Προς το περιεχόμενο

ZTE H288A (Nova)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, panakos_thess είπε

εχει κανεις το Wind firmware επειδη εκανα χαζ@ομαριτσα?

Το ψάχνω και εγώ φίλε καιρό τώρα

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, panakos_thess είπε

εχει κανεις το Wind firmware επειδη εκανα χαζ@ομαριτσα?

Δεν υπαρχει κανενα firmware απο κανενα router της Wind ανεβασμενο. Και αυτα της Nova που υπαρχουν απο σποντα υπαρχουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πηρα το ΖΤΕ 288 για 100αρα VDSL. Πιανω 100, πειραζει που τις αρχικες ρυθμισεις τις εκανα με απλη adsl? Οταν το εβαλα πανω δουλεψε για 2 μερες με απλη συνδεσΗ.

καπου στις ρυθμισεις ειδα εφτιαξε 3 internet profiles. 2 για VDSL και μια ADSL. Μας πειραζει;

επισης τι αλλο καλουδι μπορει να κανει; Οχι να ψησει καφε :) παιρνει VPN? Προωθει κλησεις; 

Επεξ/σία από Vault13
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους..

Προσφατα περασα απο VDSL100 σε FIBER200. Αφου περασα 3 μηνες αναμονη επιτελους πριν 2 μερες απεκτησα την καινουργια μου γραμμη, η οποια φυσικα παει σφαιρα. Το προβλημα μου.. τωρα:

Στο σπιτι ειχα ηδη εγκατεστημενο ΔΙΚΤΥΟ με ETHERNET για καθε δωματιο. Τα 4 αυτα ETHERNET κατέληγαν σε μια κεντρικη κολωνα οπου ειχα το ρουτερ και την κεντρικη γραμμη τηλεφωνου. Τα κουμπωνα στις 4 θυρες του Router και ειχα σε καθε δωματιο δικτυο χωρις την αναγκη του WIFI.

Με την αλλαγη σε ΟΠΤΙΚΗ το νεο ρουτερ τοποθετηθηκε στη πιο κοντινη πριζα απο την εισοδο του σπιτιου οπου για καλη μου τυχη κατεληγε η μια γραμμη Εthernet απο τις 4. Ετσι κουμπωνοντας την LAN 1 του ρουτερ της οπτικης εκει θεωρητικα φτανω το σημα παλι στο παλιο σημειο που ειναι οι υπολοιπες καταληξεις των δωματιων με ETHERNET. 

Το ερωτημα ειναι εαν μπορω να χρησιμοποιησω το παλιο ρουτερ σαν SWITCH ωστε να μοιρασω το σημα και στα υπολοιπα δωματια. Το παλιο ρουτερ ειναι το H288A. 

Για την ωρα δεν μπορω ουτε απευθειας να παρω σημα.... κουμπωνοντας πχ το λαπτοπ μου στη θυρα που καταληγει ...

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Kopsi74 είπε

Καλησπερα σε ολους..

Προσφατα περασα απο VDSL100 σε FIBER200. Αφου περασα 3 μηνες αναμονη επιτελους πριν 2 μερες απεκτησα την καινουργια μου γραμμη, η οποια φυσικα παει σφαιρα. Το προβλημα μου.. τωρα:

Στο σπιτι ειχα ηδη εγκατεστημενο ΔΙΚΤΥΟ με ETHERNET για καθε δωματιο. Τα 4 αυτα ETHERNET κατέληγαν σε μια κεντρικη κολωνα οπου ειχα το ρουτερ και την κεντρικη γραμμη τηλεφωνου. Τα κουμπωνα στις 4 θυρες του Router και ειχα σε καθε δωματιο δικτυο χωρις την αναγκη του WIFI.

Με την αλλαγη σε ΟΠΤΙΚΗ το νεο ρουτερ τοποθετηθηκε στη πιο κοντινη πριζα απο την εισοδο του σπιτιου οπου για καλη μου τυχη κατεληγε η μια γραμμη Εthernet απο τις 4. Ετσι κουμπωνοντας την LAN 1 του ρουτερ της οπτικης εκει θεωρητικα φτανω το σημα παλι στο παλιο σημειο που ειναι οι υπολοιπες καταληξεις των δωματιων με ETHERNET. 

Το ερωτημα ειναι εαν μπορω να χρησιμοποιησω το παλιο ρουτερ σαν SWITCH ωστε να μοιρασω το σημα και στα υπολοιπα δωματια. Το παλιο ρουτερ ειναι το H288A. 

Για την ωρα δεν μπορω ουτε απευθειας να παρω σημα.... κουμπωνοντας πχ το λαπτοπ μου στη θυρα που καταληγει ...

και γιατι δεν αγοραζεις ενα switch να κανεις την δουλεια σου. απο 15€ ξεκινανε οι τιμες με 1000Mbps θυρες.

Δημοσ.
23 ώρες πριν, pkout είπε

και γιατι δεν αγοραζεις ενα switch να κανεις την δουλεια σου. απο 15€ ξεκινανε οι τιμες με 1000Mbps θυρες.

Ειπα μπας και το γλιτωσω.. αλλα μαλλον ειναι μονοδρομος..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H288A(Nova).... Κουμπώνω στικάκι, το διαβάζει -βλέπει φακέλους κανονικά-, ενεργοποιώ FTP..... Μπαίνω στην IP αλλά πάπαλα.... Τι φάση;;

Επεξ/σία από spysoumi
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, panosmp3 είπε

Δεν ξερω αν εχει ερωτηθει στο θεμα αυτο ..Πως μπορω να μην εχω σταθερη ip σε  Router ZTE H288A ??

Εξωτερικη η εσωτερικη?

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Panoutsakos είπε

Εξωτερικη η εσωτερικη?

δεν ξερω τι εννοεις εχω προβλημα με το wifi στη tv ...ελαβα αυτο το μυνημα

Παιδιά το θέμα είναι το ip σάς... Του παρόχου σάς η αλλάζετε ρούτερ η τους λέτε να μην έχετε σταθερό ip οστε να διορθωθεί με μια επανακινιση του ρούτερ σάς...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...