AristidisZ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Να πουμε οτι τα καταστηματα που πηγαν στο delivered by efood δεν τους επιτρεπεται να απασχολουν δικους τους διανομεις. Κοινως οποιο μαγαζι μπηκε στο efood απελυσε τους διανομεις του. Είσαι σίγουρος για αυτό ; Εχει ένα σουβλατζίδικο εδώ στη γειτονιά και έχει και δικό του μηχανάκι και βλέπω και e food
StamTheMan Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε Είσαι σίγουρος για αυτό ; Εχει ένα σουβλατζίδικο εδώ στη γειτονιά και έχει και δικό του μηχανάκι και βλέπω και e food Κυριακη βραδυ ενημερωθηκαμε οτι απο δευτερα πρωι το μαγαζι ειναι στο efood,και το μαγαζι δεν επιτρεπεται να εχει δικους του διανομεις. Απο δευτερα ειμαστε ανεργοι. 1 5
Black Flag Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Όταν έκλεισε το clickdelivery σταμάτησα να παραγγέλνω και πάλι online. Γιατί ήξερα τι συμβαίνει με το e-food και σε ποιους ανήκει. Χρεοκοπημένη χώρα σε άκρατο Καπιταλισμό έχουμε. Τα χειρότερα έρχονται, το ξέρουμε. Ότι δεν κατάφεραν το 2004 - 2009 σε Παιδεία, Οικονομία, Εργασιακά και μετά με συγκυβέρνηση 2011 - 2015, τα καταφέρουν με το πρόσχημα της Πανδημίας. 15 1
MikeJ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 17 minutes ago, StamTheMan said: Να πουμε οτι τα καταστηματα που πηγαν στο delivered by efood δεν τους επιτρεπεται να απασχολουν δικους τους διανομεις. Κοινως οποιο μαγαζι μπηκε στο efood απελυσε τους διανομεις του. Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα συνήθως βλέπω εστιατόρια που πριν δεν είχαν καν ντελιβερι όπως τα McDonald's η κάποια πιο γκουρμέ στη λογική τι είχαμε τι χάσαμε στο τομέα ντελιβερι. Σουβλατζίδικα και καφετέριες δε νομίζω να τους συμφέρει να δουλεύουν μόνο με efood. Κάτι για 25% προμήθεια ή και παραπάνω στα delivered by efood έχω ακούσει (λογικό βέβαια δεδομένου ότι σε απαλλάσσει από το να έχεις υπαλλήλους ντελιβερι) 2
vorlon68 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Τι γίνεται όμως οταν το μαγαζι ειναι στο efood αλλα μπορεις να κάνεις και παραγγελία τηλεφωνικα. Ποιος θα στα φέρει αν κανεις τηλεφωνική παραγγελία εφόσων αν το μαγαζι ειναι στο efood και δεν πρεπει να έχει δικούς του delivery?
fragma Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, vorlon68 είπε Τι γίνεται όμως οταν το μαγαζι ειναι στο efood αλλα μπορεις να κάνεις και παραγγελία τηλεφωνικα. Ποιος θα στα φέρει αν κανεις τηλεφωνική παραγγελία εφόσων αν το μαγαζι ειναι στο efood και δεν πρεπει να έχει δικούς του delivery? Εγω παραγγέλνω απο συγκεκριμένο μαγαζι που έχει δικούς του ντιλιβεράδες αλλά συνεργάζεται και με efood και προτιμώ να μου τα στείλει δικός του γιατί απο efood κανουν τουλάχιστον μια ωρα να ερθουν Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2021 από fragma
StamTheMan Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, MikeJ είπε Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα συνήθως βλέπω εστιατόρια που πριν δεν είχαν καν ντελιβερι όπως τα McDonald's η κάποια πιο γκουρμέ στη λογική τι είχαμε τι χάσαμε στο τομέα ντελιβερι. Σουβλατζίδικα και καφετέριες δε νομίζω να τους συμφέρει να δουλεύουν μόνο με efood. Κάτι για 25% προμήθεια ή και παραπάνω στα delivered by efood έχω ακούσει (λογικό βέβαια δεδομένου ότι σε απαλλάσσει από το να έχεις υπαλλήλους ντελιβερι) Οι καφετεριες ειναι αδυνατον να γυρισουν σε efood,εφοσον εχουν δυνατο ντελιβερι,δε μπορουν να τους καλυψουν. 25% ειναι η προμηθεια,ισχυει. 14 λεπτά πριν, vorlon68 είπε Τι γίνεται όμως οταν το μαγαζι ειναι στο efood αλλα μπορεις να κάνεις και παραγγελία τηλεφωνικα. Ποιος θα στα φέρει αν κανεις τηλεφωνική παραγγελία εφόσων αν το μαγαζι ειναι στο efood και δεν πρεπει να έχει δικούς του delivery? Δεν παιζουν τηλεφωνικες παραγγελιες. Off the record,ο καθενας επιλεγει αν θα βγαλει παραγγελια στη ζουλα,ειτε να την πεταξει αυτο,ειτε καποιος που ειναι στο μαγαζι εκεινη την ωρα. Τυπικα δεν εχει διανομεις. Αυτα ισχυουν στην Καλαματα,δεν ξερω αν παιζει παραθυρακι,ή αν σε αλλες περιοχες ειναι αλλιως,αλλα εδω οποιο μαγαζι ειναι delivered by efood δεν εχει δικα του μηχανακια. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2021 από StamTheMan
vorlon68 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, StamTheMan είπε Δεν παιζουν τηλεφωνικες παραγγελιες. Off the record,ο καθενας επιλεγει αν θα βγαλει παραγγελια στη ζουλα,ειτε να την πεταξει αυτο,ειτε καποιος που ειναι στο μαγαζι εκεινη την ωρα. Τυπικα δεν εχει διανομεις. Σουβλατζίδικο εδω στον Πειραια ειναι στο efood αλλα κανονικα εχει φυλλάδια και παίρνει τηλ. παραγγελίες. Σήμερα που έκανα παραγγελια απο το τηλ. μου το έφερε δικος του διανομέας 1
StamTheMan Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, vorlon68 είπε Σουβλατζίδικο εδω στον Πειραια ειναι στο efood αλλα κανονικα εχει φυλλάδια και παίρνει τηλ. παραγγελίες. Σήμερα που έκανα παραγγελια απο το τηλ. μου το έφερε δικος του διανομέας Δε γνωριζω παραπερα,καλο ειναι που το μαθαμε αυτο. Η εταιρια πηρε πισω αυτο που ειπε,ολοι εχουν δικαιωμα ειτε να ανανεωσουν τη συμβαση τους,ειτε να αλλαξουν σε freelancers. Μολις ηρθε ειδοποιηση στην εφαρμογη. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2021 από StamTheMan
basilis_k6 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Οι καφετεριες ειναι αδυνατον να γυρισουν σε efood,εφοσον εχουν δυνατο ντελιβερι,δε μπορουν να τους καλυψουν. 25% ειναι η προμηθεια,ισχυει. Δεν παιζουν τηλεφωνικες παραγγελιες. Off the record,ο καθενας επιλεγει αν θα βγαλει παραγγελια στη ζουλα,ειτε να την πεταξει αυτο,ειτε καποιος που ειναι στο μαγαζι εκεινη την ωρα. Τυπικα δεν εχει διανομεις. Αυτα ισχυουν στην Καλαματα,δεν ξερω αν παιζει παραθυρακι,ή αν σε αλλες περιοχες ειναι αλλιως,αλλα εδω οποιο μαγαζι ειναι delivered by efood δεν εχει δικα του μηχανακια. δηλαδη εγω που δεν εχω εφοοδ πληρωνω 25% καπέλο εφοσον απλα παιρνω τηλέφωνο? τι φαση?
StamTheMan Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, basilis_k6 είπε δηλαδη εγω που δεν εχω εφοοδ πληρωνω 25% καπέλο εφοσον απλα παιρνω τηλέφωνο? τι φαση? 25% ειναι η προμηθεια που παιρνει το efood απο συνεργαζομενο καταστημα.
basilis_k6 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, StamTheMan είπε 25% ειναι η προμηθεια που παιρνει το efood απο συνεργαζομενο καταστημα. αρα οι τιμες που εχουν ανεβει ειναι λογω efood και την πληρωνουμε εμεις που δεν το εχουμε. θα αρχισω να ζηταω εκπτωση στο τηλέφωνο. 2
StamTheMan Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, basilis_k6 είπε αρα οι τιμες που εχουν ανεβει ειναι λογω efood και την πληρωνουμε εμεις που δεν το εχουμε. θα αρχισω να ζηταω εκπτωση στο τηλέφωνο. Ξεκαθαρα οι τιμες ανεβηκαν λογω efood. Και στο μαγαζι που δουλευα ανεβηκαν ολα την ιδια μερα. Παρ'ολα αυτα,δες τη φωτο που ανεβασα πιο πανω.
fragma Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε αρα οι τιμες που εχουν ανεβει ειναι λογω efood και την πληρωνουμε εμεις που δεν το εχουμε. θα αρχισω να ζηταω εκπτωση στο τηλέφωνο. Εγω το έχω καταργήσει το efood εδω και καιρό γιατί αργούν πολύ. Αν φταινε και για την άνοδο των τιμών νομίζω οτι πρέπει να του ρίξουμε μαύρο όλοι. 1
basilis_k6 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 19 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Δε γνωριζω παραπερα,καλο ειναι που το μαθαμε αυτο. Η εταιρια πηρε πισω αυτο που ειπε,ολοι εχουν δικαιωμα ειτε να ανανεωσουν τη συμβαση τους,ειτε να αλλαξουν σε freelancers. Μολις ηρθε ειδοποιηση στην εφαρμογη. Μετάφραση : "αλλη μια 3μηνη και γεια σας" 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις