Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε

Μπραβο πολυ σωστη σκεψη. Πάντως εγω το ενοικιο θα το δωσω τωρα κανονικά. Δεν πάει πισω.

Ο ενας ειναι ταξιτζης με 2 παιδια(και γυναικα). Τι να του πω? Μου χρωστας 2 νοικια κανε κατι να τα βρεις? Με τιποτα. Αν ειχα αναγκη μεγαλη θα τον πιεζα να μου δωσει ο,τι μπορει, αλλά τωρα τον αφηνω εντελως ησυχο. Ο καθενας μας πρεπει να ειναι λογικος.
Ο αλλος παλι με 2 παιδια εχει καταστημα υδραυλικων ειδων. Ειναι κλειστα τωρα τι να του πω? Γεννησε χρηματα?

Πρεπει να ειμαστε λογικοι με τους υπολοιπους τωρα!
Βεβαια αν ειχα μεγαλη αναγκη χρηματων τι θα εκανα? Ξερω γω. Και παλι δεν θα εκανα μηνυσεις κλπ σιγουρο αυτο, δεν πιεζεις οικογενειες με παιδια ποτέ, αλλά απλως θα τους πιεζα να μου δινανε ο,τι μπορουσαν. Παλι λογικη σταση δηλαδη.

Σε τετοιες στιγμες πρεπει να σκεφτομαστε το συνολο, την κοινωνια. Για αυτο αλλωστε το σημαντικοτερο μηνυμα ειναι μενουμε σπιτι! Για να προστατευσουμε και τον εαυτο μας αλλά και ολους μας γυρω.

3 λεπτά πριν, phanispal είπε

Μάλιστα. Να σου πω, στο ενοίκιο είσαι ή έχεις δικό σου σπίτι;

Ε καταλαβαινω που το πας(δικο μου). Εχεις τα δικια σου και εσυ.

Επεξ/σία από PostHelper
  • Like 8
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, NTC Labs είπε

Να ευθυμήσουμε λιγάκι...συνομιλία με φίλη.

Καταγραφή1.PNG

Μοιραζαμε λαπτοπ στην δουλεια πριν την καραντινα για να ειμαστε προετoιμασμενοι.Ερχοταν οι χρηστες ενας ενας και διναμε. Ερχεται μια που ειχε desktop, της το σεταραμε ολα τα προγραμματα,τα αρχεια της κλπ στην θεση τους. Της λεμε ετοιμη εφυγες.

ΩΠΑ ΩΠΑ λεει δεν θα μου δειξεις πως δουλευει;

Τι εννοεις;

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ; 

Εδω

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΤΕΡ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ ΠΟΥ ΣΒΗΝΩ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ;;;;;

ΠΩΣ ΚΟΥΝΑΩ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΚΑΙ ΔΑΧΤΥΛΙΑΖΕΙ ΟΘΟΝΗ.

Με τα πολλα της δωσαμε εξωτερικο πληκτρολογιο ποντικι να σηκωθει να φυγει.

Σορρυ για το offtopic.

Επεξ/σία από nemesiskp
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, PostHelper είπε

Ε καταλαβαινω που το πας(δικο μου).

Κατάλαβες τώρα;

Εγώ λοιπόν που στον ορίζοντα αχνοφαίνεται (προς το παρόν το «αχνο») διαζύγιο που συνεπάγεται ότι θα χωριστώ και απ' το 20 μηνών παιδί μου, συγκατοίκηση στα 35+ πάλι με τους γονείς, πόσο τοις εκατό πιστεύεις ότι με παίρνει να νοιαστώ για την υγεία;

Μην παρεξηγηθώ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ και με απασχολεί ΚΑΙ αυτό το ζήτημα, ΠΡΟΦΑΝΩΣ και με απασχολεί περισσότερο κι απ' το οικονομικό ίσως (για την ώρα τουλάχιστον), αλλά μην κοροϊδευόμαστε, η συντριπτική πλειοψηφία (θα έλεγα ΟΛΟΙ αλλά δε θέλω να είμαι απόλυτος) νοιάζεται για τον περίγυρό της.

Αλλά ξέρουμε πώς θα πάει το πράγμα, κάποια στιγμή θα αρχίσουν τα «ας πρόσεχες να μην έκανες οικογένεια», «ας πρόσεχες να μάντευες τι επάγγελμα θα ακολουθούσες ώστε να επηρεαστείς το λιγότερο δυνατόν απ' τον κωρονοϊό το 2020», «καλά να πάθεις που δε γεννήθηκες βιομήχανος», τα γνωστά που έχουμε συνηθίσει στο insomnia δηλαδή. Γιατί αυτού του είδους ο κυνισμός επιτρέπεται στο forum.

Επεξ/σία από phanispal
  • Like 3
  • Sad 4
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, NTC Labs είπε

Να ευθυμήσουμε λιγάκι...συνομιλία με φίλη.

Καταγραφή1.PNG

1 λεπτό από τη ζωή κάθε "κουμπιουτερά"

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Malthador είπε
13 ώρες πριν, TFN είπε

Αν και δεν ξέρουμε που θα φτάσει όλο αυτό όσον αφορά τον Κοβιντ 19, εμένα που φάνηκε πιο τρομακτικό το γράφημα της γρίπης των χοίρων...Το peak ήταν 2.000 θάνατοι ενώ του Κοβιντ είναι στους 973...

Θυμάστε στην γρίπη των χοίρων να είχαν παρθεί αντίστοιχα μέτρα? 🤔🙄

Ουφ ρε, το peak του νέου κορωνοϊού είναι εκεί με όλα αυτά τα μέτρα που έχουμε πάρει. Αν δεν τα είχαμε πάρει θα ήταν παραπάνω. Δεν θέλει πολύ σκέψη.

Γιατί υποστήριξα εγώ το αντίθετο...😛

Επομένως υποστηρίζεις ότι το peak της γρίπης των χοίρων ήταν τέτοιο (2.000) επειδή δεν πάρθηκαν αντίστοιχα μέτρα?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, nemesiskp είπε

Μοιραζαμε λαπτοπ στην δουλεια πριν την καραντινα για να ειμαστε προετoιμασμενοι.Ερχοταν οι χρηστες ενας ενας και διναμε. Ερχεται μια που ειχε desktop, της το σεταραμε ολα τα προγραμματα,τα αρχεια της κλπ στην θεση τους. Της λεμε ετοιμη εφυγες.

ΩΠΑ ΩΠΑ λεει δεν θα μου δειξεις πως δουλευει;

Τι εννοεις;

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ; 

Εδω

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΤΕΡ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ ΠΟΥ ΣΒΗΝΩ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ;;;;;

ΠΩΣ ΚΟΥΝΑΩ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΚΑΙ ΔΑΧΤΥΛΙΑΖΕΙ ΟΘΟΝΗ.

Με τα πολλα της δωσαμε εξωτερικο πληκτρολογιο ποντικι να σηκωθει να φυγει.

Σορρυ για το offtopic.

Αυτό είναι για να μην βγαίνει ο κάθε τυχάρπαστος και πετάει εξυπνάδες ότι μπορούν να γίνουν όλα απομακρυσμένα και remote ... και και..

Ναι γίνεται να γίνονται ΟΛΑ remote αλλά είναι κάτι που το έχεις δουλέψει, το έχεις εντρυφήσει...τι να το κάνεις π.χ το remote αν π.χ τα αρχεία όλων/σου δεν είναι στο cloud, αν δεν υπάρχουν δυνατότητα για εκτέλεση ΟΛΩΝ των εφαρμογών απομακρυσμένα και άλλα πολλά ΑΝ...για να μην φτάσουμε στο πλέον απλό αλλά συνάμα αναγκαίο...αν δεν έχει μελάνι ο εκτυπωτής/δεν έχεις scanner και δεν έχεις πακους Α4 θα καταλήξεις όπως αυτά που κοροιδεύουν οι κάθε εξυπνακηδες για το που σκέφτηκε ο παππούς να γράψει την "δήλωση".....

• Like 1
Δημοσ.

Οι υποστηρικτές του:

"ζήσε την κάθε μερα σου σαν να είναι η τελευταία"

που βρισκονται άραγε?

Πλέκουν στο σαλόνι σκοτώνουν στο PC η μαγειρεύουν?

😅🤣😅🤣😅🤣😅🤣😅🤣😅🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάρκος, Μπιλ, Κινέζοι, Ρώσοι μεγιστάνες και κανας Άραβας ήρθε η ώρα να βάλετε το χέρι στην τσέπη!

Ούτως η άλλως άμα δεν το βάλετε δεν πρόκειται να αξιοποιήσετε τα δεδομένα μας για διαφημίσεις ούτε τα αμάξια που δεν θα βάζουμε βενζίνη.

Άντε και θα σας φτιάξουμε προτομές σωτήρων!

Επεξ/σία από Tetrabitos
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, phanispal είπε

Κατάλαβες τώρα;

Εγώ λοιπόν που στον ορίζοντα αχνοφαίνεται (προς το παρόν το «αχνο») διαζύγιο που συνεπάγεται ότι θα χωριστώ και απ' το 20 μηνών παιδί μου, συγκατοίκηση στα 35+ πάλι με τους γονείς, πόσο τοις εκατό πιστεύεις ότι με παίρνει να νοιαστώ για την υγεία;

Μην παρεξηγηθώ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ και με απασχολεί ΚΑΙ αυτό το ζήτημα, ΠΡΟΦΑΝΩΣ και με απασχολεί περισσότερο κι απ' το οικονομικό ίσως (για την ώρα τουλάχιστον), αλλά μην κοροϊδευόμαστε, η συντριπτική πλειοψηφία (θα έλεγα ΟΛΟΙ αλλά δε θέλω να είμαι απόλυτος) νοιάζεται για τον περίγυρό της.

Μα ολοι νοιαζομαστε για αυτα που γινονται γυρω μας.
Ποιος δεν σκαει με ολο αυτο που εγινε?
Απλως αναμεσα στην υγεια και στην οικονομια κλπ, ε προφανως πρεπει να διαλεξουμε την υγεια. Του συνολου.

Σε καταλαβαινω παντως τι λες και προφανως και υπαρχουν και εξαιρεσεις που θα προτιμουσαν οχι την υγεια του συνολου πανω απο ολα.

Αλλά μιας και σου αρεσει ο Ηρακλειτος:
Ανθρωποις γινεσθαι οκοσα θελουσιν ουκ αμεινον.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...