Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
48 minutes ago, korakios said:

αλλά απο το 2020 περάσανε χρόνια , χλωμό να μπορείς να αμφισβητήσεις κάτι τώρα

Όντως, έχει παρέλθει και το διάστημα αμφισβήτησης, και το διάστημα υποχρεωτικων διορθώσεων (2 έτη). Παραγράφεται η αξίωση...

Αλλιώς θα το σκάλιζα... Πω πω θα πάθεινε πλάκα ο υπάλληλος που θα διάβαζε το αιτημα. 😄

• Haha 1
Δημοσ.

Πάντως και εγώ που πήρα σε κατάστημα ΕΛΠΕ και ρώτησα για τα 120 μου ανέφερε ότι δεν υπάρχει ρήτρα αποχώρησης (δεν πρόλαβα καν να το αναφέρω)...με κατάλαβε από την φωνή μάλλον... πάμε για νέα στάση τουρισμού 

Υ.Γ: παίδες κάνετε φοβερή δουλειά και μου έχετε ανοίξει τα μάτια ουκ ολίγες φορές. Ευχαριστώ 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Dogtor21 είπε

Πάντως και εγώ που πήρα σε κατάστημα ΕΛΠΕ και ρώτησα για τα 120 μου ανέφερε ότι δεν υπάρχει ρήτρα αποχώρησης (δεν πρόλαβα καν να το αναφέρω)...με κατάλαβε από την φωνή μάλλον... πάμε για νέα στάση τουρισμού 

Υ.Γ: παίδες κάνετε φοβερή δουλειά και μου έχετε ανοίξει τα μάτια ουκ ολίγες φορές. Ευχαριστώ 

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα.

Ήθελα να ρωτήσω εάν αποχωρήσω από τη ΔΕΗ με συμβόλαιο gas control(δώρο 50€)  με ημερομηνία έναρξης 23/11/2023 θα πληρώσω τελικά:

1)ρήτρα αποχώρησης όπως αναγράφεται στο συμβόλαιο;

2)θα ζητηθεί η επιστροφή του δώρου;

Δημοσ.
6 minutes ago, NIKELPE said:

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα.

Ήθελα να ρωτήσω εάν αποχωρήσω από τη ΔΕΗ με συμβόλαιο gas control(δώρο 50€)  με ημερομηνία έναρξης 23/11/2023 θα πληρώσω τελικά:

1)ρήτρα αποχώρησης όπως αναγράφεται στο συμβόλαιο;

2)θα ζητηθεί η επιστροφή του δώρου;

2) Σίγουρα όχι

1) Το θέμα είναι αν θα εχουν ενημερώσει το σύστημα να μη βάζει ρήτρα στους πελάτες που είχαν υπογράψει το παλιό συμβόλαιο. Δηλαδή μπορεί να μπει ρήτρα και μετά να φας ταλαιπωρία να τη σβήσεις μέσω ΡΑΕ, πατώντας στον Ν. 4951, Άρθρο 138, παράγραφο 4α, που παραθέσαμε στη προηγούμενη σελίδα.

Η άλλη δοκιμασμένη λύση, είναι να ζητήσεις αζημίως αλλαγή σε Benefit... παίρνεις δηλαδή τηλέφωνο μέχρι να πέσεις σε υπάλληλο που να σου πει ότι δε θα χρεωθείς ρήτρα για την αλλαγή. Κάνεις τηλεφωνικά τη διαδικασία, κι αφού εμφανιστεί σε 2 μέρες στο ebill πως είσαι benefit, τότε αλλάζει πάροχο.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου...θα ακολουθήσω το δεύτερο τρόπο που μου προτείνεις...

Κάποιο ιδέα για τηλέφωνο ΔΕΗ για αέριο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, NIKELPE said:

Κάποιο ιδέα για τηλέφωνο ΔΕΗ για αέριο;

To κλασικο τηλέφωνο της ΔΕΗ παιρνεις. Αν δε πάρεις την απάντηση που θέλεις, κλείσε και ξαναπάρε αργότερα για να πέσεις σε άλλο υπάλληλο, μέχρι να σου βεβαιώσει κάποιος ότι η αλλαγή δεν έχει ρήτρα.

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, ekrepali είπε

To κλασικο τηλέφωνο της ΔΕΗ παιρνεις. Αν δε πάρεις την απάντηση που θέλεις, κλείσε και ξαναπάρε αργότερα για να πέσεις σε άλλο υπάλληλο, μέχρι να σου βεβαιώσει κάποιος ότι η αλλαγή δεν έχει ρήτρα.

Μόλις ολοκλήρωσα τη μετάβαση από gas control σε benefit χωρίς πέναλτυ.

Θα εμφανιστεί στο mydei σε 2-3 εργάσιμες ημέρες.

Καταγραφή στοιχείων  συνομιλίας με  εκπροσώπο...Στοιχεία εκπροσώπου και διαβεβαίωση από αυτόν.

Αγαπητέ ekrepali και πάλι να σε ευχαριστήσω (το λιγότερο)για τις συμβουλές σου.

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, NIKELPE said:

Μόλις ολοκλήρωσα τη μετάβαση από gas control σε benefit χωρίς πέναλτυ.

Θα εμφανιστεί στο mydei σε 2-3 εργάσιμες ημέρες.

Καταγραφή στοιχείων  συνομιλίας με  εκπροσώπο...Στοιχεία εκπροσώπου και διαβεβαίωση από αυτόν.

Αγαπητέ ekrepali και πάλι να σε ευχαριστήσω (το λιγότερο)για τις συμβουλές σου.

Μπορεί και αύριο να έχει φανεί η αλλαγή και... σε 2-3 μέρες το πολύ θα πάρεις και αντιγραφή σύμβασης στο email. Η σύμβαση θα γράφει τον ίδιο αριθμό συμβολαίου που είχες στο  control, και για αυτό δε μπαίνει ρήτρα. 

Επίσης αν σου στείλουν τους όρους του παλιού benefit που έχει ρήτρα, αγνόησε το... ίσως δεν έχουν φτιάξει ακόμα το αυτοματοποιημένο σύστημα... Kαι σε μας το ίδιο έγινε.

Έχει ξεκαθαριστεί και σε ερωτήματα που έχουμε κάνει στο myrae αλλά και σε υποσημείωση που έχουν βάλει σε κάθε λογαριασμό ότι το benefit δεν έχει ρήτρα,ισχύουν δηλαδή οι πρόσφατοι όροι που έχουν στην ιστοσελίδα.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ekrepali είπε

Η άλλη δοκιμασμένη λύση, είναι να ζητήσεις αζημίως αλλαγή σε Benefit... παίρνεις δηλαδή τηλέφωνο μέχρι να πέσεις σε υπάλληλο που να σου πει ότι δε θα χρεωθείς ρήτρα για την αλλαγή. Κάνεις τηλεφωνικά τη διαδικασία, κι αφού εμφανιστεί σε 2 μέρες στο ebill πως είσαι benefit, τότε αλλάζει πάροχο.

Και αυτή είναι μια καλή ιδέα αν θες να επιστρέψεις στο benefit...πας μια στο control..τσιμπας το 50€ (ελπίζω να μην το καταργήσουν) και μετά ζητάς αλλαγή σε benefit..

Δημοσ.

Έκανα αίτηση να μπω ελπεντισον μόνο και μόνο για να πάρω τα 60€ και να φύγω.

Μιλάμε ο τύπος μου έκανε το πρωί 8 απανωτές κλήσεις.

Μέσα στη μέρα καμιά 7-8 μέχρι να στείλω τα χαρτιά.... Τι κάνουν είναι καθυστερημένοι?????

Αν δεν ήταν τα 60 πραγματικά δεν θα πήγαινα εκεί 

• Haha 1
Δημοσ.

12 ώρες πριν, mastoras007 είπε

Έκανα αίτηση να μπω ελπεντισον μόνο και μόνο για να πάρω τα 60€ και να φύγω.

Μιλάμε ο τύπος μου έκανε το πρωί 8 απανωτές κλήσεις.

Μέσα στη μέρα καμιά 7-8 μέχρι να στείλω τα χαρτιά.... Τι κάνουν είναι καθυστερημένοι?????

Αν δεν ήταν τα 60 πραγματικά δεν θα πήγαινα εκεί 

Καλημέρα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζει κανείς έως πότε θα τρέχει η προσφορά στο αέριο με τα 120€;

Δημοσ.
15 minutes ago, NIKELPE said:

Καλημέρα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζει κανείς έως πότε θα τρέχει η προσφορά στο αέριο με τα 120€;

Ειναι αγνωστο μεχρι πότε θα ισχύει....αυριο μπορει να σταματησει.

Δημοσ.

Έχει στείλει τώρα τελευταία στην ΔΕΔΑ email στο καινούργιο?

Έχω τρεις μέρες που έστειλα και δεν έχουν απάντηση,στο παρελθόν το πολύ την άλλη ημέρα απαντούσαν 

Δημοσ.
Στις 11/4/2024 στις 9:08 ΜΜ, panagiotiskd είπε

Μην το παρεξηγείς τοσο γιατί από τους ανώτερους υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη πίεση να πάρεις δικαιολογητικά καο στοιχεία για να καταχωρήσει θετικό το αίτημα. Συν του ότι παίζει να έπαιζε ημερήσιο μπόνους. 

Όχι με ζαλισαν πραγματικά...

Δεν μπορούσα να ανοίξω το κουτί για να στείλω φωτογραφία το ρολόι, με έπαιρνε τηλέφωνο συνέχεια να δει αν το άνοιξα, το πρωί την επόμενη μέρα με πήρε 5-6 φορές, όλες αναπάντητες αυτός εκεί το χαβα τού,

Δηλαδή ξεφύγαμε, εντελώς πέρασε το όριο της αγένειας, τι είδους μάρκετινγκ είναι αυτό απορώ.

Τρώω τα 60 και γεια σας!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εαν δεν κανω καποιο λαθος, πλεον η προσφορα στην ELPE για αεριο+ρευμα με τα 170 εχει αλλαξει. Απο οσο βλεπω στο site η προσφορα ισχυει για να ειναι και το ρευμα σταθερο με Bright Up. Προλαβε κανεις να το κανει με καποιο κυμαινομενο? Εγω δε το εκανα εγκαιρα, και τωρα το σκεφτομαι κυριως για το κομματι του ρευματος. Δινει τα 120 στον 1ο λογαριασμο αεριου, και 50 (10 το μηνα) στο σταθερο τιμολογιο ρευματος.

*Μαλλον δε το καταργησαν με το κυμαινομενο αλλα μειωσαν τα δωρα, καθως εχουν και 2ο πακετο, το energy home smart, οπου ειναι 100 ευρω(αντι 120) για το αεριο και τμηματικα-ημερολογιακα (αντι στον 1ο λογαριασμο), και 30 ευρω(αντι 50) στο κυμαινομενο smart. Αρα επεσε στα 130 συνολο.

Επεξ/σία από petrox21
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...