Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια πραγματικα καντε το σταυρο σας να μη σας χαλασει το play και ας ειναι στην εγγυηση

εγω εμεινα τερμα απογοητευμενος απο την αντιμετωπιση της astra

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, sndev είπε

πιο πολυ έβλεπα το κώλο της παρά το gameplay να ξέρεις

Να λοιπόν γιατί χρειάζονται 8 μήνες ακόμα.......

Επεξ/σία από ilias78
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Se7en92 είπε

παιδια πραγματικα καντε το σταυρο σας να μη σας χαλασει το play και ας ειναι στην εγγυηση

εγω εμεινα τερμα απογοητευμενος απο την αντιμετωπιση της astra

Γιατί τι παίχτηκε?

• Thanks 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, ilias78 είπε

Αν αυτά ήταν τα καλύτερα 10 λεπτά που μπορούσαν να βρουν για να διαφημίσουν το παιχνίδι δεν θα έχει πάτο το βαρέλι.

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, ilias78 είπε

Να λοιπόν γιατί χρειάζονται 8 μήνες ακόμα.......

Χαχαχα! Άιντε και εγώ ο νονός 🍼😇

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, manthos_27 είπε

Παιδιά καλησπέρα γνωρίζει κάποιος αν το site max play για συνδρομές ειναι αξιόπιστο ζηταει paypal! 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ 

Ναι ειναι

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, sndev είπε

Ναι ειναι

Ευχαριστώ εκανα τρίμηνη αν κανω 12μηνη τωρα δεν θα εχω θεμα ετσι απλως θα προστεθουν οι μήνες σωστά? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, manthos_27 είπε

Ευχαριστώ εκανα τρίμηνη αν κανω 12μηνη τωρα δεν θα εχω θεμα ετσι απλως θα προστεθουν οι μήνες σωστά? 

Σωστά , αλλά παίζεις λάθος νομίζω. Αγοράζεις με 42 ε την 50ε. Την κάνεις redeem κ εξαργυρώνεις συνδρομή όταν ξαναβγάλει προσφορά. Έτσι θα σε διπλα κερδισμένος 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, sndev είπε

Σωστά , αλλά παίζεις λάθος νομίζω. Αγοράζεις με 42 ε την 50ε. Την κάνεις redeem κ εξαργυρώνεις συνδρομή όταν ξαναβγάλει προσφορά. Έτσι θα σε διπλα κερδισμένος 

Απο που αγοράζω 42 την κάρτα απο max play μπορώ να αγοράσω με την κάρτα μετά? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...