Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αξίζει να κάνετε μια ανάγνωση σε προηγούμενες σελίδες, έχουν προταθεί πολλές καλές καρέκλες, από 450 ευρώ μέχρι 1000+, σίγουρα θα βρείτε κάποια που να είναι αξιόλογη, ανθεκτική και κοντά στα budget σας. Ό,τι άλλο πάρετε, το πολύ σε 1 χρόνο θα έχει φθαρεί το αφρώδες υλικό στο κάθισμα και θα τρίζει, και σε 2-3 χρόνια μπορεί να αρχίσει να σπάει κάτι. Αν θέλετε καρέκλα για αρκετά χρόνια, δώστε λίγα παραπάνω λεφτά και θα σας ευγνωμονεί και η μέση και η πλάτη σας.

Και μιας και μπήκατε και στη διαδικασία αναβάθμισης του καθίσματος, δείτε και εργονομικά πληκτρολόγια και ποντίκια, για να προλάβετε τα σίγουρα θέματα με τους καρπούς σας.

• Like 2
  • Απαντ. 713
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
7 ώρες πριν, thanasis00 είπε

Αξίζει να κάνετε μια ανάγνωση σε προηγούμενες σελίδες, έχουν προταθεί πολλές καλές καρέκλες, από 450 ευρώ μέχρι 1000+, σίγουρα θα βρείτε κάποια που να είναι αξιόλογη, ανθεκτική και κοντά στα budget σας. Ό,τι άλλο πάρετε, το πολύ σε 1 χρόνο θα έχει φθαρεί το αφρώδες υλικό στο κάθισμα και θα τρίζει, και σε 2-3 χρόνια μπορεί να αρχίσει να σπάει κάτι. Αν θέλετε καρέκλα για αρκετά χρόνια, δώστε λίγα παραπάνω λεφτά και θα σας ευγνωμονεί και η μέση και η πλάτη σας.

Και μιας και μπήκατε και στη διαδικασία αναβάθμισης του καθίσματος, δείτε και εργονομικά πληκτρολόγια και ποντίκια, για να προλάβετε τα σίγουρα θέματα με τους καρπούς σας.

Πολυ σωστα, ειδικα για ατομα που δουλευουν πολλες ωρες στον υπολογιστη

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι και εγώ σε αναζήτηση καρέκλας μιας και περνάω αρκετές ώρες στο γραφείο του σπιτιού. Στα σχέδια είναι να αγοραστεί και γραφείο ρυθμιζόμενου ύψους (από Δρομέα ή Ergoaction λέω να το πάρω) και με αυτά που διάβασα η καλύτερη επιλογή στο budget μου (400-600ευρώ) είναι η Zody στα 549. Είμαι Θεσσαλονίκη οπότε δε μπορώ να τη δοκιμάσω. Έχετε δει καμιά προσφορά για κάτι καλύτερο ή παίζει τώρα με black friday να πέσουν οι τιμές, ή να το βάλω μπρος για παραγγελία της Zody?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπήκα κ εγώ στην διαδικασία αναζήτησης εργονομικής καρεκλας. Τη θέλω για gaming μιας κ μετά από 2-3 ώρες πλέον με πιάνει πονοκέφαλος μιας κ ο αυχένας δεν στηρίζεται κάπου. Η αλήθεια είναι πως το budget είναι περιορισμένο. Υπάρχει τίποτα αξιόλογο στο κατοσταρικο περιπου?

Σκέφτηκα να φοράω κ αυτά τα μαξιλάρια ταξιδιού που παρέχουν μια στήριξη στον αυχένα αλλά δεν ξέρω αν κάνει δουλειά. Έχει δοκιμάσει κανείς?

Επεξ/σία από ilias78
Δημοσ.

Καλησπερα σας, εχει κανεις εμπειρα απο το μαγαζι entos? Ψαχνω για καρεκλα μεχρι 100€ και εχει πεσει το ματι μου εδω υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κοιταξω σε αυτα τα λεφτα? Την θελω κυριως για δουλεια (προγραμματιστης)

Δημοσ.
13 hours ago, Prasino Mantarinh said:

Καλησπερα σας, εχει κανεις εμπειρα απο το μαγαζι entos? Ψαχνω για καρεκλα μεχρι 100€ και εχει πεσει το ματι μου εδω υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κοιταξω σε αυτα τα λεφτα? Την θελω κυριως για δουλεια (προγραμματιστης)

Δοκίμασε την (πάντα) και αν σε βολεύει, τσίμπα την χωρίς δεύτερη σκέψη, γιατί σε τιμές εώς 200€ στο Ελλαδιστάν όλα είναι κινεζιά full απο άποψη ποιότητας (δες προηγούμενα post για καλύτερη κάλυψη/ανάλυση του θέματος από άλλον χρήστη), εκτός και αν πας σε μεταχειρισμένες γνωστές μάρκες από εξωτερικό όπου και εκεί εχει τα δικά του ρίσκα.

Πάντα ρωτάμε τη εγγύηση έχει και αν σου πούν 1-2χρόνια ΑΛΛΑ περιλαμβάνει μόνο την συντήρηση του μηχανισμού της καρέκλας τότε μαρκιά.

Δημοσ.
Στις 15/10/2023 στις 4:16 ΜΜ, Junior22 είπε

Είμαι και εγώ σε αναζήτηση καρέκλας μιας και περνάω αρκετές ώρες στο γραφείο του σπιτιού. Στα σχέδια είναι να αγοραστεί και γραφείο ρυθμιζόμενου ύψους (από Δρομέα ή Ergoaction λέω να το πάρω) και με αυτά που διάβασα η καλύτερη επιλογή στο budget μου (400-600ευρώ) είναι η Zody στα 549. Είμαι Θεσσαλονίκη οπότε δε μπορώ να τη δοκιμάσω. Έχετε δει καμιά προσφορά για κάτι καλύτερο ή παίζει τώρα με black friday να πέσουν οι τιμές, ή να το βάλω μπρος για παραγγελία της Zody?

Δε ξέρω για Black Friday αν θα πέσει, πάντως από πέρυσι που τη πήρα έχει τσιμπήσει ένα 50άρι πάνω. Οπότε δε ξέρω αν η αναμονή θα είναι καλή ή όχι. Ίσως μια ερώτηση στο κατάστημα μπας και σου απαντήσουν κάτι;

Δημοσ.
18 ώρες πριν, thanasis00 είπε

Δε ξέρω για Black Friday αν θα πέσει, πάντως από πέρυσι που τη πήρα έχει τσιμπήσει ένα 50άρι πάνω. Οπότε δε ξέρω αν η αναμονή θα είναι καλή ή όχι. Ίσως μια ερώτηση στο κατάστημα μπας και σου απαντήσουν κάτι;

Δεν πιστευω και εγω πως θα την κατεβασουν, πιο πολυ αναφερομουν σε αλλες καρεκλες που τωρα να ειναι full price και τις μερες της Black Friday μηπως τις βγαζανε σε εκπτωση. Αρα η μονη επιλογη αξιολογη σε τετοια χρηματα ειναι η Zody?

Δημοσ.

Καλησπέρα, κοίταζα για μια οικονομική εργονομική καρέκλα και κοιτάζοντας BTOD βρήκα ενδιαφέρον τις clatina mellet και ticova ergonomic. Και οι δύο από amazon έχουν +120 ευρώ μεταφορικά. υπάρχου αυτές από Ελλάδα η κάποιος άλλος τρόπος για πιο φτηνά μεταφορικά? Κάποια παρόμοια πρόταση κάτω από 150-200 ευρώ είναι ευπρόσδεκτη.

Δημοσ.

Έχει κανείς την KASTBJERG από jysk? Την δοκίμασα λίγο κ μου φάνηκε πολύ άνετη κ αναπαυτικη, αλλά με φοβίζει που είναι δερμάτινη. 

Δημοσ.

Επαναλαμβάνω πάλι, γιατί βλέπω συχνές ερωτήσεις παρόμοιες για προτάσεις. Γυρίστε μερικές σελίδες πίσω, και θα βρείτε πολλές προτάσεις για ανατομικές/εργονομικές καρέκλες. Στο δια ταύτα τώρα, αν δε δώσεις 350+ ευρώ, πραγματικά ανατομική και ανθεκτική καρέκλα δε παίρνεις. Ό,τι πάρεις σε 2-3 χρόνια το πολύ θα ψάχνεις πάλι για άλλη. Οπότε διαβάστε τις προηγούμενες σελίδες, ενημερωθείτε, και ελάτε πάλι με πιο συγκεκριμένες ερωτήσεις, μήπως και μπορεί να βοηθήσει κάποιος. 

Και αναφορικά, όλα τα καταστήματα έχουν καρέκλες και κάτω από 200 ευρώ, το ερώτημα είναι κατά πόσο αξίζει να δίνεις τόσα χρήματα ανά λίγα χρόνια, ή να πάρεις μια που και ανταλλακτικά θα έχει αν χρειαστεί, και αρκετά χρόνια εγγύηση. Ειδικά όσοι δουλεύετε καθιστοί, μη το σκέφτεστε τόσο να πάρετε μια καλή καρέκλα. Για περιστασιακή χρήση 1-2 ώρες τη μέρα, κακά τα ψέμματα όλες κάνουν, γιατί είναι μικρός και ο χρόνος έκθεσης σε πιθανώς λανθασμένη στάση.

Στις 20/10/2023 στις 9:47 ΜΜ, ilias78 είπε

Έχει κανείς την KASTBJERG από jysk? Την δοκίμασα λίγο κ μου φάνηκε πολύ άνετη κ αναπαυτικη, αλλά με φοβίζει που είναι δερμάτινη. 

Χωρίς να την έχω δοκιμάσει, ισχύει ότι ισχύουν και για τις υπόλοιπες καρέκλες με δερματίνη. Σε λίγο καιρό θα αρχίζει να ξεφτίζει, το καλοκαίρι θα είναι πιο ζεστό το κάθισμα και σκίζεται/γρατσουνίζεται εύκολα. Αν στρώσεις μια πετσέτα από πάνω, μπορεί να παρατείνεις το χρόνο ζωής της πιθανώς.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Έχεις δίκιο, οπότε ας το διευκρινίσω κάπως...

Την καρέκλα την θέλω για περιστασιακή χρήση και για 3-4 ώρες τη μέρα μαξ...

Επειδή όποια καρέκλα πάρω θα την δοκιμάσω πρώτα, ρωτάω περισσότερο αν υπάρχει πρόταση σε αυτά τα λεφτά με ποιοτική κατασκευή και μηχανισμό της προκοπής...

Αναζήτηση στις προηγούμενες σελίδες έκανα, αλλά προτάσεις βρήκα μόνο για 350 ευρώ και πάνω....

Προσωπικά έχω βάλει ταβάνι τα 200...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eίχα κάνει σχόλιο τον Απρίλιο του 2023 και θα ήθελα να πω την γνώμη μου για την Järvfjället. Ήταν η τέλεια καρέκλα μέχρι που άρχισα να μουδιάζω στα..οπίσθια μετά από 15 λεπτά, δυστυχώς όταν την δοκίμασα στο ΙΚΕΑ δεν έκατσα πάνω από 5-6 λεπτά και δεν ήρθε το μούδιασμα εκεί. Δεν το έχω ξαναπάθει αυτό, δυστυχώς αναγκάστηκα να την γυρίσω γιατί προφανώς δεν παλευόταν αυτό. 

Είμαι over 110kg και 1.90 ύψος. 

Και τώρα είμαι πάλι σε αναζήτηση. Έχω κρατημένες λίγες να δοκιμάσω, μετά ότι προκύψει στα μαγαζιά:

• Ergohuman Classic. Έχω ακούσει mixed γνώμες για άτομα στα κυβικά μου και ύψος μου.
  • Ergohuman luxury 2, δεν έχω ακούσει τίποτα απλά την είδα στο Πλαίσιο
  • Λύση ανάγκης η Action-D από Δρομέα μόνο αν δεν ικανοποιηθώ από τις πιο premium. 

Θα περάσω μια βόλτα από Sigma, αλλά από αυτά που διάβασα από τα σχόλια δεν με έψησε ιδιαίτερα.

ΘΕΣΙΣ, Sato και λοιπά τις φοβάμαι γιατί δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης, δίνεις κάποια χρήματα αλλά αξίζει τόσο; Λογικά όχι με βάση ότι έχει γραφτεί σε προηγούμενα σχόλια. 

Δρομέα είχα πάει και δοκίμασα αρκετές, μέτριες έως κακές κάποιες αλλά το κρατάω για λύση ανάγκης.

Για Herman Miller, Steelcase και λοιπά τα έχουμε ξαναπεί δυστυχώς, αν έπαιζαν στο χιλιάρικο να το συζητούσαμε. Κάτι 1.5κ και 2κ είναι τραβηγμένα, γιατί μόνο στην Ελλάδα παίζουν τέτοιες τιμές. Καλές χρυσές, αλλά αν δεν γίνει δοκιμή δεν θα δώσω πάνω από 300€ για καμία, δεν ρισκάρεις σε αυτά τα χρήματα.

Συμβουλές αποδεκτές, αλλά νομίζω εν τέλει όλοι συμβιβάζονται με κάτι.

Επεξ/σία από valkon
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, valkon είπε

Eίχα κάνει σχόλιο τον Απρίλιο του 2023 και θα ήθελα να πω την γνώμη μου για την Järvfjället. Ήταν η τέλεια καρέκλα μέχρι που άρχισα να μουδιάζω στα..οπίσθια μετά από 15 λεπτά, δυστυχώς όταν την δοκίμασα στο ΙΚΕΑ δεν έκατσα πάνω από 5-6 λεπτά και δεν ήρθε το μούδιασμα εκεί. Δεν το έχω ξαναπάθει αυτό, δυστυχώς αναγκάστηκα να την γυρίσω γιατί προφανώς δεν παλευόταν αυτό. 

Είμαι over 110kg και 1.90 ύψος. 

Και τώρα είμαι πάλι σε αναζήτηση. Έχω κρατημένες λίγες να δοκιμάσω, μετά ότι προκύψει στα μαγαζιά:

• Ergohuman Classic. Έχω ακούσει mixed γνώμες για άτομα στα κυβικά μου και ύψος μου.
  • Ergohuman luxury 2, δεν έχω ακούσει τίποτα απλά την είδα στο Πλαίσιο
  • Λύση ανάγκης η Action-D από Δρομέα μόνο αν δεν ικανοποιηθώ από τις πιο premium. 

Θα περάσω μια βόλτα από Sigma, αλλά από αυτά που διάβασα από τα σχόλια δεν με έψησε ιδιαίτερα.

ΘΕΣΙΣ, Sato και λοιπά τις φοβάμαι γιατί δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης, δίνεις κάποια χρήματα αλλά αξίζει τόσο; Λογικά όχι με βάση ότι έχει γραφτεί σε προηγούμενα σχόλια. 

Δρομέα είχα πάει και δοκίμασα αρκετές, μέτριες έως κακές κάποιες αλλά το κρατάω για λύση ανάγκης.

Για Herman Miller, Steelcase και λοιπά τα έχουμε ξαναπεί δυστυχώς, αν έπαιζαν στο χιλιάρικο να το συζητούσαμε. Κάτι 1.5κ και 2κ είναι τραβηγμένα, γιατί μόνο στην Ελλάδα παίζουν τέτοιες τιμές. Καλές χρυσές, αλλά αν δεν γίνει δοκιμή δεν θα δώσω πάνω από 300€ για καμία, δεν ρισκάρεις σε αυτά τα χρήματα.

Συμβουλές αποδεκτές, αλλά νομίζω εν τέλει όλοι συμβιβάζονται με κάτι.

Σίγουρα μακριά από action D. Την έδωσα στο 3μηνο γιατί χάλασε το αφρώδες υλικό στο κάθισμα, το ίδιο και η δεύτερη. Λες και καθόμουν σε ξύλο. Και είμαι κοντά στα κιλά σου.

Για του πλαισίου όταν πήγα και τις δοκίμασα καμία δε μου γέμισε το μάτι, και ας ήταν σε προσφορά. Πήγαινε δες και asset.gr πραγματεύονται πολλές εταιρείες και μπορείς να κάτσεις και αρκετή ώρα εκεί για δοκιμή.

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...