Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ να στείλω απο το πρωί ερώτημα στο helpdesk στο επενδυσεις και παίρνω το παρακάτω λάθος....

Γενικά πάμε καλά... Στον ΟΑΕΔ δεν ξέρουν και το helpdesk δεν λειτουργεί...

Το πιο αστείο είναι οτι η υπεύθυνη του ΟΑΕΔ μου είπε πως έχουν ήδη υποβληθεί αιτήματα καταβολής... Απορώ τι κάνανε αυτοί χωρις διευκρινίσεις...

Στιγμιότυπο οθόνης 2022-02-10 112515.jpg

• Like 1
  • Απαντ. 954
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, risk52 είπε

Προσπαθώ να στείλω απο το πρωί ερώτημα στο helpdesk στο επενδυσεις και παίρνω το παρακάτω λάθος....

Γενικά πάμε καλά... Στον ΟΑΕΔ δεν ξέρουν και το helpdesk δεν λειτουργεί...

Το πιο αστείο είναι οτι η υπεύθυνη του ΟΑΕΔ μου είπε πως έχουν ήδη υποβληθεί αιτήματα καταβολής... Απορώ τι κάνανε αυτοί χωρις διευκρινίσεις...

Στιγμιότυπο οθόνης 2022-02-10 112515.jpg

σίγουρα θα έχουν γίνει αιτήσεις.. απλά δεν ξέρω αν θα βγούν ποτέ διευκρινήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι. Μόλις έλαβα τηλ απο ΟΑΕΔ. 

- Εκει που λεει αριθμός εννοει αριθμός ατόμων.

- Προσθέτουμε μόνο το πρώτο ορόσημο.

- Στα παραστατικά βάζουμε μια δαπάνη και μια πληρωμή με την ημερομηνία της υποβολής του αιτήματος καταβολής.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, risk52 είπε

Καλησπέρα και πάλι. Μόλις έλαβα τηλ απο ΟΑΕΔ. 

- Εκει που λεει αριθμός εννοει αριθμός ατόμων.

- Προσθέτουμε μόνο το πρώτο ορόσημο.

- Στα παραστατικά βάζουμε μια δαπάνη και μια πληρωμή με την ημερομηνία της υποβολής του αιτήματος καταβολής.

Δηλαδή θα ανεβάσουμε μόνο ένα παραστατικό; Κανένα άλλο; 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, s98i είπε

Δηλαδή θα ανεβάσουμε μόνο ένα παραστατικό; Κανένα άλλο; 

Έχεις δίκιο εγω δεν το έγραψα σωστά γιατί βιαζόμουν. 

Μου είπε να βάλω ως παραστατικό 1 το οποίο να έχει αξία 4.000,00 ευρώ και στο ΑΦΜ και στην επωνυμία να βάλω τα δικά μου στοιχεία. Σαν να είμαι εγω ο προμηθευτής δηλαδή. Και στην πληρωμή το ίδιο. 

Εγω το υπέβαλα σύμφωνα με τις οδηγίες της. Καλή υπομονή και υποβολή και στους υπόλοιπους.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, risk52 είπε

Μου είπε να βάλω ως παραστατικό 1 το οποίο να έχει αξία 4.000,00 ευρώ και στο ΑΦΜ και στην επωνυμία να βάλω τα δικά μου στοιχεία. Σαν να είμαι εγω ο προμηθευτής δηλαδή. Και στην πληρωμή το ίδιο. 

Εγω το υπέβαλα σύμφωνα με τις οδηγίες της. Καλή υπομονή και υποβολή και στους υπόλοιπους.

Ένα παραστατικό το οποίο να έχει αξία 4000€? Πως θα γίνει αυτό;

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, risk52 είπε

1 ώρα πριν, Sunlight-knight είπε

Ένα παραστατικό το οποίο να έχει αξία 4000€? Πως θα γίνει αυτό;

Προφανώς για να περάσει το σφάλμα που χτυπάει; 

Δημοσ.

Καλησπέρα χτυπάει και σε άλλον σφάλμα στα παραστατικά; Γιατί μου το βγάζει κ σε μένα. Τελικά είπαν και σε άλλον από τον ΟΑΕΔ, να βάλει ένα παραστατικό; Επίσης δεν μου έχει βγάλει ακόμα κουμπί οριστικοποίησης, να φταίει το σφάλμα;

• Like 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, EIRINIO είπε

Καλησπέρα χτυπάει και σε άλλον σφάλμα στα παραστατικά; Γιατί μου το βγάζει κ σε μένα. Τελικά είπαν και σε άλλον από τον ΟΑΕΔ, να βάλει ένα παραστατικό; Επίσης δεν μου έχει βγάλει ακόμα κουμπί οριστικοποίησης, να φταίει το σφάλμα;

και εμάς χτυπάει το σφάλμα 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, fuzz είπε

εμας μας το εκανε γραφειο και τωρα γραφει 

Υποβεβλημένη Αίτηση Καταβολής

Μπορείς να δεις τι σου συμπλήρωσε αν θέλεις πάντως ☺️

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Βασίλης20 είπε

Και εμένα μου το συμπλήρωσε το γραφείο, που μπορώ να δω για να σας πω σε πιο σημείο της αίτησης;

μέσα στο πεδίο της αίτησης καταβολής επιλέγεις την αίτηση και έχει στα δεξιά εκτύπωση για να στο κατεβάσει και να το δεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, fuzz είπε

κατεβασα το pdf...τι θελετε να δω ?

Στο 6.1 και στο 7.1 τι σου έχει; Γιατί πιο πολύ εκεί δεν ξέρω τι να βάλω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...