gvoi Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 13 λεπτά πριν, korakios είπε Δε μιλάω για Δεκέμβριο , μιλάω γενικότερα , αν δεν βγει ΦΕΚ , ότι θέλουν κάνουν επίσης απο Ιανουάριο θα είναι 0,02 για όλους συν 0,02 (ανάλογα αν παίρνουν απο ΔΕΠΑ) Γενικά μην ασχολείσαι , ξεκίνα μέσω myrae ή ΣτΚ Έστειλα myRAE. Και ναι είναι γεγονός δεν κόλλησε πουθενά και τα συνημμένα ανεβηκαν αέρας
billyst Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα σ όλους . Μια απλή ερώτηση . Όταν δλδ το ttf είναι ας πούμε 100 η τιμή της kwh είναι 0.1?
korakios Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, billyst είπε Καλησπέρα σ όλους . Μια απλή ερώτηση . Όταν δλδ το ttf είναι ας πούμε 100 η τιμή της kwh είναι 0.1? ναι
ekrepali Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, PastiGR είπε Άρα έχουμε ακόμα δρόμο εμείς που είμαστε στον ένα μήνα 😜. Ο πρώτος λογαριασμός σε πόσο καιρό σου εκδόθηκε ; 30/11 με μέτρηση που πήρε ΕΔΑ στις 5/11, λογικά περιμένω νέο λογαριασμό 30/1. Ο κοράκιος που έκανε την αίτηση τέλη Σεπτέμβρη δεν έχει πάρει ακόμα λογαριασμό.
PastiGR Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 13 λεπτά πριν, ekrepali είπε 30/11 με μέτρηση που πήρε ΕΔΑ στις 5/11, λογικά περιμένω νέο λογαριασμό 30/1. Ο κοράκιος που έκανε την αίτηση τέλη Σεπτέμβρη δεν έχει πάρει ακόμα λογαριασμό. Ελπίζω τα τσακάλια της ΔΕΗ να εκδόσουν λογαριασμό μέχρι το Μάιο που λήγει και η προθεσμία των παραστατικών για το επίδομα θέρμανσης.
gvoi Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 19 ώρες πριν, gvoi είπε Έστειλα myRAE. Και ναι είναι γεγονός δεν κόλλησε πουθενά και τα συνημμένα ανεβηκαν αέρας Να μου το έλεγαν δεν θα το πίστευα. Χθες άνοιξα παράπονο στη ΡΑΕ σήμερα μου απάντησε η εταιρεία μέσω της πλατφόρμας. Η σχετική απάντηση Αναφορά σε κείμενο Κύριε ...., επισημαίνουμε ότι οι διαδικασίες για την απόδοση της σχετικής επιδότησης εκκίνησαν για τους παρόχους εντός του μηνός Δεκεμβρίου, με αποτέλεσμα να υπάρχουν περιπτώσεις καταναλωτών (μεταξύ αυτών και εσείς) που είχαν ήδη τιμολογηθεί εκκαθαριστικά για την περίοδο αναφοράς (Οκτωβρίου – Νοεμβρίου). Όσον αφορά, δε, την επιδότηση για τον μήνα Δεκέμβριο, αυτή έχει μεν ανακοινωθεί, αλλά δεν έχουν αποδοθεί οι σχετικές πιστώσεις, ώστε να μπορεί να τεθεί και σε εφαρμογή. Με την ολοκλήρωση όλων των απαιτούμενων διαδικασιών, η εταιρεία μας επιφυλάσσεται να προχωρήσει σε έκδοση διορθωτικού λογαριασμού. Εγώ τώρα τι κάνω? Τον πληρώνω τον τρέχοντα τελικό και έχω να παίρνω μετά? Πληρώνω ένα μέρος και αφήνω κάτι για να έχει να συμψηφίσει μετά? Δεν πληρώνω τίποτα και περιμένω να με πιστώσουν? Για πείτε ιδέες! Εννοείται ότι δεν έχω καμία διάθεση να τους πιστολιάσω, αλλά έχω κουραστεί να ασχολούμαι μαζί τους για αυτονόητα (πχ ρήτρα αποχώρησης στο ρεύμα).
billyst Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Υπάρχει επιδότηση και για το μήνα Οκτώβριο;
Giannis80x Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 36 λεπτά πριν, billyst είπε Υπάρχει επιδότηση και για το μήνα Οκτώβριο; Και για Οκτωμβριο και Νοεμβριο υπαρχει
korakios Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 14 λεπτά πριν, billyst είπε Δλδ δικαιούμαι κάτι εδώ; επειδή βλέπω κυμαινόμενο + ρήτρα αναπροσαρμογής , δες μήπως είχες κάποια ειδοποίηση για αλλαγή όρων . NRG δεν ήσουν ? σε ποιο πρόγραμμα όσο για την επιδότηση , είναι μπέρδεμα μιας και είχαν πει οτι όποια επιδότηση θα ήταν απο ΔΕΠΑ ,αν προμηθεύονταν απο εκεί και τι ποσότητες όταν βγει ΦΕΚ θα ξεκαθαρίσει το τοπίο
billyst Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, korakios είπε επειδή βλέπω κυμαινόμενο + ρήτρα αναπροσαρμογής , δες μήπως είχες κάποια ειδοποίηση για αλλαγή όρων . NRG δεν ήσουν ? σε ποιο πρόγραμμα όσο για την επιδότηση , είναι μπέρδεμα μιας και είχαν πει οτι όποια επιδότηση θα ήταν απο ΔΕΠΑ ,αν προμηθεύονταν απο εκεί και τι ποσότητες όταν βγει ΦΕΚ θα ξεκαθαρίσει το τοπίο Ναι μου λέει κτ για αλλαγή όρους στον τρόπο υπολογισμού προμήθειας αλλά δν είναι κουφό και ρήτρα και κυμαινόμενο ; Το gas4u ειναι
korakios Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, billyst είπε Ναι μου λέει κτ για αλλαγή όρους στον τρόπο υπολογισμού προμήθειας αλλά δν είναι κουφό και ρήτρα και κυμαινόμενο ; Το gas4u ειναι το ξεκίνησε η Πρωτέργια, αλλά καλά κάνουν αφού δεν αντιδρά κανένας
Koukis14 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Βρε Παλικαρια εκτός από το σταθερό της ΔΕΗ με το 0.050 υπάρχει κάποιος άλλος πάροχος με σταθερό και όχι κυμαινόμενο κοντά στα οικονομικά πλαίσια της Δεη .. θέλω να κάνω 2 αιτήσεις για νέα παροχή αλλά τρομάζω με την όλη ιδέα του περίμενε κάτι μήνες για να υλοποιηθεί ολο αυτό....δουλεύουμε όλοι και όλη μέρα και χρόνος μηδέν για Σκούρτα φέρτα.... Σας ευχαριστώ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 1 hour ago, Koukis14 said: Βρε Παλικαρια εκτός από το σταθερό της ΔΕΗ με το 0.050 υπάρχει κάποιος άλλος πάροχος με σταθερό και όχι κυμαινόμενο κοντά στα οικονομικά πλαίσια της Δεη .. θέλω να κάνω 2 αιτήσεις για νέα παροχή αλλά τρομάζω με την όλη ιδέα του περίμενε κάτι μήνες για να υλοποιηθεί ολο αυτό....δουλεύουμε όλοι και όλη μέρα και χρόνος μηδέν για Σκούρτα φέρτα.... Σας ευχαριστώ Δυστυχώς δεν το λες και κοντά το 0.086 της Ζενιθ... 1
g_kor06 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Μετά απο πόσο καιρό αίτησης στην ΔΕΗ για αλλαγή παρόχου εμφανίζεται το νέο συμβόλαιο στο ebill ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις