Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, thermaikos4 είπε

αν φυγω απο το gas pass πριν το δωδεκαμηνο πρεπει να επιστρεψω τα 150 ευρω;

https://www.heron.gr/media/4udlysxd/eo_heron_gas_pass_v1.pdf

επίσης επιστρέφεις μέρος ή όλο αν κάψεις κάτω απο 4500kw

0,04090 χρέωσε για Απρ...

πάντως βλέπω οτι όσο πέφτει το TTF , τόσο συμφέρουν τα 150€

παραδόξως δείχνει οτι προς το παρών συμφέρει

Δημοσ.

Έχω φύγει από Ήρων από αρχές Ιανουαρίου, συνεχίζει και μου στέλνει μέχρι και σήμερα έναντι λογαριασμούς(η ΔΕΗ μου έχει στείλει εκκαθαριστικό),όσες φορές και αν μιλησα μαζί τους μου λένε ότι το θέμα σας είναι σε προτεραιότητα.

Μίλησα και με ΕΔΑ για να είμαι καλυμμένος ότι έχω αλλάξει ,μου είπε η ΕΔΑ ότι έχουν στείλει κανονικά τους κωδικούς αλλαγής παρόχους και κωδικούς μέτρησης αερίου και ακόμα περιμένω εκκαθαριστικό από Ήρων (μιλάμε για 20 μέρες)

Τραγικός Ήρων!!!!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, chefakis είπε

Έχω φύγει από Ήρων από αρχές Ιανουαρίου, συνεχίζει και μου στέλνει μέχρι και σήμερα έναντι λογαριασμούς(η ΔΕΗ μου έχει στείλει εκκαθαριστικό),όσες φορές και αν μιλησα μαζί τους μου λένε ότι το θέμα σας είναι σε προτεραιότητα.

Μίλησα και με ΕΔΑ για να είμαι καλυμμένος ότι έχω αλλάξει ,μου είπε η ΕΔΑ ότι έχουν στείλει κανονικά τους κωδικούς αλλαγής παρόχους και κωδικούς μέτρησης αερίου και ακόμα περιμένω εκκαθαριστικό από Ήρων (μιλάμε για 20 μέρες)

Τραγικός Ήρων!!!!

στο myrae απάντησαν ?

Μέσω ΣτΚ ξεκίνησες ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 minutes ago, chefakis said:

Myrae δεν απάντησαν ακόμα

Πότε ακριβώς αποχώρησες;

Πόσους λογαριασμούς έβγαλε ο ΗΡΩΝ μετά την αποχώρηση, πότε, και τι περίοδο κατανάλωσης αφορούν;

Πότε άνοιξες το αίτημα στο myrae;

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1
Δημοσ.

12/01 αποχώρησα,μετά από περίπου 40 μέρες έβγαλε εκκαθαριστικό η ΔΕΗ (νέος πάροχος),ο Ήρων στην συνέχεια μου έχει βγάλει 2 έναντι ενώ δεν είμαι πλέον πελάτης τους.

Ουσιαστικά από 12/01 που είμαι στην ΔΕΗ,ο Ήρων συνεχίζει κανονικά να μου βγάζει έναντι.

Ο λογαριασμός που αφορά τον Ήρων είναι από 20/12 μέχρι 11/01

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, chefakis είπε

Myrae δεν απάντησαν ακόμα,ΣτΚ δεν ξεκίνησα τίποτα 

πότε άνοιξες στο myrae ?

Ξεκίνα και μέσω ΣτΚ για να μην έχεις καμιά δυσάρεστη έκπληξη και δώσουν αυτοματοποιημένα εντολή διακοπής

Ζήτα και αποζημίωση λόγω χαμηλής ποιότητας υπηρεσιών

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 minutes ago, chefakis said:

12/01 αποχώρησα,μετά από περίπου 40 μέρες έβγαλε εκκαθαριστικό η ΔΕΗ (νέος πάροχος),ο Ήρων στην συνέχεια μου έχει βγάλει 2 έναντι ενώ δεν είμαι πλέον πελάτης τους.

Ουσιαστικά από 12/01 που είμαι στην ΔΕΗ,ο Ήρων συνεχίζει κανονικά να μου βγάζει έναντι.

Αφού έφυγες 12/1 και ο ΗΡΩΝ έχει βγάλει έναντι για περίοδο κατανάλωσης μέχρι 11/1, τότε δεν υπάρχει θέμα. Τον άλλο μήνα λογικά θα σου στείλουν τελικό. Το πρόβλημα θα ήταν αν σου είχαν στείλει έναντι για περίοδο κατανάλωσης μετά από 12/1.

Απ'ότι καταλαβαίνω (καθώς δεν απάντησες σε όλα όσα ρώτησα), ο ΗΡΩΝ είναι 2-3 μήνες πίσω στη τιμολόγηση.

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Okay παιδιά, θα κάνω κίνηση και στο ΣτΚ,άντε να δούμε τι θα γίνει .

Στο myrae έχει μια βδομάδα περίπου χωρίς απάντηση.

ekrepali ο Ήρων συνεχίζει και μου ρίχνει έναντι και μετά τις 11/01,αυτό σου λέω,ότι ενώ δεν είμαι πλέον πελάτης τούς συνεχίζουν τα έναντι χωρίς λόγο

Επεξ/σία από chefakis
Δημοσ.
3 minutes ago, chefakis said:

Okay παιδιά, θα κάνω κίνηση και στο ΣτΚ,άντε να δούμε τι θα γίνει .

Δεν έχει νόημα να κάνεις καταγγελία στον ΣτΚ, δεν υπάρχει κάποια καταναλωτική διαφορά.

Κι απ'τη στιγμή που υπάρχει ενεργό αίτημα στο myrae, περίμενε απάντηση. Σου είπα... αν ο ΗΡΩΝ δεν έχει βγάλει έναντι για περίοδο κατανάλωσης μετά τις 12/1... τότε το μόνο πρόβλημα είναι η καθυστέρηση της τιμολόγησης. Αν δεν πάρεις απάντηση στο myrae, κι αν ο επόμενος λογαρισμός δεν είναι τελικός... τότε κάνεις επιπλέον κινήσεις στον ΣτΚ.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, chefakis είπε

ekrepali ο Ήρων συνεχίζει και μου ρίχνει έναντι και μετά τις 11/01,αυτό σου λέω,ότι ενώ δεν είμαι πλέον πελάτης τούς συνεχίζουν τα έναντι χωρίς λόγο

εννοείς για περίοδο κατανάλωσης μετά τις 11/01 φαντάζομαι...

6 λεπτά πριν, chefakis είπε

νορμαλ χρόνος , αλλά κάνε και μέσω ΣτΚ

Μόλις τώρα, ekrepali είπε

Δεν έχει νόημα να κάνεις καταγγελία στον ΣτΚ, δεν υπάρχει κάποια καταναλωτική διαφορά.

το ποσό των έναντι εκτός περιόδου κατανάλωσης

Δημοσ.

Ναι παιδιά,μετά τις 12/01/2024 συνεχίζει να μου ρίχνει έναντι ο Ήρων,τους έχω πάρει 10 τηλέφωνα,και το μόνο που λένε ότι έχω δίκιο αλλά δεν προχωράει τίποτα.

Δημοσ.
1 hour ago, ekrepali said:

Πόσους λογαριασμούς έβγαλε ο ΗΡΩΝ μετά την αποχώρηση, πότε, και τι περίοδο κατανάλωσης αφορούν;

1 hour ago, chefakis said:

37 minutes ago, ekrepali said:

Αφού έφυγες 12/1 και ο ΗΡΩΝ έχει βγάλει έναντι για περίοδο κατανάλωσης μέχρι 11/1, τότε δεν υπάρχει θέμα.

Απ'ότι καταλαβαίνω (καθώς δεν απάντησες σε όλα όσα ρώτησα), ο ΗΡΩΝ είναι 2-3 μήνες πίσω στη τιμολόγηση.

10 minutes ago, chefakis said:

ο Ήρων συνεχίζει και μου ρίχνει έναντι και μετά τις 11/01,αυτό σου λέω,ότι ενώ δεν είμαι πλέον πελάτης τούς συνεχίζουν τα έναντι χωρίς λόγο

Δε καταλαβαίνω τι λες, ειλικρινά.

Έχεις λάβει έναντι που να περιέχει περίοδο κατανάλωσης μετά τις 11/1 ναι ή όχι;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...