Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, gordonas είπε

Πουλάνε ποτά τα περίπτερα; Δώσε διεύθυνση να πάω το βράδυ με την παρέα για τεκίλες και να βγάλουμε γούστα. 

πουλάνε μπύρες, και οι κάβες σου πουλάνε και μπουκάλι ουίσκι , το ίδιο και πολλά μίνι μάρκετ 

σε διάφορα καφέ και φούρνους που γινόταν ο κακός χαμός απέξω και μέσα στην καραντίνα δεν είδα να γίνεται θέμα πάντως 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, fmarulezkd είπε

Δε τον επηρεάζει άμεσα. Αυτό που έπηρεαζει είναι οι άνθρωποι - περνάμε περισσότερο χρόνο σε εξωτερικά μέρη, ανοίγουμε περισσότερο τα παράθυρα κτλ  κτλ. 

Χμ μόνο έμμεσα υποτίθεται επηρεάζει? Μου φαίνεται λίγο περίεργο

Δημοσ.
6 minutes ago, gordonas said:

Πουλάνε ποτά τα περίπτερα; Δώσε διεύθυνση να πάω το βράδυ με την παρέα για τεκίλες και να βγάλουμε γούστα. 

Ξερεις οτι οι μπυρες περιεχουν αλκοολ ετσι;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Χμ μόνο έμμεσα υποτίθεται επηρεάζει? Μου φαίνεται λίγο περίεργο

και το καλοκαίρι πάντως σέρνονται ιώσεις , πέρυσι στις κυκλάδες τον αύγουστο ξέρω αρκετό κόσμο που αρρρώστησε σε διάφορα νησιά 

κι εγώ είχα κάνει δέκατα και ο ξενοδόχος μου έλεγε ότι ήμουν τυχερός που την πάλευα και κυκλοφορούσα (με αναβράζον κάθε 6 ώρες βέβαια) , είχε άλλους σε δωμάτια που τους είχε κρεβατωμένους και τους ανέβαζε σουπίτσα 

αν φέτος γινόταν κάτι τέτοιο με άσχετη ίωση ο πανικός θα βάραγε κόκκινα 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, logistoulis είπε

καλά έχουμε ξανασυζητήσει πόσο παράλογα είναι διάφορα πχ το όριο επιβατών σε άτομα που μπορεί να ζουν ήδη μαζί για τον α ή β λόγο, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σκέφτηκε ο καθένας, οπότε ας το ψάξουμε

άλλωστε μην ξεχνάμε και την παρανόηση που είχε γίνει πχ με τις μάσκες στα σούπερ μάρκετ και πόσοι ήταν έτοιμοι να καταγγείλουν.. (τι ? )  

Μαλλον εχεις παρανοησει τα μετρα για τα σουπερ μαρκετ πρεπει να φορανε μασκα οσοι ειναι στα μη συσκευασμενα προιοντα πρεπι να υπαρχει περιορισμος πελατων και καρτελα πελατη στην εισοδο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Curtis76 είπε

Μαλλον εχεις παρανοησει τα μετρα για τα σουπερ μαρκετ πρεπει να φορανε μασκα οσοι ειναι στα μη συσκευασμενα προιοντα πρεπι να υπαρχει περιορισμος πελατων και καρτελα πελατη στην εισοδο. 

εγώ μια χαρά είχα καταλάβει τι ισχύει, αλλά εδώ μέσα θυμάμαι να διαβάζω άλλα όπως μάσκες όλοι και πάρτε τηλέφωνο να καταγγείλετε επειδή καμιά κοπέλα δεν φορούσε μάσκα

προφανώς ήξεραν ποιος πρέπει να βάλει τι και αυτοί που έπρεπε θα φορούσαν, αλλά ο κόσμος είχε μπερδευτεί και νόμιζε ότι πρέπει να φοράνε όλοι 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, logistoulis είπε

πουλάνε μπύρες, και οι κάβες σου πουλάνε και μπουκάλι ουίσκι , το ίδιο και πολλά μίνι μάρκετ 

σε διάφορα καφέ και φούρνους που γινόταν ο κακός χαμός απέξω και μέσα στην καραντίνα δεν είδα να γίνεται θέμα πάντως 

Στην πόλη που μένω, στην καραντίνα κυκλοφορούσαν έξω μόνο οι σκύλοι. Άντε και 3-4 πιτσιρικάδες έξω από κανένα take away. 

Η μπύρα δεν είναι "ποτό". Αν εσένα σου φαίνεται φυσιολογικό να πάρει μια παρέα έφηβων μπουκάλι ουίσκι και να κάθεται στην πλατεία να το πίνει εγώ πάω πάσο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, logistoulis είπε

εγώ μια χαρά είχα καταλάβει τι ισχύει, αλλά εδώ μέσα θυμάμαι να διαβάζω άλλα 

Δε το βλεπω να εχεις καταλαβει, αφου δε βλεπεις λογους για να καταγγειλει κατι, εκτος και αν εχεις καταλαβει αλλα θες να λες τα μισα.

Επεξ/σία από Curtis76
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Curtis76 είπε

Δε το βλεπω να εχεις καταλαβει, αφου δε βλεπεις λογους για να καταγγιλει κατι, εκτος και αν εχεις καταλαβει αλλα θες να λες τα μισα.

οκ δεν είχα καταλάβει τότε 

Δημοσ.

Μου θυμίσατε τη διαφήμιση που έλεγε να ταξιδεύουμε με το λεωφορείο γιατί είναι οικονομικό, οικολογικό κλπ και είχε μια μάζα ανθρώπων και σε άλλο καρέ τα αυτοκινητα που έπιαναν περισσότερο χώρο και μόλυναν πιο πολύ.

αρε πως αλλάζουν οι εποχές. 

Αν γίνει και με τους βιγκαν κάτι αντίστοιχο θε γελάω 1 χρόνο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, gordonas είπε

Στην πόλη που μένω, στην καραντίνα κυκλοφορούσαν έξω μόνο οι σκύλοι. Άντε και 3-4 πιτσιρικάδες έξω από κανένα take away. 

Η μπύρα δεν είναι "ποτό". Αν εσένα σου φαίνεται φυσιολογικό να πάρει μια παρέα έφηβων μπουκάλι ουίσκι και να κάθεται στην πλατεία να το πίνει εγώ πάω πάσο. 

οι έφηβοι δεν θα έπρεπε να παίρνουν από πουθενά αλκοόλ εξαρχής 

4 λεπτά πριν, agamoi-thytai είπε

Αν γίνει και με τους βιγκαν κάτι αντίστοιχο θε γελάω 1 χρόνο.

αυτοί θα έχουν το γιατρό τους να τους βαρέσει τα καμπανάκια 

τα λεωφορεία πάντως υπάρχει ακόμα αρκετός κόσμος που είναι υποχρεωμένος να τα χρησιμοποιεί μην έχοτας εναλλακτική και τα πρωινά μπορεί να γίνει μπούγιο και δυστυχώς κάποιος μπορεί να το χρησιμοποιεί από ανάγκη, κάποιος μπορεί απλά να βολτάρει 

τουλάχιστον σε ώρες αιχμής αυτοί που δεν χρειάζεται να πάνε κάπου (σε δουλειά) καλό θα ήταν να περιμένουν να πάνε αργότερα 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Ξερεις οτι οι μπυρες περιεχουν αλκοολ ετσι;

Ναι, όταν λέω ποτό την μπύρα σκέφτομαι και την Σανγκρία...

3 λεπτά πριν, logistoulis είπε

οι έφηβοι δεν θα έπρεπε να παίρνουν από πουθενά αλκοόλ εξαρχής 

αυτοί θα έχουν το γιατρό τους να τους βαρέσει τα καμπανάκια 

Ενήλικες με μπουκάλια ουίσκι σε πλατείες χύμα είναι ΟΚ; Δίπλα να παίζει το 5χρονο κρυφτό και το 9 χρονο να κάνει ποδήλατο. 

Επεξ/σία από gordonas
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, logistoulis είπε

οκ δεν είχα καταλάβει τότε 

np παντως καρτελα πελατη δε βλεπω να εφαρμοζουν εδω που ειμαι.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, gordonas είπε

Ενήλικες με μπουκάλια ουίσκι σε πλατείες χύμα είναι ΟΚ; Δίπλα να παίζει το 5χρονο κρυφτό και το 9 χρονο να κάνει ποδήλατο. 

εφόσον δεν υπάρχει συνωστισμός και εφόσον δεν είναι παράνομο στην ελλάδα να καταναλώνεις αλκοόλ δημόσια ναι γιατί όχι; 

επίσης στις 10 το βράδυ τα παιδιά δεν βρίσκονται σε σημεία μακριά από το σπίτι τους ή εκτός αυτού 

1 λεπτό πριν, Curtis76 είπε

np παντως καρτελα πελατη δε βλεπω να εφαρμοζουν εδω που ειμαι.

σε μας εφαρμόζουν πάντα, όπως πάντα υπάρχουν γάντια και αντισηπτικά 

μάλιστα σχεδόν πάντα ελέγχουν την είσοδο, σε ένα που πάω την κλείνουν κανονικά όταν γεμίσει ο αριθμός δεν μπορείς να μπεις με το έτσι θέλω και να θες 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, logistoulis είπε

και το καλοκαίρι πάντως σέρνονται ιώσεις , πέρυσι στις κυκλάδες τον αύγουστο ξέρω αρκετό κόσμο που αρρρώστησε σε διάφορα νησιά 

κι εγώ είχα κάνει δέκατα και ο ξενοδόχος μου έλεγε ότι ήμουν τυχερός που την πάλευα και κυκλοφορούσα (με αναβράζον κάθε 6 ώρες βέβαια) , είχε άλλους σε δωμάτια που τους είχε κρεβατωμένους και τους ανέβαζε σουπίτσα 

αν φέτος γινόταν κάτι τέτοιο με άσχετη ίωση ο πανικός θα βάραγε κόκκινα 

Ίσως δεν εξαλείφονται όλες, αλλά σίγουρα οι περισσότερες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...