973-anaplasi-plateias-agiou-ioannou

πιο αξιόπιστη πηγή από μια κάτοικο της περιοχής που διατηρεί και μαγαζί στον δρόμο που βρίσκεται η πλατεία δεν υπάρχει;

είχα γράψει και πριν ότι την ξέρω την πλατεία έχω πάει αρκετές φορές για βόλτα και μαζεύει απίστευτο κόσμο για να γίνεται διακίνηση πρέζας 

είναι σαν να λέει κάποιος ότι γίνεται διακίνηση πρέζας στον πεζόδρομο του Χαλανδρίου ή στην Μεταξά στην Γλυφάδα ,σε έναν δρόμο που έχει συνέχεια κίνηση από πεζούς

συνήθως τέτοια ναρκωτικά τα πουλάνε σε γκετοποιημένες γειτονιές πέριξ της Ομόνοιας, στην Πατησιών, στο Μενίδι/Λιόσια,στην πανεπιστημιούπολη στο Ζωγράφου,στα Εξάρχεια στο πεδίο του Άρεως ή και σε απόμερα μέρη όχι όπου γίνεται πανικός πάντως 

Πήγα να διαβάσω το λινκ αλλά παραπέμπει σε μια σελίδα για ακόμα μια φορά που δεν περιέχει κάτι σχετικό..? 🤔

1F4B76ED-D83F-4408-AEA3-1B88CE6563A5.jpeg.cbffea4e7172bfa8d0c087d7d74d4cdc.jpeg

Επεξ/σία από TheGrisGrisMan
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, TheGrisGrisMan είπε

Πήγα να διαβάσω το λινκ αλλά παραπέμπει σε μια σελίδα για ακόμα μια φορά που δεν περιέχει κάτι σχετικό..? 🤔

1F4B76ED-D83F-4408-AEA3-1B88CE6563A5.jpeg.cbffea4e7172bfa8d0c087d7d74d4cdc.jpeg

ΤΕΥΔ, ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ, ΜΕΛΕΤΗ, ΠΕΡΙΛΗΨΗ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΛΗΡΩΣΗΣ τα είδες;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Adrian είπε

ΤΕΥΔ, ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ, ΜΕΛΕΤΗ, ΠΕΡΙΛΗΨΗ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΛΗΡΩΣΗΣ τα είδες;

Φαντάζομαι αν δε δοθεί στη δημοσιότητα έγγραφο υπογεγραμμένο από το δήμαρχο, τον πρωθυπουργό, τον πρόεδρο της ΕΚΤ και τον πλανητάρχη με τίτλο "Θα βάλω τραπέζια στην πλατεία", όλα τα άλλα είναι κακοήθειες και fake news

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, mmmpii είπε

Φαντάζομαι αν δε δοθεί στη δημοσιότητα έγγραφο υπογεγραμμένο από το δήμαρχο, τον πρωθυπουργό, τον πρόεδρο της ΕΚΤ και τον πλανητάρχη με τίτλο "Θα βάλω τραπέζια στην πλατεία", όλα τα άλλα είναι κακοήθειες και fake news

Α, σε αυτό δεν μπλέκομαι, έλεγα να βοηθήσω στην πλοήγηση 😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Adrian είπε

Α, σε αυτό δεν μπλέκομαι, έλεγα να βοηθήσω στην πλοήγηση 😁

Πριν να «βοηθήσεις στην πλοήγηση», να ξερεις για τι ψάχνουμε.. Ο φιλος μίλησε για μαρτυρία της κατοίκου & απο πάνω είχε βάλει ένα λινκ. Που είναι η μαρτυρία στο λινκ που έβαλε;

Και βασικα από ότι κατάλαβα ο ισχυρισμός είναι ότι μαζεύτηκαν αυτοί εκεί, για να μην μπουν τα τραπεζοκαθίσματα; 😂

Επισης να υποθέσω ότι σε όλες τις πλατείες για παρόμοιους λόγους μαζεύτηκαν; 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, TheGrisGrisMan είπε

Πριν να «βοηθήσεις στην πλοήγηση», να ξερεις για τι ψάχνουμε.. Ο φιλος μίλησε για μαρτυρία της κατοίκου & απο πάνω είχε βάλει ένα λινκ. Που είναι η μαρτυρία στο λινκ που έβαλε; 

Μπορεί να έψαχνες για την ανάπλαση της πλατείας, δεν ήταν ξεκάθαρο. Άλλα οκ, θα το έχω υπόψιν πριν "βοηθήσω" 🙂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, Adrian είπε

Μπορεί να έψαχνες για την ανάπλαση της πλατείας, δεν ήταν ξεκάθαρο. Άλλα οκ, θα το έχω υπόψιν πριν "βοηθήσω" 🙂

😀

Μόνο τη στιγμή που αρνείσαι κάθε βοήθεια, γίνεσαι αληθινά ελεύθερος... Ποσό μάλλον κάθε «βοήθεια». 

48 λεπτά πριν, mmmpii είπε

Έχεις μπερδευτεί και γράφεις μπαρούφες... Δες παραπάνω μπας και ξεμπερδευτείς... (No apology needed)

=======

In other news: χτες πήγε φίλος μου και έπαιξε ...χαρτιά. 45 μέρες λέει είχε μείνει μέσα και είπε να ξεσκάσει. Εχασε 100€ κ όταν έφευγε από εκεί, συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να έχει μαζί του αντισηπτικό ή ισως να φορούσε γάντια επειδή αντάλλασσε τραπουλόχαρτα με 10 άτομα όλο το βράδυ... δεν κοιμήθηκε μετά από το άγχος του...

Δεν μπορώ να αποφασίσω αν είναι υπερβολικός. Από την άλλη, είναι και λίγο σαν λοταρία ολο αυτό...

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, TheGrisGrisMan είπε

Και βασικα από ότι κατάλαβα ο ισχυρισμός είναι ότι μαζεύτηκαν αυτοί εκεί, για να μην μπουν τα τραπεζοκαθίσματα; 😂

Επισης να υποθέσω ότι σε όλες τις πλατείες για παρόμοιους λόγους μαζεύτηκαν; 

Έβαλα το λινκ για να δεις ότι όντως η πλατεία για την οποία μιλάμε έχει μπει σε διαδικασία ανάπλασης.Δεν ισχυρίστηκε κανείς νομίζω ότι μαζεύτηκε κόσμος για τα τραπεζοκαθίσματα, απλά ο Δήμαρχος έχει κόντρα με τους πολίτες που αντιδρούν,αφορμή έψαχνε για να περάσει τις θέσεις του και να πουλήσει εκδούλευση σε όσους εξυπηρετεί. Για αυτό έστειλε ΜΑΤ,για αυτό και απαξίωσε μια πολυσύχναστη πλατεια ισχυριζόμενος ότι είναι άντρο ναρκωτικών που όπως έγραψε ο papars που είναι κάτοικος της περιοχής είναι μια πλατεία που μαζεύει όλες τις ηλικίες και σφύζει ζωής, και τέλος είπε πως δεν υπάρχει πρόσβαση στην πλατεία από τους δημότες και ότι έρχεται κόσμος από Παιανία,Γέρακα,Αιγάλεω κτλ για να δείξει ότι δεν υπάρχει κόντρα με τους δημότες του και να αναφέρει ένα ακόμα πρόβλημα της φαντασίας του ώστε να ενισχύσει την θέση του.

Δεν ξέρω γιατί δεν μπορείς να τα ενώσεις όλα αυτά για να καταλάβεις ότι ο Δήμαρχος λέει ψέμματα για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα όσων έχουν όφελος από την ανάπλαση.Ξέρεις πολλούς δημάρχους να στέλνουν ΜΑΤ σε πολίτες,ούτε αυτό σε υποψιάζει ότι υπάρχει κάτι άλλο από πίσω;Έγραψα για την γειτονιά μου πχ όπου εκεί που συχνάζει ο κόσμος το βράδυ ήρθε τις προάλλες ένα περιπολικό και έκαναν συστάσεις,δεν στείλανε τα ΜΑΤ

και δεν ξέρω αν διάβασες και το ποστ του papars για να βγάλεις και από εκεί συμπέρασμα τι παίζει.

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mmmpii είπε

Έτσι για το τυπικό ρε παιδί μου..

Σου δίνει 2 link.

Του απαντάς για τα δύο link.

Σου ξανα απαντάει για τα δύο link

Του απαντάς κάνοντας ενοποίηση των δύο διαφορετικών απαντήσεων που σου έδωσε

Τυπικός ...αλλανταλωνισμός.
Να ξεμπερδευτείς είπα, όχι να τα μπερδέψεις (και να μπερδευτείς και εσυ) ακόμα περισσότερο... 😂

Έβαλα το λινκ για να δεις ότι όντως η πλατεία για την οποία μιλάμε έχει μπει σε διαδικασία ανάπλασης

Γιατί, αμφέβαλα καθόλου περί αυτού; 

Δεν ξέρω γιατί δεν μπορείς να τα ενώσεις όλα αυτά για να καταλάβεις ότι ο Δήμαρχος λέει ψέμματα για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα όσων έχουν όφελος από την ανάπλαση.Ξέρεις πολλούς δημάρχους να στέλνουν ΜΑΤ σε πολίτες,ούτε αυτό σε υποψιάζει ότι υπάρχει κάτι άλλο από πίσω;Έγραψα για την γειτονιά μου πχ όπου εκεί που συχνάζει ο κόσμος το βράδυ ήρθε τις προάλλες ένα περιπολικό και έκαναν συστάσεις,δεν στείλανε τα ΜΑΤ

Να το συνδέσω μια χαρά φίλε... Ηδη ξέρω ότι πολιτικός που θα κοιτάξει την ευημερία των κατοίκων και όχι την τσέπη του και των επιχειρήσεων, δεν υπάρχει σήμερα... Δεν είναι και πολύ δύσκολη η σύνδεση. 

Αλλο είναι το θέμα μου. Το offtopic και η αναξιοπιστία των λινκ... 

Προσωπικά μπαίνω εδώ για να διαβάσω για την απειλή του κορονοϊου, όπως είναι και το θεμα για το συγκεκριμένο τοπικ.

Και όταν διαβάζω τόσα posts για το θέμα «πλατεία», λέω οκ, offtopic, αλλά έχει ενδιαφέρον, ας διαβάσω... και ας πατήσω και κάνα  λινκ...  

και πατάω το ένα λινκ που πλασάρεται ως «μαρτυρία κατοίκου» και βλέπω ότι δεν είναι μαρτυρία κατοίκου...

Πατάω το άλλο, βλέπω είναι από efsyn, με το άρθρο γεμάτο αναφορες τύπου «μαρτυρίες κατοίκου της περιοχής»...  

Μα ρε παίδες, αν έβαζε κάποιος λινκ από το ΠΘ πχ, οι μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής θα έλεγαν τα ακριβώς αντίθετα, έτσι δεν είναι;

Συζητάτε λοιπόν άσχετα θέματα σε άσχετο τοπικ μεταφέροντας απόψεις κομματοποιημένων εφημερίδων (...εσείς βάλατε τα λινκ όχι εγώ).

(Να διευκρινήσω εδώ ότι σε εσάς πχ μπορεί να φαίνεται ανόητος οποίος βάζει «βαμμένο» λινκ από το ΣΚΑΙ, σε αυτούς μπορεί να φαίνεται ανόητος οποίος βάζει «βαμμένο»  λινκ από efsyn... Σε εμένα, λοιπόν, επιτρέψτε μου να πω ότι φαίνονται εξίσου ανόητοι όσοι βάζουν «βαμμένο»  λινκ από οποιοδήποτε από τα δυο, για τους ίδιους ακριβώς λόγους). 

Όποτε, δεν φτάνει που βγαίνετε off τοπικ, βγαίνετε και χωρίς καμία ουσία παράλληλα. 

Βρε, μηπως είδατε κόσμο και είπατε να κάνετε «παρέμβαση» για να ακουστεί η άποψη σας για το θέμα;

οκ, το κάνατε. Παμε παρακάτω...

Αλλοιώς, να μπει τότε ο καθένας να αναδείξει θέματα που τον απασχολούν, να αλλάξουμε και τον τίτλο «Κορονοιός: η ευκαιρία να ακουστεί η άποψη σου για οτιδήποτε» και είμαστε κομπλέ.
====

Εκτός αν τελικά, κάποιος πιστεύει ότι σχετίζεται κάπως ο κορονοϊος με τη συγκέντρωση εκεί, με τα ματ, το δήμαρχο, την πρεζα, κ όλα τα παρόμοια, οπότε περιμένω όποιον το πιστεύει να μου εξηγήσει το πως..

• Thanks 1
  • Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...