Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, lovesucks είπε

Δεν γνωρίζω τα μέτρα της Κύπρου οπότε δεν μπορώ ν"απαντήσω.

Μα ο στρατός στους δρόμους δεν θα με κανε να νιώθω καλά.Ας ρωτήσουμε αυτούς που το βίωσαν πριν κάμποσα χρόνια πως ένιωθαν με τον στρατό στους δρόμους..

Ας μη ξεφύγουμε άλλο.

Συμφωνώ με το "μένουμε σπίτι"  κ διαφωνώ κάθετα με το "στρατό στους δρόμους για να βάλουν μυαλό ορισμένοι"..έτσι ακριβώς γράφτηκε.

Υγεία για όλους κ καλή σας συνέχεια.

3 λεπτά πριν, forgotten είπε

κυπρο που ζω δεν υπαρχει στρατος στους δρομους και δεν ξερω ποιος το μεταδιδει αυτο , στη κυπρο υπαρχει αστυνομια εξω και ελεγχει εαν εστειλες μηνυμα ,εχεις δικαιωμα για μια εξοδο μονο και μια βολτα με το κατοικιδιο... 

Σε αυτο αναφέρομαι, οχι σαν εξυπνακιας στελνω μηνύματα συνέχεια και ειμαι ολη μερα εξω γιατι απλα δεν μπορώ να κρατήσω μια υποτυπώδη καραντίνα. Δεν αναφερόμουν σε οσους τηρουν τα μετρα οπως εσυ και εγω..

Με το στρατο μαλλον εχεις μπερδευτεί λιγο, κανεναν δεν θα κανει να νιωθει καλα διοτι αυτο σημαινει οτι παμε πολυ πολυ χάλια, εσυ επιμένεις προφανως ιδεολογικά και οχι πρακτικά να κανεις συνειρμους με το παρελθον και να αναφέρεσαι σε ενα ποστ εδω η στην γενικη παρουσια του στους δρομους η οποια θα σου προκαλεσει τρομο. Θα το αφησω και εγω εδω γιατι μαλλον δεν συνεννοούμαστε σε αυτο το θεμα.. Αλλα για μια τελευταια φορα ΚΑΝΕΙΣ δεν θελει η δεν πρέπει να θελει να δει στρατο στους δρομους διοτι τοτε θα μιλαμε για καταστροφη και οντως θα προκαλεσει τρομο αλλα για αλλους λογους..

• Like 1
  • Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, Pwpwpw said:

Ανοιξα τν τηλεραση φιλε μου και βλεπω να γραφει αυτο, μιλουσε ο χαρδαλιας εκεινη τν ωρα. Συγνωμη αλλα αν ηταν το 1314 τυπογραφικο και ο τσιορδας ανακοινωσε αλλο νουμερο δεν φταιω εγω, ας μαθουν οι δημοσιογραφοι να κανουνε σωστα την δουλειας τους.

Το κάνεις ακόμη χειρότερο ε... 😛 

• Confused 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε

Ανοιξα τν τηλεραση φιλε μου και βλεπω να γραφει αυτο, μιλουσε ο χαρδαλιας εκεινη τν ωρα. Συγνωμη αλλα αν ηταν το 1314 τυπογραφικο και ο τσιορδας ανακοινωσε αλλο νουμερο δεν φταιω εγω, ας μαθουν οι δημοσιογραφοι να κανουνε σωστα την δουλειας τους.

το ειπαμε... 1212 χθες + 82 νεα κρουσματα στη χωρα +20 σε κρουαζιεροπλοιο = 1314

• Like 2
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Μας έδωσε η Κίνα 8.5 εκατομμύρια μασκες (όχι δωρεάν). Τώρα ελπίζω να μην υπάρχει έλλειψη σε όσους τις χρειάζονται. 

Η μάσκα δεν είναι παλτό να το φοράς 5-10 χρόνια!

Είναι για λίγη ώρα αλλιώς μετατρέπεται σε μια πηγή μικροβίων και μόλυνσης κολλημένη στο πρόσωπο!

Και φυσικά στα νοσοκομεία τις αλλάζουν συνέχεια, δεν τις πλένουν/αποστειρώνουν για να τις ξαναχρησιμοποιήσουν!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

1212 κρούσματα μέχρι χθες, +82 νέα σήμερα, άρα σε σύνολο έχουμε 1294... Αλλά σήμερα ανακοινώθηκαν 1314 συνολικά!

Το σημαντικο και ανησυχητικο δεν ειναι τα κρουσματα αλλά οι 7 νεκροι και ΚΥΡΙΩΣ οι 16 νεοι διασωληνομενοι που φτασαμε 85 ξαφνικα.
Κρισιμη στιγμη ειναι αυτη και πρεπει να αυξηθουν τα μετρα και η προσοχη ολων μας για να μην ξεφυγουμε ενω τα πηγαινουμε τοσο καλα σχετικα.

Απο την αλλη ειπε οτι ο νεος κορωνοϊος στην Ελλαδα εχει σκοτωσει σε 1 μηνα τους μισους απο οτι εχει σκοτωσει η γριπη σε 7 μηνες φετος.
Επρεπε να προσθεσει οτι αυτοι οι θανατοι απο τον νεο κορωνοϊο ειναι ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ! Φανταστειτε ποσους περισσοτερους και υπερπολλαπλασιους θα ειχαμε αν κυκλοφορουσαν ολοι κανονικα χωρις καραντινα ή μέτρα. Αδιανοητο!

Επεξ/σία από PostHelper
  • Like 2
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Μας έδωσε η Κίνα 8.5 εκατομμύρια μασκες (όχι δωρεάν). Τώρα ελπίζω να μην υπάρχει έλλειψη σε όσους τις χρειάζονται. 

Αν λες τα 8.5 εκατομμύρια μάσκες που ήρθαν σήμερα, είναι απλές χειρουργικές μάσκες, τις αγόρασε το ίδρυμα Ωνάση για το σύστημα υγείας και όχι για τα καταστήματα. 13 εκατομμύρια δώρισε, τα 8.5 ήρθαν σήμερα.

Δημοσ.

Μια απορια εχω: Μα καλα ποσο Μ@@@@@@ ειναι και ταξιδεουν με κρουαζιεροπλοια???? Εδω ο κοσμος χανεται και το μ@@@@@ χτενιζεται..ειναι να απορεις..

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, neosstoforum είπε

Μας κλείσανε εδώ στη Ξάνθη.

Ε προφανως εχουν βρει οτι υπαρχουν αυξημενα κρουσματα και διασπορα.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, cupra20vt είπε

Μια απορια εχω: Μα καλα ποσο Μ@@@@@@ ειναι και ταξιδεουν με κρουαζιεροπλοια???? Εδω ο κοσμος χανεται και το μ@@@@@ χτενιζεται..ειναι να απορεις..

Αν αναφέρεσαι για αυτό που ακούστηκε ως κρουαζιερόπλοιο, είναι επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο που  από όσο ξέρω συνήθως έκανε το ΧΑΝΙΑ-ΠΕΙΡΑΙΑ. Αυτήν την φορά ναυλώθηκε από Τούρκους...

https://www.protothema.gr/koronoios-live/article/990913/koronoios-sta-20-anevikan-ta-epivevaiomena-krousmata-sto-elvenizelos/

Δημοσ.

Αγγλια 381 νεκροι σημερα μεχρι τωρα χθες ειχε κλεισει με 180

Για μας λενε 102 νεα κρουσματα και 3 νεκροι στο worldmeters

Εχουμε πολυ καλυτερη καμπυλη απο αλλες χωρες αλλα δεν ξερω ποτε θα γινει το μπαμ οπως παμε με αυτα που ειδαμε χθες.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

43 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Μα έχουμε πει μερικές χιλιάδες φορές οτι το να φοράς μάσκα δεν σε προστατεύει από τους άλλους αλλά προστατεύει τους άλλους από εσένα εφόσον είσαι άρρωστος...

Δεν λέει κανείς να μην φοράς αν είσαι άρρωστος!

Φίλε κοινή είναι η είσοδος με την έξοδο του αέρα, φίλτρο υπάρχει, προστατεύει την εκπνοή, προστατεύει και την αναπνοή.

Αναφέρομαι σε τύπου Ν95 και παρεμφερή.

Άρρωστος επίσης δεν πάει να πει τίποτα με τόσο υψηλό ποσοστό ασυμπτωματικών.

Οι χώρες που έχουν εμπειρία στον SARS, π.χ. taiwan/Κορέα/Ιαπωνία όλες έχουν παραγωγή και δίνουν στον γενικό πληθυσμό αβέρτα, είναι από τους βασικούς λόγους που ελέγχουν την εξάπλωση σε τέτοιο βαθμό (σύμφωνα με τα λεγόμενά τους) με πολύ χαλαρά lockdown (π.χ. σε σχολεία μόνο)

42 λεπτά πριν, billdanos είπε

Δεν άκουσες τίποτα από όσα είπε ο Τσιόδρας ε?

Μια χαρά άκουσα, τις αστειότητες που λέει ο who αναπαραγάγει.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, neosstoforum είπε

Μας κλείσανε εδώ στη Ξάνθη.

Μπορεί να μην φταις και να τα έκανες όλα καλά, σκέψου μόνο πως το έκαναν για καλό και πως θα περάσει.

Δημοσ.

13,5 εκατομμύρια μάσκες με συνολικό κόστος 7,75 εκατομμύρια ευρώ...  από Κίνα.
Δε μας έδειξαν τις μάσκες όμως, γιατί αν είναι οι απλές θα πρέπει να αγόρασαν και
το εργοστάσιο μαζί, για να τους βγει τόσο το ποσό... :P

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...