stavros_ace Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Στις 5/4/2024 στις 1:28 ΠΜ, ekrepali είπε ξήλωσαν τη ρήτρα αποχώρησης στα σταθερά του αερίου συμμορφώμενοι (επιτέλους) με τη νομοθεσία. Μπορείς να με βοηθήσεις με κάποια λινκς για να διαβάσω σχετικά; Την προηγούμενη βδομάδα στο chat της Elpedison μου είπαν για ρήτρα αποχώρησης 10€/υπολοιπομενο μήνα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
ekrepali Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 19 minutes ago, stavros_ace said: Μπορείς να με βοηθήσεις με κάποια λινκς για να διαβάσω σχετικά; Την προηγούμενη βδομάδα στο chat της Elpedison μου είπαν για ρήτρα αποχώρησης 10€/υπολοιπομενο μήνα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Τα παραθέσαμε στις προηγούμενες σελίδες... στο fix έβγαλαν τη ρήτρα και το επιβεβαίωσε η συμφορουμητισσα @magdalhnh Σημασία δεν έχει τι λένε στο chat αλλά τι θα σου πούνε στην ηχογραφημένη συνομιλία και τη γραπτή συμβαση 1
S90 Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 2 hours ago, doomnx said: Οπότε τα 120 με το σταθερό αέριο της ΕΛΠΕ χωρίς ρήτρα αποχώρησης σε συνδυασμό με το Smart στο ρεύμα είναι το τελευταίο καλό δώρο για τουρισμό που μας απέμεινε. Πάρτε όσο προλαβαίνετε. Αδερφέ, να φανταστώ ότι αν εισαι στο BENEFIT της ΔΕΗ δεν συμφερει να αποχωρησεις για ELPEDISON για τα δώρα? ? (υπαρχει ηδη παροχή στο ρευμα σε ELPEDISON)
doomnx Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 5 λεπτά πριν, S90 είπε Αδερφέ, να φανταστώ ότι αν εισαι στο BENEFIT της ΔΕΗ δεν συμφερει να αποχωρησεις για ELPEDISON για τα δώρα? ? (υπαρχει ηδη παροχή στο ρευμα σε ELPEDISON) Συμφέρει να πάρεις τα 120 και να ξαναφύγεις, έτσι κι αλλιώς πάνε για κόψιμο κι αυτά από ό,τι βλέπουμε... 2 ώρες πριν, stavros_ace είπε Μπορείς να με βοηθήσεις με κάποια λινκς για να διαβάσω σχετικά; Την προηγούμενη βδομάδα στο chat της Elpedison μου είπαν για ρήτρα αποχώρησης 10€/υπολοιπομενο μήνα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 1 ώρα πριν, ekrepali είπε Τα παραθέσαμε στις προηγούμενες σελίδες... στο fix έβγαλαν τη ρήτρα και το επιβεβαίωσε η συμφορουμητισσα @magdalhnh Σημασία δεν έχει τι λένε στο chat αλλά τι θα σου πούνε στην ηχογραφημένη συνομιλία και τη γραπτή συμβαση Το επιβεβαίωσα κι εγώ με την επαφή μου. Αν θέλετε προτιμήστε την.
S90 Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Ρωτάω αν συμφέρει λόγω της ρήτρας του BENEFIT για την αποχώρηση.
doomnx Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 5 λεπτά πριν, S90 είπε Ρωτάω αν συμφέρει λόγω της ρήτρας του BENEFIT για την αποχώρηση. Έχει το Benefit ρήτρα; Κυμαινόμενο δεν είναι; 1
SofoS@ Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 5/4/2024 στις 7:53 ΜΜ, ruudy είπε Καλησπέρα, το double fix της ελπε προϋποθέτει να πας σαν νεος πελατης στο ρευμα? γιατί στο ρεύμα είμαι ηδη Ελπε έχοντας προλάβει τα 50 + 20x5 Οχι, εγώ είχα απο πριν την παροχή του ρεύματος κι έφερα την παροχή του ΦΑ σε παλαιότερο δώρο. Δοκίμασε να ζητήσεις και κάρτα Σκλαβενίτη για την έξτρα παροχή που προτείνεις. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2024 από SofoS@ 1
korakios Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Το θέμα παραμένει στο αν αργήσει να βγάλει λογαριασμό αερίου και την κάνει κάποιος από το ρεύμα , εκεί φοβάμαι ότι θα παίξει στραβή με τα 120€
soholis Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Όσοι είστε στη ΔΕΗ, έχετε κι εσείς καθυστέρηση στην έκδοση λογαριασμού ? Μου εκδόθηκε λογαριασμός 1-2-24 ( για καταναλωση μηνός Δεκεμβρίου ) κι απο τότε τίποτα ( η ΔΕΔΑ μου λέει ότι στέλνει μηνιαία την κατανάλωση ) Μέχρι πότε έχουμε προθεσμία για υποβολή λογαριασμού στο mythermansi ( για το επίδομα ) ?
ekrepali Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 28 minutes ago, soholis said: Μέχρι πότε έχουμε προθεσμία για υποβολή λογαριασμού στο mythermansi ( για το επίδομα ) ? Κατανάλωση μέχρι 31/3, για παραστατικά με ημερομηνία έκδοσης μέχρι 30/6, προθεσμία καταχώρησης 15/7. Εμένα η ΔΕΗ μου έβγαλε εκκαθαριστικό 5 μέρες μετά τη καταμέτρηση τον Μάρτιο (αναλογικός μετρητής). Στείλε email στο info @deda.gr αν είσαι Αττική ή στο [email protected] και [email protected] αν είσαι Θεσσαλονίκη / Θεσσαλί.α και ζήτα αναλυτική βεβαίωση - πινακάκι των τελευταίων 3ών μετρήσεων. Aποθήκευσε / εκτύπωσε την απάντηση σε PDF. Άνοιξε μετά αίτημα στο myrae κατά ΔΕΗ για καθυστέρηση έκδοσης λογαριασμών και επισύναψε την απάντηση της ΕΔΑ.
doomnx Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 1 ώρα πριν, korakios είπε Το θέμα παραμένει στο αν αργήσει να βγάλει λογαριασμό αερίου και την κάνει κάποιος από το ρεύμα , εκεί φοβάμαι ότι θα παίξει στραβή με τα 120€ Αν την κάνει και από τα 2 ταυτόχρονα δεν αναγκάζονται να βγάλουν τελικό;
ekrepali Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 1 hour ago, korakios said: Το θέμα παραμένει στο αν αργήσει να βγάλει λογαριασμό αερίου και την κάνει κάποιος από το ρεύμα , εκεί φοβάμαι ότι θα παίξει στραβή με τα 120€ On 03/04/2024 at 20:29, panosss567 said: Ελπε Τιμολόγησαν στις 31/03 την περίοδο 08/02 ( έναρξη εκπρόσώπησης ) έως 29/02 . (Έναντι) Πήρα το ρεύμα από ΕΛΠΕ στις 05/02 αλλά φαινομουν ενεργός την ημέρα της αίτησης. Τα 120 του δώρου μπήκαν κανονικά στον λογαριασμό. Απαντήθηκε από συμφορουμήτη... πως έκανε αίτηση για αέριο πριν τις 5/2, στις 5/2 έφυγε απ'το ρεύμα, στις 8/2 ξεκίνησε η εκπροσώπηση απ'το αέριο και πήρε τα 120 με έκδοση λογαριασμού στις 31/3. Νομίζω ότι απ'τη στιγμή που υπογράφουμε το έντυπο που έχει δίπλα δίπλα συμπληρωμένα τα στοιχεία για ρεύμα & αέριο, παίρνει εντολή το σύστημα για τα 120. Καλό βέβαια θα είναι να υπάρξει τουλάχιστον ένα μικρό διάστημα όπου να είναι και οι 2 παροχές ενεργές. 1
tollisth Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 3 ώρες πριν, soholis είπε Όσοι είστε στη ΔΕΗ, έχετε κι εσείς καθυστέρηση στην έκδοση λογαριασμού ? Μου εκδόθηκε λογαριασμός 1-2-24 ( για καταναλωση μηνός Δεκεμβρίου ) κι απο τότε τίποτα ( η ΔΕΔΑ μου λέει ότι στέλνει μηνιαία την κατανάλωση ) Μέχρι πότε έχουμε προθεσμία για υποβολή λογαριασμού στο mythermansi ( για το επίδομα ) ? Μία από τα ίδια δεν έχω πάρει καθόλου για το νέο έτος Εντελώς ανίκανοι
kxtsao Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 παρομοίως, ΔΕΗ κανένα λογαριασμό για κατανάλωση στο 2024
ekrepali Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) @soholis @tollisth @kxtsao Aκολουθήστε τις οδηγίες που ανέλυσα πάνω. Επίσης έχει ενδιαφέρον να γράψετε: - Αν είστε ΕΔΑ Αττικής ή Θεσσαλονίκης / Θεσσαλίας - Αν έχετε αναλογικό μετρητή η τηλεμετρούμενο για να συμπεράνουμε αν φταίει η ΕΔΑ ή αν είναι πάλι "κλασική περίπτωση βλάβης" της ΔΕΗ. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2024 από ekrepali
Προτεινόμενες αναρτήσεις