Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 hours ago, music_lover said:

Σωστό αλλά μην ξεχνάς την πανδημία και τις καθυστερήσεις που αυτή έχει φέρει και στο software development.

Μα δεν λέω μόνο για τώρα ούτε μόνο για τη Sony.

Πιο πριν δηλαδή επί PS4 έβγαζε ΑΑΑ κάθε τρεις και λίγο? Ή το έκανε η Microsoft?

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, NickTG είπε

Μα δεν λέω μόνο για τώρα ούτε μόνο για τη Sony.

Πιο πριν δηλαδή επί PS4 έβγαζε ΑΑΑ κάθε τρεις και λίγο? Ή το έκανε η Microsoft?

Όχι, αλλά όσο να πεις, επηρεάζει καταστάσεις. Ήδη έφαγαν πόσα καθυστέρηση. Σε όλες τις πλατφόρμες.

• Like 1
Δημοσ.

Εχει ακουστεί τιποτα για σλιμ σε αυτη τη μπακατελα; Ειμαι σε φαση χριστουγεννιατικου υπερκαταναλωτισμου όποτε βλεπω το demon's soul/tsushima bundle αλλα αν το ξαναπαρω και εχω fans απο τα λιντλ και coil whine θα το βαψω μπλε...

Δημοσ.
19 ώρες πριν, privateer είπε

Αρρωστια αυτη η τιμονιερα και ειναι η πρωτη φορα που βλεπω τοσο μαρκετινγκ απο την Fanatec. Συνηθως πλασαριζοντουσαν logitec και thrustmaster.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, klainmaingr είπε

Εχει ακουστεί τιποτα για σλιμ σε αυτη τη μπακατελα; Ειμαι σε φαση χριστουγεννιατικου υπερκαταναλωτισμου όποτε βλεπω το demon's soul/tsushima bundle αλλα αν το ξαναπαρω και εχω fans απο τα λιντλ και coil whine θα το βαψω μπλε...

600 euro για 2 παιχνίδια? Και δεν τα τρως σε τσίπουρα στο Βόλο ή στο μύλο των ξωτικών στα Τρίκαλα, τώρα που έρχονται και Χριστούγεννα? Ούτε coil whine θα βρεις εκεί ούτε fans από τα LIDL.. 🤣

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, klainmaingr είπε

Εχει ακουστεί τιποτα για σλιμ σε αυτη τη μπακατελα; 

Μόλις που κλείσαμε ένα χρόνο κυκλοφορίας ρε παιδιά... Περιμένετε από τώρα ανακοινώσεις για νέο form factor με εντελώς διαφορετική λογική ψύξης και πιθανόν νέο chip για να αντέξει σε slim διαστάσεις? Πότε έχει ξαναγίνει αυτό στα χρονικά τόσο σύντομα για να γίνει τώρα? Και μάλιστα σε συνδυασμό με το παγκόσμιο πρόβλημα παραγωγής chipset?

Εδώ καλά καλά ακόμα και τα Sony faceplates φήμη είναι... Ούτε καν αυτά δεν πρόλαβαν να βγάλουν.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, music_lover είπε

600 euro για 2 παιχνίδια? Και δεν τα τρως σε τσίπουρα στο Βόλο ή στο μύλο των ξωτικών στα Τρίκαλα, τώρα που έρχονται και Χριστούγεννα? Ούτε coil whine θα βρεις εκεί ούτε fans από τα LIDL.. 🤣

Γιατι τα εξοδα για την μπλε λαδομπογια που τα πας;

Δημοσ.
9 ώρες πριν, klainmaingr είπε

May be an image of 2 people and text that says 'Μπαμπά, o Άγιος Βασίλης ξέρει τι είναι playstation 5; Ναι Playstation 5 ζήτησες; Δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης'

Δημοσ.
11 ώρες πριν, klainmaingr είπε

Η κονσόλα δύσκολα ακουγόταν το καλοκαίρι, πόσο μάλλον τώρα χειμώνα. Το μέγεθος είναι το πρόβλημα, όπως και το stand αν την έχεις σε  οριζόντια θέση που δεν ασφαλίζει καλά και με ένα σπρώξιμο έχει εκτοξευτεί στη στρατόσφαιρα μαζί με τον Jeff Bezos.

Μεσό-μακροπρόθεσμα ίσως και το liquid metal, που δεν είναι εύκολο να κάνει reapply ο καθένας.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχτές έγινε το εξής κουλό το οποίο δεν ξέρω πως έγινε. Έπαιζα λοιπό ωραία κ καλά. Πάνω στο τραπέζι είχα αφήσει το κοντρόλ της τηλεόρασης κ η κόρη μου ζωγράφιζε. Γυρνάω να δω τι ζωγραφιές κάνει κ ακούω το μπιπ του ps5 όταν ανοίγει!!!!! Κοιτάω την τηλεόραση, μαύρη οθόνη!!!!!! Το φως το ps5 αναβοσβήνει σε λευκό χρώμα!!!!! Υπέθεσα ότι όπως γύρισα στο τραπέζι, κάτι πατησα από το κοντρόλ (έχω ενεργοποιήσει τις επιλογές να γυρίζει αυτόματα στο hdmi του ps5 όταν το ανοίγω κ στην τηλεόραση όταν το κλεινω). Δεν θυμάμαι κ πως το άνοιξα κ αν βρέθηκα κατευθείαν στο παιχνίδι ή στο κεντρικό μενού. Θυμάμαι μόνο πως στο παιχνίδι ήμουν στο σημείο που έκλεισε.

Δεν έδωσα άλλη σημασία. Σήμερα όμως, ψάχνοντας στο YouTube για ευκολότερο τρόπο απενεργοποησεις της κονσόλας, έπεσα σε κάτι βιντεακια που δείχνουν λύσεις στο πρόβλημα της τυχαίας απενεργοποιησης του ps5 από μόνο του!!!!!! Τι φάση ειναι αυτό????  Παίζει όντως να έκλεισε μόνο του???? 

edit.

Μάλλον υποψιάζομαι τι έγινε. Ψάχνοντας στο net, είδα πως με ενεργοποιημένο το hdmi link, αν απενεργοποιηθει η τηλεόραση, κλείνει κ το ps5. Οπότε μάλλον πατήσα το power button της τηλεόρασης. Δεν θυμάμαι όμως πως άνοιξαν όλα μετά. Αν πατηθεί το ps button του ds, με κλειστεί τηλεόραση, ανοίγει κ η τηλεόραση?

Επεξ/σία από ilias78
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sp3cial είπε

Καλησπέρα μπορώ να κάνω GameShare σε δυο άτομα ?

οχι

50 λεπτά πριν, ilias78 είπε

edit.

Μάλλον υποψιάζομαι τι έγινε. Ψάχνοντας στο net, είδα πως με ενεργοποιημένο το hdmi link, αν απενεργοποιηθει η τηλεόραση, κλείνει κ το ps5. Οπότε μάλλον πατήσα το power button της τηλεόρασης. Δεν θυμάμαι όμως πως άνοιξαν όλα μετά. Αν πατηθεί το ps button του ds, με κλειστεί τηλεόραση, ανοίγει κ η τηλεόραση?

εμένα ναι 

• Thanks 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Εχτές έγινε το εξής κουλό το οποίο δεν ξέρω πως έγινε. Έπαιζα λοιπό ωραία κ καλά. Πάνω στο τραπέζι είχα αφήσει το κοντρόλ της τηλεόρασης κ η κόρη μου ζωγράφιζε. Γυρνάω να δω τι ζωγραφιές κάνει κ ακούω το μπιπ του ps5 όταν ανοίγει!!!!! Κοιτάω την τηλεόραση, μαύρη οθόνη!!!!!! Το φως το ps5 αναβοσβήνει σε λευκό χρώμα!!!!! Υπέθεσα ότι όπως γύρισα στο τραπέζι, κάτι πατησα από το κοντρόλ (έχω ενεργοποιήσει τις επιλογές να γυρίζει αυτόματα στο hdmi του ps5 όταν το ανοίγω κ στην τηλεόραση όταν το κλεινω). Δεν θυμάμαι κ πως το άνοιξα κ αν βρέθηκα κατευθείαν στο παιχνίδι ή στο κεντρικό μενού. Θυμάμαι μόνο πως στο παιχνίδι ήμουν στο σημείο που έκλεισε.

Δεν έδωσα άλλη σημασία. Σήμερα όμως, ψάχνοντας στο YouTube για ευκολότερο τρόπο απενεργοποησεις της κονσόλας, έπεσα σε κάτι βιντεακια που δείχνουν λύσεις στο πρόβλημα της τυχαίας απενεργοποιησης του ps5 από μόνο του!!!!!! Τι φάση ειναι αυτό????  Παίζει όντως να έκλεισε μόνο του???? 

edit.

Ναι με το HDMI link ανοιγοκλείνουν μεταξύ τους συμβατές με αυτό συσκευές. Μπορείς να αλλάξεις τις ρυθμίσεις αυτές στο μενού της τηλεόρασης και της κονσόλας.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...