Προς το περιεχόμενο

Forza Horizon 5 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, d_gkal είπε

Δε μπορώ να βρω έναν τελευταίο  δρόμο. Που παίζει να είναι;;;;

Έχω δει άπειρες φορές το χάρτη σπιθαμή προς σπιθαμή

Δοκίμασε τα κόκκινα διακεκομμένα μονοπάτια. 👍

• Απαντ. 940
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 minutes ago, AntonisKo said:

Δοκίμασε τα κόκκινα διακεκομμένα μονοπάτια. 👍

Όλα τα είδα.... Τα ξαναπέρασα αλλά δεν. 

Διαβάζω για bug. Σε εσάς γράφει 578/578;;;;;;

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Όλα τα είδα.... Τα ξαναπέρασα αλλά δεν. 

Διαβάζω για bug. Σε εσάς γράφει 578/578;;;;;;

Έψαχνα 2 μέρες αλλά το βρήκα, θα προσπαθήσω να στείλω φωτογραφία αύριο από το τελευταίο μου σημείο.

Επίσης είχα διαβάσει ότι κολλούσε σε μερικούς και το μονοπάτι της παραλίας στην βορειοανατολική ακτή και ενώ φαινόταν όλο κόκκινο, έπρεπε να ξαναοδηγηθει. Τσεκαρε το μέχρι να στείλω την φωτό αύριο. 🤞

Δημοσ.
8 hours ago, AntonisKo said:

Έψαχνα 2 μέρες αλλά το βρήκα, θα προσπαθήσω να στείλω φωτογραφία αύριο από το τελευταίο μου σημείο.

Επίσης είχα διαβάσει ότι κολλούσε σε μερικούς και το μονοπάτι της παραλίας στην βορειοανατολική ακτή και ενώ φαινόταν όλο κόκκινο, έπρεπε να ξαναοδηγηθει. Τσεκαρε το μέχρι να στείλω την φωτό αύριο. 🤞

Το διάβασα στο ΝΕΤ αυτό που λες και το πέρασα 4 φορές.  Τζιφος. 

Το ίδιο έπαθα και στο 3. Ενώ πέρασα όλους τους δρόμους συνεχίζει να δείχνει ότι άφησα κάποιον. 

Ενώ στο fh4 όλα καλά!

7 hours ago, Gerara_ said:

Σε τι επίπεδο δυσκολίας παίζετε; Υπάρχει κάποια σειρά με την οποία μπαίνουμε σε αγώνες;

Average το έχω γιατί παίζω χαλαρά. 

Δε παίζει ρόλο η σειρα, αρκεί να τρέξεις σε όλους. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, d_gkal είπε

Το διάβασα στο ΝΕΤ αυτό που λες και το πέρασα 4 φορές.  Τζιφος. 

Το ίδιο έπαθα και στο 3. Ενώ πέρασα όλους τους δρόμους συνεχίζει να δείχνει ότι άφησα κάποιον. 

Ενώ στο fh4 όλα καλά!

Average το έχω γιατί παίζω χαλαρά. 

Δε παίζει ρόλο η σειρα, αρκεί να τρέξεις σε όλους. 

Αυτός ήταν ο τελευταίος μου δρόμος.

Μετά από 2 μέρες ψάξιμο και βοήθεια από φίλο.

Τσέκαρέ τον, δεν νομίζω να υπάρχει bug.

892968771_lastroad.png.ebd43bd84548df21ef75a74877dbfb86.png

9 ώρες πριν, Gerara_ είπε

Σε τι επίπεδο δυσκολίας παίζετε; Υπάρχει κάποια σειρά με την οποία μπαίνουμε σε αγώνες;

Αναφορικά με την σειρά, επειδή από ένα σημείο και μετά ο χάρτης σε πνίγει από τα event,

εγώ βάζω φίλτρο συγκεκριμένους αγώνες που θέλω να βγάλω (πχ street events ή drift zones) και τα τελειώνω όλα μαζί.

Works fine for me, μπορεί να σε βοηθήσει από το να μην χάνεσαι.

Επεξ/σία από AntonisKo
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, AntonisKo είπε

Αναφορικά με την σειρά, επειδή από ένα σημείο και μετά ο χάρτης σε πνίγει από τα event,

εγώ βάζω φίλτρο συγκεκριμένους αγώνες που θέλω να βγάλω (πχ street events ή drift zones) και τα τελειώνω όλα μαζί.

Ευχαριστώ για την απάντηση.Ακριβώς αυτό ήθελα να μάθω γιατί χάνομαι αρκετά. Γενικότερα επειδή είμαι αρχάριος και δεν θέλω να μου σπάνε τα νεύρα προτείνετε να παίζω στο average; Stability control και τα άλλα στο on; Τα μπλέ  events είναι πιο εύκολα από τα κόκκινα ή δεν έχει να κάνει; 

Επεξ/σία από Gerara_
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Gerara_ είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση.Ακριβώς αυτό ήθελα να μάθω γιατί χάνομαι αρκετά. Γενικότερα επειδή είμαι αρχάριος και δεν θέλω να μου σπάνε τα νεύρα προτείνετε να παίζω στο average; Stability control και τα άλλα στο on; Τα μπλέ  events είναι πιο εύκολα από τα κόκκινα ή δεν έχει να κάνει; 

Βοηθήματα όλα στο off.

Arcade είναι, έχει πλάκα.

Το κάθε χρώμα είναι διαφορετική κατηγορία αγώνα (πχ, cross country, street event, drag races, κλπ).

• Thanks 1
Δημοσ.
1 hour ago, AntonisKo said:

Θενξ για τον δρόμο. Θα δω αργότερα αν έχω περάσει από κείνο το σημείο. 

Ελπίζω όχι για να είναι αυτός που ψάχνω 😝

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε όλα τα παιχνίδια πρέπει να καταπιείς κάποιες χαζομαρούλες για να τα ευχαριστηθείς. Στο FH5 πρέπει να καταπιείς ολόκληρο κουβά χαζομάρας.

Μόλις βρήκα μια F40 GT Competizione παρατημένη σε ένα γκαράζ στο Μεξικό. Κάποιος ξέχασε που πάρκαρε ένα αυτοκίνητο μερικών εκατομμυρίων € μάλλον. Έχει συμβεί σε όλους μας.

Ιπτάμενα αυτοκίνητα, scripted events βγαλμένα από Χολιγουντιανό b movie. Ξέρεις, στα events που οδηγείς έναντια σε τραίνα ελικόπτερα αεροπλάνα ferry boat θαλάσσια σκούτερ? Ε ότι και να κάνεις, στην τελική ευθεία θα πατήσεις γκάζι και θα τα προσπεράσεις στη γραμμή τερματισμού. Ξανά, και ξανά, και ξανά. Αν είσαι γύρω στα 5, θα χαίρεσαι, ξανά, και ξανά, και ξανά. 

Ανεβάζεις level το αυτοκίνητο και ξεκλειδώνεις...ρουλέτα που κερδίζεις λεφτά αυτοκίνητα ρούχα και κόρνες...aokay

Αν καταφέρεις να τα καταπιείς όλα αυτά, το παιχνίδι είναι okay, διασκεδαστικούτσικο θα έλεγα. 7.5/10 (11/10 αν ήμουνα κάτω από 9 ετών).

ΥΓ. Κλασσικός fulgore με confused φατσούλες :P 

Επεξ/σία από Herald
  • Like 1
  • Confused 7
  • Sad 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Herald είπε

Σε όλα τα παιχνίδια πρέπει να καταπιείς κάποιες χαζομαρούλες για να τα ευχαριστηθείς. Στο FH5 πρέπει να καταπιείς ολόκληρο κουβά χαζομάρας.

Μόλις βρήκα μια F40 GT Competizione παρατημένη σε ένα γκαράζ στο Μεξικό. Κάποιος ξέχασε που πάρκαρε ένα αυτοκίνητο μερικών εκατομμυρίων € μάλλον. Έχει συμβεί σε όλους μας.

Ιπτάμενα αυτοκίνητα, scripted events βγαλμένα από Χολιγουντιανό b movie. Ξέρεις, στα events που οδηγείς έναντια σε τραίνα ελικόπτερα αεροπλάνα ferry boat θαλάσσια σκούτερ? Ε ότι και να κάνεις, στην τελική ευθεία θα πατήσεις γκάζι και θα τα προσπεράσεις στη γραμμή τερματισμού. Ξανά, και ξανά, και ξανά. Αν είσαι γύρω στα 5, θα χαίρεσαι, ξανά, και ξανά, και ξανά. 

Ανεβάζεις level το αυτοκίνητο και ξεκλειδώνεις...ρουλέτα που κερδίζεις λεφτά αυτοκίνητα ρούχα και κόρνες...aokay

Αν καταφέρεις να τα καταπιείς όλα αυτά, το παιχνίδι είναι okay, διασκεδαστικούτσικο θα έλεγα. 7.5/10 (11/10 αν ήμουνα κάτω από 9 ετών).

Αν προσπαθείς να κρίνεις το παιχνίδι με βάση τη λογική, τότε νομίζω πως έχεις χάσει το νόημα της φιλοσοφίας του forza horizon. Αυτά τα χαζά, η πληθώρα των αμαξιών, και γενικώς η υπερβολή, είναι νομίζω το συστατικό επιτυχίας αυτής της σειράς. Γι αυτό υπαρχει άλλωστε και το forza motorsport (το οποίο λατρεύω εξίσου). Ασφαλώς υπάρχουν και gamers που δεν τρελαίνονται για το horizon, όπως εσύ, και αυτό είναι απόλυτα σεβαστό, δεν μπορεί να αρέσει σε όλους το ίδιο.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντα λατρεύω να διαβάζω ''παράπονα''από κόσμο ο οποίος δεν έχει επαφή με μια σειρά παιχνιδιών,πάει κατευθείαν στο τελευταίο παιχνίδι της σειράς χωρίς να το ψάξει καθόλου και μετά βγάζει ότι να ναι συμπεράσματα.

Κλασσικό παράδειγμα αυτό στους γνωστούς κάμμενους με τα benchmarks,που ασχολούνται με παιχνίδια όπως τα Forza Horizon καθαρά λόγω των γραφικών τους(όπως ο συμφορουμίτης πιο πίσω που έκανε παράπονο επειδή το Forza Horizon 5 είναι πολύ arcade και όχι simulation).

Ειδικά το τελικό συμπέρασμα περί βαθμολογιών τα λέει όλα νομίζω.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fulgore είπε

Πάντα λατρεύω να διαβάζω ''παράπονα''από κόσμο ο οποίος δεν έχει επαφή με μια σειρά παιχνιδιών,πάει κατευθείαν στο τελευταίο παιχνίδι της σειράς χωρίς να το ψάξει καθόλου και μετά βγάζει ότι να ναι συμπεράσματα.

Κλασσικό παράδειγμα αυτό στους γνωστούς κάμμενους με τα benchmarks,που ασχολούνται με παιχνίδια όπως τα Forza Horizon καθαρά λόγω των γραφικών τους(όπως ο συμφορουμίτης πιο πίσω που έκανε παράπονο επειδή το Forza Horizon 5 είναι πολύ arcade και όχι simulation).

Ειδικά το τελικό συμπέρασμα περί βαθμολογιών τα λέει όλα νομίζω.

Tα πέτυχες όλα. Παίζω forza horizon από το 3. Το ότι μια βλακεία υπάρχει στο 3 σημαίνει ότι καλώς υπάρχει και στο 4? Άσε που ούτως η άλλος, αυτό δεν είναι επιχείρημα. 

Καλώς να βγεί και το cyberpunk 2098. Όποιος παραπονιέται για τα bugs θα του πείς να μην παραπονιέται γιατί τα ίδια συμβαίνουν και στα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς (και να πάει να τρέξει κανά bench)

Οι scripted racing game πάντως δεν έχω ξαναδεί. Ουσιαστικά QTE είναι αυτοί οι αγώνες, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να κρατήσεις πατημένο το γκάζι στην τελική ευθεία και κερδίζεις. Δυνατό player interaction

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...