Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε

Εχει Zombie Driver: Immortal Edition free στο store.

Μεσα απο την κονσολα το τσιμπησα, απο browser δείχνει 2.99

Χμμμ... μου δείχνει PS3 και PS4 versions και ρωτάει ποια να κατεβάσω..

PS3...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Fulgore είπε

Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρα τα πράγματα στο τι ισχύει με το upgrade και αν μπορείς με την αγορά μόνο του 1 παιχνιδιού να έχεις πρόσβαση και στα 2 γιατί στο site λέει

Owners of PS4 disc copies must insert them into the PS5 every time they want to download or play the PS5 digital versions.

Έχεις πρόσβαση και στα δύο.

Δεν ξέρω γιατί το γράφει αυτό στο store (και το γράφει σε πάρα πολλά, αν όχι σε όλα, παιχνίδια με upgrade path). Θα ήταν πολύ κουλό αν ίσχυε, τσάμπα μπερδεύουν τον κόσμο. Πάντως, δεν χρειάζεται δισκάκι για να κατέβει το PS5 app. Μόνο για να γίνει, κλασικά, claim το upgrade (και για το verification, φυσικά).

Επεξ/σία από kosmsamo
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε

Την δωρεαν :P 

Δωρεάν είναι και οι 2 το θέμα είναι όμως άλλο...έχεις ξαναδεί PS3 version στο ps store του PS4; 

ps3.jpg.86462270895558567f5a149c3110a69d.jpg

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρα τα πράγματα στο τι ισχύει με το upgrade και αν μπορείς με την αγορά μόνο του 1 παιχνιδιού να έχεις πρόσβαση και στα 2 γιατί στο site λέει

Owners of PS4 disc copies must insert them into the PS5 every time they want to download or play the PS5 digital versions.

Οταν το κατεβασεις μέσα έχει και τα 2. Και μέσα απο το μενου επιλέγεις ποιο θα παίξεις.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, kosmsamo είπε

Έχεις πρόσβαση και στα δύο.

Δεν ξέρω γιατί το γράφει αυτό στο store (και το γράφει σε πάρα πολλά, αν όχι σε όλα, παιχνίδια με upgrade path). Θα ήταν πολύ κουλό αν ίσχυε, τσάμπα μπερδεύουν τον κόσμο. Πάντως, δεν χρειάζεται δισκάκι για να κατέβει το PS5 app. Μόνο για να γίνει, κλασικά, claim το upgrade.

Γιαυτό περιμένω κάποιον που το έκανε(ή έστω στο ιντερνετ)να το επιβεβαιώσει, μην αγοράσω τσάμπα το upgrade(έχω μόνο το Uncharted 4 σε δισκάκι).

Μόλις τώρα, vorlon68 είπε

Οταν το κατεβασεις μέσα έχει και τα 2. Και μέσα απο το μενου επιλέγεις ποιο θα παίξεις.

Αρα για να διαλέξεις από το μενου ποιο θα παίξεις,χρειάζεται να έχεις και το δισκάκι του κάθε παιχνιδιού ή δεν χρειάζεται κάν δισκάκι?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Αρα για να διαλέξεις από το μενου ποιο θα παίξεις,χρειάζεται να έχεις και το δισκάκι του κάθε παιχνιδιού ή δεν χρειάζεται κάν δισκάκι?

Εγω τα ειχα digital και στην τιμή του νεου game μου το εβγαλε 10€ και το αγόρασα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Γιαυτό περιμένω κάποιον που το έκανε(ή έστω στο ιντερνετ)να το επιβεβαιώσει, μην αγοράσω τσάμπα το upgrade(έχω μόνο το Uncharted 4 σε δισκάκι).

Σ' το επιβεβαιώνω εγώ, για αυτό κι έγραψα! (ευτυχώς δεν ήταν δικό μου το δεκάρικο, αλλά φίλου) 😂

Claim με UC4 δισκάκι το ξημέρωμα. Download-εγκατάσταση το μεσημέρι χωρίς δίσκο (σε κάποια φάση έβαλα και το WD Legion) και έριξα μια γρήγορη ματιά και στα δύο (με το UC4 μέσα). Το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει ακόμα είναι αν παίζει με οποιοδήποτε δισκάκι εκ των UC4/UC The Lost Legacy ή μόνο με το δισκάκι που έγινε το claim. edit: Και με το δισκάκι του The Lost Legacy ανοίγει το app, άρα δεν είχε σημασία που το έκανα claim με το άλλο. Και ξαναλέω, παίζουν κανονικά και τα δύο παιχνίδια.

Το ίδιο έγινε και με το Death Stranding DC.

Επεξ/σία από kosmsamo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, kosmsamo είπε

Το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει ακόμα είναι αν παίζει με οποιοδήποτε δισκάκι εκ των UC4/UC The Lost Legacy ή μόνο με το δισκάκι που έγινε το claim. 

αυτό ακριβώς ψάχνω για επιβεβαίωση, γιατί έτσι μόνο κάπως αξίζει όλο αυτό, αφού στην ουσία βγαίνει ''δωρεαν'' το upgrade αν  δεν έχεις και τα 2 παιχνίδια.

Καλά για την κουτάτη έκδοση των 50ευρώ δεν χρειάζεται να σχολιάσω πόσο μεγάλη αρπαχτή είναι.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Εχω το lost legacy digital θες να κάνω το upgrade να δω αν παίζω έτσι το un4? Το χω 99% ότι γίνεται. Βασικά κάτσε να το κάνω τώρα κ μια να κατέβει κ σου λεω

19 λεπτά πριν, ChrisAce είπε

Δωρεάν είναι και οι 2 το θέμα είναι όμως άλλο...έχεις ξαναδεί PS3 version στο ps store του PS4; 

ps3.jpg.86462270895558567f5a149c3110a69d.jpg

Γτ δε λες ότι είσαι ήδη συνδρομήτης στο Spartacus k το πας απέξω απέξω; Ε;

Επεξ/σία από sndev
Δημοσ.
Μόλις τώρα, sndev είπε

Εχω το lost legacy digital θες να κάνω το upgrade να δω αν παίζω έτσι το un4? Το χω 99% ότι γίνεται. Βασικά κάτσε το κάνω τώρα να κατέβει κ σου λεω

Για κουτάτο παιχνίδι συγκεκριμένα με ενδιαφέρει γιατί αυτό έχω.

Και κανονικά δεν θα σκεφτόμουν καν για το 10ρικο,αλλά αν ειναι να σου δίνει μαζί και το άλλο παιχνίδι μια η άλλη βγαίνει.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Fulgore είπε

αυτό ακριβώς ψάχνω για επιβεβαίωση, γιατί έτσι μόνο κάπως αξίζει όλο αυτό, αφού στην ουσία βγαίνει ''δωρεαν'' το upgrade αν  δεν έχεις και τα 2 παιχνίδια.

Καλά για την κουτάτη έκδοση των 50ευρώ δεν χρειάζεται να σχολιάσω πόσο μεγάλη αρπαχτή είναι.

Με το UC4 δισκάκι που έχεις και με το upgrade, θα μπορείς να παίξεις και το The Lost Legacy.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι αφού θα παίζει κ τα 2 παιχνίδια έχοντας αγόρασμενο μονο το ένα από τα 2 σε digital, το θεωρώ άκυρο να μη παίζει κ κουτατο.. πάντως για αρχή κατεβάζει 2 διαφορετικά από ότι καταλαβαίνωSmartSelect_20220128-211833_Gallery.jpg.2f0cd2c02ef47dadc4d7646fe2ce3469.jpg

Επεξ/σία από sndev
  • Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...